Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Domnule Lucescu salvati-ne de la dezastru!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
argo_red_dog
Domnule Lucescu, pe aceasta cale va rog din suflet....salvati-ne, cred in spiritul dvs. de dinamovist si singurul capabil sa faca ceva, singurul care ar avea banii necesari ca sa ii dea jos pe actualii cretini si tradatori din conducere..implicati-va pentru noi suporterii, veniti in Groapa si goniti pe cei ce vor raul clubului....dar va rog faceti ceva.....sunt convins ca nu puteti fi indiferent de tot ceea ce se intampla acum in Groapa, Patria Noastra a Cainilor Rosii!!

Voi fratilor caini rosii ce parere aveti????
Cainele
Nu isi baga javra de il muce banii la DINAMO. Nu cred ca ar fi posibil asa ceva...
Nu te mai ruga in zadar frate , si nu-l mai "domni" atat ca nu merita , s-a dus mai demult la tzigani( poate ai uitat , eu nu) ...
Anonymous
Nu cred ca are interes Lucescu sa salveze Dinamo. Cred ca cel mai nimerit in momentul asta e Ion Tiriac, desi nu cred ca se baga el peste javrele astea din conducerea noastra. E un om prea corect. Si nu cred ca ar vrea sa acopere el gaurile lasate de astia in urma lor.

O solutie ar fi venirea vechilor jucatori (Lupescu, Raducioiu, Mateut, Dorinel Munteanu etc.) si formarea unui consiliu de conducere cu mentalitate moderna.
Cainele
QUOTE(Radu)
Nu cred ca are interes Lucescu sa salveze Dinamo. Cred ca cel mai nimerit in momentul asta e Ion Tiriac, desi nu cred ca se baga el peste javrele astea din conducerea noastra. E un om prea corect. Si nu cred ca ar vrea sa acopere el gaurile lasate de astia in urma lor.

O solutie ar fi venirea vechilor jucatori (Lupescu, Raducioiu, Mateut, Dorinel Munteanu etc.) si formarea unui consiliu de conducere cu mentalitate moderna.

Salutara solutia ta Radu cu venirea vechilor jucatori.cat despre Ion Tiriac eu nu as spune ca e "un om prea corect" , prea multe tzepe a dat si asta ca sa mai avem incredere in el.
mihaita
QUOTE(argo_red_dog)
Domnule Lucescu, pe aceasta cale va rog din suflet....salvati-ne, cred in spiritul dvs. de  dinamovist  si singurul capabil sa faca ceva, singurul care ar avea banii necesari ca sa ii dea jos pe actualii cretini si tradatori din conducere..implicati-va pentru noi suporterii, veniti in Groapa si goniti pe cei ce vor raul clubului....dar va rog faceti ceva.....sunt convins ca nu puteti fi indiferent de tot ceea ce se intampla acum in Groapa, Patria Noastra a Cainilor Rosii!!

Voi fratilor caini rosii ce parere aveti????

Lucescu este un jegos, care trebuie sa stea cat mai departe de Dinamo si sa-i ia si pe Borcea si Badea-Dinca-Dumnezeu in Turcia, poate asa scapam de ei. stai cuminte.
Solutia nu e Lucescu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.