Help - Search - Members - Calendar
Full Version: despre stirile luate din ziare
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
bibishte
salut! am shi eu cateva lucruri de spus despre shtirile luate din ziare, adica rubrica news 24/24

1. va multzumesc ca atzi renuntzat la varianta aia de prezentare prin care se reincarca pagina principala shi aparea un frame cu stirea luata exact din ziar, cu aceleashi fonturi shi asha mai departe. e mult mai bine sa dam clic pe fiecare shtire shi sa se deschida o pagina DOAR cu shtirea

2. nu shtiu ce se intampla cu alineatele shi cu spatziile la unele shtiri. adica textul este continuu, fara sa shtim unde se termina un paragraf shi unde incepe altul.

3. de ce nu scrietzi shtiri shi din Sport Total? www.spt.ro mai exact. am observat asta de cateva luni, dar am zis ca poate remediatzi pe parcurs. mai ales ca site-ul lor este actualizat cu ziarul de a doua zi mai devreme ca gașca slugilor proaste shi prosport
FarfelkugeL
Mai sunt vreo 2 topicuri cam cu acelasi continut...
bibishte
unde? pe alt site?
Sezran
legat de punctul 3 (singurul care cere un raspuns):

de la o vreme constat o campanie de "marketing agresiv" din partea site-ului si ziarului repsectiv pe site-ul nostru, atit pe forum cit si la comentariile articolelor din prima pagina. punctul 17 al regulamentului incadreaza clar acest comportament.

este alegerea redactiei, ca intreg, si a celor care se ocupa de acest aspect, in mod particular, ce articole se preiau si de unde.

pentru ca esti un membru vechi al site-ului, nu cred ca faci parte din campania marketing agresiv. pina la proba contrarie.
COSMIN C
sorry.gif Ma simt cu musca pe caciula !!! Am citat de mai multe ori ziarul rspectiv pe acest forum , dar tin sa mentionez ca nu fac parte din nici o campanie de marketing ! Regulamentul l-am citit acum un an cand m-am inscris, dar ce zice punctul 17 , sa ma omori si nu-mi amintesc !! De ce nu mi-ai atras atentia ?! Cum repetitia e mama invataturii plec sa recitesc regulamentul !!! bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif
Sezran
nu tu. e vorba in special de niste indivizi care isi fac cont numai pentru a face reclama acelui ziar/site. si o mai fac si pe un ton nesimtit.
bibishte
da, dar e aiurea pt ca obisnuiam sa intru pe dinamomania.net, sa scrolluiesc pana jos la shtirile din ziare, sa citesc toate shtirile aparute despre Dinamo in ziua respectiva (apropo, un delimitator de zile ar fi bun, sa shtim unde se termina shtirile de ieri shi incep cele de azi) dar in paralel mai deschideam shi site-ul alora de la spt.

oricum, mi-e clar ca avetzi ceva cu ei, poate nishte chestii personale sau nishte chestii de concurentza (poate?) din moment ce nu vretzi sa datzi explicatzii. shi inca un lucru, daca va deranjeaza campania lor de marketing, poate ca s-ar rezolva prin inserarea shtirilor lor la news 24/24, astfel ne-atzi scapa de spamurile lor.

inca un lucru, daca la televizor te streseaza ashtia cu reclame connex/orange/altex/etc, alegi sa reactzionezi prin a nu mai consuma/cumpara niciodata produse de la ei? asta-mi aduce aminte de mine acum vreo 5 ani, cand shtirile sportive de la protv erau precedate de un lung calup de reclame. shi cum ma agasau foarte rau, imi notam undeva la ce produse se facea reclama shi refuzam sa le cumpar. dupa o luna, am constatat ca nu mai aveam alternative pt pasta de dintzi shi sapun, iesheam in orash 1 data pe saptamana, pentru ca nu-mi permiteam beri scumpe, iar cele ieftine erau pe lista shi deja ma batea gandul sa renuntz la telefonul mobil :) problema e ca .. you can't fuck with advertising.

ps: ma enerveaza ca ai spus "pana la proba contrarie". dupa cum ai observat, sunt membru vechi, mai vechi ca tine, intr-atat de vechi incat pe atunci nu prea se posta pe forum aici, nu erau materiale video/audio (doar ceva melodii) shi site-ul era foarte simplutz, dar era singura noastra bucurie, a dinamovishtilor cu Internet. ca acum nu mai postez, nu e relevant, mai ales ca generatziile se tot schimba.
Cai Lun
QUOTE(bibishte @ 9 Dec 2005, 14:38) *
ps: ma enerveaza ca ai spus "pana la proba contrarie". dupa cum ai observat, sunt membru vechi, mai vechi ca tine..

shocked.gif That's something!... shocked.gif

sorry de ... offtopic.gif da' nu m-am putut abtine! icon_redface.gif
bibishte
thumb.gif thumb.gif s-a aplicat democratzia!
Rossi
despre stirile luate din ziare nu cred din prima decat declaratiile de dupa meciuri ...restul informatiilor dc nu au cuvintele a declarat cutare si a zis cutare nu cred pana nu vad astea sunt zvonuri si trebuie tratate k atare
Cai Lun
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 10 Dec 2005, 16:26) *
despre stirile luate din ziare nu cred din prima decat declaratiile de dupa meciuri ...restul informatiilor dc nu au cuvintele a declarat cutare si a zis cutare nu cred pana nu vad astea sunt zvonuri si trebuie tratate k atare

Bianco, a fi ON TOPIC inseamna a te raporta atat la titlul topicului, cat mai ales la postului celui care a initiat topicul! Adica la prima postare de pe prima pagina... incearca sa faci asta pe viitor, pentru ca posturile tale sa nu mai fie off topic... asa cum e cel de mai sus... warning.gif
Rossi
cate reguli offf vb ta gresind inveti nimeni nu se naste invatat
pinky
Nu stiu pe care alt topic sa pun intrebarea asta, ma gandesc ca asta ar fi cel mai potrivit!As vrea sa stiu, unde se salveaza articolele de la opinia zilei, daca se salveaza?Mie alea imi plac cel mai mult!!
Alea de la 24/24 nu prea le citesc, sunt articole de la alte ziare si de obicei aud stirile respective peste tot, plus ca de multe ori sunt doar zvonuri, scandaluri sau pur si simplu articole impotriva lui Dinamo!!Presa la noi devine din ce in ce mai subiectiva in comentarii si cautatoare de scandal!! blahblah1.gif
Cai Lun
Ahh!! Mi-a luat postul din gura Florin!! 010.gif Ideea era, Pinky, ca era chiar la indemana treaba... ai incercat sa te uiti pe acolo? pizza.gif Fara suparare!! icon_mrgreen.gif
pinky
Poate voiai sa spui ca ti-a luat postul din tastatura tongue.gif 010.gif ...glumeam!!
Da, acum mi-am dat seama ca era usor de gasit, daca nu m-am gandit ce sa fac?My mistake icon_redface.gif Mersi mult Florin pentru raspuns beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.