Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulament de lupte
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Jocuri ºi concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
bianco_rossa
merge merge....da...nu intra in gura lupului...ca...nu se stie niciodata...cum?unde?cand?si de ce? 010.gif
anmini
010.gif la cate intrebari pui.........esti cam nelamurita.........poate te ajuta baietii............
p.s.: nu vad lupul, desi m-am uitat cu atentie...........
COSMIN C
Te inseli...stim si cum , si cand si unde...si chiar si de ce !!! 010.gif 010.gif 010.gif
bianco_rossa
sunt convinsa de asta....dar..painea se mananca pe rand...zicea o vorba
anmini
ai dreptate. stai la rand. 010.gif
COSMIN C
Sau da spaga !!! icon_lol.gif icon_lol.gif
bianco_rossa
pai am zis eu ca nu stau?....n'ai treaba Cosmine cu spaga...nu dau bani pe asa ceva tongue.gif 010.gif 010.gif
anmini
soro, o sa cam astepti..........cred ca mai mult decat frumoasa adormita............ 010.gif 010.gif
cum adica nu dai..........da ce faci? 010.gif te oftici?
bianco_rossa
stai sa ma exprim mai bine....eu nu dau spaga..acum e bine??ca la asta ma refeream... tongue.gif
anmini
aaaaaaaaa, deci vrei sa dai bani pe max? i-auzi, sefu.........da sa stii ca eu nu i-l dau, sa fie clar. diablo.gif
010.gif ii place papucul meu.
bianco_rossa
010.gif 010.gif 010.gif .....atunci....respect adversarul....tine'l ca e masina de ucis 010.gif 010.gif sigur e alb cu rosu papucul tau 010.gif
anmini
010.gif 010.gif 010.gif cred ca tie nu ti-a aratat instructiunile de folosire......................sau ti-a ascuns niste pagini......... 010.gif
bianco_rossa
mda.....cred k nu i'a placut numele 010.gif 010.gif asta e....
anmini
sau te-a pus cai lun cu genunchii pe coji de nuca pentru ca tanjesti dupa adversari? crazy.gif
bianco_rossa
verystrange.gif 010.gif rofl.gif ..daca iti respecti adersarul nu inseamna ca tanjesti...asta asa.....ca paranteza tongue.gif
anmini
avea dreptate cosmin.
Cai Lun
drunk.gif Problem, ceva? Am auzit ca v-ati luat de don'soara locotenent in timp ce eu faceam instructie...

Ei bravos! ...frumos va sade!... ea mititica nu mia avea putere sa strige caci voi o incoltiserati din toate partile, dar cu toate astea... simtul meu a simtit ceva insa,.... cand ajung.. deja e prea tarziu! bigcry.gif

diablo.gif WAR!!! diablo.gif ..si de ma voi ridica... pre multi am sa capacesc si eu! mamba.gif

dåg dåg dåg... ca io sunt razboinicu luminii!!! ...dåg dåg ...cu melcii vostri! crazy.gif
anmini
@rosa: treaba se complica. asta e de la ditza, careia nu-i merge netul..........''moamaa...da mult se mai cearta lumea aici...hopaa...m@x..deja se face licitatzye cu tine...sper ca nu esti de vanzare!!...si daca totusi te vinzi..sper ca nu ieftin...vezi...am vorbit si eu....e ceva...". si mi-a zis sa-ti transmit ca daca reusesti ( in cel mai rau caz) sa treci de mine..........cu ea nu ai nicio sansa. o fi ea soldatel, da-i tare rea..........intreaba-l pe max, ca stie.

@cai: maestre, vezi ca ultimul care a vrut sa se ridice.............a murit otravit. si nu mai bea, ca-ti tremura mana prin topicuri. 010.gif 010.gif
red_dog_ditza207
na..ca tot am intrat...ca sa se oftice...ca tot imi fac atacurile....
(oricum altfel ma alearga cosmin..uite asa axe.gif axe.gif ...)...vorbesc serios!!!

anca...ti-am dat cam multa spaga...nu prea e corect...!!!!

da nu-i nimic...ca ce mesaj frumos ai bagat...imi place imi place!!! beerchug.gif
anmini
pai noi atacam, nu ca altii............ataca doar cand apare seful, de frica diablo.gif . deh, nu toti sefii au autoritate ca al nostru.......... 010.gif 010.gif
red_dog_ditza207
pai da...eu ce ziceam...pai cred ca e vai de capu meu daca nu imi fac atacurile...si stau degeaba...ma omoara cosmin.... giljotiini.gif

da cu toate astea stiu eu ca imi vrea binele

deci...GO KILLING SPREE!!!..
Cai Lun
anmini, invi-o pe ditza, ca tocmai am trecut-o prin ascutisul sabiei.... 010.gif ..ma plictiseam si am zis ca sa va mai dau de lucru.

PS [anmini] > si baga-te mai bine intre necunoscuti, ca iti iese un picior afara de dupa incognito si te recunoaste lumea! icon_lol.gif Nu de alta da' it imai tranteste cate unu' vreun bolovan peste gioale de n-o sa mai poti sta drepti cand vine sefu' dimineata la raport... tongue.gif
anmini
pai ai trecut-o de invidie............las' ca stiu eu. 010.gif
in ceea ce priveste piciorul, asa se intampl cand le ai lungi. crazy.gif
p.s...........pentru sefu stau drepti si cu bolovan de gat, nu ca ai tai..............isi fac de cap toata ziua.........si cand vii tu baga coada intre picioare. 010.gif 010.gif
Max
'Neata...
Mai fetelor...cum adica sa ma vand?..am eu fatza d'ala de se vinde?... icon_rolleyes.gif
D'aia am sughitat toata noaptea ca ,, ma iubeste femelele''.. football.gif
alexyutza
toata lumea stie ca " te iubeste femeile " .... . 010.gif de aia is asa de agresivi baieti cu tine...

Cand nu ai bani... stii la cine poti veni ... :D
radu
deja devin invidios pe m@x nu numai ca te iubeste femelele dar mai primesti si cash...ha
bianco_rossa
mai mai....cum sunteti voi cei mai cei in modulul de lupta.....
@anmini....provocari peste provocari....fapte cand? tongue.gif
@ditza....mai cresti putin...ca esti mica deocamdata 010.gif
anmini
verystrange.gif pai mai bine iti explica max cum e cu faptele............... 010.gif
Cai Lun
Lasa, ca are cine sa ii explice! icon_lol.gif

..si oricum, ma tem ca max va primi mai multe explicatii decat va da, tinand cont ca, am auzit ca, la ultimul duel face to face... s-a lasat cu... beerchug.gif si drunk.gif iar cand s-au despartit au inceput sa 256.gif pentru ca dupa ce s-a suit fiecare in mijlocul lui de locomotie sa inceapa sa se taunt.gif unul catre celalalt.. asa ca... protest.gif
anmini
aha, deci rosa si-a tras avocat. crazy.gif
Cai Lun
pai daca voi umblati cu procur[at]orul, macar un avocat sa aibe si ea, nu? thumb.gif
anmini
verystrange.gif sa mai ziceti voi ca nu va e frica...................... diablo.gif
red_dog_ditza207
QUOTE(bianco_rossa @ 7 May 2006, 11:36) *
mai mai....cum sunteti voi cei mai cei in modulul de lupta.....
@anmini....provocari peste provocari....fapte cand? tongue.gif
@ditza....mai cresti putin...ca esti mica deocamdata 010.gif

010.gif 010.gif .Rossa...numai sa ma iau putin de tine...si te dai batuta....asta iti garantez...si pot sa ti-o confirme anmini si m@x...
bianco_rossa
bene...atunci te invit sa te iei de mine thumb.gif
red_dog_ditza207
deocamdata nu prea am motive Rossa...si nu am nici chef sa ma cert acum...sunt ocupata..(incerc sa iau o decizie importanta).... 010.gif 010.gif

o sa ma iau eu..stai linistita...ca nimeni din toti care m-au suparat nu a scapat nepedepsit...so...

YOU WANT WAR?...YOU GOT IT!!! 010.gif dwarf.gif
bianco_rossa
da nu e vb de cearta...deja am ajuns la bataie 010.gif 010.gif alege arma.... 010.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif ...eu zic sa ne duelam ca pe vremuri...cu sabiile!!!... 010.gif 010.gif

tu ce zici? beerchug.gif 010.gif 010.gif
POOL
yo zik k ar fi mai fain ku prastii.... tongue.gif
red_dog_ditza207
nu stiu...o las pe Rossa sa aleaga...eu am facut o propunere!!..sper sa-mi raspunda in curand!!! beerchug.gif
Cai Lun
ditza... da' vad ca chiar ai luat decizia cu pricina.. sa inteleg ca lampa lu' m@x incepe sa dea rateuri? diablo.gif

Acum cred ca ai sa fii mai obidita, tinand cont ca nu mai ai spate... 010.gif In concluzie, Rossa, ai mana libera! diablo.gif
Max
Lampa functioneaza perfect..doar ca ditza nu a stiut s-o aprinda ... tongue.gif
red_dog_ditza207
QUOTE(Cai Lun @ 7 May 2006, 22:32) *
ditza... da' vad ca chiar ai luat decizia cu pricina.. sa inteleg ca lampa lu' m@x incepe sa dea rateuri? diablo.gif

Acum cred ca ai sa fii mai obidita, tinand cont ca nu mai ai spate... 010.gif In concluzie, Rossa, ai mana libera! diablo.gif

nu nu...Lampa lu M@x functiona perfect cand am plecat eu...si cred ca si acum mai merge...nu m@x?...

Rossa...pana la urma...sabii...prastii?..sau...cu ce ne batem? beerchug.gif 010.gif
g481_shm
ce bine e sa fii liber 010.gif ma rog...ditza..daca vrei te finantez eu cu arme..
PS:lampa lu' m@x merge...din pacate in ritmul asta in curand nu mai are cine s-o aprinda... 010.gif
Cai Lun
Ma bate gandu' sa deschid un magazin de brichete... drunk.gif optional si mangan, menta, frunze + foarfece...
Max
@g481_shm
O sa simti pe pielea ta baiete cu arde lampa..la urma urmei cu sau fara tine tot aia e...bafta printre bolovani thumb.gif
red_dog_ditza207
ooof...mai...nu va mai certati!!!...ca ma cert eu cu amandoi acuma... 010.gif argument.gif
anmini
QUOTE(Cai Lun @ 7 May 2006, 23:41) *
Ma bate gandu' sa deschid un magazin de brichete... drunk.gif optional si mangan, menta, frunze + foarfece...

esti falimentar din start.
red_dog_ditza207
ba nu..eu o sa cumpar... 010.gif ..vreau sa-i arat lui m@x ca nu numai lampa lui e buna...

pot sa-l iau si cu bricheta 010.gif !!!
anmini
cumpara mai multe, oricum te vor lasa........nu sunt de firma. le-a spoit cai sa ia fata clientilor. noi avem originalele.
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif ..nu cred...nu prea am eu incredere in marfa asta...dar..

daca e de la cai...pai atunci nenica...sunt de firma!!!

Cai tu ce zici?..sunt mai bune ca lampa lui m@x?
beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.