Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulament de lupte
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Ratacitu
PADDY

De unde vie numele tau daca nu te superi?
f_rares
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2006, 18:24) *
Mdea.. inca e o enigma pentru mine motivul pentru care tu nu intri in subforumul gastii noastre... icon_rolleyes.gif

In adincul inimii tine cu noi 010.gif 010.gif
Alexyutza promit k dak vii la noi nu te mai atac 010.gif dar numa lasa-i pe actualii...gandeste-te la viitor thumb.gif
Cai Lun
Na ca v-a facut pe plac, sunteti fericiti? Noi vi l-am luat pe dumi, voi pe alexyutza... ghiciti cine a iesit in castig?? 010.gif

AM O NEDUMERIRE, Sezran... Inteleg ca fiecare jucator evouleaza diferit la hp si str. Dar nu inteleg logica dupa care se intampla treaba asta. Adica paddy are un hp cu mult mai mare decat al meu. Daca am fi la egalitate el tot ar avea mai mai mult decat mine, iar eu am si as avea mia mult str decat el... E cam... ilogic.. Bine, nu ca mi-ar parea rau..[ tongue.gif ] are mai mult hp, castig mai mult exp.. [ thumb.gif ] da' asa.. ca idee... icon_rolleyes.gif
POOL
Da' orikum va facem. thumb.gif diablo.gif Numa' dak se intampla k sa lipsim mai multi reusitzi si voi sa faceti ceva.
Sezran
la fiecare trecere la nivelul urmator hp si str cresc cu o valoare aleatoare din intervalul 1..10
paddy
Si de obicei eu iau numai 10 rofl.gif nu aveai de ce sa te ei, si ai gasit hp rofl.gif

Ratacitu
In nici un caz nu vine dintr-o carte rofl.gif
POOL
QUOTE(Sezran @ 13 Feb 2006, 21:31) *
la fiecare trecere la nivelul urmator hp si str cresc cu o valoare aleatoare din intervalul 1..10

bine si ce le face sa creaska asa inconstant? k mie nu prea imi creste cu 10 la str sau hp. 149.gif Mai des mi se intampla sa imi creaska cu 1 la fiecare.
f_rares
Si mie de multe ori imi creste cu nr mai mic de 5...foarte rar a crscut cu 10...dar las' k dak Sezran zice k e bine,asha e thumb.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 13 Feb 2006, 21:34) *
Si de obicei eu iau numai 10 rofl.gif nu aveai de ce sa te ei, si ai gasit hp rofl.gif

Pai tu iei 10 la HP, eu iau 10 la STR, deci avantaj eu! taunt.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 13 Feb 2006, 20:58) *
Na ca v-a facut pe plac, sunteti fericiti? Noi vi l-am luat pe dumi, voi pe alexyutza... ghiciti cine a iesit in castig?? 010.gif

Sper ca nu insinuezi ca voi ?! .... drunk.gif
Cai Lun
Da' oare cine? football.gif

Uita-te la diferenta de leveluri... drunk.gif
COSMIN C
Mda.... drunk.gif
Ma gandeam eu ca e nevoie sa mai oprim putin focul.... se pare ca o pauza chiar se impune....
Auzi, diferenta de leveluri.... russian_roulette.gif
Cai Lun
shocked.gif ?! WHAT ?! shocked.gif

Aici conteaza cine stie sa manuiasca bolovanul mai bine, nu cine vrea cocktail cu vodka, tuica de pruna si apa minerala.. drink.gif

...si aporpo! ..fara umbrelutze.... [scuze de insinuari, da' e prea tare reclama! icon_lol.gif ]
Max
si daca vrem sa dam cu bolovani, asa cu tuica'n nas, are ceva?..nu de alta dar uneori ispita e prea mare crazy.gif
Cai Lun
Pai da, da' nu mai ai tinta asa de precisa... crazy.gif

Oricum, mie imi convine targul dumi vs. alexyutza beerchug.gif mai facem din astea! gunshot.gif
Max
io zic sa-i faci o oferta si lui cosmin......sa ramana paddy cu alexyutza!...o tuica cred ca rezolva problema rofl.gif
Cai Lun
Pai da, dar tu nu stii ca alexyutza are o problema cu puli??? bananasmile.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif [da' cred ca o sa fie de acord paddy... rofl.gif rofl.gif ]

Pentur mesajul asta ma autodojenesc! icon_lol.gif icon_lol.gif
Max
daca o pun, o pun....pai se ce, crezi ca nu face fata? crazy.gif
Cai Lun
Daca ar sti paddy ce fericire s-a abatut pe capul lui... icon_lol.gif
COSMIN C
Fericire ca eu as lua tuica sau ca alexyutza... drunk.gif
Max
nu stiu..dar cred ca alexyutza...a scapat ea cum a scapat de la noi ..dar in gasca voastra e mancata de pooli! drink.gif
Cai Lun
Pai oricum.. sunt mai multi de 30 de ani care sa ii "asigure".. spatele.. drunk.gif

Aoleo, mama!! rofl.gif
COSMIN C
Pai noroc cu astia de peste 30, ca pustimea vede doar leveluri in fata ochilor ! Huooooo!!! icon_lol.gif
Cai Lun
Dom'le.. nu stiu cum sa zic.. da' tinand cont de cat e de bagabont paddy, ma tem ca tu o sa ramai cu tuica! icon_lol.gif

Acuma'... intrebarea e.. cine tine umbrelutele? drunk.gif icon_lol.gif
COSMIN C
Ia , repede, drunk.gif ce cadouri ati facut azi fetelor? Ceva Hp? Niste Str cu inimioare ? Multumite de Exp. voastra ?
Cai Lun
Stai dom'le asa.. da-i voie lu' m@x.. ca vad ca le tot compune acolo...

Eu unul am jumulit o gaina si am impartit pene de cate o perna la fiecare... tongue.gif
Max
pai..restu..cosmin o sa fie mort de beat..iar ceilalti o sa tina umbreluta si o sa faca aer..paddy bine mersi comanda...-gainusa treci pe oua!
Cai Lun
Pai parca discutai cu alexiutza ca tu esti gainusa... sau closca!!.. 010.gif Vezi ca intra fata la dubii s ine bagi si pe noi la banuieli... nana2.gif
COSMIN C
Daca voi fi mort de beat voi fi scutit sa dau explicatii , despre eventuale fapte reprobabile , asa-i? drunk.gif

M@x !! Sa vina tuica ! Da' sa fie de ...fragi! icon_lol.gif
Max
bine domne daca vrei....dar ce faci cu ea o bei cu alexyutza?..sau cu roxana? crazy.gif .te-ai procosit rau de tot....mama, ce oameni astia de peste 30 de ani.....of.of .ce ger e le moscova..mai mai! crazy.gif
Cai Lun
Apropo, m@x... Krescova....? bananasmile.gif

De aia se duce paddy la somn asa de matinal de la o vreme... gunshot.gif
Ratacitu
QUOTE(COSMIN C @ 15 Feb 2006, 0:20) *
Daca voi fi mort de beat voi fi scutit sa dau explicatii , despre eventuale fapte reprobabile , asa-i? drunk.gif

M@x !! Sa vina tuica ! Da' sa fie de ...fragi! icon_lol.gif

Pina una alta vad ca esti deja mort

Nu de alta dar prea pierzi noptzile
Asa ca vre-o ora mai trage si tu un pui de somn sau o Dushca de Tzuica beerchug.gif
Cai Lun
Stii care e cea mai tare faza acum, Ratacitule? Ca incontextul dat, paradoxal, dar tu esti cel off topic!! ... icon_lol.gif
Max
opa...ia be si mataluta o dusca bre ratacitule! crazy.gif drink.gif

sa iti revi..!deh

sau vrei la alexyutza ..spune ca ,cosmin e de serviciu acolo!
COSMIN C
M@x , cand vii cu tuica, sa pui o damigeana separat, ca s-ar parea ca ne vine baietul de la Moscova... drunk.gif
Cai Lun
Bun atunci eu pastrez zaibaru'... daca se mai trezeste vreunu' in genul asta... ii dau o dusca sa se racoreasca...

Apropo.. eu nu stiu nimic despre baietul de la moscova. Da' daca vreti fac pe taximetristu'! gunshot.gif [da' nu promit ca ajungeti si voi la "destinatie" taunt.gif ]
Max
Dumnezeu e mare..vedeti cum a ascultat rugaciunile???..saracu tamas daca nu il jeleau fetele, nu mai venea acasa...ramanea pe geru asta la rusii aia tampiti, care ne-au furat tezaurul...of,of,..mai mai! 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
Cai Lun
Cred ca fetele astea s-a urugat si pentru Cosmin si paddy, ca prea le indeplineste Dumnezeu toate fanteziile... adica.. dorintele... crazy.gif
COSMIN C
Maiculitaaaa, ce-ai facut... Nu trebuia sa-i pomenesti numele! Fetele se roaga pentru venirea lui in tacere, le-ai mai vazut tu pe aici asa des? Si vii tu si fluieri in biserica ! Daca nu ni se intorce baietu stim cine-i de vina ! Roxanaaaaaa!!!
Cai Lun
Aoleo!... iar ne bagi in belea domnu' Cosmin? Abia o terminaseram pe alexyutza si ne amintesti de Roxana?... Las-o dom'le... ca ai sa te intorci in gasca si daca ai sa stai intre ele doua... n-o sa te ploua.... da' nici bine n-o sa-ti mearga!... icon_lol.gif
COSMIN C
Domnu'Cai Lun, ca sa zic asa, ca vad ca ne domnim dupa ce bauram tuica domnului m@x, fetele sunt ocupate cu scoala . N-au timp sa se roage pentru mine si paddy, abia de le ajunge vremea sa inchine rugaciuni pentru Gabita... drunk.gif

Cu alezyutza ...nu ma pronunt inca...cine pe cine a terminat ?icon_rolleyes.gif
Ratacitu
Noua Gasca

Got Mit Uns

Ce alegere nefasta

Probabil ca stiti ca acesta a fost simbolul nazist purtat pe catarama centurilor soldatilor din primul si al doilea razboi mondial?

Vrea sa insemne o nostalgica reminiscenta nazista sau o proasta alegere de nume de gasca? jester.gif
POOL
Kam asa o sa ne purtam noi cu voi cum s-au purtat nemtii cu evreii. thumb.gif Dak ai ceva de obiectat, in legatura cu numele gastii noastre, spune-o direct.
Cai Lun
Pai uite ceva direct:

Schimbati-l sau se desfintea-za... cum suna? drunk.gif

==============
uitati aici, la paddy >>
paddy
Eu sint evreu icon_rolleyes.gif si sint pregatit sa perpelesc citiva nemti butcher.gif si citiva germani rofl.gif daca mai cad si vreo doi hitleristi nu ma supar rofl.gif sper ca ati vazut lista de mai sus.......e lista lui paddy evreul starwars.gif .......
Max
dar cu rromii cum ramane? crazy.gif .... drunk.gif ...sunt si din aia pe lista? tongue.gif
COSMIN C
Cei care nu se regasesc pe lista lui Paddy sunt pe lista mea ! taunt.gif
paddy
Pai hitleristii nu sint rromi rofl.gif asa spuneau la revolutie ca ne ataca hitleristii rofl.gif sint si ei pe lista giljotiini.gif
Max
credeam ca ai si tu suflet icon_rolleyes.gif ..sa faci o lista alui Schindler..cand colo tu esti primul ce te comporti ca hitleristii gunshot.gif ...exterminatoruleeeeeeee diablo.gif
Rossi
asa cum panzer au voie cu bannerul pe station nu vad de ce noi nam avea voie cu numele asta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.