Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CAND VII SUPARAT DE LA STADION
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
ratzushka
Sper ca macar dupa meciul cu Marseille, Dinamo sa stea strimb si sa judece drept. Pentru ca vad, mai nou, ca eu am devenit incomod si am accesul restrictionat pe site (!!?) . Dar nu-i nimic! Dinamo joaca oricum tot molcom si cu gindul la Craciun. Sper ca macar acum, in al doisprezecelea ceas, sa vada toata lumea ca Andone nu este solutia optima pentru Dinamo si ca primenirea lotului este absolut obligatorie! Jocul cu fundul in poarta, extrem de lent, cu pase laterale sau inapoi sper sa dispara din jocul cainilor! Nu construim la centrul terenului, ci bubuim mingea pe niste virfuri cu statut de pietoni! Viteza si daruirea ne sunt straine. Tactica este indoielnica si lamentarile pe masura. Andone ramine la Dinamo. Spre disperarea celor care vad acest club mult mai sus decit vrea Nicolae Badea sa-l vada... 149.gif

Rusinea atitudinii delasatoare a fotbalistilor dinamovisti din meciul cu Marseille nu are mai presus decit durerea fanilor! Dar ce mai conteaza asta, acum cind Steaua si Rapid merg mai departe!? Devenim mai caraghiosi ca turma lui Becali. blacksheep.gif

Devenim turma lui Andone si Badea...
diablo.gif Necalificata, desigur... 251.gif
ratzushka
Si innca ceva: Cind am scris pe site ca Gaev este un portar slab si gafeur, toata lumea mi-a sarit in cap! Sper ca acum, aceleasi persoane , sa sara sa apere ele cele doua goluri de pe Velodrome ce au trecut ca prin brinza printre manusile blegi ale bielorusului... bananasmile.gif
Add1ct3d
E ora 6:20, chiar nu prea am dormit azi momentan sunt la munca . . . nu-mi vine sa cred nici acum ceea ce ni s-a putut intampla ; dupa meci imediat mi-a venit in cap meciul cu Danemarca cand la fel un arbitru de .. .. a procedat cum nu se putea mai "bine" pentru noi. Sunt revoltat ca suntem tratati in felul asta, de ce totzi ne desconsidera ?
Sunt sigur k dak era o alta echipa (Hamburg,Stutgart,Roma,Ajax) mai din tzarile "BUNE" altfel judeca arbitru faza.
AFARA CU TOTZI PUPINCURISHTII DE LA DINAMO ... AFARA CU EI, N-AI VOIE SA TRATEZI O FAZA FOARTE IMPORTANTA INTR-UN MECI FOARTE IMPORTANT CU ASA NEPUTZINTZA SI NECONCENTRARE (aviz v.munteanu si niculescu). N-AI VOIE SA NU-TI DAI SEAMA K GAEV N-ARE VALOARE PENTRU NOI+MULTI ALTZII(De la Lobontz incoa un portar BUN nu mai avem :( si asta e chiar aiurea, pt. k nimeni nu vrea sa accepte asta)
Dar poate k comentariile mele si criticile astea nu existau . . . daca nu exista un ghinion k asta.( De ce, de fiecare data DINAMO? ... Nu STIU ! )
Inchei aici, k nu isi mai au rostu` cuvintele . . . Va doresc o zi cat mai buna (A inceput sa ninga 6:30)
Pentru o viatza mai buna, si o echipa mai buna
SUD PENTRU TOTDEAUNA
Forza-Dinamo
Andone este cel mai bun antrenor. Daca pleaca Andone, Dinamo se va duce dracului si nu mai prindem nici cupele europene. Zi-mi tu pe cine vrei antrenor? Alesanco? kkt sau poate niste mosi.. Halagian si altii (am respect pt. Halagian dar e prea batran pt. Dinamo), Sabau? retrogrdeaza Bistrita.

Cine vrei sa fie antrenor? a! da. sa fie antrenor blacksheep.gif
LeX
QUOTE(ratzushka @ 15 Dec 2005, 7:57) *
Si innca ceva: Cind am scris pe site ca Gaev este un portar slab si gafeur, toata lumea mi-a sarit in cap! Sper ca acum, aceleasi persoane , sa sara sa apere ele cele doua goluri de pe Velodrome ce au trecut ca prin brinza printre manusile blegi ale bielorusului... bananasmile.gif

Ratzushka, cei care dau vina pe portar sau pe arbitru pentru infrangerea de aseara sau pt. ca am ratat calificarea sunt niste handicapati. Romanii se pricep cel mai bine sa se lamenteze si sa gaseasca tot felul de motive fantastice pentru esecurille lor.
Motivul pentru care am pierdut/nu ne-am calificat este foarte simplu: nu avem inca valoare sa trecem mai departe, sau sa batem pe OM. Sper ca ai remarcat si tu cat de subtire este lotul.
ratzushka
Dar Rapidul poate merge mai departe!? Steaua!? Ei au valoare!?
LeX
dupa cum vezi, au
ratzushka
Nu, eu nu vad. Dar poate ca nu vad eu bine. Sper ca Dinamo sa invete inca o data din esecuri...Sa moara Steaua de necaz... crazy.gif
Dust
hai sa fim seriosi..aia se duc mereu...acum de ce nu recunoastem k sunt ceva mai buni? daca nu mai buni...joaca mai cu suflet...oricum au ceva peste noi...daca eram si noi buni eram in Primavara
rednorth
QUOTE(ratzushka @ 15 Dec 2005, 7:57) *

Nu sunt unul dintre aceia care ti-au sarit in cap, aparandu-l pe Gaev, dar nu pot sa nu-mi aduc aminte ca el a fost in permanenta prin constanta aratata in joc, alaturi de Margaritescu, Tamas si Moti, unul dintre protagonistii ascensiunii lui Dinamo.(pana la urma el a fost acela care ne-a readus in cartile calificarii prin prestatia din meciul cu rusii)

Cat despre Andone, am o total diferita parere de a ta, dar nu-i subiectul topicului.

Si eu fac alergie cand aud de "la anu", dar chiar cred ca experienta din acest an , ne va folosi pt prima data la ANU'

Haideti toti , capu' sus,caci Dinamo trebuie sa mearga inainte.
paddy
Se pare ca te-a atins boala aviara, tu nu vezi unde sint ei, si unde sintem noi, a inceput sa ma zgiriie pe creieri...Poate la anul....da de ce nu s-a putut acuma, si ce e de facut sa nu se intimple aceasi poveste si anul viitor.
Zdelistii au chemat salvarea ca mor de ris, cine suporta acesta jignire ?????...conducerea ????? binenteles nu..... tot noi, ca de fiecare data....si se mai intreaba de ce nu vin spectatorii pe stadion.
Cei din conducere au spus ca noi avem cea mai usoara grupa 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif ma intreb ce s-ar fii intimplat daca cadeam cu cea mai tare grupa ???????
ratzushka
Mda, v-au lasat nervii! Judecati un pic. Conducerea si-a facut partial datoria . Nu a mai vindut nimic! Andone si echipa insa, au dormit in papuci tocmai in momentele importante! Repet, Gaev este un portar mediocru daca nu slab. Si ma opresc aici, ca altfel... argument.gif
ucu
Dar ce mai conteaza asta, acum cind Steaua si Rapid merg mai departe!? Devenim mai caraghiosi ca turma lui Becali.

Dar Rapidul poate merge mai departe!? Steaua!? Ei au valoare!?

sincer ma cam deranjeaza comparatiile astea.Cred ca ar trebui sa ne vedem mai mult de Dinamo si mai putin de restu...pana la urma noi nu ne-am facut de ras,am castigat cu Everton si Tska si sincer sunt mandru de felul cum au jucat baietii cu Marseille.Una peste alta echipa a jucat in acest sezon in Uefa cum nu a facut-o demult,nu cred ca a existat o perioada dupa revolutie atat de buna pentru noi...
maska
Nici antrenorul
Nici echipa
Nici conducatorii
Nici suporterii

Toata lumea greseste pentru ca nimeni nu are unplan , nimeni nu are rabdare.

PS Cred ca Becali are dreptate de data asta, nu ne putem milogi de o faza din minutul 94 dupa ce nu jucam nimic de cateva luni de zile.

MASKA
paddy
Ma gindeam, ca nu o s-a mai apari, de ce nu ai scris si dupa meciul cu CSK drunk.gif
Cea ce ne spui tu, nu este o noutate, chiar nu poti mai mul de atit 010.gif mai incearca o data.
maska
QUOTE(paddy @ 16 Dec 2005, 11:15) *
Ma gindeam, ca nu o s-a mai apari, de ce nu ai scris si dupa meciul cu CSK drunk.gif
Cea ce ne spui tu, nu este o noutate, chiar nu poti mai mul de atit 010.gif mai incearca o data.

[size=7]Bah?
Du'te'n păstîrnacul MEA ca esti cretin.[/size
]

MASKA
FarfelkugeL
cel putin idiot
pinky
QUOTE(ratzushka @ 15 Dec 2005, 22:11) *
Mda, v-au lasat nervii! Judecati un pic. Conducerea si-a facut partial datoria . Nu a mai vindut nimic! Andone si echipa insa, au dormit in papuci tocmai in momentele importante! Repet, Gaev este un portar mediocru daca nu slab. Si ma opresc aici, ca altfel... argument.gif

Si cine crezi tu ca ar fi cumparat din nemaipomenitii nostri jucatori, cine l-ar fi vrut pe Grigorie sau pe Galamaz?Conducerea a cumparat la kil marfa olteneasca, din care numai Moti ce reprezinta un castig, in rest, nimic!!Si asta ca n-au vandut jucatori m-am saturat de cand o tot aud, bine ca nu au dat cepele afara si s-au scapat cum-necum de Danciulescu, cel mai bun marcator al nostru icon_evil.gif E normal cand nu sunt jucatori de valoare sa n-ai ce da si faptul ca n-au vandut jucatori nu este un favor facut noua, este o obligatie a lor, pentru ca de aia sunt conducatori, sa faca o echipa competitiva!!Se lauda cu buget, cu faptul ca au pastrat echipa si cu pseudo-transferurile alea, dar de stadion nu zic nimic, parca de ala trebuie sa aiba grija nea Vasile din Cucuietii din deal, nu ei trebuie sa-l refaca, folosindu-se de imensul lor buget!!Deci conducerea inca n-a facut mare lucru pentru bunastarea echipei, in nici un fel, poate doar prin platirea datoriilor catre stat, iar datoriile alea tot ei le-au facut!!

Cat despre Gaev, eu zic sa-l arzi pe rug acuma doar fiindca n-a reusit un meci la fel de bun ca toate celelalte pe care le-a facut pana acum!!Despre el, care a fost unul din cei mai buni jucatori ai nostri in ultimul timp te-ai gasit sa vorbesti, el care de atatea ori parea ca este singurul care n-a uitat la ce echipa joaca si pentru ce ia bani?Pai si despre Grigorie ce mai ai de spus sau despre Cristea sau Galamaz?Nu e corect ca din toata echipa, tu numai de el sa te legi!!!
Este dezamagitor ce s-a intamplat la Marseille, mai ales ca am jucat curajos si s-a vazut ca am vrut sa castigam, dar vina necalificarii o poarta toata lumea, nu doar Andone sau jucatorii!!Iar fraza cu la anul, daca o mai aud jur ca arunc televizorul ala pe geam!!Pai tot asa au zis si anul trecut, si cu un an inainte!! 149.gif

Cum poti spune ca steaua si Rapidul nu au valoare sa mearga mai departe, dupa ce Rapidul a facut 3 victorii cu 3 echipe mult mai tari ca adversarele noastre si steaua si-a batut joc de Lens si au castigat amandoua grupele lor, pai mie imi vine sa ma zgarii pe ochi numai cand ma gandesc ca noi suntem afara din Europa si ei is unde is....de obicei nu-mi pasa de ce fac ceilalti, dar acum e inevitabila comparatia complaining.gif
ratzushka
QUOTE(ucu @ 15 Dec 2005, 22:11) *
sincer ma cam deranjeaza comparatiile astea.Cred ca ar trebui sa ne vedem mai mult de Dinamo si mai putin de restu...pana la urma noi nu ne-am facut de ras,am castigat cu Everton si Tska si sincer sunt mandru de felul cum au jucat baietii cu Marseille.Una peste alta echipa a jucat in acest sezon in Uefa cum nu a facut-o demult,nu cred ca a existat o perioada dupa revolutie atat de buna pentru noi...

149.gif Da, am avut realizari marete! Bun! Atunci de ce il fluierati pe Becali!?

Daca Dinamo a fost sublima, inseamna ca noi suntem nebunii... crazy.gif
paddy
Mda ....la cit creier ai in cap, nici nu ma puteam astepta la altceva fuck.gif fuck.gif fuck.gif asta in loc de " la multi ani " blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif
Red ...care este problema ta ?????? te-ai aliat cu blacksheep.gif
rednorth
QUOTE(maska @ 16 Dec 2005, 10:05) *
Nici antrenorul
Nici echipa
Nici conducatorii
Nici suporterii

Toata lumea greseste pentru ca nimeni nu are unplan , nimeni nu are rabdare.

PS Cred ca Becali are dreptate de data asta, nu ne putem milogi de o faza din minutul 94 dupa ce nu jucam nimic de cateva luni de zile.

MASKA

1.Nici conducatorii
2.Nici echipa
3.Nici antrenorul
4.Nici suporterii

1. Atunci cand vii la conducerea unei entitati, compusa din oameni apropiati tie , iar primul lucru pe care ai grija sa-l faci este sa ataci singurul pilon de stabilitate pe care l-a avut echipa in ultimii ani, adica antrenorul, mi se pare cea mai proasta alegere.
Presiunile si criticile facute total nepotrivit la inceputul colaborarii asupra unui "capitan nejucator"(Andone) au ca rezultat fisurarea a 2 parti; atat a personalitatii celui in cauza cat si a respectului pe care el trebuie sa-l trezeasca in fata jucatorilor.
Cred cu tarie in continuare, ca acest lucru a afectat in primul rand randamentul echipei.
Al doilea atac nefondat, a fost impotriva lui Petre(capitanul jucator) si al contractului sau exagerat; daca o viata inchinata pt. Dinamo valoreaza doar 120.000 euro cat este salariul Piticului, atunci Grigorie & co & mercenarii merita 1000.
Daca reprezinti o conducere valoroasa, toate aceste discutii sensibile se poarta in particular si nu prin declaratii bombastice in presa.

2.si-au aratat limitele si neprofesionalismul de multe ori.

3.Cat despre antrenor, el este tot timpul vinovat la infrangeri si ultimul remarcat la victorii.Personal, cred ca solutia Andone, ramane cea mai buna din tara si cel putin pana la sfarsitul campionatului.

4.Si noi suntem vinovati, lipsa de atitudine, comoditatea si dezbinarea au fost lucrurile care ne-au caracterizat in ultima perioada. Echipa trebuie sustinuta in orice conditii, reprosurile se pot face in alta parte decat in tribuna.
Acolo vin doar sa-mi incurajez jucatorii( salariatii clubului ).

Chiar daca aveam 0 puncte si nici o sansa de calificare dupa disputarea acestor jocuri, eroarea sau reaua-intentie se numesc la fel dupa 94 de minute,baga-mi-as picioru' in minutu' ma-sii!!!
ucu
Cum poti spune ca steaua si Rapidul nu au valoare sa mearga mai departe, dupa ce Rapidul a facut 3 victorii cu 3 echipe mult mai tari ca adversarele noastre si steaua si-a batut joc de Lens si au castigat amandoua grupele lor, pai mie imi vine sa ma zgarii pe ochi numai cand ma gandesc ca noi suntem afara din Europa si ei is unde is....de obicei nu-mi pasa de ce fac ceilalti, dar acum e inevitabila comparatia

nu a zis nimeni ca nu merita sa mearga mai departe dar cred ca si noi meritam.Iar comparatiile intre echipele romanesti trebuie facute in campionat fiindca doar aici ne duelam direct.Nu inseamna ca daca spurcatii castiga cu Heerenven sunt mai buni ca noi.Sau daca noi am fi jucat cu Rosenborg nu am fi castigat.
Da, am avut realizari marete! Bun! Atunci de ce il fluierati pe Becali!?

Daca Dinamo a fost sublima, inseamna ca noi suntem nebunii...

nu cred ca il fluiera lumea pe Becali pt rezultatele echipei...
paddy
Eu cred ca din cauza analfabetului de becali sintem in aceasta situatie, de cind a inceput razboiul impotriva tuturor care nu erau de partea lui, ne-am cam dus in jos.
De asta avea nevoie Dinamo ??/...de doua tabere..???.....inaintea meciului cu OM a declarat ca daca Dinamo nu se va califica , nu e un capat de tara.....el realizeaza ca a contribuit la necalificarea echipei, dar face pe prostu, si se pregateste pentru CL 010.gif
delaurentis
Unii dintre voi au puterea sa recunoasca ceea ce vede o tara intreaga..Oricat am fost de huliti pentru conducatorii nostrii pe care multi dintre noi nu ii vreau,am avut performante in Europa si am jucat aproape intotdeauna cu daruire,am avut ceva peste voi...Ati avut comparativ cu anii trecuti un sezon mai bun in Europa dar faptul ca Steaua si Rapid au trecut mai departe a fost un lucru care a amplificat dezamagirea voastra...Deobicei sunteti in umbra lui Steaua si nu ati facut decat sa confirmati lucrul asta prin eliminarea din Europa..Va insemna ca suntem mai buni ca voi daca trecem de Heerenveen...oricat ati incerca sa schimbati acest lucru..
Dust
de obicei Steaua e cea mai infecta si suporterii ei la fel..asha k jet de pe forumu asta k nu ai fata
delaurentis
Deobicei faceti afirmatii fara a va argumenta raspunsurile...Nu generaliza asa cum nici eu nu generalizez...discutam despre performante in Europa nu despre comportament suporteri..despre asta discutam pe alt topic
Rossi
ba daulau cum te mai cheama k mie si sila sati zic numele dute ba pe forum la steaua k nai tu treaba aici ... intri aici k ne enervezi si mai tare??dute-n viata cu stiaua ta si cu stana voastra cu tot k e usor sa vedeti paiul din ochiul altui da nu va vedeti barna din ochii vostri
delaurentis
a fost intotdeauna problema voastra...de ce nu recunoasteti ca avem barna mai lunga decat barna voastra?..am discutat civilizat desi nu ma astept ca tu sau altii sa o faca la fel de civilizat...
Rossi
ba ne lasi k prezenta ta ne oboseste si in plus nu am chef sa te injur pe forum sa imi fac dojana aiurea asa k duten ghena si nu ne mai spurka forumu
delaurentis
O singura intrebare am...de ce nu poti discuta civilizat cand altii vin si discuta pe forumul nostru?
Rossi
bai hai k iti zic ceva
pana acum am fost cat se poate de civilizat si te-am rugat cat se poate de civilizat sa parasesti forumul k vad k de pe site nu vrei sa iesi neam da dute ba si stai de vb cu ai tai asta e ultimul avertisment ca de acum incep sa te injur in msj

forumu nostru care a nostru cine esti tu k sa fie al nostru
delaurentis
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 17 Dec 2005, 19:04) *
bai hai k iti zic ceva
pana acum am fost cat se poate de civilizat si te-am rugat cat se poate de civilizat sa parasesti forumul k vad k de pe site nu vrei sa iesi neam da dute ba si stai de vb cu ai tai asta e ultimul avertisment ca de acum incep sa te injur in msj

forumu nostru care a nostru cine esti tu k sa fie al nostru

gramatica noastra care numai a voastra nu este 010.gif
Rossi
bai pleaca k deja mai enervat de nu mai nimeresc nici tastele fugi in munti ce ai esti nebun chiar in halu asta ...
delaurentis
Hai sa incheiem dialogul ca suntem off topic...sa revenim on-topic...
Invariabil la anul veti vinde jumatate de echipa(in iarna un sfert) si veti incerca sa atingeti performantele rivalelor(Rapid si Steaua) in Europa...Intrebarea este...CAND VETI REUSI SI VOI???
Rossi
cand veti bate si voi pe everton cu 5-1 si iesi o data de pe site k imi scoti peri albi
unde-s admini si moderatorii cand ai nevoie de ei
delaurentis
Nu pot zice ca nu ati facut performanta in Europa sezonul asta,ar fi nedrept dar trebuie sa recunoasteti ca au fost mai mici ca si ale noastre...Si am sa ma retrag elegant!ATAT!
Rossi
retrage-te elegant in p...rimavara si nu mai intra pe aici k nu tii cu echipa potrivita
florin_80
mai, suporter al echipei dintre cimitire, ia spune-ne si noua in ce competitie joaca echipa campioana (n-are rost sa mai aduc aminte cum l-ati castigat...vezi rusinile cu Poli si Bacau)? Una la mana...doi, de ce a fost eliminata de cel mai slab cap de serie cu putinta?
POOL
QUOTE(LeX @ 15 Dec 2005, 19:40) *
dupa cum vezi, au

Aici sincer nu sant de acord cu voi. De ce au? K sunt in spatele nostru? K au mai mult bulan k noi? Sau k pe rapidistii i-am batut cu 5-2? Si la faza cum k ei si-au dorit mai mult victoria si k au jucat cu suflet, astea is "fabulari".
delaurentis
Pentru ca nu eram pregatiti suficient,pentru ca au fost erori individuale care au costat,pentru ca s-au trezit tarziu..Am gresit..Nu am dat vina pe arbitru pentru neputintele noastre ca si altii..
La urma urmei Rosenborg inca joaca in Europa,voi NU..si asta dintr-o grupa cu Olimpiacos,Lyon,Real...Nu Levski si Heereenven...sau rezervele lui OM.

Acceptati ca mai de fiecare data ati fost in umbra noastra,daca jucam finale voi jucati semifinale daca noi castigam Cupe voi jucati insferturi,daca noi avem 22 de titluri voi aveti un nr de titluri mai mic ca si noi...si alte exemple care demonstreaza ca in general AM FOST MAI BUNI...

Norocul si-l face fiecare cu mana lui...

Si cred ca de rusini nu are rost sa aduci discutia dupa ce voi dati sens notiunii de aranjament in fotbalul romanesc...

Iar deviem de la subiect..parca discutam despre ce inseamna viitorul lui Dinamo...LA ANUL...
florin_80
Aha, erori individuale...interesant. In 2 meciuri e vorba de erori individuale. La prostie voi ii spuneti eroare individuala?

P.S. In toata insiruirea aia ai uitat ceva...mai aveti ceva in fata noastra, tre' sa recunosc...sunteti campioni absoluti la curling.
paddy
Bianco
Cit timp, nu jigneste pe nimeni si toate mesajele lui sint la limita bunului simt, eu nu vad de ce trebuie sa-i vorbesti asa, ignoral si ai terminat povestea.

Pina acum doi ani nimeni nu a mai auzit de ei, si cum au scos putin capul in lume se dau cocosi 010.gif ar trebui sa-i ridicati o statuie lui Goian de la noi, ca datorita lui ati cistigat campionatul, se pare ca au facut blat intre ei 010.gif
ucu
Hai sa incheiem dialogul ca suntem off topic...sa revenim on-topic...
Invariabil la anul veti vinde jumatate de echipa(in iarna un sfert) si veti incerca sa atingeti performantele rivalelor(Rapid si Steaua) in Europa...Intrebarea este...CAND VETI REUSI SI VOI???

laurentiule inca nu m-am prins ce performante trebuie sa atingem.Nu va mai dati atat de rotunzi ca in fiecare an participati in cupa uefa caci in ultimii 15 ani nici voi nu ati facut mai nimic pe plan international...si apropo oile nu au forum?nu de alta dar risti sa devii penibil daca postezi mai multe mesaje pe forumul nostru decat pe al stelei
Rossi
bai iar ai venit mah nai treaba pe la stana nu avem nevoie de mesajele tale de compasiune si de parere de rau... ce vreti sa ne ofticam k voi ati trecut mai departe si ce mah dc ati trecut lasa k mai departe de faza asta nu o sa ajungeti mesaje la limita bunului simt din partea unui stelist sunt alea nu sunt spuse deloc
delaurentis
@UCU

Hai sa discutam acum ce ati facut voi..rascoleste putin arhivele si calculeaza cati ani au trecut de la ultima participare in LIGA interzisa cainilor si cine a realizat-o,cine a trecut in turul 3 al cupei UEFA ultima data,cine a ajuns pentru ultima data in primavara europeana.etc....iar deviem de la subiect si nu imi face placere... aici este forum Dinamo Bucuresti si cred ca de bun simt ar fi sa discutam despre Dinamo Bucuresti!

QUOTE(BIANCO RO§§| @ 17 Dec 2005, 21:11) *
bai iar ai venit mah nai treaba pe la stana nu avem nevoie de mesajele tale de compasiune si de parere de rau... ce vreti sa ne ofticam k voi ati trecut mai departe si ce mah dc ati trecut lasa k mai departe de faza asta nu o sa ajungeti mesaje la limita bunului simt din partea unui stelist sunt alea nu sunt spuse deloc

@off topic :Gramatica limbii romane este alea care este o necunoscuta pentru unii(imi pare rau ca trebuie sa ma repet diablo.gif busted_blue.gif )....este foarte greu cand cel mai bun prieten iti este bata de basebal si nu stiloul!

@on topic Noi aveam nevoie de compasiunea voastra,nimeni nu v-ar fi injurat daca ne felicitati dupa performante si incurajati dupa esecuri..Capul sus,invatati din performantele altora si sunt convins ca pe viitor veti ajunge departe in Europa..Daca tineti pasul cu noi!
Rossi
hai k iti zic eu ceva despre dinamo bucuresti Am fost prima echipa romaneasca in semifinalele CCE mai vrei sa iti zic ceva hai k iti mai zic dinamo mai buna k barcelona voi ati batut pe barca in finala si noi vam batut in cupa in acelasi an mai vrei sa mai spun hai uite ink ceva la care suntem peste voi ghete de aur
Dudu Georgescu 1974 - 75 şi 1976 - 77
Rodion Camataru 1986 - 87
Dorin Mateut 1988 - 89

''cel mai bun prieten iti este bata de basebal si nu stiloul'' tu ori esti prost ori esti stelist ...tu scrii cu stiloul la calculator mah??
delaurentis
Evident ca nu puteam fi la toate capitolele superiori..Prefer CCE decat ghete de aur,prefer 22 de titluri decat 22 de semifinale de cupa..aveti palmares mai bun in meciuri de campioant dar este ceva secundar...Important este ca suntem cea mai titrata si cea mai iubita!...

GATA...nu mai deviez...raman ON TOPIC...Nu ma mai provoca te rog!
Rossi
bai pustiu sa iti mai zic ceva mah k tot ma acuzi k nu stiu sa vb
Echipa de fotbal STEAUA a intrat in competitie sub numele de Asociatia Sportiva Armata, luand locul in primul esalon detinut de formatia bucuresteana Carmen a lui Ionel Mociornita, desfiintata abuziv in vara anului 1947, motiv pentru care echipa militara nu s-a bucurat multa vreme de simpatie, fiind considerata un segment al noului regim totalitar instaurat in tara noastra dupa 23 august 1944. 'Performantele' Stelei impresioneaza doar acei suporteri care se pot bucura de o cupa castigata prin decret prezidential dat de Ceausescu pentru clubul condus de Ceausescu jr. Se intampla la finala Cupei Romaniei, editia 1987-1988. La scorul de 1-1, stelistilor le-a fost anulat un gol in min. 89. De la tribuna oficiala Valentin Ceausescu le-a facut semn jucatorilor stelisti sa paraseasca terenul, iar ei s-au conformat, evident. A doua zi au primit cupa... Asta da performanta..Pe vremea cand stelistii jucau pe piept cu sponsorul japonez JVC (in anii '80) li se spunea 'Javrele lui Valentin Ceausescu'. Ceea ce pentru unii inseamna 'performante', pentru cei mai multi reprezinta o sfidare la adresa spiritului competitiei sportive.
ucu
Hai sa discutam acum ce ati facut voi..rascoleste putin arhivele si calculeaza cati ani au trecut de la ultima participare in LIGA interzisa cainilor si cine a realizat-o,cine a trecut in turul 3 al cupei UEFA ultima data,cine a ajuns pentru ultima data in primavara europeana.etc....iar deviem de la subiect si nu imi face placere... aici este forum Dinamo Bucuresti si cred ca de bun simt ar fi sa discutam despre Dinamo Bucuresti!

ai dreptate!aici intradevar este forum Dinamo Bucuresti,deci este destinat fanilor dinamovisti,deci nu ai ce cauta aici.In rest ce pot sa-ti spun decat ca mi se pare stupid sa te lauzi cu cele participari in Liga avand in vedere ca tot ce trebuia sa faci la acea vreme era sa castigi campionatul si te calificai direct.Si daca tot pomenesti de participari in Liga mai pomeneste si de turul preliminar cu PSG icon_lol.gif
cat despre uefa recunosc ca ati jucat bine dar nu-ti lua lumea in cap de la o calificare...
alexyutza
Cu ajutorul lui Dumnezeu , daca scapam la anul de becali , atunci sigur o sa obtinem performante notabile in europa . Anul asta am fost asa de aproape , ca nimeni nu si-a dat seama cum de nu am fiost noi cei care ne-am calificat... noral , infrangerile nu se uita asa de usor , dar de la anul chiar am speranta ca ne va fii mai bine , mult mai bine ...un singur regret am... la anul nu ne vom mai putea baza pe Andone !!!
Ce cauta strelistii pe site -ul asta ..? Nu ne ofticam noi asa de usor ... Campionatul e al nostru !!!!!
HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.