Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zvonu' SRL - Societate cu Raspundere Lamentata
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
senza tregua
@dinametuu Eu platesc sa-i vad!!! Nu sunt actionar!
E un jucator scump si platit pe meci: scopul e sa intram in grupe, daca nu intram, pa Djalminha!
Eventul il facem si fara el. Asa ca in cel mai bun caz l-am pastra pana in primavara
PS: Seme costa exact cat face prietene...
dinametuu
ma, eu zic ca nici macar nu-l mai tine sa lege 2-3 meciuri la rand! chiar nu sunt jucatori in lumea asta???? in cazu` asta pot sa joace leger si lupescu, prunea, raducioaiu....
hai salut!
senza tregua
sunt o groaza!
dar decat sa iei un snop de praz pe o carutza de bani...
unii n-au jucat la 20 ani ce joaca batranu asta!!!
Eu cred ca nu va veni, dar nu din cauza banilor...
dinametuu
eu nucred ca merita, prinprisma a doua aspecte: cerinte contractuale si fitele sale...vrea sa se antreneze cum vrea, unde vrea!
Dinamo nu a stat niciodata intr-un jucator! noi am fost si vom fi o echipa!
maska
O MINCIUNA.

ALTFEL< CE FEL DE CLUB SUNTEM DACA IL BAGAM PE VL MUNTEANU IN ECHIPA IN PREGATIRI SI P"ORMA IL VINDEM INAinte DE SEZON?

MASKA
maska
Stam rau de tot.
Nu e vorba ca pierdem meciurile ci maniera in care o facem.
Este deranj mare in echipa si nu se leaga pasele.
Chiar e asa greu de adus un fundas dreapta veritabil pt a NU mai juca cu improvizatia Daouda. Asta nu e de banda, n'are viteza.
Atat avem slab..fundas dreapta. In rest ne descurcam onorabil.
Totusi trebuie sa mai si castigam cate un meci.

MASKA AKA GIANIKIRITA@YAHOO>COM
kacio
QUOTE(Dumi-DC @ 17 Jul 2005, 09:31 PM)
intradevar doamnelor si domnilor Sestak trebuie sa vina la Dinamo
*

cat entuziasm Doamnelor si Domnilor..sa nu va desprindeti ca urmeaza un moment crucial ...Tineti aproape 010.gif :razz: beerchug.gif
englandunited
Cu ocazia “Serii Campionilor”, Giovani Becali şi Gigi Neţoiu au īncercat să-l convingă pe Djalminha să semneze cu Dinamo. Dacă īntr-o primă fază brazilianul a cerut suma de 20.000 de euro pentru fiecare partidă disputată īn tricoul “cīinilor”, ulterior totul a căzut dintr-un motiv amuzant. “Djalminha a mărtuisit că ar avea nevoie de două zile de refacere după fiecare meci, moment īn care oficialii dinamovişti i-au strīns mīna şi i-au urat baftă”, a mărturisit un apropiat al dinamoviştilor.(Alexandru CATALAN)
iuliu
Drum bun cale batuta
As fi scris ceva mai in "romaneste" care e parerea mea despre acest asa-zis jucator si despre pretentiile sale absurde , dar si asa m-am ales cu o "dojana" fara sa stiu de ce asa ca ma abtin.
Avem si asa destule probleme , nu ne trebuie un fost jucator care mai mult s-ar odihni si ar verifica fetele si restaurantele din Bucuresti (cu 20000 euro de meci ar avea ceva posibilitati materiale)
Octavian
QUOTE(16 Jul 2005 @ 09:03 PM)
Nici de-ar transfera toata echipa Braziliei in Stefan cel Mare , n-ar merita statuie langa Patzaichin !!
*

O statuie ar fi mai potrivita in fata la Cinema Patria.
Dumi-DC
Auzi cica nu-l aduc pt ca nu rezista fizic Asta castiga singur un meci dar bineintels ca n-au puut sa-l plateasca dovedind inca o data ca bugetul de 10 milioane e fictiv
LAZIO
pe zice trece presa din romania se umple de penibil! 149.gif
minciuni peste minciuni,dezinformare,articole scrise la comanda si multe greseli de exprimare!!!!!!!prostie crunta!sunt sute de exemple in care au prezentat stiri eronat,nu au stiut sa citeasca un baner sau au interpretat dupa mintile lor bolnave evenimentele petrecute in sportul romanesc!eu sunt satul de ei!pot sa va dau sute de exemple in care au scris jalnic si asta cu rea intentie! complaining.gif
in articolul de azi din libertatea scrie:
Pe site-ul "dinamomania. net", peste 200 de "caini rosii" au protestat la adresa actualului antrenor, cerandu-i sa plece imediat de la Dinamo. O parte semnificativa a contestatarilor spun ca Andone ar trebui inlocuit cu Gica Hagi, acum fara angajament, sau Sorin Cartu, actualmente antrenor la FC Arges.
Articol de: Paul Bardasu

sunt de acord ca Ando e contestat!dar cati dintre voi il vreti pe oligofrenul de hagi?????????eu personal imi bag păstīrnacul in fata lui si in tot ce tine de el si in toata presa!care sunteti aia 200 care il vreti pe hagi? nono.gif

aveti exemple in care presa a scris partinitor,eronat,a interpretat gresit,a mintit cu nerusinare sau a lovit in Dinamo fara motiv???va ascult!
si ce putem face ?pot fii opriti?putem lupta cu ei? 239.gif
Antispring
Acu' la stirile protv...... cica a inceput razboiul. Si citate de pe forumul englezilor de pe evertonfc.com........ amenintari, injuraturi.....
In realitate pe forumul ala erau doar 2 romani. Un dobitoc de max 15 ani care nici nu stia engleza ii injura si aia faceau misto de el..... si inca unu' Razvan care era cat se poate de civilizat.
Ei au facut un razboi din asta..................... jalnic !!!! 2guns.gif
cane loco
Pai oameni buni, presa asta are tactici de kakao pune un titlu de-ala de zici ca vine armaghedonu si cand colo sunt niste stiri de sant, oricum mai ales astia de la pro tv sunt penibili rau incearca tot felul de incitari si mici conflicte tampitele cica sa faca un fel de glumite de atmosfera, un mare carnat stielist e gradinescu ala de la tvr de fiecare data cand juca Dinamo baga tot felul de comentarii cica la el subtile dar vadit impotriva lui Dinamo, stiati ca acest mare carnacior era inainte de revolutie un individ de doi bani gauriti cu bormasina si daca nu era revolutionul continua sa fie un mare crenvursti.Plus faptul ca la capitolul exprimare gramaticala violeaza constant limba romana.De ziare la fel si pro sportul si gazeta sunt vreo doi trei ziaristi buni in rest baieti care cred eu au cules stiri de cartier sau porumbul de pe campuri, ei oricum mai ales in ultimul an cand vedeau ca spurkati de la stiaua nu erau siguri de titlu incepeau cu tot felul de mizerii ca noi trisam ca lucram cu arbitrii cand de fapt e invers dupa revolutie arbitrii mai ales in meciurile directe cu spukati ne-au furat cu nesimtire ca sa ii avantajeze pe agrometii in echipament nike.
florin_80
Fiti atenti ce a putut sa debiteze un nemernic, pe numele sau de botez, ioan viorel, cel care face pe profesorul si da note.

1 - Marcel Savaniu (1 reprezinta nota)
Chiar daca a inchis ochii la unele pozitii de ofsaid in care se aflau uneori jucatorii dinamovisti, inventatorul fantei de lumina pentru “ciini” ramine in continuare in intuneric

Oare noi am vazut alt meci? Care or fi fost off-side-urile alea? Care a fost cea mai mare greseala a fostului scrimer la stiaua? Nu cumva cand nu a ridicat fanionul la aratarea aia de Gurita, desi se afla in spatele fundasilor cu 1m?

Asta este presa sportiva de la noi...lingatoare de cururi becaliene si articole scrise la comanda.
pinky
Pai si atunci de ce au facut coregrafia la meciul cu Steaua folosind numele prostportului?Ideea a fost super buna, dar cred ca daca aveau neaparat nevoie de un nume de ziar, puteau sa puna unul strain...de ex L'Equipe!!!In schimb le-am facut reclama gratis pseudo-ziaristilor care se fac ca scriu la fituica aia de doi lei, in care ne-am gasit, de atatea ori, numele echipei pe care o iubim manjit, de diferite mizerii, care se vor ziaristi axe.gif
sivi@dinamomania.net
Daca Becali se rusineaza ca face paret din conducerea lui DINAMO, SA PLECE!!!!!Sa plece toti, mai putin ANDO si DINU.....TB sa-l sustinem puternic pe ANDO!
cane loco
Pai nenica giovani bijnitaru inteleg ca acum cica dupa meciul asta dificil cu cipriotii zice ca nu ii mai place la Dinamo macar de-ar pleca duces-ar cu dricu cu cai, si inteleg ca a desfiintat si centrul de juniori care cat de cat mai dadea niste jucatori mai bunicei acum gata a venit nenea gherla cu porecla de puscarias italian sa faca pe manageru, am mai zis individu e pus pe furt cu japca la Dinamo, daca nu il facem sa plece cum a plecat de la cioroi de la rrapid, ne pune pe butuci in mai putin de un an.Cat despre apopish ala cred ca e masochist sufera cu ganditoru el e smecher aici pe net da cred ca daca e vreun scandal la stadion omu se refugiaza in copaci ca un maimutoi cu pamant in buletin ce e.
Antispring
Lasati-l pe apophis asta ca sincer daca eu eram pe un forum stelist faceam cam ca el..... Atata vreme cat nu jigneste si nu streseaza inutil ...... cu ce va deranjeaza?!..... ignorati-l.....
maska
Ce ziceti?
Nu ar sti sa joace un 4-4-2 bun?
Ar aduce si cativa fotbalisti de la Sportul.

Cred ca e ok. E agreat si de Becali.
Are si simt tatctic.
nu ma intereseaza ca a fost stelist. vreau sa joace Dinamo bine indiferent cine o antreneaza.
Octavian
QUOTE(maska @ 30 Aug 2005, 07:47 AM)
E agreat si de Becali.
*

Hehe. E buna. Astia doi se agreeaza reciproc destul de puternic si numai ideea ca formeaza o clica ma face sa cred ca nu e o solutie buna. Plus ca, logica mea mi-ar spune ca daca am sarit o data de la etaj si mi-am rupt picioarele, a doua oara as fi foarte precaut...
Dumi-DC
Eu unu nu cred ca Petrescu e mai bun ca Andone singurul lui avantaj fiind cel cu jucatorii de la Sportul Maziul Balan da ar fi buni n echipa dar nu cred ca va veni nu s-a dus el la Steaua nu vine aici si cred ca n-ar fi bine primit plus ca la Rapid a fost cam slab Eventual Cartu ar putea din campionatul Romaniei cam atat Iar din strainatate sunt variante multe cea mai buna Martin O'neil desi ar putea fi mai scump dar din cate am inteles e liber de contract asa ca ar putea veni
sorin86
Nici gand . E stelist si nu are ce cauta la Dinamo . Sa se duca la ghen(ce)a langa cimitir unde si-a facut cariera si unde am zacut in trecut !
darkestt
Ce naiba, asta e autosugestie..."sa ne impacam cu idee ca mai rau de-atata nu se poate"?
Dan Petrescu?
Va auziti????
Iar legat de jucatorii de la Sportul...ce putere are el? jucatorii sunt ai lui Siman!
offtopic.gif
doaga
Ma abtin cu greu sa nu te injur!in loc sa incercam sa-l ajutam pe Ando apari tu pe net si il propui pe stelistul de petrescu pt ca e agreat de becaly! 149.gif
becaly sa se duca in bamboocha mea de unde a venit cu tot cu petrescu si sa-l lase pe ANDONE acolo unde ii este locul->la DINAMO!!!
floczech
axe.gif
N-are ce cauta petrescu la DINAMO atata timp cat ando are rezultate. Doar in cazul in care incepem sa pierdem. Bat in lemn.
dinametuu
no fucking way!
alin70
De ce sa ne intrebam cine ar fi mai bun in locul lui Ando cind oricine ar fi mai bun in locul varului lui jiji!De cind a venit bisnitarul la noi e tot timpul tensiune!Afara cu jegul de la Dinamo!
mpdinamo
Ce Dan Petrescu ma ? Avem antrenor !
Ioan Andone !!
maska
Ce rezultate mah?

Joaca ceva echipa asta sau eu nu stiu?

A cui e vina ca in teren astia alearga de bezmetici? A lui Becali?

Becali il baga pe Baltoi? Baltoi e pila cuiva? NU

Andone este un iresponsabil care si cu Rapid in loc sa bage fundas de banda il baga pe nenorocitul ala de Goian desi Balan (prost cum o fi) era pe banca de rezerve.
Ce dreaq mah? Scapa pe contre la Nicosia si nu stiu ce sa faca cu mingea! Si Vl Munteany si ala e un dobitoc care nu stie sa centreze. Da'l in păstīrnacul mea ca e inadmisibil sa centrezi in spatele portii sau sa nu stii sa centrezi din alergare ori cu om in fata.

Nu au nici o idee tactica. Aici e vina lui Andone. L'a salvat Niculescu pana acum dar asa Niculescu putea sa salveze oricer antrenor.

Ce dracu mah?
Voua va pasa de numele antrenorului sau sa mearga echipa?

Spuneti'mi o decizie prosta luata de giovanni becali pana acum la dinamo. Una singura. Va ascult!

SA VEDETI CE BATAIE NE DA EVERTON. Sora cu moartea. Luam 4 sau 5 goluri la Liverpool.
Steaua ii elimina pe Everton noi nu.
De ce?
Pt ca asa handicapati cum sunt au o idee de joc si o joaca nu ca noi..fitze si sisteme si pizda masii.
De cand stiu eu la Dinamo e o mare problema cu sistemul de joc.
La noi se schimba f greu sau jucatorii nu se adapteaza.
Ce draq mah...iasiul sau bacaul au sistemede joc? Aia joaca dupa ureche si tot ne pun probleme noua doxatilor.

Inca ceva.

Lucescu la Sahtar joaca 3-4-2-1 si vad ca nu se plange nimeni ca e sistemul invechit sau ca nu e la moda.
Ma pis pe el de 4-4-2 eu vreau sa castige DINAMO si gata.

MASKA
darkestt
Baltoi nu e pila lui...dar joaca de 5 ori mai cu suflet decat Bratu!!!
Asta a cui pila e, te intreb???
:mad:
Mai lasa-ma...
Metallica
la meciul cu rapid balan nu era pe banca. baltoi e peste bratu momenten, cel putin ca potential fizic si ca daruire in joc.
in rest si eu cred ca era mai bine sa fi ramas la sistemul cu 3 centrali. dar becali a insistat sa se treaca la 4-4-2.
sa ramana ando. o merita cu prisosinta.
Snoop Red Dogg
Intre Ando si Petrescu nu exista termen de comparatie!!!Petrescu crede ca daca pupa un steag mizerabil echipa incepe de a doua zi sa joace bine... nu e asa!sa ne lasa.nu vreau sa fiu paranoic dar am impresia ca pana la urma giovani "o sa ne rezolve si pe noi"
mad_dog_luk
Ce sa caute spurcatul ala la noi ???

DINAMO ARE ANTRENOR !!!

daca se vrea performantza si se doreste aducerea lui balan sau a lui mazilu , sclavu de becali poate sa ii aduca si separat , fara petrescu ...

---------------------------------
avanti bianco-rossi !!! nono.gif
sivi@dinamomania.net
NICIODATA NU O SA-L ACCEPTAM PE SPURCAT LA NOI....Il sustin tare de tot pe ANDO! Sa plece becali, nu ANDO!
sivi@dinamomania.net
BAI, baiatule, maska, ce ai tu cu ANDO...?! Tu esti dinamovist, sau spurcat?! Ce tot il tii in brate pe bisnitarul de becali?! Mai lasa-ne cu sistemele tale de joc si cu dan petrescu...
Dumi-DC
Baltoi n-o sa fie nicodata peste Bratu
LAZIO
thumb.gif in momentul de fata este peste bratu!
Mythok
thumb.gif Bravo baieti!!Spurkatul ala de Petrescu nu are ce cauta la noi.Dar nici sa-l tinem in brate pe Andone nu sunt de acord.Cum a jucat echipa anul trecut?Acum joaca bine?Eu zic ca pana la iarna trebuie lasat iar daca echipa joaca prost sa fie schimbat!Nu sa fie neaparat pe primul loc dar sa joace ca in prima repriza cu Farul.Dar la Lupescu nu se gandeste nimeni?[SIZE=7]
bad_pitbull
QUOTE(maska @ 31 Aug 2005, 12:50 PM)
...
Spuneti'mi o decizie prosta luata de giovanni becali pana acum la dinamo. Una singura. Va ascult!

...
Inca ceva.

Lucescu  la Sahtar joaca 3-4-2-1 si vad ca nu se plange nimeni ca e sistemul invechit sau ca nu e la moda.
Ma pis pe el de 4-4-2 eu vreau sa castige DINAMO si gata.

MASKA
*

1. Desfiintarea a jumatate din grupele de copii si juniori
2. Fortarea schimbarii sistemului de joc in 4-4-2 (toata lumea stie ca Becali a venit cu ideea asta fixa de la inceput, iar Andone a tb. sa-i faca pe plac)

Mafiotii n-au ce cauta la Dinamo
Dumi-DC
Lazio Bratu a castigat meciul cu Iasi Baltoi a dat un gol cu Steaua dintr-o pozitie din care inscria si claudiu raducanu pe cand tot in acea partida Bratu a jucat superbine si a dat ungol foarte frumos Bratu are talent si daca va reveni la froma de dianinte va fi farte bun Si Tamas la inceput juca prost dar a ajuns in antionala Trebuie rabdare cu bratu dar si acum cnd nu e la capacitate maxima tot e mai bun ca Baltoi care nu nimereset poarta indiferent de distanta sau pozitie
LAZIO
ne terbuie rabdare cu bratu? 010.gif
stii pt cat timp va juca la noi cioara?
]sau in momentul in care tu spui ca o sa joace bine ii expira contractul? thumb.gif
Dumi-DC
Nu cred ca il mai ia nantes inapoi nu-i plac pe romani nici pe Keseru nu-l mai baga
Shamann
Va zic eu de ce nu joaca Bratu bine...pentru ca nu ala este locul lui in teren...lui bratu ii trebuiesc mingi perpendiculare pe poarta sau cea cu ma fost la golul de la iasi..aia e pozitia lui bratu...aduceti-va aminte cum juca la rapid si unde era pus i nteren...la noi el primeste doar mingii laterale....pe care nu stie sa le joace....bratu trebuie jucat cu mingi perpendiculare pe poarta!!!!!.
cane loco
intradevar nu cred ca e o idee buna aducerea spurkatului ala de dan petrescu la dinamo e mai penal decat multi antrenori, dar maska are dreptate la Dinamo de mult timp se joaca prea alambicat cu tot felul de tactici si combinatii care nu au efect din cauza jucatorilor mai ales care sunt cum ii stim, si daca toti indivizi astia de kakao din conducere o sa il dea jos pe Ando cred ca un antrenor strain cu scoala occidentala de antrenorat in el ar putea face ceva.La noi problema e de mentalitate, cand vroiau astia sa il puna pe Dinu in coasta lui Andone nu faceau decat sa continue ideile astea aiuristice de joc la care Dinu e maestru.Un antrenor italian sau de factura lui Ferguson ar fi cel mai indicat.
soreen20
Nu cred ca dan e o solutie buna.o sa greseasca shi atunci nu o sa fie iertat.
maska
Cum ziceti ca Becali a impus 4-4-2? Sunteti dusi cu pluta.
Hotarati'va Andone face sau nu ce ii zice Becali..caci daca face ce ii zice ala nu intleg de unde e tensiunea.

MASKA
Siegfried
In primul rand: Ando a facut multa treaba buna la Dinamo. Din pacate echipa construita de el a fost vanduta. dar este un antrenor bun. Din pacate trebuie sa dam dreptate oarecum si contestatarilor sai: echipa nu mai merge, Ando pare intr-o pasa proasta, parca nu mai are idei. Echipa joaca nebulos, e ciudat ca, desi avem lot clar mai bun decat stiaua, nu jucam deloc mai bine... La lotul nostru ar trebui sa defilam in campionat. Imi place Ando si inca il sustin, dar e clar ca nu a gasit inca solutia... Echipa joaca haotic si aici trebuie sa intervina antrenorul. Sper ca Ando sa isi regaseasca inspiratia de care a dat de multe ori dovada pana acum.

Dan Petrescu pare un antrenor bun. A fost stelist, intr-adevar, pacat de el, dar eu cred ca e un antrenor bun. Nu si-a ales unde sa jaoce, pana la urma. Il sustin pe Ando dar daca va fi candva Petrescu antrenor la Dinamo eu unul nu o sa il injur,

Bratu e mult mai bun ca Baltoi, pur si simplu e absurd sa ii compari...

Trebuie sa batem pe Everton. stiaua a scos echipe englezesti anii trecuti, ar trebui sa o facem si noi. Dar pe englezi nu ii putem scoate decat daca jucam tactic, nu la nimereala (ca acum) si daca jucatorii sunt supermotivati.

In cazul in care Ando ar pleca (sper sa nu se intample) cea mai buna solutie ar fi un antrenor strain. Parerea mea. Un englez.
maska
Multumesc pentru precizari.

Dar cand echipa joaca constant prost cine e vinovat?

MASKA
darkestt
Eu sunt, ok?
gunshot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.