Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memoriu!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
attos
nici acum nu inteleg...cum naiba de nu s-a pus golu ala...mai bine nu tragea chihaia si stiam ca am fost eliminati pe drept da nu aja...sa-si foloseask si becalii relatiile europene...sa se valideze golu sau sa se rejoace joku...pfoai sunt disperat...cea mai mare nedrepate din sezonu asta pt dinamo!!!!! numai noua ni se poate intampla aja ceva,,,INCREDIBIL!!!!!!!!!!!
Sezran
QUOTE(attos @ 14 Dec 2005, 23:57) *
sa-si foloseask si becalii relatiile europene

cu adevarat incredibil ... ca pot exista indivizi care sa gindeasca asa ceva. ai 13 ani?
attos
dute ma shi plimba-te ...makr io-s dispperat in puii mei ...shi incerk sa gasesc o solutie...pecand u tratezi faza asta ca pe obisnuit...
sivi@dinamomania.net
Attos, fotbalul se joaca pe goluri, nu pe ocazii ratate....Olimpic ne-a eliminat pe bune, ei avand o ocazie si marcand 2 goluri....Noi , in schimb....

Ce tot vb de arbitru?! Daca noi marcam ocaziile avute, ne mai interesa de cineva?!

Ce tot vb de arbitru?! Daca noi marcam ocaziile avute, ne mai interesa de cineva?!

In loc sa-ti smulgi parul din cap intrebandu-te :" De ce nu ne-a validat golul?", mai bine te intrebi de ce nenorocitul de Munteanu nu a dat gol , singur , fata in fata cu bartez....
AmeriKnu
De acord k e prostie cu relatiile lui Becali. Dar nu se poate sa fluiere kiar in halul asta, k nu se uita el... Plus k nu trecusera nici macar cele 4 minute acordate initial, iar un francez a stat la pamant vreun minut..

Repet, ocaziile lui V Munteanu si Niculescu nu trebuiau ratate,dar tot nedreptate se numeste si asta. Eu kiar sunt serios in ideea de a depune memoriu. Logic ca nu o sa schimbe nimic, dar sa facem si noi scandal putin, sa se stie situatia, nu sa treaca neobservata!
sivi@dinamomania.net
Toti dinamovistii sunt disperati si tristi, dar asta ne e valoarea actuala....astia ne sunt jucatorii, mai mult nu pot...

La golul 2, cine il marca pe francez?!!!! NIMENI....
Cai Lun
Attos, incearca sa fii mai calm si mai lucid... in puii tai!

Ceea ce propui tu este doar o dovada a mahalagismului romanesc! Nu are nici un temei regulamentar ceea ce sustii! Arbitrul a procedat corec, a procedat exact cum scrie in regulament! Daca erai la baschet poate ca te sustineam si eu, dar asa... Daca a fost exces de zel.. asta e alta treaba... Pana una alta hai sa ne uitam in curtea proprie... sa vedem DE CE nu am putut sa dam gol pana atunci... etc.

PS> Aveti grija la felul in care dezbateti aici... topicul este unul fierbinte, daca va infierbandati prea tare voi inchide mustaria chiar in seara asta! banned.gif Acesta este SINGURUL apel la decenta pe care v-il dau!...
Tudor
calm , domnul moderator , ca esti primul care ridica vocea !
suntem cu totii tristi , e clar , dar de ce presupui ca discutiile nu vor fi civilizate ?

ca a fluierat ... regulamentar ... nope !!!

un francez ( nu era francez , stiu ! ) s-a tavalit vreo 30 de sec dupa min. 90 , asa ca se putea prelungi , ca doar pe noi asa ne-au ars la copenhaga .

stiu ca nu asta era modalitatea de a ne califica , dar a fost o sansa nesperata ce ne-a fost furata de dom' arbitru spaniol .
de schimbat nu mai schimbam nimic , clar , dar sa ne strigam frustrarea ar trebui sa avem voie , macar aici , pe forumul nostru .
sivi@dinamomania.net
Cel mai usor e sa dai vina pe altcineva, pe cinva care nu de-al nostru, sa gasim scuze si motive care sa ne convina noua...Noi , in seara asta, am fost singurii vinovati! Aduceti-va aminte cate(!!!!!!!!) ocazii a ratat Niculescu, CUM (!!!!????)a putut rata Munteanu, cat de slab joaca Grigorie, cat de singur a fost francezul la golul 2, si dupa aceea ne dam seama cine a fost de vina....

Tb sa avem puterea de a recunoaste ca nu prea avem" fata" de Europa, cel putin dpv al ocaziilor ratate...

Cate ocazii tb sa avem ca sa dam si noi gol?!!!
the whisper
Intradevar singura vina este a stafului tehnic, a jucatorilor, a situatiilor ratate care de la un timp ne caracterizeaza. Calificarea sa jucat mai demult.....De ce tot timpul trebuie sa jucam cu cutitul la os, de ce noi, DINAMOVISTII, nu am putea sa asistam relaxati ca si ''altii'' la ultima etapa din grupe. S-ar putea ca toata suflarea dinamovista sa traga blestemele trecutului.....?! Sa fim seriosi!!!!! Echipa FC DINAMO Bucuresti este o echipa de moral in care majoritatea jucatorilor sunt labili psihic...nu dau importanta fazei decisive si se lamenteaza invocand ghinionul. DINAMO TREBUIE SA AIBA O ECHIPA DE JUCATORI PROFESIONISTI. Nu talentul sclipitor a catorva jucatori ar trebuii sa fie atuul principal, ci jocul colectiv. Nu Ando ne- a pierdut calificarea....jucatorii sunt vinovati! Munteanu, niculescu, zicu, baltoi, gaev. dauda. Ar trebuii sa remarc si daruierea lui Tamas, Moti, Margaritescu. Se pare ca sectorul psihologic la Dinamo este neglijat. Este greu sa fi in acelasi timp si tehnician, antrenor, tata, sfatuitor, paznic si psiholog, cu toate ca Andone nu este absolvit in totalitate de vina. Deci nu arbitrul din seara aceasta este de vina........atata am putut! Ar trebuii in viitor sa ne bazam mai mult pe seriozitate si mai putin pe Zeita Fortuna. Baieti... am visat frumos in seara aceasta, sa nu ne amagim...nu se pune problema de nici un memoriu, pur si simplu, daca aveam valoare bateam pe herenven si tineam de egalul la sofia iar datele problemei erau altele...foarte simplu.
sivi@dinamomania.net
Super tare, the wihisper!! thumb.gif
POOL
QUOTE(Cai Lun @ 15 Dec 2005, 0:42) *
Attos, incearca sa fii mai calm si mai lucid... in puii tai!

Ceea ce propui tu este doar o dovada a mahalagismului romanesc! Nu are nici un temei regulamentar ceea ce sustii! Arbitrul a procedat corec, a procedat exact cum scrie in regulament! Daca erai la baschet poate ca te sustineam si eu, dar asa... Daca a fost exces de zel.. asta e alta treaba... Pana una alta hai sa ne uitam in curtea proprie... sa vedem DE CE nu am putut sa dam gol pana atunci... etc.

PS> Aveti grija la felul in care dezbateti aici... topicul este unul fierbinte, daca va infierbandati prea tare voi inchide mustaria chiar in seara asta! banned.gif Acesta este SINGURUL apel la decenta pe care v-il dau!...

CAI LUN, SCUZA-MA K TE CONTRAZIC DA' ZI-MI TEMEIUL REGULAMENTAR. CREDE-MA ARBITRUL, DAK ERA UN OM SIMTITI NU FACEA CE A FACUT Julián Rodríguez Santiago.
DECI SA RELUAM. 4 MINUTE DE PRELUNGIRI, UN FRANCEZ A TRAS DE TIMP VREO 45 DE SECUNDE, MAI SANT 5 SECUNDE DIN CELE 4 MIN DE PRELUNGIRI, MINGEA E LA CHIHAIA, POARTA E GOALA, INSA PRIETENUL NOSTRU SPANIOL FLUIERA. TOTUSI, TZI SE PARE NORMAL?
NORMAL K ASTA NU SKUZA FAPTUL K NOI TREBUIA SA AM PIERDUT CALIFICAREA NUMAI K E CEVA INADMISIBIL SA FLUIERI FINALUL INTR-UN ASEMENEA MOMENT, CU POARTA GOALA, ASTA II NESIMTIRE CURATA.
E ADEVARAT K E SI VINA LUI MUNTEANU SI A LUI GAEV SI A TUTUROR IN MECIUL DE DINAINTE NUMAI K E ENERVANT SA PIERZI IN ASA HAL.
sivi@dinamomania.net
E super enervant sa pierzi in modul asta, dar mi se pare mai interesant de discutat pe marginea jocului nostru, a numeroaselor ocazii ratate....Munteanu se antreneaza mii de ore si este platit sa bage mingea in ate, nu sa ne ingroape pe noi...Ar tb sa ne vedem de defectele noastre, sa ni le corectam si dupa aceea sa discutam de altii...
Cai Lun
Mai oameni buni, arbitrul e suveran! Nu avem ce sa ii cerem. Daca el fluiera dupa 2 minute din cele alocate prelungirilor, tot nu puteam sa ii facem ceva! El hotaraste! Faptul ca mingea a intrat in poarta la o fractiune de secunda dupa fluierul lui e IRELEVANT! Meciul se incheie la primul din ce le 3 fluiere ale arbitrului care semnaleaza incheierea jocului! Ca mai trebuia, ca nu mai trebuia.. asta e total alta discutie pe care sunt deschis sa o port! DAR, regulamentar vorbind, golul lui Chihaia NU A EXISTAT! Repet.. faptul ca nu a trecut nici macar o secunda dupa fluierul arbitrului pana cand a intrat mingea in poarta este, din punct de vedere regulamentar, IRELEVANT!

@ Tudor >> Prefer sa trag semnalul de alarma inainte, preventiv... asa am eu obiceiul...

@ POOL >> Temeiul regulamentar este incompatibil cu notiunea de OM SIMTIT! Unde-i lege nu-i tocmeala.. Si din nou spun.. sunt deschis discutiei despre stilul arbitrului, dar cand vine vorba de regulament nu avem ce comenta! Totul a fost CORECT!
razvan_superdog
[quote name='Cai Lun' date='15 Dec 2005, 1:52' post='29040']
Mai oameni buni, arbitrul e suveran! Nu avem ce sa ii cerem. Daca el fluiera dupa 2 minute din cele alocate prelungirilor, tot nu puteam sa ii facem ceva! El hotaraste! Faptul ca mingea a intrat in poarta la o fractiune de secunda dupa fluierul lui e IRELEVANT! Meciul se incheie la primul din ce le 3 fluiere ale arbitrului care semnaleaza incheierea jocului! Ca mai trebuia, ca nu mai trebuia.. asta e total alta discutie pe care sunt deschis sa o port! DAR, regulamentar vorbind, golul lui Chihaia NU A EXISTAT! Repet.. faptul ca nu a trecut nici macar o secunda dupa fluierul arbitrului pana cand a intrat mingea in poarta este, din punct de vedere regulamentar, IRELEVANT!

FALS!

1. CE S-AR FI SPUS DACA INTR-UN MECI DIN CUPELE EUROPENE CU CARACTER DECISIV UN ARBITRU ROMAN AR FI PROCEDAT ASA CUM A PROCEDAT ARBITRUL SPANIOL SI O ECHIPA SPANIOLA - SA ZICEM REAL SAU BARCA - AR FI FOST ELIMINATA?
2. N-ARE ROST SA NUMARAM ASA ZISELE SECUNDE PENTRU CA INTR-O TRANSMISIE TV POT EXISTA UNELE MICI DECALAJE INTRE SUNET SI IMAGINE. ORICE AR FI FOST ESTE O FAZA STUPIDA SI O URIASA GRESEALA DE ARBITRAJ. POATE EXPLICA CINEVA DE CE IN PRIMA REPRIZA CAND A ARATAT 1 MINUT DE PRELUNGIRE SI N-A EXISTAT NICI O ACCIDENTARE SAU TRAGERE DE TIMP ARBITRUL A PERMIS MARCAREA GOLULUI 2 IN MINUTUL 45 + 2?
Cai Lun
NU! Sunt absolut stupefiat!!! Voi chiar nu intelegeti notiunea de SUVERAN?? Minutele de prelungire sunt dicatate de arbitru. Secundele in plus sau in minus raman la latitudinea lui! REGULAMENTUL vorbeste aici! SI daca REGULAMENTUL spune ca fluierul arbitrului pune capat jocului, ASA ramane! Daca poate extinde prelungirile, poate sa le si scurtze! De aceea, REGULAMENTAR, el nu a facut nici o greseala! Iar daca a fluierat EXACT la expirarea timpului, atunci are cu atat mai mult acoperire!! Faptul ca a judecat 2 faze [relativ] identice diferit este iarasi IRELEVANT din punct de vedere REGULAMENTAR!!
d3@th_dog91
Nu imi vine sa cred ce am vazut knd am vazut scoru final 2-1 in loc de 2-2 scoru meritat de noi cel putzin miau dat lacrimile puteam chiar sai batem poate dak nu ar fi ratat Vlad Munteanu.

Neau furat clar noi trebuia sa fim in primavara europeana nu herenven doar ptr k avem buget mai mic asta inseamna sa ne fure?? suntem mai buni shi se stia dinaintea meciului stiau k fara arbitru sunt niste ratatzi
razvan_superdog
QUOTE(Cai Lun @ 15 Dec 2005, 2:13) *
NU! Sunt absolut stupefiat!!! Voi chiar nu intelegeti notiunea de SUVERAN?? Minutele de prelungire sunt dicatate de arbitru. Secundele in plus sau in minus raman la latitudinea lui! REGULAMENTUL vorbeste aici! SI daca REGULAMENTUL spune ca fluierul arbitrului pune capat jocului, ASA ramane! Daca poate extinde prelungirile, poate sa le si scurtze! De aceea, REGULAMENTAR, el nu a facut nici o greseala! Iar daca a fluierat EXACT la expirarea timpului, atunci are cu atat mai mult acoperire!! Faptul ca a judecat 2 faze [relativ] identice diferit este iarasi IRELEVANT din punct de vedere REGULAMENTAR!!

Inteleg foarte bine notiunea de suveran si stiu ce spune regulamentul. Raspunde totusi la intrebarile mele. Si mai e ceva: de ce-l aperi atat pe arbitru si de ce crezi ca toti cei care consideram ca a gresit suntem niste prosti? Nu mi se pare corect, mai ales din partea unui moderator.
Cai Lun
Mai citeste odata ceea ce am scris!! Hai totusi sa iti mai zic repet: ce relevanta au numele echipelor implicate in fata regulamentului? Ce relevanta are judecata diferita a unor faze identice atata timp cat arbitrul aplica regulamentul? Regulamentar are voie sa prelungeasca sau sa scurteze timpul suplimentar dupa cum considera! Incearca sa intri intr-o polemica mai constructiva. Daca nu esti dispus la dialog nu ma simt dator sa incerc sa iti explic toate astea!
razvan_superdog
@ cai lun

E clar ca n-are rost sa-ti mai raspund si-mi pare rau. Pentru tine totul e regulament si arbitrul e suveran. Ca si moderatorul de altfel care trebuie sa fie suveran.
Cai Lun
Are sens sa iti spun ca esti absurd? Cand vorbim de regulament ne gandim la un cod, la un indreptar care specifica modul in care se desfasoara o anume activitate! Nu au nici o tangenta normele regulamentare cu numele echipei in culpa! Regulamentul lasa loc la interpretari, asa cum orice legea lasa loc, dar acestea se pot face numai de catre judecator / arbitru. Decizia lui este definitiva si irevocabila!

Te rog sa nu ma intelegi gresit! Si mie imi repugna ceea ce s-a intamplat! DAR ARBITRUL ARE ACOPERIRE REGULAMENTARA!
sorin8
nb all daca trebuia sa batem dadea vladut gol ..... nu avem sanse ne uitam la tv in continuare cum ne-am obisnuit poate la anul cand o sa fie antrenor alt caine o sa avem alti capitani "caini" si poate o sa avem si putin noroc... argument.gif io m-am saturat de asta [font=Arial Black][size=6]
sorin8
beerchug.gif oricum fata de anii trecuti am ajuns departe ... imi cer scuze ca sunt ironic dar chiar aveam o speranta in uefa , de maine ma astept la tot ce e legat de dinamo... scandal (giovani)transferuri (giovani) demiteri: depind de (giovani)sper sa mai existe un pic de barbatie in unii de la noi si sa nu-i faca in totalitate pe plac ..... cu toate ca acceptandul nu prea vad cine sa ii fie impotriva@#$%^&*()_++

apropos IUBESC DINAMO NECONDITIONAT
Add1ct3d
E ora 6:20, chiar nu prea am dormit azi momentan sunt la munca . . . nu-mi vine sa cred nici acum ceea ce ni s-a putut intampla ; dupa meci imediat mi-a venit in cap meciul cu Danemarca cand la fel un arbitru de .. .. a procedat cum nu se putea mai "bine" pentru noi. Sunt revoltat ca suntem tratati in felul asta, de ce totzi ne desconsidera ?
Sunt sigur k dak era o alta echipa (Hamburg,Stutgart,Roma,Ajax) mai din tzarile "BUNE" altfel judeca arbitru faza.
AFARA CU TOTZI PUPINCURISHTII DE LA DINAMO ... AFARA CU EI, N-AI VOIE SA TRATEZI O FAZA FOARTE IMPORTANTA INTR-UN MECI FOARTE IMPORTANT CU ASA NEPUTZINTZA SI NECONCENTRARE (aviz v.munteanu si niculescu). N-AI VOIE SA NU-TI DAI SEAMA K GAEV N-ARE VALOARE PENTRU NOI+MULTI ALTZII(De la Lobontz incoa un portar BUN nu mai avem :( si asta e chiar aiurea, pt. k nimeni nu vrea sa accepte asta)
Dar poate k comentariile mele si criticile astea nu existau . . . daca nu exista un ghinion k asta.( De ce, de fiecare data DINAMO? ... Nu STIU ! )
Inchei aici, k nu isi mai au rostu` cuvintele . . . Va doresc o zi cat mai buna (A inceput sa ninga 6:30)
Pentru o viatza mai buna, si o echipa mai buna
SUD PENTRU TOTDEAUNA
caine_berceni
Calificarea in primavara europeanu a pierduta arbitru oricum ca joc am fost peste ei asa ceva nu se poare golul de 2-0 al lor a fost marcat in min 46 si 17 sec si al nostru in sec 1 dupa terminarea timpului si nu se acorda daca al prind pe ala prin Romania 149.gif ai rup capu
caine_berceni
europeana , poate scz pt greseala
ratzushka
Cind ne vom folosi de toate oportunitatile si vom inscrie goluri, ATUNCI VOM RAMINE IN EUROPA! Nici o echipa de ratangii nu a ajuns in cupele europene! Ele cistiga doar campionate pe plan intern. Includ aici si pe Steaua! Numai ca ea merge mai departe un UEFA Cup. Noi am ramas sa ne muscam unghiile cu Andone in frunte...
KayserSoze
La sfarsitul turului si al acestei campanii europenee...pot spune in sfarsit ceea ce am gandit de mult timp....Antrenorul si-a aratat limitele (din nou), prin lipsa totala de reactie. As avea f multe de spus fata de ANTRENORUL Ioan Andone, dar cred ca nu are sens. Este singurul vinovat:
- a acceptat sa danseze dupa cum i-au cantat minunatii nostrii conducatori de club, (a se citi vanzarea fara mila a jucatorilor sezon dupa sezon) dinamitandu-si singur declaratiile repetate: ''Vreau Cupe Europene''....;
- a acceptat transferurile dubioase si haotice (nu-i mai enumar...stiti si voi poate chiar mai bine ce petarde au aparut in acesti ultimi trei ani la DINAMO).

Ptr mine Andone este un mare simbol al lui Dinamo.....dar noi avem nevoie de un ANTRENOR....care stie sa impuna respect...in vestiare...pe banca tehnica......si mai ales in birourile CONDUCERII....Cu riscul sa inflamez spiritele...ma uit la Steaua....si sint impresionat de ce a reusit sa faca Oleg cu oierul....efectiv la pus cu botu' pe labe. L-ati mai auzit pe nebun ca face el echipa?....ca daca nu-l baga pe nu stiu ce jucator il da afara pe antrenor?....Deci dragii mei ...se poate...de la un antrenor (mai bine spus manager) pleaca totul.N-are sens sa mai exemplific prin MIRCEA LUCESCU,nu? Oriunde a antrenat...a garantat succesul si performanta....ADEVARATA...prin prezente in cupele europene.
Ma opresc aici cu toate ca as mai avea enorm de scris....atacand subiectul jucatori....dar m-as enerva prea tare...si...cu mici exceptii (Margaritescu, Pulhac, Tamas...)...restul...niste MARI INDOLENTI (Zicu, Grigorie, Munteanu, Plesan, Niculescu - cu o floare nu se face primavara -....) si per ansamblu TOTAL NEPROFESIONISTI. Ptr. Dumnezeu...castiga o gramada de bani.
Forza-Dinamo
QUOTE(Tudor @ 15 Dec 2005, 0:48) *
stiu ca nu asta era modalitatea de a ne califica , dar a fost o sansa nesperata ce ne-a fost furata de dom' arbitru spaniol .
de schimbat nu mai schimbam nimic , clar , dar sa ne strigam frustrarea ar trebui sa avem voie , macar aici , pe forumul nostru .

nesperata? eu am sperat si am crezut in calificare non-stop pana in ultima secunda si poate de-aia pt. mine a fost o frustrare de proportii. sunt convins ca la pauza multi dintre suporterii dinamovisti deja ziceau ca suntem varza si 'poate la anul'.

memoriul n-o sa schimbe nimic, dar oricum o sa-l tin minte pe arbitru... diablo.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ANDONE cel mai bun!
bianco_rossa
256.gif Pentru a kta oara trebuie sa jukm impotriva arbitrului?? D c mereu noi trebuie sa fim nedreptatiti atunci knd nu meritam?? Hm...intrebari p kre le pun si la kre nu o sa raspunda nimeni din cei kre ar trebui.....Da,este adevarat k juktorii puteau mult mai mult in meciurile cu Hereenveen si Levski, dar asta nu se schimba....si nici nu da dreptul nimanui,kre Ar Trebui sa fie kvaler al fluierului sa ne refuze intrarea in primavara europeana...Numai suporterii stiu kte sentimente se investesc in echipa ta de suflet, kte sacrificii faci pentru a fi alaturi de ei, kte deplasari faci in tara si in strainatate...si asta numai pentru k sa ii incurajezi p juktori...sa te bucuri alaturi de ei..si ..sa suferi....Este greu de explikt ce am trait in ultimele minute din meci.....poate asta ar trebui sa le fie invatatura "cainilor" k sa nu lase totul p ultimii metri...trebuie sa dea totul ink d la inceput..k apoi sa nu mai avem probleme in utimul meci kre ne'ar fi putut aduce klifikrea...
Milioane de oameni au tipat, au kntat, au sperat dar au si suferit..intr'o singura seara kre s'a dovedit a fi mult prea crunta!!
De acum ramane numai amintirea si gandul k am fost la un gol distanta de europa...A fost o seara plina de lacrimi si suferinta...dar totusi:
Fie vreme buna
Fie vreme rea
Caini pana la moarte
Si dincolo de ea!!!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif DINAMO 4 EVER!!!!
liv4reddogs
QUOTE(Add1ct3d @ 15 Dec 2005, 6:31) *
E ora 6:20, chiar nu prea am dormit azi momentan sunt la munca . . . nu-mi vine sa cred nici acum ceea ce ni s-a putut intampla ; dupa meci imediat mi-a venit in cap meciul cu Danemarca cand la fel un arbitru de .. .. a procedat cum nu se putea mai "bine" pentru noi. Sunt revoltat ca suntem tratati in felul asta, de ce totzi ne desconsidera ?
Sunt sigur k dak era o alta echipa (Hamburg,Stutgart,Roma,Ajax) mai din tzarile "BUNE" altfel judeca arbitru faza.
AFARA CU TOTZI PUPINCURISHTII DE LA DINAMO ... AFARA CU EI, N-AI VOIE SA TRATEZI O FAZA FOARTE IMPORTANTA INTR-UN MECI FOARTE IMPORTANT CU ASA NEPUTZINTZA SI NECONCENTRARE (aviz v.munteanu si niculescu). N-AI VOIE SA NU-TI DAI SEAMA K nono.gif +MULTI ALTZII(De la Lobontz incoa un portar BUN nu mai avem :( si asta e chiar aiurea, pt. k nimeni nu vrea sa accepte asta)
Dar poate k comentariile mele si criticile astea nu existau . . . daca nu exista un ghinion k asta.( De ce, de fiecare data DINAMO? ... Nu STIU ! )
Inchei aici, k nu isi mai au rostu` cuvintele . . . Va doresc o zi cat mai buna (A inceput sa ninga 6:30)
Pentru o viatza mai buna, si o echipa mai buna
SUD PENTRU TOTDEAUNA

Imi pare rau sa te contrazic dar daca nu era Gaev nu cred ca Dinamo se mai gandea la calificare in meciul cu OM. Dupa parerea mea a fost omul meciului in partida cu CSK.

nono.gif Nu cred ca Gaev nu si-a facut datoria! Sa nu uitam ca el a fost omul meciului in partida cu CSK si fara el nu ne mai gandeam la calificare in meciul cu OM.
Cat despre arbitru are acoperire regulamentara dar frustrant este ca nu ar fi procedat asa in cazul unei echipe care NU ar fi din Romania. Romanii trebuie sa fie de doua ori mai buni ca europenii pentru a fi luati in seama.PACAT!!!
FarfelkugeL
Pai si ce daca facem noi memoriu ? O sa fie bagat in seama ? NU !
Arbitrul (din nefericire, si mai ales in cupa UEFA sau in CL) e suveran !
NU IL TRAGE NIMENI LA RASPUNDERE !
Acum cativa ani...nu mai stiu exact cati, mai exact cand era Adrian Ilie la Valencia, in finala CL a scapat sigur cu portarul (scorul mi se pare ca era 2 - 1) si a fost oprit !!!
IN FINALA !!!
Si..arbitrul ce a patit ? NIMIC !
PENTRU CA EL TAIE SI SPANZURA !!!
Asa ceva nu se poate, trebuie facut ceva !!!

PS: calificarea nu a fost pierduta acum, a fost pierduta in meciul din groapa cu Herenven 0 - 0, deplasarea cu Levski 1 - 0...
COSMIN C
Nu-mi revin nici acum...Puteam fi fericiti....Memoriu...n-am rezolva nimic....nu trebuia sa se ajunga aici...de ce n-am inscris cand am avut ocazia...n-am putere nici sa fiu suparat pe ei...as vrea sa-mi smulg din inima dragostea asta bolnava pentru Dinamo....asta simt acum....peste cateva ceasuri si n tigari o sa ma resemnez...a nu stiu cata oara....si-o sa ridic din nou privirea din pamant ,si-o sa-mi spun, plin de speranta, ca va veni si vremea noastra....Dar cand ???? 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif
silentdog
Doamne, shi cat am sperat!!!
Ink o data doare .....doare tare!!!!!Orice cuvant e d prisos,nici nu mai pot gandi,nu am mai simtit demult o asha durere.
Doamne, shi cat am sperat!!!
COSMIN C
Asa e, silentdog , doare al dracului de tare...Nici macar amintirea bucuriei din seara meciului cu Everton nu poate alina durerea...Am sperat... am sperat si dupa ce s-a terminat meciul....priveam in gol si nu-mi venea sa cred...si speram...nici eu nu stiu ce...
MariusDan
Salutari la toti! Sunt nou aici si daca nu era meciul de aseara probabil nici nu ma inregistram. Nu sunt super-fan Dinamo, stau in Timisoara acum 010.gif , dar azi noapte nu am prea dormit. Am vazut reluarile de mai multe ori si ma enervez de fiecare data. Cred ca golul lui Dinamo trebuia validat. Ce s-a intamplat e o grava eroare a arbitrului, dar nu intentionata.
Memoriu la UEFA ar trebui facut cu siguranta, dar de schimbat nu se mai schimba nimic. Dar trebuie facut scandal, lumea trebuie sa stie ceea ce s-a intamplat. Memoriu ar trebui depus si la federatiw spaniola.
paddy
De ce oare soarta noastra se joaca numai in minutele de prelungire, sa inteleg ca unii jucatori realizeaza numai in minutul 92 ca nu joaca un meci amical ???
Toti pagubosi din conducere au fost sa vada cum pretul lui Niculescu va depasi 2 saci de cartofi, se pare ca prezicatorul din pipera a cam zbircito
Aseara nu stiam ce sa fac, sa fiu suparat ca Dinamo a ratat sa joace in primavara, s-au sa ma bucur de necazul sacalilor de la Dinamo care se si vedeau cu buzunarele pline.
Sacalii reprezinta Dinamo, noi iubim Dinamo, abligat iubim si sacalii....... 256.gif ..... imi e scirba de tot ce se intinpla la acest club, cind vad cine a ajuns sa conduca destinele acestei echipe, imi vine rau...bisnitari, arabi, militeni, tigani, comunisti si borcisti.......am ajuns la concluzia ca iubesc doar acest nume " Dinamo " atit si nimic mai mult. echipele se schimba, conducerea la fel, dar numele va ramine acelas. HAITA_DINAMO.gif
Stiu ca am deviat de la subiect, dar sint atit de suparat, si trebui sa-mi strig durerea. 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif
LeX
esentialul este ca: nu avem valoare (lot) sa-i batem pe OM, nu avem valoare inca de primavara europeana. Sanse am avut slava Domnului destule, nu ar fi trebuit sa ajungem la un meci decisiv cu OM in deplasare, dar ma rog, talentul lui Dinamo este de a se bate singura si asta a facut si cu aceasta calificare . (pana anul asta era talentul romanilor in general de a se bate singuri, dar se pare ca momentan altii se descurca mult mai bine)
MariusDan
Oricum, parerea mea e ca Dinamo merita egalul, a jucat foarte bine. Nu cred ca jucatorii trebuie criticati pentru ratari. Daca Andone mai ramane un sezon, iar lotul/echipa nu se schimba, jocul colectiv va fi la fel de bun ca al Rapidului. De fapt, aici e problema la Dinamo. Oricum, cred ca echipa trebuie felicitata!
Forza-Dinamo
mai bine o degaja barthez p-aia klumea
Mythok
Memoriu? Hmm......poate la Andone!!
Tot timpul trebuie sa fie altii de vina in afara de noi.....
Cautam vinovatii in alta parte cand ei sunt in fata noastra!!!
Dar si asta este de inteles deoarece suntem latini...dar mai ales balcanici!
CoolRain
E absurd ce s-a intamplat aseara... Eu cred ca Dinamo merita cel putin locul 2 in grupa, bulgarii si olandezii nu au dovedit cu nimic ca ar fi mai buni ca noi. Si totusi terminam pe locul 5... A fost culmea absordului.
Cred ca ar trebui schimbat putin lotul... In primul rand un portar experimentat (daca ar reveni Lobont ar fi perfect). Apoi lipseste un mijlocas capabil sa duca echipa in spate. Iar atacul e la pamant, puteti voi sa spuneti orice, dar Niculescu si Bratu nici macar nu au fost la Marsillia aseara... Asadar, eu zic ca ar trebui adusi 3-4 jucatori si vom fi aceea echipa europeana care vrem sa fim.
Si nu cred ca Andone ar trebui schimbat. Este un tip cu tonus, datorita lui Dinamo a ajuns unde a ajuns... Sa fim seriosi, steaua are lot mai valoros ca Dinamo, dar totusi noi suntem campionii de toamna. Asta se datoreaza lui Andone care a stiut sa-i bage in priza pe puturosii astia. Daca era Dinu (spre exemplu) antrenor, acum eram maxim pe locul 3...
Deci capul sus fratilor, Dinamo e Dinamo! Dupa meciul de aseara trebuie sa iubim echipa si mai mult!
free ya mind
Nici acum nu mi-am revenit dupa c sa intamplat aseara.La sofia primim gol dupa expirarea timpului ,acum dam in timp regulamentar da nu ni s valideaza,culmea ghinionului sau a nesimtirii din partea arbitrilor.In ceea c priveste memoriu cred ca ar fi cel mai probabil o pierdere d timp,n-ati vazut ca pt UEFA golul lui Chihaia nici nu exista,dar c ne luam noi d UEFA cand ziarele noastre romanesti nu au vazut mai nimic suspect la ultima faza.Cel putin in Prosport doar s aminteste asa in ultima propozitie a articolului :"Finalul a fost unul nebun .Mai intai oruma a nimerit transversala,ptr ca mai tarziu chihaia sa inscrie un gol senzational,dar la o sec dupa fluierul arbitrului.Prea tarziu insa!"Ca sa nu mai zic d titlul d p prima pagina "caini impotenti".Ce mai crapidul e ridicat in slavi,de zdeaua nici nu mai trebuie mentionat.Ma rog.....ideea e ca trebuie sa fim alaturi d echipa mai departe si poate la anul......
Rossi
memoriul nu mai are nici un rost asta e clar fifa nu o sa faca nimic pentru k nu are ce ...ce sa faca sa rejoace meciul pentru k a dat dinamo gol si nu a sesizat arbitrul??nu o sa vedem asa ceva in veci pacat ar fi cea mai mare greseala sa spunem k am pierdut calificarea in acea faza.
discutia asta ar trebuie sa se schimbe in ceva de genul ce nu merge la dinamo si ce e de facut pentru k dc numai atat poate cel mai valoros lot pe care la avut andone de cand e la dinamo e grav...
pacat k neam trezit tarziu si am fost nevoiti sa batem cele mai grele adversare din grupa k sa ne calificam....
felicitari lui niculescu pentru gol e maestru la lovituri libere
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
QUOTE(KayserSoze @ 15 Dec 2005, 10:05) *
La sfarsitul turului si al acestei campanii europenee...pot spune in sfarsit ceea ce am gandit de mult timp....Antrenorul si-a aratat limitele (din nou), prin lipsa totala de reactie. As avea f multe de spus fata de ANTRENORUL Ioan Andone, dar cred ca nu are sens. Este singurul vinovat:
- a acceptat sa danseze dupa cum i-au cantat minunatii nostrii conducatori de club, (a se citi vanzarea fara mila a jucatorilor sezon dupa sezon) dinamitandu-si singur declaratiile repetate: ''Vreau Cupe Europene''....;
- a acceptat transferurile dubioase si haotice (nu-i mai enumar...stiti si voi poate chiar mai bine ce petarde au aparut in acesti ultimi trei ani la DINAMO).

Ptr mine Andone este un mare simbol al lui Dinamo.....dar noi avem nevoie de un ANTRENOR....care stie sa impuna respect...in vestiare...pe banca tehnica......si mai ales in birourile CONDUCERII....Cu riscul sa inflamez spiritele...ma uit la Steaua....si sint impresionat de ce a reusit sa faca Oleg cu oierul....efectiv la pus cu botu' pe labe. L-ati mai auzit pe nebun ca face el echipa?....ca daca nu-l baga pe nu stiu ce jucator il da afara pe antrenor?....Deci dragii mei ...se poate...de la un antrenor (mai bine spus manager) pleaca totul.N-are sens sa mai exemplific prin MIRCEA LUCESCU,nu? Oriunde a antrenat...a garantat succesul si performanta....ADEVARATA...prin prezente in cupele europene.
Ma opresc aici cu toate ca as mai avea enorm de scris....atacand subiectul jucatori....dar m-as enerva prea tare...si...cu mici exceptii (Margaritescu, Pulhac, Tamas...)...restul...niste MARI INDOLENTI (Zicu, Grigorie, Munteanu, Plesan, Niculescu - cu o floare nu se face primavara -....) si per ansamblu TOTAL NEPROFESIONISTI. Ptr. Dumnezeu...castiga o gramada de bani.

Au aparut cateva figuri noi pe forum carora tin sa le urez bun venit! In alta ordine de idei postul de mai sus este OFF TOPIC. Putin mai multa atentie pe viitor! Aici se dezbate doar problema momoriului legat de ultima faza a meciului... atat! Impresii despre meci si despre restul incercati va rog sa le puneti in topicurile cu pricina...
lazarandrei
Sa inteleg ca aici se dezbate faza din min. 94? Parerea mea? Noi eram intr-o faza de atac. Nu ma intereseaza daca era min 94 si sec 1 sau nu. Arbitrul nu poate sa fluiere pana nu se sfarseste faza de atac. Cred ca ar fi bine sa se faca un memoriu la FIFA. Nu stiu daca meritam sa ni se valideze golul, dar trebuie sa atragem atentia la faptul ca o greseala a fost facuta, sa nu ne ia lumea in gluma. Asa merge o societate corecta, o persona greseste, trebuie sa fie pedepsita. In cazul nostru, arbitrul acela ar trebui sa fie pedepsit. Prin aceasta actiune, vom face incit aceasta faza sa nu se mai repete, sau sa se repete de mai putine ori.
alexemilian
hai sa nu o lungim.
cine face un memoriu sa incepem sa semnam? 149.gif
Cai Lun
QUOTE(lazarandrei @ 15 Dec 2005, 16:07) *
Arbitrul nu poate sa fluiere pana nu se sfarseste faza de atac.

Unde scrie? icon_rolleyes.gif
Add1ct3d
Chiar dak stim ca nu se poate face nimic hai sa incercam memoriul ala ... mkr asha poate ne mai "descarcam" .... deci ?? ce zicetzi?
adrivali
Nu trebuie sa ne cramponam daca a fost sau nu gol. In mod normal, arbitrul ar fi trebuit sa lase faza sa se termine, dar daca nu a facut-o...asta este.
Ce trebuie sa spunem: NE TREBUIE UN ANTRENOR STRAIN (nu am nimic cu Ando) SI NISTE JUCATORI ADEVARATI!!!!!!!
HAI DINAMO!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.