Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SARBATORI FERICITE !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
FarfelkugeL
Daca vreti ca sarbatorile de iarna sa fie mai frumoase pentru un om, va rog ajutati-l !
EL ESTE ARBITRUL CARE A ANULAT UN GOL VALABIL ECHIPEI DINAMO !
Urati-i de bine cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, arbitrului spaniol de la meciul cu Olympique Marseille, la adresa de mail ---> comitearbi@fcylf.es <--- !!!

PS: scuze pt un nou topic insa...trebuie sa facem un om fericit de Sarbatori nu ?
paddy
MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEARS domnule arbitru spaniol. moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif atit si nimic mai mult, unii chiar nu stiu s-a piarda beerchug.gif
FarfelkugeL
unii ?
pinky
Si ca sa arat ca eu in general nu sunt o persoana rea, dar ca in situatia de fata am fost fortata sa votez ce am votat, iti doresc, domnule arbitru, ca toata nefericirea si tristetea pe care ne-ai cauzat-o noua prin decizia ta sa ti se intoarca sub forma de cadouri si impliniri!!Eu, de fapt, sunt sigura ca esti doar invidios pe noi, ca noi avem zapada si tu, nu tongue2.gif
Red, mai bine faceai un topic cu urari pentru forumisti ca nah, noi meritam icon_biggrin.gif
In fine, tuturor celorlalti forumisti le doresc sa aiba un Craciun cat se poate de fericit si linistit, cadouri stiu sigur ca vom primi mai multe ca ceilalti ca doar Mos Craciun e de-al nostru, mereu alb-rosu nana2.gif HAITA_DINAMO.gif
caine_berceni
rofl.gif Si tu PinKy sa ai parte de tot ce ti doresti inclusiv de zapada

Cat despre arbitru spaniol sa aiba parte de tot ce nusi doreste
FarfelkugeL
QUOTE(caine_berceni @ 16 Dec 2005, 15:12) *
Cat despre arbitru spaniol sa aiba parte de tot ce nusi doreste

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

o data in viata sunt de acord cu tine
paddy
Red
Nu stiu de ce mai pui sare pe rana 256.gif eu zic sa ne bucuram de sarbatori...
Asa ca " Merry Christmas And Happy New Year " tuturor Forumistilor,Cetatenilor, Semintarilor, Ultrasilor si nu in ultimul rind Adminilor moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif
FarfelkugeL
In ultimul rand adminilor :D
Glumeam..
Sarbatori fericite...Ne vedem in PRIMAVARA..
COSMIN C
Red|Dawg48,
N-ar fi mai bine sa deschizi un topic adevarat pentru sarbatori, acolo unde ii e locul , adica la off-topic?! E pacat sa amestecam gandurile bune cu cine stie ce injuraturi, ce ar putea sa apara, la adresa arbitrului spaniol.... E doar o sugestie, sa nu te superi ! beerchug.gif
sorin8
senor julian rodrigues,soy un fan del equipo Dinamo de Bucarest- rumania y quiero que sientas de navidad lo que sentimos nosotros en el minuto`94 del partido con O.M. ! que tengas mucha salud y una feliz navidad!
NOSOTROS LOS FANS DE DINAMO TE AGRADECEMOS POR LA GRAN OPORTUNIDAD QUE NOS HAS DADO.[font=Arial Black]
bianco_rossa
Domnule "arbitru"..io iti urez multa sanatate..k sa poti sa traiesti si sa simti si u ce am simtit noi...atunci knd nu ai dorit sa ne acorzi golul kre ne ducea in europa
delaurentis
La multi ani tuturor rivalilor din campionat,inclusiv echipei Dinamo Bucuresti!
Rossi
domnule arbitru iti urez traditionalul huaaaaa si drept cadou iti dau o oglinda sa te uiti si matale dupa minge k esti cu spatele la faze importante si poate asa o sa fii si tu pe faza
alexyutza
Rusine sa-ti fie nesimtitule pt durerea pe care ne-ai cauzat-o !!! Totusi fiind inca in Postul Craciunului voi incerca sa revin la sentimente mai bune ...
Mosul vine si la cei cuminti dar si la cei mai " putin cuminti " , asa ca nu cred ca va fii uitat . Cadoulideal si absolut necesar pt d-l arbitru , ar fii un bax de lecitina ... am auzit ca face minuni pt cei care au grave probleme de memorie . Dupa un tratament lung si consecvent , poate ca o sa-si aminteasca si " d-l arbitru " profesia pe care o are , si va incerca sa fie impartial . Deciziile lui influenteaza si hotarasc destinele a milioane de oameni .
Totusi ... poate ca nu ar strica si niste pastile pt schrizofenie ... prea si-a iesit omul asta din mana ...

Sarbatori Fericite , tuturor dinamovistilor , de pe forum si din tara !!! O sa ne surada si noua norocul la anul ...
pinky
Fara nici o urma de rea intentie, propun mutarea topicului la off-topic si poate si schimbarea subiectului, cred ca acel individ nu merita atata atentie din partea noastra, o sa-si primeasca rasplata pentru ce a facut si de asemenea va primi si din partea mea un pachet cu zapada, ca aici a nins deja si cum am mai spus, vreau sa-i arat ca nu-i port pica si-l inteleg, probabil a suferit in copilarie si cu traumele astea nu-i de gluma!! icon_rolleyes.gif

Va urez inca o data tuturor Sarbatori cat mai fericite si sper ca anul care vine sa ne aduca numai bucurii din partea echipei noastre de suflet!! HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.