Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pace intre PCH si Peluza Sud
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Florin
In urma unei intalniri care a avut loc in aceasta saptamana intre ultrasii din Peluza Catalin Hildan si Peluza Sud, acestia au hotarat sa lase deoparte conflictele care i-au dezbinat in ultima perioada. 10 ultrasi din Peluza Sud au plecat impreuna cu fanii din Peluza Catalin Hildan la Marseille.
Mihai11
Frumos, insa din cate am auzit eu, nu este o pace.. ci doar sunt uniti impotriva mai multor factori ce dauneaza echipei!..asta din punctul meu de vedere.. si a altora..
aaa.. si inca ceva.. tot se iarta, insa nimic nu se uita..!
ZOCCOLO DURO
cand descoperi ca vii la meci doar pentru Dinamo ,treci cu vederea vechile conflicte personale. RESPECT PENTRU ADEVARATII ULTRASI !!!
Rossi
este un lucru in beneficiul lui dinamo si nu cred k pch sau peluza sud vor avea ceva de pierdut dc au spus k nu vor mai avea loc conflicte intre cele doua grupari trebuie sa fim uniti pentru DINAMO pentru k dinamo suntem noi
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 12 Dec 2005, 13:08) *
este un lucru in beneficiul lui dinamo si nu cred k pch sau peluza sud vor avea ceva de pierdut dc au spus k nu vor mai avea loc conflicte intre cele doua grupari trebuie sa fim uniti pentru DINAMO pentru k dinamo suntem noi

Usor de zis... pana una alta e bun si armistitiul asta... thumb.gif
lazarandrei
Mda... nici eu nu cred ca pacea asta va dura mult. In schimb, ete un gest frumos, care ar trebui tinut minte. Poate reusesc si ei odata si odata sa uite de rivalitatile astea ca doar sintem cu totii suporteri Dinamo. Ar trebui sa fim uniti...
paddy
Usor baietii inca nu s-a ajuns ca la zdeaua, e normal sa fie un pic de rivalitate, atit si nimic mai mult, banuiesc ca daca cei de la SUD ar fii fost mai multi, ar fii plecat separat, din pacate drumul e prea scump, si sponsori nu prea sint.
caine_berceni
Eu nu cred ca se vor impaca!!

Au plecat pur si simplu impreuna oricum la Marsei nu cred ca Sudu vor sta langa cei de la PcH.
Mitzi
...si sper sa nu apara discutii pe tema asta...gen de ce nu stati cu noi bah...ma rog...
Cred ca cei din SUD au acceptat acest sa-i zicem compromis datorita faptului ca cei din PCH au devenit independenti...
Dumi-DC
Ar fi bine sa se impace pch cu sudul De fapt asta ar trebui sa fie un lucru normal doar si unii si altii tin cu Dinamo dar cum noi suntem in Romania... Mi-e teama insa ca gestul e doar unul temporar, impacarea urmand sa dureze,probabil doar cat Dinamo va fi la Marseille Mai ales ca unii din sud au declarat ca nu se vor impaca niciodata cu cei din PCH gestul lor aparand acum poate dintr-o incercare de a evita ce s-a intamplat in Bulgaria cand grupuri de ultrasi au ramasi izolati Eu sper totusi ca printr-o minune gestul sa devina permanent
Das letzte Einhorn
cred ca este doar o pauza...pana la primavara vor uita...si daca mai jucam si pe 23 august...
bianco_rossa
Ar fi bine sa fie asa..impreuna tot timpu' k doar toti sunt caini si toti tin cu dinamo bucuresti...dar din ce mai stiu si io despre sud si pch....s'ar putea sa nu se stie...cei din B stiu mai bine kre e treaba.....Frumos ar fi sa fie toti ultrasii impreuna HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Das letzte Einhorn @ 21 Dec 2005, 16:02) *
cred ca este doar o pauza...pana la primavara vor uita...si daca mai jucam si pe 23 august...

Si daca o sa se joace pe Lia Manoliu care e faza ? Nu va fi impacare.
Rossi
pacea intre pch si sud e ceva de genu orice minune tine trei zile... sa nu ne facem iluzii
silentdog
ONOARE,MENTALITATE,ORGOLIU,RESPECT - PELUZA SUD
Viata merge inainte,sa t intorci d unde ai plecat e un gen d compromis!!!
Sustinem cauza si doar atat.....ideea d pace nu stiu cat d fondata este,sper sa nu gresesc.

NOI O VIATA AVEM!
IN DINAMO CREDEM!
NICI UN PAS INAPOI!
SUNTEM MEREU ALATURI D VOI.....

VIATA NOASTRA-I DINAMO ALEEE
VIATA NOASTRA-I DINAMO ALEEE

SARBATORI FERICITE TUTUROR,SA N VEDEM SI LA ANU'!
BAFTA
Haita
Sa nu uitam ca totusi acesti tineri din Nord si Sud au format candva cea mai frumoasa peluza. Nu cred ca vor mai fi impreuna vreodata, desi minuni se mai intampla, dar ceea este mai important este sa existe RESPECTUL reciproc.

Ce s-a intamplat la Marsilia este o chestie normala si eu prevad ca -n urmatoarele deplasari mai ales cea din Giulesti si Timisoara se va sta impreuna. Nu de alta dar Oh si CUVCS abia ii asteapta sa fie separati si pe unii si pe altii.

Are dreptate cine pomenea de Lia Manoliu. Din ceea ce am vorbit cu unii baieti se pare ca acolo peluzele vor fi inchise si automat si Nordul si Sudul vor sta la tribuna II, fiindca nu cred ca vor plati preturile cerute pentru Tribuna I sau Oficiala.
Rossi
separarea asta dintre nord si sud o putem compara destul de bine cu Marea Schisma cand biserica ortodoxa si cea catolica sau despartit si nu sau unit nici pana in ziua de azi cu toate k ambele cred in existenta unui singur dumnezeu...la fel e si cu cele 2 peluze ambele au acelasi dumnezeu pe dinamo dar nu se vor mai uni vro data
Haita
Mey in Biblie zice ca toate bisericele se vor uni inainte ca Dumenzeu sa-si trimita Fiul a doua oara pe pamant pentru marea judecata. Asa, ca s-ar putea si cand lucrurile vor degenera la Dinamo sau din contra vor intra pe un fagas normal ca cele 2 peluze sa se uneasca. Evenimentele extreme de obicei unesc oamenii care sunt pe pozitii diametral opuse. Chestie de fizica, se schimba polaritatea, axa pamantului, ice age, mor dinozaurii. etc.
Mitzi
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 23 Dec 2005, 10:33) *
separarea asta dintre nord si sud o putem compara destul de bine cu Marea Schisma cand biserica ortodoxa si cea catolica sau despartit si nu sau unit nici pana in ziua de azi cu toate k ambele cred in existenta unui singur dumnezeu...la fel e si cu cele 2 peluze ambele au acelasi dumnezeu pe dinamo dar nu se vor mai uni vro data

...uite...asta este o comparatie frumoasa...doua biserici...aceeasi credinta...bravo...
Cai Lun
shocked.gif russian_roulette.gif shocked.gif russian_roulette.gif shocked.gif russian_roulette.gif shocked.gif

Scuze, da' deja am ramas fara cuvinte...Continuati, va rog.. nu ma bagati in seama pe mine... popcorn.gif
Mitzi
Poate domnul moderator sa-mi explice si mie reactia dansului?Daca se poate...
Myhay
Cu cat suntem mai uniti cu atat o sa ne fie mai bine !!!!
Dust
in sfarsit \:D/ niciodata nu am inteles conflictul... bananasmile.gif bananasmile.gif
Cai Lun
...in sfarsit.. ce? stupidemoticon0rv.gif
Radu10mai
Topicul asta cu impacarea dintre PCH si Sud e la fel de amuzant ca cel cu Hooligans in Romania.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.