bogdantm84
Oct 31 2006, 02:20 PM
Sper sa nu plece Ganea la Poli ca fara el am fi mult mai slabi in atac. Cat despre Radu Stefan chiar nu cred ca el vrea sa plece, deocamdata...
figgoraull
Oct 31 2006, 02:38 PM
Ma tem, prieteni, ca degeaba ne batem capu' facand calcule si cei care au putere de actiune fac tot ce vor ei. Au nenorocit echipa in repetate randuri si cand au rezultate ies in fata pt a-si spori popularitatea. Doar daca pleaca cei de acum si vin altii interesati doar de performanta putem spera la rezultate cu adevarat notabile!
caine_tm
Oct 31 2006, 02:46 PM
QUOTE(figgoraull @ 31 Oct 2006, 15:38)

Ma tem, prieteni, ca degeaba ne batem capu' facand calcule si cei care au putere de actiune fac tot ce vor ei. Au nenorocit echipa in repetate randuri si cand au rezultate ies in fata pt a-si spori popularitatea. Doar daca pleaca cei de acum si vin altii interesati doar de performanta putem spera la rezultate cu adevarat notabile!
din nefericire ai drepate. noi vb dar actionarii decid, sper sa nu fie adevarate zvonurile. nu cred ca ganea sa vina la timisoara, doar nu e nebun sa intre in anonimat total. dar despre radu stefan, aici e buba. are evolutii f bune pt un jucator de 19 ani, deaceea cred ca este posibil sa inceapa sa apara si oferte pt e si pt motii mai ales ca de la 1 ianuarie romanii devin jucatori comunitari deci mai atractivi. si inca nu sunt scumpi

catalin Hîldan sa ne apere de prostia actionarilor
Fane
Oct 31 2006, 03:14 PM
cand echipa merge bine trebuie sa se gaseasca niste idioti sa scoata asa ceva din gura
cosi
Oct 31 2006, 03:22 PM
hai ma laso draq de ... daca ii adevarat zvonu', desi nu prea cred, inseamna ca avem o conducere...
lilbrudah
Oct 31 2006, 03:49 PM
QUOTE(red_rottweiler @ 23 Aug 2006, 14:50)

Rednic e tare si de data asta nu s-a lasat santajat(cu toate ca ganea are dreptate).Ar trebui sa joace cu 3 atacanti ca echipa merge bine asa si nu ar mai fi nici certuri!
Echipa nu merge cu 3 atacanti.Sa introduci 3 atacanti ar insemna sa neglijezi celelalte posturi.Ar disparea ori un mijlocas central,ori un fundas.Apararea dinamovista e foarte buna atunci cand sunt folositi 4 fundasi,iar urcarea lui BLay si Pulhac pe flancuri aduce un plus si in ofensiva.
catalinberceni
Oct 31 2006, 04:01 PM
daca pleaca GANEA sau RADU borcea trebuie executat! ar fi cel mai nenorocit om daca ar face asa ceva! GANEA este cel mai bun!!!!!!
BRadu80
Oct 31 2006, 04:11 PM
antisteaua
Oct 31 2006, 04:19 PM
Nu cred ca Radu Stefan va fi cedat iar Ganea nu cred ca va dori el sa plece pentru ca anul viitor are sansa sa joace in CL. Cred ca si Rednic are un cuvant de spus in toata chestiunea asta si nu cred ca va fi de acord ca cei doi sa plece. Daca vor pleca totusi, unul din cei doi, inseamna ca putem sa ne vedem de viata noastra si sa nu mai speram la performante atata timp cat acesti actionari vor fi la club.
caine_tm
Oct 31 2006, 04:19 PM
QUOTE(cosi @ 31 Oct 2006, 15:22)

hai ma laso draq de ... daca ii adevarat zvonu', desi nu prea cred, inseamna ca avem o conducere...
experiantza ne invata ca in actionari sa nu avem incredere, cum a scos un jucator capul cum gata a si fost vandut, cica pt binele echipei, pt a tine echipa, si sa vezi banii au ajuns oriunde doar la echipa nu

,
sper ca acum au invatat ca daca ai rezultate poti vinde pe bani mai multi si sper sa nu vanda in iarna nimik, doar asa putem ajunge in CL, si daca ajungem sper sa nu fim nevoiti sa jucam cu juniorii din lipsa de efectiv. imi este sincer teama ca echipa va disparea pana in vara,
catalinberceni
Oct 31 2006, 04:24 PM
sa lase pe altcineva daca nu sunt in stare sa tina acesti jucatori...macar acum cand echipa are rezultate....ce CRETIN de om ar dori sa renunte la Ganea?....
catalinberceni
Oct 31 2006, 04:40 PM
BRAVO BRadu80!!!!!!!!!SUNT ALATURI DE TINE!!!!!!!!!!
catalinberceni
Oct 31 2006, 04:51 PM
este oare vreaodata liniste la aceasta echipa ? de ce nu se poate ca si la echipa asta sa existe linistea necesara performantei? ERA PREA FRUMOS CA SA FIE ADEVARAT!!!!!
Nike
Oct 31 2006, 04:52 PM
[i][font=System]Doamne fereste sa plece radu stefan la distrusi aia de as roma si ganea in nici un caz la tarani aia ca ma umple de

orcum joi seara se stie ca nimik nu trece de radu stefan si de moti si ganezu isi face din nou datoria si inscrie FORZZAAAAAAAAAAAAAAAA DINAMOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo - Besiktas 3-1
catalinberceni
Oct 31 2006, 04:56 PM
FOOOOOOOOOOOORZA DINAMOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
3 - 1
Nike
Daca pleaca Radu Stefan si cu Ganea trb sa`l impuscam pe idotul ala de turcu ca ala a zis ca nu pleaca nimeni
eXecu7or
Dacă aştia vând un jucător de 20 de ani, din nou, eu mă las de echipa asta. E ca femeia aia cu care ai relaţie platonică. Respectiv, tu o ţii de mână şi Platon ţi-o fute. La Dinamo, cum ridicăm capul, cum vine unu' şi vinde tot.
La Ganea aş mai întelege, 33 de ani, schimb cu un jucător mai tânar, se face şi loc pentru alţii care abia aşteaptă să se afirme. Dar nu la Radu Ştefan, care tocmai a împlinit 20 de ani.
Şi, bineînţeles că a fost propus de becali... iar se bagă kkaţii aia pe fir. Iar chivu n-are altă treabă decât să remarce jucători pentru roma.... marş la kk, bă.
DOG24
Oct 31 2006, 05:00 PM
BAI FRATILOR, ACTIONARII ASTIA DE 2 LEI IAR ISI BAT JOC DE NOI?JIGODIILE DRACULUI , AU SPUS CA NU VA PLECA NIMENI DE LA Dinamo SI ACUM E VORBA DE PULHAC,STEFAN SI GANEA!DOAMNE CE IDIOTI,AM RAMAS FARA CUVINTE

PENTRU ACTIONARII LU PESTE. IN IAD CU VOI!
catalinberceni
Oct 31 2006, 05:23 PM
acelasi kkt de becali!!!!!!!!!!!
Max
Oct 31 2006, 05:27 PM
Minciuni, inventii ale presei..
Ashtray
Oct 31 2006, 05:29 PM
QUOTE(lilbrudah @ 31 Oct 2006, 15:49)

Echipa nu merge cu 3 atacanti.Sa introduci 3 atacanti ar insemna sa neglijezi celelalte posturi.Ar disparea ori un mijlocas central,ori un fundas.Apararea dinamovista e foarte buna atunci cand sunt folositi 4 fundasi,iar urcarea lui BLay si Pulhac pe flancuri aduce un plus si in ofensiva.

frate aia am scris-o in august

si cred ca ai gresit topicul
on-topic:din cate am vazut eu turcu a spus ca nu pleaca nimeni, desi nu am incredere in conducere nu ii cred chiar asa idioti, pana la urma tot ei ar avea de pierdut daca pleaca Pulhac, R.Stefan si Ganea(cred ca inca isi doresc banii din sampions lig)...
costy
Oct 31 2006, 06:41 PM
mie teama sa nu o luam de la capat ;mai trebuie sa se intoarca si Netoiu....
rusucristi
Oct 31 2006, 07:53 PM
daca actionarii o sa permita plecarea lui radu stefan sau a oricarui jucator pina la vara sunt prosti si nu o sa faca
niciodata echipa la Dinamo . sa mai astepte macar un an doi si apoi o sa ia pe radu stefan 20mil euro nu 4 acum dar probabil saracii nu au banii de deplasare la meciurile din grupele uefa si vor sa-si faca si ceva bani de buzunar.daca este adevarat ca il vor vinde sa le fie rusine astia inseamna ca nu au singe de caine in ei ci de evrei
Achiles
Oct 31 2006, 07:57 PM
nu mai stiu astia ce sa faca ca sa ne destabilizeze ...
nu cred in porcariile astea ...
ps: daca actionarii doar indraznesc sa se gandeasca ca pleaca vreun jucator mai devreme de 2 ani ... sa se pregateasca de linsaj
adebayor : haita_lui_odin
Oct 31 2006, 08:31 PM
toate st zvonuri... si dak as fi cel mai ratat si mai lacom om din lume nu as da cu piciorul performantelor si mai marelui profit al ligii campionilor pt 2 transferuri care mi-ar pune lumea in cap
si in plus cine a lansat zvonul asta? cumva gazeta ros-albastrilor?! st zvonuri pt a destabiliza atmosfera buna a echipei... poate oferte pt r stefan si ganea au venit, dar st prea sigur ca au fost refuzate fara nicio ezitare!
alecsa_rd
Oct 31 2006, 08:34 PM
Cati draci am pe presa asta!!!!

Astia nu mai ce sa mai zvoneasca ca sa STRICE linistea care e acum la club si sa se intample ca sezonul trecut!!! Eu cred ca nu ar trebui sa se dea importanta acestor zvonuri sau macar actionarii sa le dezminta(bineinteles, in mod corect)...Fi-le-ar presa a le fie

INVIDIE!!!!
Max
Oct 31 2006, 09:28 PM
Am tot respectul pentru Mrius Niculae, dar daca iubeste Dinamo de ce tulbura apele in aceste momente?
Sa nu uite domnu' borcea ca suntem neinvinsi datorita golurilor marcate de Ganea, si sa nu mai uite ca Marius ne-a refuzat de cateva ori.
victoria
Oct 31 2006, 09:42 PM
nici n-am inceput meciurile din grupa si au inceput zvonurile cu plecari de jucatori importanti, e jalnic , nu se poate asa ceva!
niciodata nu vom face performanta, atata timp cat nu tinem jucatori tineri nici macar un sezon intreg(Radu Stefan abia joaca de 3 luni la echipa mare a lui Dinamo si bineinteles Victor Becali cu actionarii lui Peste vor sa-l vanda
iarasi familia Becali
Ganea a revolutionat atacul lui Dinamo
nu e posibil sa-l lasati sa plece, nici macar zvonuri de genul timisoara nu ar trebui sa apara in presa
iar timisoara??????????????????????????????????????????????
sa ne lase in pace Marius Niculae, in vara nu vroia sa se intoarca la Dinamo
Daca Borcea vrea sa-l indeparteze pe Ganea pentrui M Nicolae, inseamna ca nu e dinamovist si urmareste doar interesul material
ca toti actionarii, vor banii pe jucatori si atat
mai au si tupeu sa vorbeasca de performanta
vai de Dinamo cu astfel de actionari(Borcea,Savulescu,etc)
mihai76
Oct 31 2006, 09:42 PM
BA FRATILOR ASTIA DIN PRESA SPORTIVA CHIAR AU INNEBUNIT ? PAI CUM NU MAI AU MATERIAL DE LA JIJI INCEP SA MUSTE DE C... PE Dinamo !LASATI-NE FRATILOR SA NE VEDEM DE MECIURILE NOASTRE SI DUCETI-VA SI MAI LINGETI UN PIC COPITELE OIERULUI POATE VA DA CEVA CASCAVAL!!
NU POT SI NU VREAU SA CRED POVESTEA CU RADU STEFAN SI PULHAC!!! DESPRE GANEA CE SA ZIC, A MAI FACUT DECLARATI DE GENUL ASTA SI CRED CA PREA SE FACE MARE "TAM TAM", DAR DACA E CHIAR ASA SUPARAT SA NE LASE FRATE ODATA CA NU TRECE O SAPTAMANA SI SE VAITA IN FATA PRESEI CA IL DA AFARA BORCEA .DACA ERA ASA ERA DEMULT PLECAT!! IN REST CE SA ZIC VICTORIE JOI CU TURCII !!!
FORZZA Dinamo "CAINE PANA LA MOARTE"!!!
victoria
Oct 31 2006, 09:45 PM
m-am saturat, la fiecare meci important, trebuie sa fie scandal
nu se mai poate
nu se face performanta asa!
cocolino
Oct 31 2006, 11:22 PM
nene STITI CE CRED EU? CA TOT ACEST SCANDAL INTRE gașca slugilor proaste SI NOI DINAMOVISTII A INCEPUT ATUNCI LA MECIUL ALA DIN SUPER CUPA CAND AM AVUT COREGRAFIA AIA CU ZIARUL PROSPORT PE CARE SCRIA Dinamo STRALUCESTE... SI CRED CA gașca slugilor proaste ATUNCI MUREA DE OFTICA SI SAU GANDIT SA NE FACA RAU!! CAT MAI MULT RAU!!
adebayor : haita_lui_odin
Oct 31 2006, 11:50 PM
si uite ca totusi nu e doar un zvon.... c kkt frate!!... mai lipsea sa intre in conflict si marius niculaie!
eu nu inteleg absolut nimic din ce se intampla:(
bai asta ni se intampla de fiecare data in pragul unui meci din europa....(inainte de turul cu beitar a inceput sa planga niculescu; la retur ganea episodul1 dar se calmase acum bjk.. si iar incepem)
caine_tm
Oct 31 2006, 11:51 PM

mai e meci mare joi si admosfera este iar stricata, de ce sa vina marius niculae, e un ratat si ce drac sa caute la Dinamo acum, acum avem atac de valoare, nu mai este nevoie de niculae, sa plece si sa ne lase in pace. cand am avut nevoie nea refuzat acum vrea sa vina
astep si eu un meci important care sa nu fie precedat de vreun scandal. nu mai pot, actionarii astia sunt cel putin tampiti, avem echipa, jucam bine totul merge bine si ei incep scandalurile. de ce sa plece Ganea de la noi, este jucatorul care a relansat echipa. echipa joaca dupa chipul si asemanarea sa, cu determinare cu ambitie. mai bine sa plece borcea decat ganea. adik sa plece dracului toti,
bai cand echipa nu merge e scandal, cand castiga este scandal, dar cand dracu mai e liniste si la noi
bai familia becalii si cu actionarii astia de 3 lei baga Dinamo in groapa, ce dracu vor,
avem echipa, avem valoare doar actionari sa mai moara
Val_R
Oct 31 2006, 11:56 PM
"I'll be back!"
Conform spuselor unui anume chestor din MI, pe nume Berechet, Netoiu se va intoarce la Dinamo... Acum, ce nu inteleg eu, de ce dracu se baga Garcea ala in seama? Din cate stiu eu, MI nu aduce un leu la bugetul anual al lui Dinamo, iar stadionul este luat in chirie!!! Si mai spune ca "revenirea lui Netoiu la Dinamo va fi benefica"! Pai ala daca vine inapoi, am rupt-o-n fericire!!!
Cat despre kknarul ala de Sageata, sa stea, frate, frumos si sa isi ia ajutorul de somaj acuma, ca Dinamo are atacanti! Ce, gata cu cariera lui de afara, ca in vara spunea ca mai are multe de aratat in Europa!
caine_tm
Oct 31 2006, 11:59 PM
QUOTE(Val_R @ 31 Oct 2006, 23:56)

"I'll be back!"
Conform spuselor unui anume chestor din MI, pe nume Berechet, Netoiu se va intoarce la Dinamo... Acum, ce nu inteleg eu, de ce dracu se baga Garcea ala in seama? Din cate stiu eu, MI nu aduce un leu la bugetul anual al lui Dinamo, iar stadionul este luat in chirie!!! Si mai spune ca "revenirea lui Netoiu la Dinamo va fi benefica"! Pai ala daca vine inapoi, am rupt-o-n fericire!!!
Cat despre kknarul ala de Sageata, sa stea, frate, frumos si sa isi ia ajutorul de somaj acuma, ca Dinamo are atacanti! Ce, gata cu cariera lui de afara, ca in vara spunea ca mai are multe de aratat in Europa!
da are ce arata,nu mai joaca de 3 ani, ce sa arate

, mai bine sa ne lasa,
sa ii dea careva nr lui laura andresan poate asa are treaba pana la vara si lasa Dinamo in pace

in privintza iesirilor lui ganea, nici eu nu sunt deacord cu ele, daca exista conflicte ele trebuiesc rezolvate in interior nu la TV> problema e ca iar e scandal si ca intotdeauna actionarii astia de 2 la leu si 3 degeaba sunt responsabili.
DjMaXxXuU
Nov 1 2006, 12:12 AM
Deci simt ca o iau razna, nu se poate asa ceva, dupa umilinta care am indurat-o anul trecut uitandu-ne ca prostii cum joaca zdiaua si crapid se pare ca jigodia de borcea vrea sa ne aduca aminte de acele clipe.Marius Niculae nu mai are ce cauta in acest moment la Dinamo, de ce nu a vrut sa vina din vara? Si tot eu va raspund de ce nu a vrut sa vina, nu stia ca echipa o sa mearga asa bine si bineinteles vrea si el in UEFA si chiar CL !! Ne pare rau Sageata dar cauta alta echipa din Europa care te plateste mai bine ca de jucat nu ai mai jucat nimic de cand ai plecat de la Sporting, sau poate doar pe la nunti sau botez ai mai jucat cate ceva cu Critinuta ta !!
JUR ca daca o sa-l vanda pe Ganea, Radu Stefan sau Pulhac parbrizul domnului borcea o sa fie intampinat de o piatra marca ''MAXU'' jur ca asa scriu pe ea probabil o sa apara si in presa acest lucru dar asta doar daca va disparea unul din cei mentionati !!
FORZA Dinamo !! Dinamo - BJK 3-0
Haita
Dec 16 2006, 08:21 PM
In prosport, a aparut o stire, precum Surkis, si-ar fi dat acordul ca fundasul dreapta Irimia sa fie imprumutat la Dinamo, incepand cu luna ianuarie pentru 6 luni.
Cai Lun
Dec 16 2006, 11:23 PM
Moaaaaaaaaa.... am dat lovitura!!
ScorpyoN
Dec 16 2006, 11:33 PM
SI cica Moti este dorit de Manisaspor. Eu unul in viata mea n-am auzit de clubul asta
Kity_reddog
Dec 17 2006, 01:52 AM
e un club cu potential economic f ridicat tinand cont de 'prestigiul' lor.acum un an jumate parca cand au venit ceva investitori au fost la un pas sa-l cumpere pe denilson ca nou promovata in Superliga si au facut alte transferuri destul de importante in acea vara.in turcia sunt bani destui stati cuminti.si in cazul lui denilson nu banii au fost problema si nivelul competitional al lor si de aceea a ales bordeaux in ultimul moment
POOL
Dec 17 2006, 09:13 PM
Habar n-am de unde scot ziaristii astia "zvonurile" astea.
stef 22
Dec 17 2006, 10:11 PM
stii cum se spune: in fiecare zvon e un sambure de adevar
POOL
Dec 18 2006, 06:37 PM
In faptul ca "moti este aproapede manisporul ala din turcia", care ii adevarul?? Inafara ca turcii il vor pe Moti, asa poate spune si de Dinamo Bucuresti ca este interesata de Serviciile lui Ronaldinho.
Florin_Bogdan
Dec 18 2006, 06:46 PM
La Dinamo au aparut iar zvnonuri care strica din imagine!
Noi incercam sa facem performanta.. dar zvonurile spun ca am ceda din jucatori! Ori ne intarim.. ori se alege prafu si dam iar jucatori pe banda rulanta!
Ionel Ganea - a solicitat rezilierea contractului (e fotbalist.. dar prea multe figuri)
Ze Kalanga - se speculeaza plecare in turcia ( Si ce nevoie avem de el.. s-a vazut clar ca dupa ce a iesit din circuit Dinamo nu a mai avut aceeasi viteza in joc )
Moti si Radu Stefan - se leaga si de ei tot felul de oferte si zvonuri
Piesele grele ale lui Dinamo ar putea fi cedata.. si Dinamo vrea performata!
Ce parere aveti de acest inceput de criza daca nu va fi oprit la inceput!
POOL
Dec 18 2006, 06:53 PM
Eu tin sa cred ca singurul care va parasi Dinamo si va conta absenta lui, va fi Ganea, restu zvonurilor, nu le cred.
dinamovidiu
Oct 19 2010, 04:12 PM
Gandindu-ma la zvonurile care circula astazi prin presa, referitoare la venirea lui Mihai Stoica la Dinamo "din iarna, cel tarziu" eu zic sa incercam sa-i dam putin credit omului, sa vedem,poate ne ajuta sa iesim din mocirla in care suntem scufundati de cativa ani incoace. Nu trebuie sa-l iubim, sau sa-l transformam in vreun idol, ci trebuie doar sa-l respectam pt ca stie ce face, si asta a demonstrat-o atat in ghena, cat si la urziceni, pt ca, din punctul meu de vedere, este profesionist adevarat.
De aceea fac apel la toti dinamovistii sa-si vada in primul rand interesul, mai presus de orgoliu, si sa incercam impreuna sa ridicam acest club inapoi pe piedestalul pe care era pana in urma cu ceva timp, sa-l ridicam inapoi unde ii este locul.....si eu cred ca Mihai Stoica ne poate ajuta prin experienta lui sa facem acest lucru.
Impreuna pt dinamo domnilor suporteri !
Cai Lun
Oct 19 2010, 07:19 PM
Bine ca scrii "Mihai Stoica" cu majuscule si "dinamo" fara...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.