Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IOAN ANDONE - fostul antrenor al echipei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Shamann
ar fi variante..ION MARIN,IONUT LUPESCU!!!!dar intai sa scapam..sau macar sa le aratam ca ne-a durut ceea ce sa int in ultima vreme JUCATORILOR SI CONDUCERII!!!!
sper sa se intample acelasi lucru ca la meciul cu partizan..tararache..ajax....ASTEPTAM!!!!!daca nu.....O SA STRIG SINGUR!!!!
attos
la craiova prazarii au schimbat conducerea ...in italia s-au dat foc la masini ...noi ce suntem ...trebuie sa fie stadionul arhiplin shins ainjuram conducerea pana pleaca de la stadion shi se duc la casele lor sa vada meciu...la dinamo inca nu a venit o mana puternica care sa dicteze..andone a prins shi el gustu banilor shi s-a inmuiat ..pacat...becali era bun...da nu poti face echipa cu oameni spurcatzi...nusht..da e problema mare la dinamo...avem nevoie sa ne strangem cu totzi ca schimbam ceva...TREBUIE SA VENIM LA STADION!!! SHI SA HUIDUIM CONDUCEREA!!! NE-AM SATURAT SA FIM BATAIA LOR DE JOC!!!!!
Shamann
sper din tot sufletul ca acest moment sa fie MIERCURI!!!!toti la stadion ca sa punem capat JEGULUI!!!!!!
[/list]
attos
AMIN !!!
CMIDP
TREBUIE SA VENIM LA STADION!!! SHI SA HUIDUIM CONDUCEREA!!! NE-AM SATURAT SA FIM BATAIA LOR DE JOC!!!!!

ASTA E MA FRATE.........ASTA-I PROTESTUL DE CARE TOT VORBEAM EU ........asta este..........nu impotriva jandarmeriei ......ci impotriva propriei noastre conduceri .....
nu Andone este de vina........el face echipa cu ce are......nu mai dati vina pe Andone ...clar........
protest anti-conducere.......asta trebuie facut .......desi m-as mira sa se faca asa ceva vreodata
la mai mare dinamo .....belea echipa
Anonymous
CMIDP, ai mare dreptate, dar pe cat punem pariu ca PCH iar nu o sa faca nimic??? O sa strigati voi in sud, si poate si noi in www.dol.ro, dar nu cred ca o sa se auda ceva, pentru ca PCH o sa strige peste noi si.... m-am saturat!!!! Sa-mi bag p00la in jegurile astea de analfabeti de coltul strazii: badea, borcea, netoiu...
gabri999
revenind la topicul acestei discutii
nu va inteleg oameni buni ,

ce-aveti cu ANDONE ? mie mi se pare ca omul asta stie multa meserie si mai ales , lucru care lipseste cu desavarsire la DINAMO , pune mult suflet , daca nu credeti , uitati-va la o poza de-a lui ANDO dinainte de DINAMO si una de azi , o sa vedeti un om mult imbatranit

ok, ieri a gresit , 2 schimbari facute anapoda, nu uitati insa ca au fost si momente in care a avut fler , ieri nu a mers nimic
, o echipa improvizata , ce-i drept insa , nici n-are de unde alege ,
nu e posibil sa nu se aduca la echipa un fundas central adevarat , sa fii nevoit ca an de an sa reprofilezi ba un atacant , ba un mijlocas defensiv pe post de fundas central

omul asta a adus un titlu nesperat cu jucatori de serie c .

problema , dupa mine sunt mizeriile alea din conducere , unu se gandeste pe unde sa mai plece sa mai vanda si de acolo ce se mai poate , altul se joaca de-a buteliile cu jucatorii , o alta piesa de pe tabla se uita pe internet dupa jucatori , un mister se da filozof la tv si vine pe la club in interes de servici numai cand trebuie sa-si ridice statul de plata (120.000 de euro) si inca cativa pioni adusi de la cca sau mai stiu eu ce alta anomalie .

se pare ca sufletul DINAMO tinde sa se stinga , desi mai licare din cand in cand !
CMIDP
gabri da omu` ai mare dreptate aici .....ca orice mare antrenor mai si gresesti dar nu poti sa dat toata vina pe Andone ...a avut si el partea lui de vina dar nu poti acum la 5-1 sa dai marea parte din vina pe un astfel de om cand de fapt buba la dinamo este de mult mai mult timp si la nivel mai ridicat decat antrenorul .....si deci din acest motiv eu nu as avea sa-i reprosez nimik lui Andone ....face echipa cum poate si cu ce are mai bun

Radu da omu` si din acest motiv imi pare extrem de rau ca la noi nu se face nimik ...cum am mai zis .. noi suntem prea mici si cu o prea mica influenta asupra celorlalti suporteri ca sa putem face ceva..si asa ca noi sunt multi altii ....care ar face ceva dar nu ii ia nimeni in seama .. ptr ca nu au asa mare influenta ca seful de galerie de exemplu si uite asa mai se scrie o foaie in istorie ....si uite asa va venii si meciul urmator si noi vom fi tot acolo train si suferind ptr aceasta echipa ptr ca nu ne putem satura... nu putem sta acasa.. nu putem lipsii de pe stadion .....
pacat
ZOCCOLO DURO
nu va mai legati de Andone...nu este el vinovat ca astia vand jucatori la greu iar de cumparat nu aduc nimic...
attos
daca vrem sa schimbam ceva miercuri e momentul...andone nu are nici o vina..ce sa faci cu jucatori care nu se daruiesc...tamas o marioneta daca trece de el gata...galamaz la fel...au lipsit 2 jucatori shi dezastrunu-mi vine sa cred ca dinamo e o echipa care sta intr-un jucator... dar aici s-a ajuns din cauza ambitiilor ...la rrapid shi stiaua s-au adus ..jucatori importanti din provincie care acum dau randament,,,cand dinamo l-a vrut pe buga a cazut bucur a cazut acum plesan cade... cum sa faci echipa cu reprofilati shi refuzati in divizia b ...ne vindem valorile shi mai vrem performanta ..e dureros...dar miercuri toti care vom fi acolo sa huiduim jogodiile care conduc clubul nostru (shi pch pt ca la urma urme ne-a rams deminitatea shi acum important e sa fim uniti...o ruptura intre suporteri nu e convenabila acum) shi daca se poate publicatzi un articol pa site in care sa incurajati venirea la stadion shi sa huiduim bbnc-ul !!!
PaulS
Hai ma, ca nu e Andone vinovat pentru ce se intampla acum la dinamo !! Vinovat e borcica si jucatorii lui extrem de "valorosi" pe care i-a adus !! Andone, din cate stiu eu, are in 3 ani un titlu si 2 cupe cu dinamo !! Asta spune multe !!
Anonymous
Ia uite dom'le, un timisorean care nu ne-a injurat inca! Daca o tii tot asa, respectul nostru!
CMIDP
timisoreanul inca este probabil la stagiul de misto mascat si de asta nu a injurat inca ....desi s-ar putea sa ma insel .....
si acum o chestie putin off topic dar cu legatura cu un mesaj precedent...
intrebare ptr voi asa ca idee si raspunsul il puteti strecura intre comentariile pe care le faceti legate de acest subiect...
dinamo crede-ti ca va face blat cu rapid acum ..adik sa-i dea meciul? ....tinand cont ca nu mai are sanse la titlu? ....ca eu unu m-am gandit la asta..
ZOCCOLO DURO
tinand cont ca borcea ne uimeste de la zi la zi ....nu ar fi exclus...sa le dea meciul la tigani?/....hahaha....chiar ca ar pune capac
PaulS
QUOTE(Radu)
Ia uite dom'le, un timisorean care nu ne-a injurat inca! Daca o tii tot asa, respectul nostru!

Ei na..........lasa ca mai am timp !! Eu sunt civilizat si as vrea sa port o discutie civilizata cu voi, daca se poate !! Hai ca am ceva care cred ca o sa va placa :
PE CULOAREA ROS-ALBASTRA
SE PI$$A BRIGADA NOASTRA
SI PE FANII LU' stiaua
NE PI$$AM TOATA VIATAAAA

Sa revenim la topic...........
chiar nu inteleg de ce da-ti vina pe Andone !! Dupa parerea mea, nu el e vinovat !! Desi ca a facut o greseala foarte mare inaintea meciului cu stiaua, cand l-a trimis la echipa a doua pe Semeghin !! Putea sa il lase macar meciul ala, deoarece dinamo avea nevoie de el !!
ZOCCOLO DURO
semeghin......mai bine se duce la voi.....pe ai nostri i-a imbatat de tot...nu vedeti ca nu isi mai revin...
PaulS
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
semeghin......mai bine se duce la voi.....pe ai nostri i-a imbatat de tot...nu vedeti ca nu isi mai revin...

Oricum, facea mult mai multe decat Alin ala (sau cum il cheama) !! Asta e clar !!! Nu poti sa joci intr-un derby cu un debutant !!
Anonymous
@CMIDP offtopic.gif intre spurky si gipsy ii prefer pe cei din urma... in plus, sa nu uitam ca anul trecut, knd ei erau iesiti din cursa pt titlu, nu s-au chinuit prea tare la acel 3-2 pt noi din giulesti... NU ZIC K NU A FOST PE BUNE MECIUL, dar.... icon_twisted.gif
PS: [size=24]IOAN ANDONE !
ZOCCOLO DURO
ba...tu esti un travestit de la sud...imbracat in violet?....mai ai un pic si o dai in fratie cu noi....te pomenesti ca ai mai si plans ca ne-au incins spurcatii....adevarul e ca simpatizezi si tu cu campionii nu? Alin...si pe asta il cunosti? pai eu nu cunosc nici un jucator de la echipa aia a ta....cum se numea?....poli? a ......da. scuse am uitat. icon_lol.gif
necromancer
Nu sunt de acord cu faptul ca Andone ar fi distrus echipa. Orice antrenor are o idee tactica pe care o pune in valoare, mai mult sau mai putin. Si in conditii normale, antrenorul cere conducerii sa aduca la echipa, daca este cazul, jucatori care sa se potrivesca cu ideile antrenorului. La nici o echipa serioasa antrenorul nu schimba tactica in functie de jucatorii pe care ii are, ci eventula schimba jucatorii pentru a se incadra in desenul tactic, cazul luii Murinio la Chelesa. Dar la Dinamo, Andone sau orice alt antrenor, este obligat sa faca tactica dupa profilul jucatorilor. Cum naiba sa faci adevarata paerformanta daca schimbi tactica la fiecare meci? Din cite stiu eu Andone este adeptul unui 3-4-3 dar la Dinamo, datorita lipsei de valoare a jucatorilor adusi de Borcea & Co. este nevoit sa joace orice alta asezare. La Sportul cind antrena, echipa juca frumos, ofensiv.. La Dinamo cind a venit, a imprimat echipei o conceptie moderna, astfel ca Dinamo avea cel mai frumos joc ofensiv. Dar avea si jucaotri care se pretau la asa ceva. Pe cind acum... vai de mama lor de mediocritati. La sprituri primii, la fotbal mai pe la coada. Eu cred ca este momentul ca Andone sa faca schimbari masive in lot. Mai bine cu tinerii necunosocuti dar dornici de performante decit cu gloabele care se cred mari vedete.
Dumi-DC
Sa se care toti si Andone si conducerea o fi conducerea principalul vinovat dar si Andone nu e in stare sa bata niciodata intr-un meci greu nu e in stare sa revina cand echipa e condusa face schimbari de kko Si s-a dat mereu cu conducerea de ce n-a spus ca are echipa proasta pe fata ca sa ne legam de bbnc de ce in iarna spunea ca n-are nevoie de Dorin Goian si ca echipa e buna n-are nevoie de nimeni? A zis ca va promova tineri n-a facut-o Dovada Moldovan Pacurar Radu Stefan joaca prin B
IAR VOI BISNITARILOR DIN CONDUCERE SA VA FIE RUSINE PT TRANSFERURILE FACUTE PAI JUCATORI CARE LA STEAUA FAC TUSA NESU GOIAN BOSTINA DINITA SUNT DE 10 ORI MAI BUNI CA TITULARII NOSTRI RUSINE DATI-VA TOTI DEMISIA
PaulS
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
ba...tu esti un travestit  de la sud...imbracat in violet?....mai ai un pic si o dai in fratie cu noi....te pomenesti ca ai mai si plans ca ne-au incins spurcatii....adevarul e ca simpatizezi si tu cu campionii nu? Alin...si pe asta il cunosti? pai eu nu cunosc nici un jucator de la echipa aia a ta....cum se numea?....poli? a ......da. scuse am uitat. icon_lol.gif

Ma gandeam sa va mai las cateva zile sa va reveniti dupa acel 5-1 din Cotroceni si apoi sa incepem sa ne duelam (ca doar se aproprie meciul D-Poli) !!
Cat despre jucatori, e grav daca nu ai auzit de Moldovan sau de Contra, care sunt niste embleme pentru intreg fotbalul romanesc, sau de Caramarin, Coman Ovidiu Petre, Marius Popa si lista poate continua !!
ZOCCOLO DURO
pe tine te lasam sa te duelezi singur....esti prea mic pentru noi...aici vorbim de campionate ...de cupe...trofee....tu sa te duelezi cu jiul, gloria buzau...sau cine mai este prin b....suporterul care-i echipe esti tu? bbbbbbbboli....timisoara?
PaulS
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
pe tine te lasam sa te duelezi singur....esti prea mic  pentru noi...aici vorbim de campionate ...de cupe...trofee....tu sa te duelezi cu jiul, gloria buzau...sau cine mai este prin b....suporterul care-i echipe esti tu? bbbbbbbboli....timisoara?

hmmm..........pai hai sa ti-o prezint :
Se numeste Poli Timisoara, a fost infiintata in 1921 !!
Palmares : o cupa a Romaniei in 1980 iar in Europa a avut mai multe participari !! A eliminat echipe precum Celtic Galsgow sau Atletico Madrid si a mai jucat cu Sporting Lisabona sau West Ham United !! Iar pe teren propriu nu a pierdut nici un meci si a primit un singur gol si ala de la Real Madrid !!
In returul asta a obtinut 5 victorii din 6 meciuri, toate victoriile fiind obtinute corect !!

P.S.. Ma scuzati de offtopic !!
gabri999
il salut si eu pe domnul timisorean ,
bine ai venit si " sedere indelungata " cum se spune pe la pe-acolo la FRNCEA TARII -
cred ca e prima intrare de acest gen , corectati-ma daca nu am dreptate

apoi ce sa mai zic
o tin pe a mea ca NU e ANDONE de VINA , ca orice om greseste si ca altele raman problemele la DINAMO

FARA RECORDURI :

nu vreau sa vad cum DINAMO ajunge in anonimat si incepe sa bata recorduri negative unul dupa altul , de la venirea rebuturilor astora , de prin '97 parca , s-au intamplat si evenimente placute precum CUPELE CAMPIONATELE , dar si evenimente regretabile , care nu-si au locul aici , 0-5 in GHENceA prin 98 -cea mai mare infrangere suferita vreodata de DINAMO in DERBY , ( pacat , aveam si NOI un ISTORIC 6-2 imediat dupa ce castigasera si ei cupa , da ? , cupa campionilor , nu LIGA CAMPIONILOR si aia stim cum prin ce meciuri tari au trecut, 4 sau 5 tururi , nu stiu exact , si ce meciuri )
, 7 infrangeri consecutive acum 2 ANI - cele mai multe din ISTORIA CLUBULUI , acest rusinos 1-5 singurul meci din istorie in care DINAMO pierde la acest scor

M-AM SATURAT DE OAMENI CARE ISI CREAZA IMAGINE PE GRATIS LA DINAMO ,
SI M-AM SATURAT DE RECORDURI NEGATIVE
VREAU ALTCEVA ,
SI NU SE POATE ALTCEVA CU pocitaniile astea la conducere
ZOCCOLO DURO
...interesant...si in b cat au stat?
PaulS
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
...interesant...si in b cat au stat?

Cat trebuia dinamo sa steie dupa toate magariile pe care le-a facut si le face in continuare !!

gabri999, mersi pt urari !!
attos
off iar sa facem echipa cu reprofilati...shi refuzati...giani daca era vreo valoare ii prelungea contractu...hmmm...e greu de explicat ce e in inima fiecarui dinamovist...cand intri in stadion nici nu jtii pa cine sa injuri conducerea echipa adversa echipa ta... Hîldan ajuta-ne sa ieshim din colapsu asta
CRISX
Merg la meciurile lui Dinamo din anii '70,de la 10 ani.Aseara in Cotroceni, nu-mi venea sa cred ce jucatori slabi au ajuns la echipa ,aducand cu ei mediocritatea si nonvaloarea echipelor mici de unde au venit. Andone (pe care il apreciez doar ca jucator si pt.ca i-a aratat degetul mijlociu lui nicu ceausescu in ghencea in 1988) dovedeste ca e un antrenor slab.Un antrenor adevarat isi simte proprii jucatori (trebuia sa vada la antrenamente ca Goian e un neica-nimeni),stie sa si-i aseze in teren (vezi folosirea in mai multe meciuri a lui F.Petre pe partea stanga cu rezultate zero).De cand e el la echipa ,chiar si cand a castigat trofeele nationale, jocul lui Dinamo nu mai are consistenta si forta , se joaca la ciupeala, de la egal la egal cu echipele mici. Parerea mea : nu avem jucatori , nu avem antrenor, nu avem conducere.
ucu
Cat trebuia dinamo sa steie dupa toate magariile pe care le-a facut si le face in continuare

Ziceai ca o sa porti o discutie civilizata nu?N-am nimic cu timisorenii dar cred ca ar trebui sa nu va bagati nasul in treburile altora
Shamann
CE S-AR intampla daca www.dol.ro s-ar uni cu sudul..ca sa se auda mai tare protestele lor?????ar fi o idee buna..cred.....poate asa se aude mai tare....ca tare imi este frica ca pch nu o sa faca nimic...
attos
AR FII UN LUCRI EXTRAORDINAR...SUD+www.dol.ro+PCHIMPOTRIVA CONDUCERII...DAR...
ancu250
Iar antrenoru-i de vina? Fiti seriosi! Tot Andone a dus echipa anul trecut pe primul loc! (HELLO!!!!!!! Am luat eventul!)
Ce, vinde el jucatorii? Cand castiga Dinamo, Andonei-i cel mai tare, cand pierde, hai sa-l dam afara!
Ca voi toti, sunt super dezamagita ca am luat-o de la National! Sa speram ca vom avea si momente de bucurie!
Nu cred ca aceste proteste fac bine echipei! Ganditi-va ca cei de la conducere tot la parerea lor raman!
Datoria noastra, ca suporteri, este sa fim aproape de echipa!La bine si la rau! Ati uitat?Eu credeam ca asta-i crezul suporterilor! Poate m-am inselat!
ZOCCOLO DURO
nu te-ai inselat referitor la suporteri...dar la cate dezamagiri am avut parte in ultimul timp din cauza conducatorilor si mercenarilor de jucatori...trebuie sa fii tare ca sa poti sa-i incurajezi neconditionat...dar...non mollare mai, non mollare mai.....biancorossi ale...biancorossi ale...
Golden
QUOTE(ancu250)
Datoria noastra, ca suporteri, este sa fim aproape de echipa!La bine si la rau! Ati uitat?Eu credeam ca asta-i crezul suporterilor! Poate m-am inselat!

Datoria noastra ?...noi nu avem nici o datorie...facem asta din placere...din iubire pentru culori...pentru valori...pentru istorie...pentru tot...(mai putin pentru 90% din jucatori si pentru conducatori)...
nu suntem platiti sa avem datoria sa incurajam echipa...sau suntem ?!
ZOCCOLO DURO
parca vad iar diseara o super victorie...5-1.....si astia nu vor juca nimic
rador
Bai astia anti-andone, altii de care sa va luati nu ati gasit ma? Aruncati dracu semintele si ganditi-va putin! Cand am luat campionatul era bun, acum sa plece. Mi-e rusine cu voi, ma!
attos
iar ne imbatam cu apa,asta refiroatoare la vreo remanierare in conducerea clubului sau a atitudinii jucaotilor...referitor la datorie imnul s n "hai dinamo" deci nu se spune hai jucaotiri sau conducerea noi treebuie sa incurajam echipa dinamo sau sa o huiduim in momentul in care simtzim asta...shi inca un lucru nu se poate face performanta cu joku pa care-l practicam..
ZOCCOLO DURO
ca sa susti ca andone e vinovat de situatia in care ne aflam e o aberatie...asa ca incetati cu subiectul asta....singurii de vina sunt conducatorii clubului si mercenarii astia care imbraca fara mandrie tricoul lui Dinamo
Anonymous
Deocamdata a avut un sezon bun si unul prost .. hai sa vedem .. deocamdata e clar ca problema sunt conducerea si minunatele rebuturi de div. B (a se citi titularii de la Dinamo)
Joanna
jucatorii NU POT mai mult si nici nu vor...iar ando a facut atatea improvizatii...dar se pare ca nu mai are chiar nici o solutie..
attos
jucatorii nu ca nu pot...ei NU vor...sunt nuiste mercenari (nu toti) ...vor numai bani...nu se darueisc nu simt spiritul lui dinmao in sange...nu vor muri pe teren...dar astia sunt daca vrem o schimbare tre sa o luam de la 0..
englandunited
Ioan Andone are o oferta de a antrena in Qatar pentru un salariu anual de 800.000 de dolari.
Daca stirea este reala paraseste Andone echipa ?
bogdan.tody
sa speram ca nu... cel putin eu nu doresc asta
Fuji4Dinamo
dak pleaca Ando se va destrama tot ce a realizat pana acum... adik spiritul care l`a impus in jurul echipei... Andone este Lucescu 2 !! dc sa plece ? noi il iubim !! e dinamovist pur-sange.. nascut si crescut anti-sTEAUA
COSMIN C
Vara trecuta, pe vremea asta, aflat in vacanta tot in Turcia , Ando era tentat sa accepte o oferta din Dubai , daca nu ma insel. Probabil, dragostea pentru Dinamo, dorinta de a arata ca eventul nu a fost o intamplare si, nu in ultimul rand, promisiunile conducerii l-au facut sa nu plece din Stefan cel Mare in plina glorie . Vor reusi sa-l opreasca si acum ? Sau, mai bine zis, mai vrea cineva sa-l opreasca pe Ando la Dinamo ?!
Shamann
va zic eu...andone va pleca...si va veni hagi.....asta e urmatoarea miscare!!!!!
englandunited
Tot ce e posibil daca pleaca Andone !
dinametuu
dc pleaca ando, se va destrma si echipa...si, mai rau decat asta, va veni un antrenor care nu are legatura cu spiritul lui Dinamo!
ar trebui sa se faca tot posibilul ca ando sa ramana!
datorita lui nu suntem acu o echipa care sa se zbata pe la jumatatea clasamentului (vezi perioada de la mijlocul anilor 90 cand era o onoare sa ajungem in intertoto...alaturi de gloria).
ando are toate atuurile de partea lui:
-valoare;
-caracter;
-este iubit de suporteri
PENTRU CA ESTE UN DINAMOVIST ADEVARAT!
Florin
Eu nu cred ca va pleca. Dar daca se intampla asta ar trebui adus un antrenor strain obligatoriu adept al sistemului 4-4-2.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.