Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulament de lupte
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: Jocuri ŗi concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Sezran
Deja au īnceput să apară discuţii īn contradictoriu asupra modului īn care se desfăşoară luptele.

Īn acest moment lucrurile se desfăşoară mai rău decīt īn vestul sălbatic (pentru că şi acolo existau şi uneori se aplicau nişte reguli). Dacă doriţi reguli, propuneţi-le şi discutaţi-le aici.

Regulament:
1. Cei īn culpă "primesc" o reducere cu 20% a vieţii şi puterii, la fiecare abatere.
2. Nimeni nu are voie să mă atace pe mine, īntrucīt nu particip la joc.
3. Sīnt interzise atacurile īmpotriva membrilor propriei găşti. Şefii de gaşcă sīnt datori să vegheze la respectarea acestei reguli, altfel sīnt īn culpă.
4. Pīnă la nivelul 50 (inclusiv) puteţi ataca doar membri care se află la maxim 10 niveluri distanţă īn jos şi pe oricine aflat la un nivel mai mare (exemplu: nivelul 45 poate ataca membri de la nivelul 35 īn sus).
5. Īntre nivelul 51 şi nivelul 100 (inclusiv) puteţi ataca doar membri aflaţi la maxim 25 de niveluri distanţă īn jos şi pe oricine aflat la un nivel mai mare (exemplu: nivelul 85 poate ataca membri de la nivelul 65 īn sus).
6. De la nivelul 101 puteţi ataca doar membri aflaţi la maxim 50 de niveluri distanţă īn jos şi pe oricine aflat la un nivel mai mare (exemplu: nivelul 175 poate ataca membri de la nivelul 125 īn sus).
7. Este interzis să "īnviaţi" un membru pentru a fi apoi atacat.
8. ... (va urma)

Nu uitaţi că toate atacurile sīnt īnregistrate şi le pot verifica oricīnd. Īn plus, cei care se consideră atacaţi pe nedrept pot trimite dovada pentru a se lua măsuri.
Rossi
o singura regula sa nu fie nici o regula mai ceva k in jungla
paddy
Atunci incearca tu, sa-l omori pe Cai Lun daca poti......pentru asta am sa-ti maresc taxa.... banned.gif ...data viitoare intreabama despre ce e vorba, inainte de a-ti spune parerea...... banned.gif
Eu zic ca e normal sa fie niste reguli.....si chiar am sa propun citeva cit de curind drunk.gif
Rossi
da tu de ce crezi k am stat mort 3 ore azi k am incercat sa il omor pe cai lun ... si cu taxa k sa ma supun unor reguli intai tre sa stiu care sunt alea asa k deocamdata eu cred k nu e corect sa imi ceri taxa mai mare
LeX
mie mi se pare dkkt sa donezi viata pe la altii ca sa nu te mai poata ataca nimeni. sounds like pussy :)
paddy
Nu mi se pare corect, asa ca avem nevoie de niste reguli, as avea unele mici propuneri.
1 Nu ai voie sa-ti donezi viata
2 Ai dreptul sa fii inviat numai de cei din gasca ta......asta numai in cazul, ca faci patre dintr-o gasca.
Rossi
QUOTE(LeX @ 2 Jan 2006, 13:00) *
mie mi se pare dkkt sa donezi viata pe la altii ca sa nu te mai poata ataca nimeni. sounds like pussy :)

corect sunt pe deplin deacord cu tine
LeX
de acord cu paddy. nu se poate pune restrict la donatiile de viata? sa ramana valabil cel cu strenght, ma gandesc ca se pot face combinatii in gangs
Cai Lun
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!... v-am gasit barul de negri!!!!! rofl.gif

Ce vorbiti voi aici dom'le? Cum adica nu-i corect? Ce nu-i corect? Cand nu aveam gasca nici unul si nu stiam cine il invie pe Lex cum era? Si daca eu donez viata, ce, o donez mocca? O donez cu tot cu banii pe care i-am dat pentru ea! Daca imi cumpar potiune pentru forta imi umple automat si viata! Pai cui ii pot dona eu 400 hp? Imi trebuie 2 zile sa o donez pe toata! Deci nu e nici o afacere! Da-ti bani, umpleti-mi viata si apoi capaciti-ma! Care e problema? Voi vreti stau eu cu mainile incrucisate? Fiecare pe barba lui! Pe mine nu m-a ajutat nimeni pana am ajuns la 50 [taci, paddy! icon_lol.gif ]
Acuma nu cumva vreti sa va invat si cum sa imi dati in cap? Fiecare cu tactica lui! taunt.gif
Rossi
nici chiar k in jungla sa fie... cateva reguli ar fi bine venite
eu am o propunere
1 sa fii inviat numai de cei din guidul tau pentru k asa am putea sa profitam de toti nou venitii si nu ar fi cinstit
2 sa coste mai putin sa iti infiintezi un guild k 10 000 te rupe la buzunar 010.gif
Cai Lun
Plimbati frate ursu'!! Cum adica sa nu ii poti invia pe altii decat in gasca? Pai si astia mici, intre ei, ce fac? Pai noi astia cu leveluri mari cum ne-am cunoscut? Nu tot asa, luand legatura pt. o pana, o potiune ceva? Asa se fac aliantele! Iar treaba cu infintatu' gastii e buna si asa! Daca nu mai scumpa! Sa fim multi intr-o gasca! Nu sa isi faca fiecare cate o laptarie!
Rossi
cai lun lasa unitatea in gasca k macane cam cate atacuri face gasca ta pe zi dc nu te superi??si cam cati din membrii tai ataca pe cineva??tu de asta nu vrei sa fii deacord cu inviatul decat de cei din propria gasca pentru k in gasca voastra nu exista unitate
Cai Lun
LOL

Cum le mai stii tu pe toate, ca un om mare... mamba.gif

...bine ca exista la voi...
Sezran
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 5 Jan 2006, 19:13) *
2 sa coste mai putin sa iti infiintezi un guild k 10 000 te rupe la buzunar 010.gif

asta e si scopul acestui pret: gasti putine cu membri multi. invers nu ar fi bine deloc. probabil cind se va ajunge la 4-5 gasti pretul o sa fie 1 milion, ca sa nu se mai infiinteze altele.

in concluzie: punctul asta nu se poate discuta.
Cai Lun
Hai sa mai las si io de la mine... drunk.gif am niste sugestii care le consider de bun simt:

- guildmasterii sa nu mai poata fi inviati cu o pana simpla. asa cum exista potiuni care iti dau o anumita cantitate de hp sa fie ceva asemanator si la pene. Deci ori sa fie nevoie de mai multe pene, ori de una mai scumpa. Doar un guildmaster poate invia alt guildmaster.
- sa existe arme care sa poata fi folosite numai pentru cei puternici. adica sa nu poti folosi arma pe cineva care nu are un anumit level la viata - sub o anumita bariera [spre exemplu 500 hp]. Astfel de arme sa produca "stricaciuni" mai mari de genul.. sa te tina pe bara 6, 8 ore... [sau chiar o zi], ori sa iti inghete anumite capacitati, sau o parte a levelului...
- sa se poata ataca in gasca la propriu. Deci sa existe o optiune speciala. Guilmasterul cu acordul celorlalti membri sa poata ataca cu forta cumulata a tuturor [astfel se vor putea folosi si superarmele de mai sus..]. Evident ca asta inseamna bani. Asa cum toata gasca se va aduna pentru a folosi o singura super arma, tot asa sa se adune toata gasca sa isi invie guildmasterul. Dar sa fie un minim de membri necesari.
- super armele si celelalte optiuni de revive in gasca sau atac in gasca sa coste de la 500 in sus..
- sa se poata dona si levelul. daca cineva vrea sa se retraga sa isi poata dona toate cate le are, sau sa le amaneteze pentru bani. Asa cum se vinde o gasca sa se vanda si din leveluri.

Asta e oferta, daca nu va convine sa nu va mai aud, n-aveti decat sa faceti ce vreti, io cred ca am propus ceva de bun simt... diablo.gif
Sezran
ar trebui sa le propui celor care au programat acest modul. in varianta actuala, nu e posibil nimic din toate astea.

totusi, nu cred ca vor fi acceptate.
paddy
Sefu .... spunene tu ce e posibil, si ce nu e posibil.
Sezran
sint posibile reguli de comportament, nu sint posibile chestii care implica modificarea programelor.
Cai Lun
...pai atunci, din moment si altii au inceput sa cocheteze cu tactica mea, inclin sa cred ca se normalizeaza comportamentul... 010.gif Deci ori sa nu se schimbe nimic...primesc! Ori sa se schimbe ceva, dar doar pe aici pe acolo.. adica prin punctele esentiale.. gunshot.gif taunt.gif icon_twisted.gif
Cai Lun
Propun un pact de neagresiune!

Adica >>

Cei care au sub level 10 sa nu poata fi atacati de cei cu level peste 20. In schimb cei sub level 10 sa poata ataca pe oricine... Merge? pizza.gif Sanctiunile le discutam dupa, in caz ca acceptati...
COSMIN C
Cine s-a plans ??? icon_rolleyes.gif 010.gif
Cai Lun
010.gif Nimeni dom'le... da' sa aratam si noi putina ingaduinta... ca daca esti nou pe aici, cand deschizi usa arenei si ii vezi pe toti cum se bat ca chiorii nu iti mia vine sa te bagi intre ei... crazy.gif
Ratacitu
Lasa domne sa ne omaore toti ca si noi ii omorim pe ei.

Oricum cei mari nu prea au amunitie sa se dea la noi astia micii, iar noi ii prindem la cotitura si le dam la cap, le luom vita, mai stau pe tusa sau platesc banuti de la cotizanti sau mai stiu eu ce subterfugii.

Propun sa se poata reduce din nivelul celui omorit echivalent cu ex luat.

Adica daca ma omoara Cai lun si citiga 1 Ex, imi scate si mie Ex ul cu 1Ex, iar daca scade sub Ex ul care il am atunci sa scad la un nivel inferior.

Deci dac eu il omor pe Cai lun si cistig 32Ex atunci si lui sa ii scada 32 de Ex si eventual sa ajunga la nivel mai jos.

Atunci sa vezi crime mai ceva ca in Wild Wild West axe.gif

Sa vedeti ca Palos mare imi fac sa vinez GUILDERMANI bananasmile.gif
Sezran
asta ar presupune modificarea programelor. dupa cum am spus si mai sus, NU vom face asa ceva. discutam doar reguli de comportament.

prima regula este ca NU aveti voie sa ma atacati. am mai spus de citeva ori: eu NU particip la joc si singurul lucru pe care il puteti obtine este o sinucidere. dar asta ar insemna sa ma implicati in joc.

pentru ca o regula nu e nimic daca nu are si o pedeapsa atasata, pedeapsa pentru atacuri impotriva mea este reducerea cu 20% a vietii si puterii celui in cauza.
Rossi
sezran nici daca ne unim toti membrii siteului nu cred k putem sa te omoram si atat near trebui sa te implici si tu in joc k atunci chiar k am sta toti cu bolovanul la cap.... da spuneai k o sa te mai gandesti ce sa facem cu frags aia
paddy
Si daca voi detine o bomba atomica, de ce sa nu o incerc pe cel mai tare 010.gif
Matrix are dreptate, numai printr-o simpla apasare de buton i se dubleaza levelul pe care il are, asa ca nu il mai ciupiti cu atacurile voastre sinucigase .
Cea mai tare faza a fost cind deabia se inregistrase unul pe forum si sa aruncat direct la Sezeran 010.gif un adevarat Kamikaze 010.gif
Ratacitu
sezran

Nu e corect cu chestia cu 20%

Ai viata ca toti muritorii trebuie sa ti-o luom, axe.gif chiar daca nu reusim decit sa o ciupim numai.

Si vorba lui Paddy pe cine vrei sa incercam armele?

Nu avem nici-un poligon de tragere.

Cind incerc pe ceilalti ce fac le dau EX asa de pomana? Doar imi sunt competitori.

Tu esti cel mai bun de a practica. Vreau singe de Sezran diablo.gif beerchug.gif bananasmile.gif
paddy
Ratacitule, cind ma uit la levelul tau ma bufneste 256.gif daca Sezeran sar implica in joc vom sta , cu burta-n sus, si i-am sari in cap ca nu e corect ce face, asa ca pina ajungem la bomba atomica , eu zic sa ne batem intre noi thumb.gif
Cai Lun
LOL... vedeti ca fratimiu' e caratist! ... o sa curga sange sa stiti! crazy.gif

Mie mi se pare cam bizara regula impusa de tine, Sezran... Sunt de acord ca daca asa vrei asa se va face, dar totusi... daca peste un an sa zicem ca o sa am suficienta forta incat sa te atac, de ce sa nu am acest drept? Nici pe mine nu m-a intreabat nimeni daca vrau sa particip, la inceput...
Eu tocmai de aia tot bat apa in puia cu o arma pe care sa foloseasca intreaga forta a unei gasti... ca sa poti fi si tu atacat. Adica tu esti etalonul, nu? Ne uitam la tine si vedem ca ai levelul care il ai si vrem sa ajungem si noi acolo. Altfel, daca nu participi la lupte, de ce iti mai pastrezi forta aia si puterea aia? De ce ti-ai mai facut gasca? Sau... de ce nu esti imun? Ar fi mai corect!..
Daca te ataca vreun kamikaze, cum zicea paddy, si acela are level 1, de unde ii scazi?

PS 1> Imi retrag propunerea de mai sus... sunt cativa "licurici" care ma tot calca pe coada si vreau sa ii fac sa-mi simta "crunta vijelie"!.. diablo.gif
Sezran
pentru ca nu o sa ai niciodata suficient. v-am explicat la inceputuri si cum a observat cineva mai sus, imi e foarte usor sa stau foarte departe, sus unde nu ajunge nimeni.
daca nu am de unde sa scad pot sa pun interdictie de participare la joc. sau alte traznai.

am gasca si viata si putere pentru a putea testa diferite lucruri si pentru a putea raspunde la intrebarile tale legate de gasca (mai tii minte?) forta si viata aia = imun pentru ca nu puteti sa ma zgiriati

ratacitule, vrei singe? stai ca ma duc sa jumulesc o cioara. iti dedic toate penele.
paddy
verystrange.gif verystrange.gif vezi sa fie de sub podul Grant verystrange.gif verystrange.gif
Cai Lun
Pfama! nu stiam eu de ce ma tot hacuie Livia... e in gasca la paddy!! Dom'le... ar terbui sa se anunte undeva intrarile astea in gasca... pai io in marinimia mea las fata sa faca level.. si ea pe partea ailalta comploteaza cu dusmanu'?! diablo.gif W A R ! ! 149.gif starwars.gif
paddy
Se anunta aceste intrari, dar nu te uiti tu unde trebuie 010.gif
Ratacitu
Cite pene a avut Cioroiu?

Sa stiu ce dedicatie mi-ai facut

Preferam un Aurolac
Rossi
k sa folosesc o vb cunoscuta sezran e atat de sus incat chiar dc este sa cada tot sus ramane
Ratacitu
Pady a leader in DISGRACE ( (loss of reputation or dishonour)
(Un lider in disgratie)
HA HA HA bananasmile.gif

or
THE Leader that lost his Barrels!!!!!!

Liderul care si-a pierdut rulmentii

L-a atacat pe saracul membru MARE LEVEL 1 si a ratat folosind strength 38

HO HO HO
Ce rau a THe KILLER Whale ajuns sa se razboiasca cu Minnows si sa piarda?

Balena Ucigasa se rasbieste cu fitzele, SI PIERDE!!!

PROPUN CA ATUNCI CIND UN COMPETITOR FOARTE MARE FOLOSESTE O ARMA SI ATACA DELIBERAT UN CONCURENT CU UN NIVEL MAI MIC SI RATEAZA SA I SE REDUCA AUTOMAT 1 PINA LA 5 NIVELURI verystrange.gif

cica NIVELELE sint niste instrumente folosite de zidari pentru a verifica orizontalitatea sau verticalitatea suprafetelor.
paddy
Nu prea inteleg ce vrei sa demonstrezi, nu sint nici primul nici ultimul caruia i se intimpla asa ceva, am vrut sa vad la cite atacuri am dreptul dunno.gif
Niciodata nu am folosit mai mult de 3 sau 4 atacuri, din diferite motive, ori nu am avut loc de Rossi ori eram cu bolovanul, asa ca tu mai ai de mincat pina sa te bag in seama, anuntama cind treci de level 50 thumb.gif iti promit ca nu se va intimpla foarte curind acest lucru drunk.gif
Cit despre regula ca nu ai voie sa ataci "boboci" e prea Sf 010.gif pai daca eu il omor pe Cai Lun, sint obligat sa-i omor pe toti din gasca lui ca sa nu il invie.
Asa ca Ratacitule voi avea grija sa te trimit intr-un concediu pe timp nelimitat 010.gif

..Click to view attachment ... ai vazut unde ajung cei cu level mic 010.gif care se dau la dinozauri

I have the best team thumb.gif don't stay in front of the dinosaurs because you' ll be eaten.
paddy
Ar trebui si o mica pauza intre 2 noaptea si 6 dimineata in care nimeni nu are voie sa atace drunk.gif
Si o pedeapsa pentru tradatori 010.gif
Rossi
sezran cu fragii aia se mai aude ceva??teai gandit ce am putea face cu ei??
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 21 Jan 2006, 16:17) *
Ar trebui si o mica pauza intre 2 noaptea si 6 dimineata in care nimeni nu are voie sa atace drunk.gif
Si o pedeapsa pentru tradatori 010.gif

De ce, asta e programul tau de somn? 010.gif

Propun o clauza de reziliere! busted_blue.gif

Fiecare membru al gassti sa aibe un pret. Daca pretul este achitat, gasca care il achita poate transfera acel membru in componenta ei. Ce ziceti? Mie imi suna bine! pizza.gif
COSMIN C
Ooooo, hai cu clauza ! Doar suntem dinamovisti ! 010.gif

Sa ne jucam de-a Borcea si Netoiu !! bananasmile.gif
paddy
Cei care se vind altei gasti, se numesc tradatori, asa ca laso balta, ai destui membri care nu stau la vedere crezi ca ne poti duce asa usor drunk.gif
Orice membru e liber sa plece, nimeni nu e tinut cu forta, ca pina la urma e un simplu joc dunno.gif nu stiu cum va reactiona Szeran, el va trebui sa schimbe parola la fiecare membru plecat thumb.gif
POOL
Cai Lun, tu vrei sa devii un netoiu sau borcea? 010.gif Sa bagi si tu cate o "clauza" asa peste noapte? 010.gif
Ratacitu
QUOTE(paddy @ 20 Jan 2006, 21:17) *
Asa ca Ratacitule voi avea grija sa te trimit intr-un concediu pe timp nelimitat 010.gif
..Click to view attachment ... ai vazut unde ajung cei cu level mic 010.gif care se dau la dinozauri
I have the best team thumb.gif don't stay in front of the dinosaurs because you' ll be eaten.

Vezi ca te-ai cam imbalonat dupa cum se vede din poza.

Asat inseamna ca te misti greu si toate cele nono.gif ..............nu-ti vezi.............. esti mai usor de sarit............ etc

Trebuie ca cei din gasca sa te puna la o cura de slabire.

Le strici imaginea beerchug.gif
Cai Lun
QUOTE(POOL @ 21 Jan 2006, 19:48) *
Cai Lun, tu vrei sa devii un netoiu sau borcea? 010.gif Sa bagi si tu cate o "clauza" asa peste noapte? 010.gif

Evident! Dimineata cand s-ar trezi paddy.. ar fi singur in gasca! icon_lol.gif ...sau poate l-as cumpara si pe el... tongue.gif Iar cand va veni vorba sa plece unu' de la mine.. nici d'al draq cu ii eliberez cartea verde! icon_lol.gif crazy.gif

PS >> Bascalia dintre Ratacitu' si Paddy presupun ca o sa ramana in limitele astea, nu? Ca daca degenereaza... nono.gif
paddy
Asta se vede si dupa numarul de membri care te refuza 010.gif eu nu mai fac fata, ii rog sa se duca la tine, dar ei refuza spunind ca daca e sa adere la vreo gasca acea va fii "ALWAYS THE WINNERS" welcome.gif
Asa ca ai de grija puiule thumb.gif ca te maninc cu tot cu pene 010.gif

Tie Ratacitule am sa-ti raspund cind vei trece de level 50 010.gif esti prea mic pentru mine 010.gif crezi ca-mi bat gura cu toti "bobocii" banned.gif
Cai Lun
Mdea.. a icumva mai multi membri ca mine? Mai sus ziceai ca am multi sustinatori din umbra... acum... football.gif
Pana una alta incearca sa tii pasul cu mine la level... ca altfel, daca ajung la 10 leveluri in fata ta, nici eu nu mai intru in discutie cu tine... tongue.gif
paddy
Esti cumva tata lui ratacitu rofl.gif ca prea ii iei apararea.
Cit despre alea 10 leveluri, ai dat singur raspunsul DACA tongue.gif
Cit despre membri, sa stii ca am mai multi, dar acum le fac instructajul, numai asteapta sa invete, unde trebuie sa apese ca sa devina membru 010.gif 010.gif
Rossi
ma da lasati.... poate raspunde o data sezran dc sa gandit ce sa facem cu frags aia k sa ii tinem numai asa de forma si sa nii furam unu la altul e cam nasol
Cai Lun
Lasa dom'le... uite, io ti-i dau pe toate tie... tu cu fraguri noi cu leveluri, merge? bananasmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.