QUOTE(maska @ 16 Dec 2005, 10:05)

Nici antrenorul
Nici echipa
Nici conducatorii
Nici suporterii
Toata lumea greseste pentru ca nimeni nu are unplan , nimeni nu are rabdare.
PS Cred ca Becali are dreptate de data asta, nu ne putem milogi de o faza din minutul 94 dupa ce nu jucam nimic de cateva luni de zile.
MASKA
1.Nici conducatorii
2.Nici echipa
3.Nici antrenorul
4.Nici suporterii
1. Atunci cand vii la conducerea unei entitati, compusa din oameni apropiati tie , iar primul lucru pe care ai grija sa-l faci este sa ataci singurul pilon de stabilitate pe care l-a avut echipa in ultimii ani, adica antrenorul, mi se pare cea mai proasta alegere.
Presiunile si criticile facute total nepotrivit la inceputul colaborarii asupra unui "capitan nejucator"(Andone) au ca rezultat fisurarea a 2 parti; atat a personalitatii celui in cauza cat si a respectului pe care el trebuie sa-l trezeasca in fata jucatorilor.
Cred cu tarie in continuare, ca acest lucru a afectat in primul rand randamentul echipei.
Al doilea atac nefondat, a fost impotriva lui Petre(capitanul jucator) si al contractului sau exagerat; daca o viata inchinata pt. Dinamo valoreaza doar 120.000 euro cat este salariul Piticului, atunci Grigorie & co & mercenarii merita 1000.
Daca reprezinti o conducere valoroasa, toate aceste discutii sensibile se poarta in particular si nu prin declaratii bombastice in presa.
2.si-au aratat limitele si neprofesionalismul de multe ori.
3.Cat despre antrenor, el este tot timpul vinovat la infrangeri si ultimul remarcat la victorii.Personal, cred ca solutia Andone, ramane cea mai buna din tara si cel putin pana la sfarsitul campionatului.
4.Si noi suntem vinovati, lipsa de atitudine, comoditatea si dezbinarea au fost lucrurile care ne-au caracterizat in ultima perioada. Echipa trebuie sustinuta in orice conditii, reprosurile se pot face in alta parte decat in tribuna.
Acolo vin doar sa-mi incurajez jucatorii( salariatii clubului ).
Chiar daca aveam 0 puncte si nici o sansa de calificare dupa disputarea acestor jocuri, eroarea sau reaua-intentie se numesc la fel dupa 94 de minute,baga-mi-as picioru' in minutu' ma-sii!!!