Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CAND VII SUPARAT DE LA STADION
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Rossi
lasati omu sa citeasca acolo despre echipa lui mare si tare si sa vad ce mai zice atunci
alexyutza
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 17 Dec 2005, 23:32) *
lasati omu sa citeasca acolo despre echipa lui mare si tare si sa vad ce mai zice atunci

010.gif ... la mintea pe care o poarta , probabil se simte mandru...

Baiatul asta sufera de un complex numit , Dinamo ... cred ca mai mult intra pe forumul nostru decat pe cel al oilor.... de ce oare ?
paddy
Chiar sinteti campioni la curling ... shocked.gif ... bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif mda banuiesc ca borfasul ala de Mustata a inventat acest joc 010.gif
Nici nu mai stiti cum mai arata cupa Romaniei 010.gif
Din pacate, la anul nu mai este decit un loc valabil in cupa UEFA asa ca aveti grija, acesta va fii obiectivul vostru 010.gif anul trecut a fost o intinplare nefericita, cind ati cistigat campionatul, poate il mai luati peste 20 de ani 010.gif 010.gif 010.gif
pinky
Nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns cu topicul asta...de vreo pagina si ceva numai certuri aiurea de genul "noi suntem mereu mai buni ca voi"!!Delaurentis tu chiar nu te poti abtine, adica tu nu vrei sa intelegi ca oricum ati fi voi, oricate cupe si campionate si medalii ati avea voi, noi aici, poate ti-ai dat seama si dupa numele site-ului, suntem dinamovisti si ne pasa prea putin de voi!!!Asa ca termina cu instigarile astea la cearta pentru ca nu vei auzi in veci ceea ce vrei sa auzi tongue2.gif , ori te reprofilezi pe alte subiecte de discutie, ori o lasi balta diablo.gif
Rossi
din cauza lui am postat off topic o multime ... ce vrea sa faca sa atraga penalizari asupra noastra sau ce??
delaurentis
v-am promis ca voi fi on topic...Nu ma mai provocati!

Asadar..ce veti face la anul?..trebuie sa ne intereseze si soarta adversarilor nostri!..Cati jucatori veti vinde,cati veti cumpara?
alexyutza
QUOTE(delaurentis @ 18 Dec 2005, 1:44) *

Asadar..ce veti face la anul?..trebuie sa ne intereseze si soarta adversarilor nostri!..Cati jucatori veti vinde,cati veti cumpara?

Chiar trebuie sa-ti dam tie explicatii ? Cine te crezi sa ne iei pe noi la intrebari ? Aici nu esti la stana lui jiji , ca sa fii nevoit sa faci in fiecare inventarul oilor muscate si macelarite de lupi .... nu mai fa pe ciobanul ca nu tine ... nu avem nevoie de asa ceva .
De cand te intereseaza pe tine ce se intampla la Dinamo ? Nu e treaba ta ce se intampla la Dinamo ... cine vine , cine pleaca ...

Ai gresit sute-ul , nu intelegi ....
delaurentis
Cum sa nu ma intereseze din moment ce sunteti rivalii de moarte???...sa nu imi spui ca pe voi nu va intereseaza ce facem noi...hai sa fim seriosi...am auzit ca il vindeti pe Plesan la Poli...ar fi o afacere buna!!
CyberDog
QUOTE(delaurentis @ 17 Dec 2005, 16:44) *

@delaurentis

Noi respectam dreptul tau de a fi membru pe forumul nostru si ati expune parerile in comentarii.
Te rog sa respecti si tu ceilalti forumisti,, prin postari in subiectul topicurilor si o atitudine decenta la adresa echipei Dinamo Bucuresti.
delaurentis
Am citit regulile forumul vostru inainte de a deveni membru si de a posta aici..cred ca mi-am respectat mai mult partenerii de discutie decat ei pe mine..Imi cer scuze daca am deviat discutia dar este inevitabil avand in vedere ca sunt suporterul echipei rivale de o viata..Vina imi apartine partial si pe viitor voi incerca sa nu mai raspund provocarilor...Atitudine de respect fatza de clubul Dinamo am avut,v-am recunoscut elegant performantele,realizarile,nu mi se pare lipsa de respect in a explica de ce in viziunea mea sunt mai putin importante si rasunatoare de cat ale noastre..

Este doar opinia mea,nu va cer sa fiti de acord cu ea ci doar sa ma respectati ca si partener de discutie asa cum si eu o fac..

Sincer nu am vrut sa deviem de la subiectul acestui subiect si ai sa observi ca intentia mea a fost de a comenta pe marginea subiectului...
caine_berceni
Cyberdog baneazal pe asta in primu rand e off-topic in al 2 lea rand ne provoca
Ba f... 149.gif cu performanta mm .m.... iesi in plm odata de lesinat
Dust
ce simpatic e omu...crede k face mishto
Siegfried
Ieri m-am uitat la meciul cu Elfsborg la televizor. Nici nu m-am uitat la tot, nici nu era cazul.
Daca eram mai perspicace, nu m-as fi uitat deloc. Si poate nici la returul cu Lazio nu as fi stat in tribuna, sperand ca un prost.
Pentru ca Dinamo e in coma dupa meciul cu CFR Cluj de anul trecut. Si atata timp cat Dinamo inseamna oamenii care s-au vandut stelei, Dinamo e in moarte clinica. Unul dintre vinovatii acelei crime impotriva onoarei si spiritului dinamoviste, Rednic, a plecat. Nu conteaza ca a castigat titlul din moment ce a luat bani de la steaua - de altfel, iata-i adevarata fata: sta pe la usi la rivalii nostri ca sa fie angajat acolo. Deh, e obisnuit cu banii lui Becali... Au mai ramas in Stefan cel Mare, dintre asasini, Borcea si "liderii echipei" - oamenii astia au ucis pur si simplu spiritul echipei, vanzand-o intereselor altora... nu ale oricui ci fix ale rivalilor nostri cei mai mari. Ei NU mai sunt Dinamo, nu mai pot fi, sunt oi in turma lui Becali, Dinamo de azi cu acesti oameni e steaua 2. Ei au trimis steaua in UCL si au batjocorit, pentru niste bani, onoarea si spiritul clubului nostru.
Cat timp ei vor fi la "Dinamo", pentru mine Dinamo va fi in moarte clinica. Si cat vor fie ei la Dinamo, NU vom intra in UCL si gloria europeana va fi departe de Dinamo.
De aceea am privit ieri meciul la tv si de aceea nu voi mai urmari, nici macar la tv, vreun meci al acestui club-satelit al Stelei.
Vor fi unii care o sa zica "mare paguba ca nu te mai uiti tu la meciuri" - avocatii "jocului corect" (pe banii lui Becali, bineinteles) cu Clujul de anul trecut... Dar: pentru mine, acestia sunt doar niste stelisti si, in plus, sunt sigur ca nu-s singurul care traieste aceasta scarba fata de steaua 2 aka actualul "Dinamo".
Respect (inca o data) Peluza Sud care, la acel meci infam din finalul campionatului tercut, a sustinut cauza dinamovista: sa nu ne vindem Stelei.
Pana la o curatenie adevarata a clubului (din teren pana la oficiala), eu zic "la revedere, Dinamo!"
rew
Tribunele goale arata cel mai clar ce simt suporterii dinamovisti. Porcea&Co asta merita. Unu cite unu se duc si cei putini care mai veneau pe stadion.
Cai Lun
Tragedia e de fapt ca suntem batjocoriti in felul asta de ani si ani de zile. Decate ori incepe echipa asta sa miste ceva.. se intrezareste vreo performanta, reversul medaliei este promt si ne umileste crunt. Si de fiecare data iese la iveala vreo manarie a conducerii. E exact ca atunci cand iubesti pe cineva si acel cineva te inseala iar si iar... e cumplit de dureros, iar lor pur si simplu nu le pasa. Ne-au facut sufletul sita cu toata bataia asta de joc si nu contenesc in a persevera! TREBUIE sa inceteze situatia asta! S-a umplut paharul....
dudu1961
De acord baieti s-a umplut paharul , defapt a dat pe dinafara , gindindu-ne la nervii nostri .Dar hai sa ma fac eu avocatul diavolului si sa spun , ca pina la urma nu actionarii astia sint cei mai vinovati , de ce ? Simplu , au vindut freun jucator , nu __i-au pastrat pe toti cei de anul trecut , ba chiar au mai si adus jucatori care la vremea respectiva multi dintre voi erati foarte entuziasmati (in afara de Tamas) le-au marit contractele , primele de joc , deci au incercat trebuie sa recunoastem cu toata sila pe care o avem ca au incercat sa faca performanta , in concluzie pina la urma cine este cel mai vinovat , actionarii sau jucatorii ?
florin_80
O decizie inteleapta, decizie pe care am luat-o si eu aseara, prin minutul 75, cand m-am hotarat sa plec (pentru prima oara in viata nu am ramas pana la final si, slava Domnului, au fost umilinte peste umilinte: o-5 in ghencea, 0-0-7, 8 ani de seceta, 1-3 cu lazio etc). Imi pare rau, chiar ma doare sufletul, dar totul are o limita, iar sanatatea mea e mult mai importanta. Gata, a venit vremea sa iau o pauza (oricum, exista o paleta intreaga de sporturi...am de unde alege). O perioada (mai lunga sau mai mare) nu mai imi trebuie nici stadion, nici tv, nici nimic. Simt ca echipa asta nu ma reprezinta.

Acceptam umilinte, acceptam infrangeri, acceptam orice, dar macar sa vad putere de lupta, sa am puterea sa-i aplaud la final, sa avem puterea sa ne privim in ochi. Dar nu pot accepta nesimtirea, batjocura, indolenta, nepasarea, tradarea...pentru mine este cea mai mare umilinta si cea mai rusinoasa infrangere, iar asa ceva nu pot accepta.
Cai Lun
In orice caz, nu cred ca "renuntarea" la Dinamo e solutia. Ci luarea de atitudine.

Ideea e de fapt c atrebuie sa punem in discutie profesionalismul si responsabilitatea de la Dinamo si nu rezultatele.. care azi sunt si maine nu. Se poate ca Dinam osa se califice totusi in grupe (eu unul cred ca avem sanse reale), problema abia atunci va interveni, pentru ca mult ivor uita de probleme... ori ascunderea gunoiului sub pres nu e solutia...
Capirossi
Siegfriede dai bir cu fugitii ? Gata, tii cu Dinamo de la TV ? Ia o decizie la rece, acum esti prea catranit.
Bascanu
Daca nu mai esti dinamovist datorita unor meciuri pierdute ii problema ta! Doamne ajuta!
dudu1961
Cind esti suparat , bei un pahar de palinca si-ti trece icon_rolleyes.gif Asta e ! Problema cu jucatori "tute" la Dinamo nu este de acum e de zeci de ani , cind eram mic plingeam , cind am crescut mare am inceput sa injur cind am mai "imbatrinit" ma imbat , asta e ce sa faci , asta-i farmecul de a tine si a iubi o echipa , dar pina la urma iubesti simbolul , culorile , de aceea spun nu puneti suflet prea mult pentru jucatori ca nu merita . Intelegi cind , vezi doamne trec printr-o pasa proasta dar astia trec prin pasa proasta de freo sase luni de zile , si nu unul doi cam jum,ate de echipa , nu mai zic de accidentari . Asta e , e echipa noastra buna proasta e anoastra .
FarfelkugeL
In ultimii 2 ani nu am fost (in tara) la vreo... maxim 7 meciuri. Insa aseara pur si nu mai puteam. Imi venea sa intru pe teren sa ii strang de gat... PE RAND!

Daca am ajuns sa ma gandesc ca e mai bine sa dam torte si bombe la urmatorul meci sa ne suspende sa fiu sigur ca asa nu mai intru pe stadion pentru ca... pur si simplu nu pot!

Oricat de prost ar juca eu nu pot sa stau decat acolo, in peluza, si sa imi incurajez echipa. Insa astia sunt de-a dreptul NESIMTITI!

Incepand cu conducerea noastra de rahat si terminand cu jucatorii.

Pur si simplu nu mai pot... abia am dormit azi noapte. Am vorbit cu cativa colegi de peluza si incercau sa se consoleze singuri: " lasa ma ca a pierdut si Steaua!"

ASA SI? pe mine ma intereseaza de Steaua? NU!

Pe mine ma doare nesimtirea care s-a stabilit acum la clubul nostru, de ei nici in cot nu ma doare.

Singura solutie e demisia in masa si sa plece toti cu toate petardele de jucatori care le-au transferat si toti fitosii astia care nu joaca nimic desi sunt platiti foarte bine!

Eu lucrez pe 10 milioane pe luna si ei iau 3 mii de euro PRIMA DE JOC! Pai cum ma sa nu iti rupi tu picioarele pentru banii astia... Daca de Dinamo ii doare in partea dorsala?

SA JOCI LA DINAMO E O MANDRIE NU O BATJOCURA NEMERNICILOR! PLECATI!!!
gilutza_d
Asa e dudu.Sigur ca ne doare cand vedem ca echipa nu bate,nu joaca bine,dar e un lucru firesc odata ce tinem la echipa ,altfel am sta si ne-a uita pur si simplu si ne-am intreba de ce alearga unii pe teren dupa minge si am spunne de ce e asa de important ca mingea aia sa intre in poarta.Asta e fotbalul cu bune si rele.Sunt echipe foarte mari in alte tari care nu au mai castigat de 5,10,15 ani titlu si suporterii se duc in continuare la stadion si sustin echipa.Aia inseamna iubire neconditionata,dar pana o sa ajungem si noi la fel o sa treaca mult timp. HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
Stai linistita @giluța __au si aia rafuelile lor , ai vazut cum fac; le arta catonasul , batista alba , sau le ard tricourile in fata stadionului , deci CIVILIZAT !
gilutza_d
Pai poate asa ar trebui sa procedam si noi si sa speram ca or sa se trezeasca la realitate. icon_rolleyes.gif
red_dog 4 ever
Dinamo nu a cîștigat nici un meci în ultimul an pe Stadionul Național. De fapt, Dinamo nu a mai învins pe arena ce i-a purtat atît ghinion de la meciul cu Metalurgs Liepaja, din august 2003, scor 5-2. Directorul general Cristi Borcea a anunțat că Dinamo va pune punct meciurilor pe "locul pierzaniei", așa cum a fost numit de alb-roșii. "Dacă am fi jucat pe Dinamo ne calificam 100%. Nu am cîștigat nici meciuri amicale pe Național, nici cu Pandurii în Cupă, nu mai jucăm niciodată acolo!".

Iată ce meciuri a jucat Dinamo pe Național în ultimul an:
Dinamo-Pandurii Tîrgu-Jiu 0-1, optimile Cupei, 8 noiembrie 2006
Dinamo-Levski Sofia 1-1, amical 25 martie 2007
Dinamo-Rapid 5-6, Supercupă, 25 iulie 2007
Dinamo-Lazio Roma 1-3, Liga Campionilor, 28 august 2007
Dinamo-Elfsborg 1-2, Cupa UEFA, 20 septembrie 2007

S-au ratat patru calificări:
2000-2001: Polonia Varșovia (1-3 la Varșovia, 3-4 la București) în Ligă
2005-2006: Manchester United (1-2 la București, 0-3 la Manchester) în Ligă și apoi Partizan Belgrad (1-3 la Belgrad, 0-0 la București) în UEFA
2007-2008: Dinamo-Lazio (1-1 la Roma, 1-4 la București
dudu1961
De conditia fizica ajucatorilor nu a zis nimic Borce ca daca ii pui sa alerge cu un jucator de la Elsfborg pe 100 de metri il ia ila de il lasa la 50 ,de ce nu se leaga pasele ca nu stiu sa alerge , de ce dau mingea inapoi ca nu pot sa alerge , de ce se arunca pe jos una doua ca nu pot sa alerge , sint niste verze bat si ei pe cei care au conditie fizica mai proasta decit a lor , atit .
rew
QUOTE(gilutza_d @ 21 Sep 2007, 16:27) *
Sunt echipe foarte mari in alte tari care nu au mai castigat de 5,10,15 ani titlu si suporterii se duc in continuare la stadion si sustin echipa.Aia inseamna iubire neconditionata, dar pana o sa ajungem si noi la fel o sa treaca mult timp. HAITA_DINAMO.gif

Echipele alea nu si-au batut joc de fotbal, de meseria pe care o practica si de suporteri. E o MARE diferenta. Ce visezi tu la iubire neconditionata n-are nici o legatura cu Dinamo de azi. La Lazio, Manchester, Olympique s-a ajuns la batai de strada, nu doar la parasirea romaneasca a stadionului. Aia iubire neconditionata.
cosmin targoviste
Aseara,apropo de semnatura giluței,am simtit ca Dinamo ne-a tradat.Din toate punctele de vedere.Este cea mai mare dovada de lasitate sa zici la revedere,Dinamo.Oricat de mare ti-ar fi fustrarea.
rew
Aia e o vorba spusa de Alexa, iar dupa 3 luni a plecat la Aek.

Dinamo ne tradeaza de 17 ani, nu de ieri, nu de la meciu cu Lazio sau cu CFR.
cosmin targoviste
Da,dar de mult timp nu a mai facut-o asa de crunt.Pacat.Oricum cu DINAMO pana la moarte!
redlady08
nu stiu cum se face da se pare ca la Dinamo nici nu se mai poate, dar nici nu se mai vrea sa se faca performanta si asta de ceva vreme incoace....pai atunci nu-i normal ca cei vinovati sa plateasca???? afara cu porcea&co, in frunte cu toti mercenarii si parvenitii din echipa....la Dinamo jucatorii ar trebui sa are terenu nu sa se plimbe ca indolentii, ce am vazut aseara cu greu am putut intelege....aaa...nu mai vreti meciuri, nu e buna uefa pentru voi, e prea multa munca si prea putin timp liber?????....pai atunci AFARA, de ce sa ne incurcam reciproc.....pacat...pentru ca incet, incet idiotii de azi strica tot ce au construit in timp ADEVARATII jucatori ai clubului. RUSINEEEEEEE !!!!!!
antisteaua
Ma eu nu prea vin suparat de la stadion ci dezamagit cand Dinamo ia bataie. Adica sunt si suparat dar simt mai puternic sentimentul ala de dezamagire.
red_dog_rahova
QUOTE(red_dog 4 ever @ 21 Sep 2007, 17:27) *
Dinamo nu a cîștigat nici un meci în ultimul an pe Stadionul Național. De fapt, Dinamo nu a mai învins pe arena ce i-a purtat atît ghinion de la meciul cu Metalurgs Liepaja, din august 2003, scor 5-2. Directorul general Cristi Borcea a anunțat că Dinamo va pune punct meciurilor pe "locul pierzaniei", așa cum a fost numit de alb-roșii. "Dacă am fi jucat pe Dinamo ne calificam 100%. Nu am cîștigat nici meciuri amicale pe Național, nici cu Pandurii în Cupă, nu mai jucăm niciodată acolo!".

Iată ce meciuri a jucat Dinamo pe Național în ultimul an:
Dinamo-Pandurii Tîrgu-Jiu 0-1, optimile Cupei, 8 noiembrie 2006
Dinamo-Levski Sofia 1-1, amical 25 martie 2007
Dinamo-Rapid 5-6, Supercupă, 25 iulie 2007
Dinamo-Lazio Roma 1-3, Liga Campionilor, 28 august 2007
Dinamo-Elfsborg 1-2, Cupa UEFA, 20 septembrie 2007

S-au ratat patru calificări:
2000-2001: Polonia Varșovia (1-3 la Varșovia, 3-4 la București) în Ligă
2005-2006: Manchester United (1-2 la București, 0-3 la Manchester) în Ligă și apoi Partizan Belgrad (1-3 la Belgrad, 0-0 la București) în UEFA
2007-2008: Dinamo-Lazio (1-1 la Roma, 1-4 la București

eu nu sunt de acord cu asta...daca esti bun bati si noaptea la ora 3 in izmene si-n cizme de cauciuc......asta a fost valoarea.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.