QUOTE(POOL @ 29 Jan 2006, 14:04)

Bine si akuma ce insinuezi? Sa se upte cai lun numa cu paddy si invers? sau cosmin C , rossi cu Dumi si asa mai departe? Eu zik k nu is niste reguli chiar asa de bune.
Se pare ca suntem pe punctul de a intra intr-o polemica si nu doresc asta, mai ales ca avem un punct de vedere asemanator.
REDAU MAI JOS CITEVA CITATE DIN CEEA CE AM SCRIS
"
aceste reguli nu sunt functionabile asa ca mai bine sa fie desfiintate pt a evita confuzii
Dupa cum se vede Paddy si-a atacat proprii membrii si probabil a mai crescut un nivel. BRAVO LUI si GASTI LUI. Atunci cum vrei ca regulile sa se respecte.
Sa fie clar nu am pus cele mai sus pt a da in paddy si gasca lui ci pentru a nu avea surpriza mai tirziu sa fiu eu insumi penalizat pt un asa zis Atac sub centura sau mai stiu e ce.
Asa ca mai bine nu sunt reguli.
Propun a se renunta la toate aceste reguli exceptind la regula de a fi atacat TU.-SEZRAN (personal nu sunt de acord nici cu aceasta, dar e OK)
Altfel jocul devine Plictisitor si se ramine fara participanti si asa sunt numai 10-15 maxim.
Deltfel propun ca invierea sa fie mult mai rapida pt nivelurile mici. Ba chiar adaugarea unui bonus pt cei cu nivel mic cind omoara un nr de combatanti cu nivel mare sa reinvie automat( un fel de Phonix self start"