Bughy2002
Jun 9 2004, 08:19 PM
Credeti ce s-a zis azi la stiri ? despre maririle de salarii ale lui Petre si Danciulescu?! sau porcea a zis asta doar ca sa ne mai calmeze si sa ii poata vinde in liniste. Eu nu cred un cuvant din ce a spus, asa ca ramane de vazut mai departe ce se va intampla.
Bogat
Jun 9 2004, 09:10 PM
Atentie la nuante...S-a spus ca lui Petre i s-ar propune marire de salariu iar lui Danciulescu i s-ar propune o prima consistenta. Asta s-ar traduce prin: Petre s-ar putea sa ramana (din motive sentimentale si poate si pentru ca nu gaseste oferte foarte tentante) iar Danciulescu s-ar putea sa ramana numai pentru meciurile din cupele europene (i s-a propus o prima si nu salariu marit)...
Concluzie: Borcea si Compania incearca sa nu supere prea tare suporterii pastrandu-l pe Petre, dar Danciulescu pleaca sigur, chiar daca nu acum ci la fel ca Stoican.
Nu s-a spus nimic de Barcauan (de ce l-au luat oare pe Ciobi?) si de Niculescu.
Se arunca praful cu Cristea de la Bacau, dar vom sfarsi cu Danciu de la Otelul. s.a.m.d.
Cat timp nu vom avea un investitor/patron unic va continua circul. Chiar nu intereseaza pe nimeni sa preia Dinamo? Parerea mea este ca ar fi o treaba rentabila pe termen mediu (vezi Copos la Rapid de ex.)
Florin
Jul 2 2005, 02:18 AM
Daca "nu va primi o oferta consistenta de afara", conducerea lui Dinamo vrea sa ii prelungeasca contractul lui Florentin pana in 2011. Ce spuneti? Se va realiza acest vis al cainilor? Petre la Dinamo! Pana la moarte!
senza tregua
Jul 2 2005, 10:29 AM
Sigur ca ar fi super sa ramana! Atat pentru el, cat si pentru noi. Insa nu stiu cat de mult ar vrea si el sa ramana! E destul de frustrant sa le faci la toti cu mana si tu sa ramai!!
reddogforever84
Jul 2 2005, 11:59 AM
Nu cred ca e frustrant sa aperi culorile clubului la care ti-ai petrecut 75% din viata... Dar ii trebuie oferit un contract care sa il multumeasca pt ca merita fiecare banut .Sa speram ca la retragere el va prelua stafeta de la Cornel Dinu.
pytbullz
Jul 2 2005, 12:04 PM
Am ras noi de rrapidisti k l`am furat pe bratu,dar avem un gust amar k s`a dus Mara la rrapid

.....dar asta`i fotbalul....cat despre Petre,e un simbol stalpul ekipei si k orice simbol al unei ekipe...trrebuie sa`si inkeie cariera alaturi de caini aici in Stefan cel Mare....
DiliBili
Jul 2 2005, 12:11 PM
daca lui Bratu ii ofera un contract de 300000 $/an atunci lui Florentin Petre ar trebui sa- i dea un salariu cel putin egal cu cel de mai sus
LAZIO
Jul 2 2005, 02:07 PM
Petre super jucator!!!!!!!!!!!!!intotdeauna a fost favoritul meu!!!
in momentul de fata este simbolul lui Dinamo!!!
si nu neaparat pt felul cum joaca cat pt spirit,daruire ,atasament,si dragostea fata de Dinamo!!!
pacat ca ajucat 2 luni la uta ca ar fii putut sa joace toata viata la Dinamo si pacat ca a avut acel conflict cu NG!!!
in rest tot respectul.............super jucator................sper sa ramana pe viata la Dinamo!
N-ar fi rau sa ramana dar ma indoiesc
whisper
Jul 16 2005, 09:04 PM
Dupa parerea mea, venirea la Dinamo a unui jucator brazilian fost campion mondial ar fi cea mai mare lovitura de imagine a clubului nostru pe piata de transferuri din Europa de Est. Are 35 de ani neampliniti, a jucat la Super Depor si in sezonul 2002-2003 a fost imprumutat la Austria Viena acum este liber de contract si inca este in putere....pe langa faptul ca un jucator brazilian in echipa noastra ar aduce un plus de imaginatie la mijlocul terenului iar jucatorii tineri ar capata mai multa increderea in ei si valoare. Singura problema ar fi ca este rebel iar Ando ar avea probleme cu el. Ai ce invata de la acest mare jucator cu nume sonor. Noii adversari din Cupa UEFA si-ar pune o groaza de probleme in al bloca pe Djalminha si s-ar crea multe brese in apararile adverse creeand multe spatii libere favorabile celor doi strikeri Niculescu si Bratu. Eu as vota favorabil pentru venirea acestui mare fotbalist. Daca Giovani ar face aceasta mutare si-ar aduce un capital major de imagine in randul nostru. FORZA DINAMO.
senza tregua
Jul 16 2005, 09:14 PM
In varsta de 34 ani, un "decar" veritabil, fosta vedeta de la Palmeiras si Deportivo sustine ca este posibil sa joace in campionatul Romaniei, cel mai probabil la Dinamo!
Voi ce parere aveti? Ne ajuta sau ne incurca?
kaptain
Jul 16 2005, 09:40 PM
ar fi extraordinar , iar giovani ar merita o satuie langa cea a lui patzachin!!! forza dinamo!!!
antirednic
Jul 16 2005, 10:20 PM
doaga
Jul 16 2005, 10:38 PM
Sincer as vrea din tot sufletu sa vina dar sunt realist si nu cred ca avem sanse sa-l vedem in tricoul lui DINAMO..
dinametuu
Jul 16 2005, 10:46 PM
sa fim realisti, sanse sa vina sunt, dupa parerea mea, maxim 10%
COSMIN C
Jul 16 2005, 11:47 PM
QUOTE(kaptain @ 16 Jul 2005, 10:40 PM)
ar fi extraordinar , iar giovani ar merita o satuie langa cea a lui patzachin!!! forza dinamo!!!
Nici de-ar transfera toata echipa Braziliei in Stefan cel Mare , n-ar merita statuie langa Patzaichin !!
whisper
Jul 16 2005, 11:54 PM
QUOTE(vladutz @ 16 Jul 2005, 11:20 PM)
Ai dreptate! Iar visam............sa ne trezim sa ne pisam ca ne-am cam ingalbenit la fatza. Suntem niste fraieri sa ne gandim ca vom aplauda asa vedete in groapa curand......doar avem buget de 10 mil. de euro.

Ce jagardele de oameni avem in conducere.......
Metallica
Jul 17 2005, 12:27 AM
sansele sa vina djalminha sunt de max 2%. ce sa caute la noi? daca totusi ar veni givani ar da o lovitura puternica , in primul rand de imagine. si daca vine djalminha eu o sa
alin70
Jul 17 2005, 01:33 AM
Ce ziceti de Vrabia Mihai Viteazu?Imi vine sa rid,dar nu e risul meu,in schimb iar o sa rida de noi aurolacii si brunetii de noi cu transferurile lui Peste Prajit,ca si vara trecuta cu Zagorakis si Caniggia,ma mir ca nu i-am dat ca si transferati pe Maradona sau Romario.Timisoara nu declara nimic si transfera tot,hahalerele de sefi de la DINAMO vorbesc mult si degeaba.
dinametuu
Jul 17 2005, 03:03 AM
QUOTE(COSMIN C @ 17 Jul 2005, 01:47 AM)
Nici de-ar transfera toata echipa Braziliei in Stefan cel Mare , n-ar merita statuie langa Patzaichin !!
replica foarte pertinenta!
Dumi-DC
Jul 17 2005, 10:43 AM
Ar fi excelent doar ca ar trebui sa jucam 3-5-2 sa aiba loc in teren si el si Plesan Ar fi un plus clr in jocul lui Dinamo si tocmai pt ca este un juctaor foarte bun cred ca nu vom reusi sa-l aducem Numai sa nu-l ia si pe asta Timisoara
dragut80
Jul 17 2005, 11:42 AM
[COLOR=#CC0000][SIZE=7]Vad ca ziarele de azi iau in serios acest subiect , dupa mine ar fi grozav sa vina , prin vanirea lui Djalininha Don Giovani ar mai spala din raul facut clubului nostru !L-am vazut aseara si mia placut mult ,cum mia placut Adi Ilie , Moldovan , Hagi dar si Stelica care daca juca asa anul asta eram campioni !
dinametuu
Jul 17 2005, 12:28 PM
lasa mah...nu din cauza lui stelica nu am iesit noi campioni!
englandunited
Jul 17 2005, 12:44 PM
QUOTE(dragut80 @ 17 Jul 2005, 12:42 PM)
[COLOR=#CC0000][SIZE=7]Vad ca ziarele de azi iau in serios acest subiect , dupa mine ar fi grozav sa vina , prin vanirea lui Djalininha Don Giovani ar mai spala din raul facut clubului nostru !L-am vazut aseara si mia placut mult ,cum mia placut Adi Ilie , Moldovan , Hagi dar si Stelica care daca juca asa anul asta eram campioni !
Care ziare ? da si tu niste link-uri sa citim si noi....
Djalminha e prea tare....si omul e in vana mai poate mult sa joace , cred eu.. o eventualitate venire a lui la Dinamo ar fi o mare bomba si un mare capital de imagine . cel mai mare transfer extern facut in Romania vreodata ! Poate se baga Poli , Moldovan, Bucur , Mckain , Ov Petre va spun ceva ? parca i-am vrut si noi pe astia 4 , acum sunt 4 titulari la Poli....
dragut80
Jul 17 2005, 02:09 PM
QUOTE(englandunited @ 17 Jul 2005, 08:44 PM)
Care ziare ? da si tu niste link-uri sa citim si noi....
Djalminha e prea tare....si omul e in vana mai poate mult sa joace , cred eu.. o eventualitate venire a lui la Dinamo ar fi o mare bomba si un mare capital de imagine . cel mai mare transfer extern facut in Romania vreodata ! Poate se baga Poli , Moldovan, Bucur , Mckain , Ov Petre va spun ceva ? parca i-am vrut si noi pe astia 4 , acum sunt 4 titulari la Poli....
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=#CC0000]Am vazut in libertatea de azi , iar de restul ai dreptate , macar Gurita sa fi venit si era ceva , dar ne consolam cu vise !? Ai nostri nu au petrol ca Timisoara , au altceva in cap

, de asa e la noi , dar macar anul asta sa mai speram la ceva , se bat cu pumnul in piept ca avem cel mai mare buget , da? De ce nu aduc innapoi valorile pierdute afara , luam ciurucuri ca Bratu si vrem goluri multe , vrem sa nu mai avem treaba cu fundasii , unde sunt , Moti , Dauda sunt buni , sper sa joace la capacitate maxima ,la fel si Guso care la Craiova a facut minuni , sper inca o data ca cei de sus sa mai faca si treaba (Djaliminha) nu sa promita marea cu sarea , ca mam saturat , Scularea Domnilor !
Metallica
Jul 17 2005, 02:30 PM
mai bine ar veni setak

ar fi o treaba sa vina , dar sa nu ne amagim. sansele sunt spre 0.
iuliu
Jul 17 2005, 02:42 PM
Presupun ca Djalmina nu vine, fiind unul din componentii "marii echipe" amintite de Vladutz Nu vreau sa fiu ca vulpea din povestea cu strugurii acrii dar nu cred ca e o mare pierdere.
Are aproape 35 ani (de unde 33?) are talent ca orice brazilian dar in toata cariera lui s-a remarcat mai mult prin scandaluri cu jucatorii si antrenorii adversi. In urma unui astfel de scandal si-a pierdut in 2001 locul in echipa nationala , nefiind campion mondial. N-am vazut meciul festiv , probabil ca a jucat bine dar , ca in toate meciurile de acest gen, a fost lasat sa joace (de altfel nici ai nostri nu mai erau la prima tinerete) Meciuri festive ca cel de ieri isi au farmecul lor , nostalgie amintiri , dar nu sunt un criteriu de selectie. Si daca vrem sa fim din nou o forta in Europa solutia este construirea unei echipe si nu aducerea de jucatori care au fost o data valorosi . De altfel fiti linistiti , Djalmina nu vine.
Cat despre meci , ce jucatori am avut atunci si ce... mai bine ma opresc aici.
Rugaminte catre moderatori : intrand in forum am descoperit ca am o "dojana". Nu-mi amintesc sa fi injurat pe cineva . Poate e o gresala ?
whisper
Jul 17 2005, 07:12 PM
QUOTE(dinametuu @ 16 Jul 2005, 11:46 PM)
sa fim realisti, sanse sa vina sunt, dupa parerea mea, maxim 10%
Se pare ca de la ultimile stiri prosport sansele au crescut cu 30%
Dumi-DC
Jul 17 2005, 07:31 PM
COSMIN C
Jul 17 2005, 07:32 PM
Cele mai mari succese din istorie Dinamo nu le-a obtinut datorita unor mari vedete, ci datorita ECHIPEI ! Pentru Dumnezeu, avem nevoie de ECHIPA ,nu de colectie de fotbalisti cu nume !!
whisper
Jul 17 2005, 08:14 PM
Mai terminati cu sestak asta....gata

.....a fost vorba..acum este un capitol incheiat.
antirednic
Jul 17 2005, 09:14 PM
QUOTE(george @ 17 Jul 2005, 03:30 PM)
mai bine ar veni setak

ar fi o treaba sa vina , dar sa nu ne amagim. sansele sunt spre 0.
Pai Sestak sau Caniggia? Sau Djalminha? Of, suporterul dinamovist nu poate fi niciodata multumit...
LAZIO
Jul 17 2005, 09:27 PM
super jucator!Dinamo nu a avut niciodata un nume asa greu in echipa!
si ce dc are varsta care o are!in meciul romania -brazilia a fost cel mai bun de pe teren cu o clasa peste toti restul si a jucat tot meciul nu ca restul care ieseau dupa 10 minute!pasele date au fost geniale!
il asteptam!!!
antirednic
Jul 17 2005, 09:38 PM
Metallica
Jul 17 2005, 10:21 PM
hai ma dumi. chiar iti place???? cine ar fi crezut. oricum mai bine el decat djalminha. pana la urma brazilianul e doar un tehnicas care nu alearga, nu se bate, doar da cate o pasa sau baga un gol din lovitura libera. si in plus nici nu poate fi vandut. daca era sa fi venit anu trecut ce echipa facea cu seme si iordache, insotiti evident de jupanul alistar.
dinametuu
Jul 17 2005, 11:48 PM
whisper
Jul 18 2005, 12:16 AM
Multi bani vrea brazilianul asta. Dupa un calcul scurt daca ar juca toate etapele tur retur dupa un an ar fi mai bogat cu peste 600.000 de euro. Fara cupa UEFA si cupa RO. Avand in vedere ca este liber de contract pretul este acceptabil, dar, sa nu ii plangem pe conducatorii nostrii din Top 300. Nu percep ce intelege jucatorul prin antrenament diferentiat...... Poate ca vrea sa vina cand vrea el la antrenamente? Sa aiba antrenor personal? Sa nu i se reproseze niciodata noptile pierdute si betiile crunte.....? Poate! Adevarul, daca joaca bine si este de ajutor intereselor lui Dinamo si mai poate sa faca fata performantei internationale poate sa doarma si in sant si sa-l aduca garda la meci. Il mai tineti minte pe Genial-ul DUMITRACHE? Poate cu venirea brazilianului se intoarce lumea la stadion si da pe afara....cu ocazia asta poate inalta si tribuna a doua si construiesc toalete mixte si tribuna pt. presa si un sfert acoperit stadionul si poate mai apropie tribunele de gazon si poate tabele electronica. Dupa care sa ne regasim si noi identitatea, ca sa nu mai ne milogim de altii sa jucam pe stadionul lor in meciuri internationale. DA DOAMNE!!!!!!!!!!!!!!!!
''IAR CAND M-AM TREZIT ERA DIMINEATA''
Ahhhh.....ce boala am pe aurolaci....sa ma cac pe stadionul lor. Mare pacat ca nu a ars din temelie.
whisper
Jul 18 2005, 12:19 AM
dinametuu
Jul 18 2005, 12:40 AM
unde ai gasit chesia cu pretentiile financiare ale brazilianului?
whisper
Jul 18 2005, 12:57 AM
este articol din prosport pe site-ul nostru
dinametuu
Jul 18 2005, 01:23 AM
tnx ! ma voi uita!
dinametuu
Jul 18 2005, 01:25 AM
QUOTE(whisper @ 18 Jul 2005, 02:57 AM)
este articol din prosport pe site-ul nostru
ps: nici tu nu ai somn????
nu mai sunt singurul de pe forumul asta la orele acestea timpurii
whisper
Jul 18 2005, 01:28 AM

ce drak sa fac ......in fiecare dimineata ma scol cu urma de taste pe frunte
dinametuu
Jul 18 2005, 01:36 AM
whisper
Jul 18 2005, 02:28 AM
Daca vine brazilianul sau rahat toti pe ei...aurolacii, ciorile si curvele de la timisoara

Le-am bagat mortul in casa la prosti
dinametuu
Jul 18 2005, 02:32 AM
..ar fi bine dc vine...da` tre` sa fie si rentabil transferu` asta pana la urma!
reddog17
Jul 18 2005, 10:43 AM
Ar fi un lucru fantastic sa vina Djalminha la Dinamo .. dar totusi trebuie sa fim realisti.. e un super juktor.. si nu cred k are ce sa cauta Divizia A.. dar teoretic sunt sanse.. depinde de el..si nu numai..
stevengerrard
Jul 18 2005, 11:47 AM
djalminha e un mingicar de 35 de ani care a fost dat afara si de la Depor si de la Rapid Viena. Pur si simplu nu a facut fatza...
Nu vi se pare ciudat ca sta pe bara de juma' de an?
Cu ce tupeu cere el 600.000 pe an cand el ar trebui sa fie bucuros ca mai gaseste un angajament?
Voi, daca v-ati numi Fl. Petre si ati sti ca alergati 50 KM pe meci pt. 150.000 pe an, nu v-ati enerva sa-l vedeti pe burtosul ala ca vine la meci cu ochii carpiti de bautura, discoteci si femei si nu alearga nici 100 de metri?
Auzi la el..."As veni la Dinamo pe 20.000/meci pt. ca aici aveti femei mishto si nu m-as plictisi..." Adica doar cu fotbalul s-ar plictisi dar fiind vorba de femei...
Tin minte ca-l vedeam la La Coruna...nu juca nimic...E un fel de Ariel Ortega/Denilson sau, daca vreti, Lutu. L-au dat afara pt. ca nu muncea, era individualist si era scandalagiu. Parca mi-amintesc ca a fost petarda si prin Turcia...
Eu zic ca nu are sens sa ne gandim la Djalminha, cand exista o multime de tineri promitatori care pot fi adusi. De ex; Maradona, Caniggia, Gascoigne...
Incredibil!!!
senza tregua
Jul 18 2005, 12:38 PM
@stevengerrard:mingicar?un fel de Ortega/Denilson sau Lutu??????????
Eu prefer bagabontzi straini decat pe ai nostrii!
Cam cum arata comparatiile: Djalminha vs Semeghin si Denilson vs Iordache???????????
dinametuu
Jul 18 2005, 01:03 PM
QUOTE(senza tregua @ 18 Jul 2005, 02:38 PM)
@stevengerrard:mingicar?un fel de Ortega/Denilson sau Lutu??????????
Eu prefer bagabontzi straini decat pe ai nostrii!
Cam cum arata comparatiile: Djalminha vs Semeghin si Denilson vs Iordache???????????
dar cat ar costa unii in comparatie cu altii??? platesti tu? get real men!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.