Achiles
Apr 11 2011, 01:50 AM
Andone: "Nu e problema mea ca imi cer unii suporteri demisia. Sunt cativa baieti la site, ii cunosc personal. Ce sa le fac eu daca nu sunt dinamovisti?"
Noi nu suntem dinamovisti ?! Dar tu ca te-ai dus la Rapid pt cateva etape cu obiectiv clar sa duci Rapidul in Uefa in dauna lui Dinamo, esti dinamovist ?! Tu care esti sclavul familiei becali, esti dinamovist ?! Tu care sabotezi clubul si care jignesti suporterii esti dinamovist ?! Nu ... esti doar o javra perversa, pe interes.
In ultimul timp, Andone se comporta ca o prostituata ... Sper sa fie demis, ca onoare nu mai are ...
Si sper sa revina la Dinamo, atunci cand o sa-l chem eu ... adica niciodata !!!
Cai Lun
Apr 11 2011, 10:04 AM
Mesaj primit la webmaster@dinamomania.net:
De ce sa nu continuam cu Andone?
Oameni buni,intelegeti odata ca Andone este un antrenor de valoare.Asa s-a intamplat si acum ceva vreme,in primul an nu a reusit nimic,apoi a luat eventul!
Ioan Andone este cel mai bun antrenor roman,este cu capul pe umeri,singurul care a recunoscut ca am invins pe steaua cu foarte mult noroc!
Nu ii mai criticati alegerile,nu va mai luati atata de C.Munteanu.Aduce-ti-va aminte cat ne-a ajutat acest fotbalist...Nu mai il criticati pe Danciulescu ca poate pleaca pe la vreo echipa si iar ne face surprize precum Clau-Gol.
Andone este un dinamovist convins,mult peste arogantul de Rednic.Andone are parul alb din cauza lui Dinamo,se consuma la fiecare infrangere...
De ce sa continuam sa schimbam antrenorii pe banda cum face Becali?De ce?
Si asa din sezonul acesta doar cupa o mai putem obtine.
Si ca sa nu va plictisesc,ma opresc aici...
ANDONE,RAMAI PENTRU CA AI VALOARE!
<<Horia-George>>-un dinamovist care sufera pentru echipa sa.
antisteaua
Apr 11 2011, 05:12 PM
De la inceput declar ca fac parte din categoria celor care vor ca Andone sa ramana antrenor la Dinamo.
Imi doresc in primul rand asta pentru ca m-am saturat sa tot schimbam antrenorii ca pe sosete. Bun, rau e de al nostru. La lotul pe care il are Dinamo acum, nu cred ca alt antrenor ar avea rezultate mult mai bune. Poate mai bune dar nu mult mai bune.
In al doilea rand, din ce am inteles eu se pare ca a inceput o campanie de formare a unei noi echipe, cu tineri care deja au intrat anul asta in prima formatie, urmand ca din sezonul viitor sa mai apara si altii. In conditiile astea nu am sperante 1-2 ani ca vom face mare lucru prin campionat dar sper ca dupa aceasta perioada, echipa asta, care se va forma, sa castige campionatul.
In al treilea rand, cand castiga echipa, Andone e bun, cand pierde trebuie sa isi dea demisia. Mai stiu eu unul care creste oi prin Pipera, care are o astfel de gandire primitiva.
In al patrulea rand, la Dinamo s-au intamplat in ultimii 20 de ani prea multe lucruri rele ca sa fie schimbate peste noapte. Ca dinamovist nu imi ramane decat sa sper in proiectul asta nou inceput de Badea si sa dea Dumnezeu sa nu inceapa sa transforme iar echipa in taraba clanului becali.
marcher
Apr 14 2011, 05:49 PM
QUOTE(CRISX @ Apr 10 2011, 09:50 PM)

este doar un antrenor slab.
Asa este...dar simteam nevoia sa-i spun mai multe.
@Anti
Lasa-l dracului cu tinerii lui....dolha, moti, mehmetovici, bordeanu, munteanu, danciulescu, patrascu, margaritescu etc....au 500 de ani adunat.
horiageorge
Apr 14 2011, 11:14 PM
cu tot respectul prietene dar moti are 26 de ani:)
KanyeWest
Apr 15 2011, 09:29 AM
QUOTE(Achiles @ Apr 11 2011, 02:50 AM)

Andone: "Nu e problema mea ca imi cer unii suporteri demisia. Sunt cativa baieti la site, ii cunosc personal. Ce sa le fac eu daca nu sunt dinamovisti?"
In ultimul timp, Andone se comporta ca o prostituata ...
Si tu te comporti ca o pasare cu aripi colorate.
SunGod
Apr 15 2011, 10:14 AM
"Nu-mi fac probleme, sunt doar cateva voci razlete. Eu ii astept sa vorbesc cu ei, dar nu vine niciunul. Si noi suntem de vina pentru ca i-am indeparat pe suporteri in ultimii ani prin evolutiile noastre declaratie Andone dupa meciul cu uimirea
Athlon20
Apr 17 2011, 02:04 PM
Ioan Andone trebuie sa ramana cel putin pana la sfarsitul sezonului 2011-2012 . A inceput un proiect cu jucatori tineri, un proiect promitator care trebuie continuat. Normal ca baga si jucatori mai batrani dar ei au experienta si ii invata pe cei tineri. Nu poate sa bage toti tinerii deodata, ii baga pe rand ca sa acumuleze meciuri si implicit experienta.
Singurul lucru pe care il reprosez lu' Nea Ando este ca nu il baga pe Bakaj in centru unde se simte el cel mai bine, si ca nu il titularizeaza pe Gaman, care si-a demonstrat valoarea la Craiova.
FarfelkugeL
Apr 17 2011, 02:38 PM
Interviul lui Andone: .."vroiam sa ducem meciul la 1-1 si sa fortam pe final"! AHAHAHHAHAHAHAHAHAH, PENIBIIIIIIIIIL!!!!!!!!!!! :)))))))))))))
Athlon20
Apr 17 2011, 06:58 PM
Marele defect al lui Andone este ca nu abordeaza meciurile la victorie. El asteapta sa dea adversarul un gol ca sa iasa echipa la joc.
FarfelkugeL
Apr 19 2011, 11:01 AM
Ba din contra Athlon, eu sunt convins ca marele ATU a lui Andone e ca este supus clanului Becali, asa e sigur ca va sta o viata la Dinamo alaturi de lipitorile alea!!!!
marcher
Apr 20 2011, 08:31 PM
QUOTE(horiageorge @ Apr 15 2011, 12:14 AM)

moti are 26 de ani:)
Asa o fi...dar joaca de parca ar avea 56
FarfelkugeL
Apr 21 2011, 08:36 AM
Daca e s-o luam asa Andone antreneaza de parca ar avea 156, zici ca e senil.
FarfelkugeL
Apr 27 2011, 08:21 AM
Daca si un stelist zice de Andone ce stim majoritatea... Voi cand oare o veti vedea?
http://img853.imageshack.us/img853/7831/stelist.jpgDinamo nu mai joaca de muuult timp ABSOLUT NIMIC, NIMIC!!!
Ca am avut un noroc chior si am plecat nu batuti, egal ci chiar cu victorie la felul execrabil in care s-au miscat toti jucatorii pe teren, e deja PENIBIL!
Daca pana acum 2-3 ani eram sustinatorul cel mai aprig al lui Andone, ei bine am vazut ca se poate si mai bine, MULT mai bine! Exemplu in perioada in care a fost Dario Bonetti antrenor!
Si mai stati putin si aduceti-va aminte ce frumos pasa si juca Dinamo cand era el antrenor, nu aveam tactica lui Andone (pe care el insusi a spus-o): "jucam la egal pana pe final si pe urma fortam"!?!
Andone, intotdeauna vei fi respectat pt cariera de jucator de la Dinamo dar acum este timpul sa te retragi si sa faci lobby pt Bonetti. Pt binele clubului si al inimilor noastre!
PCHReDog
Apr 27 2011, 10:55 AM
Prin corpul lui Falcosu curge si va curge sange dinamovist, asa ca orice-ati scrie, spune sau zice deciziile sunt luate in favoarea echipei antrenate de el.Eu si multi altii mentinem si sustinem ca Falcosu sa antreneze incontinuare echipa Dinamo.
Achiles
Apr 29 2011, 06:42 PM
Andone Sclavul: "Se vor întoarce jucătorii de la Lankaran. Se va face un lot de 24 de jucători, format inclusiv din fotbaliștii cărora le expiră contractul în vară. Ne așteaptă un meci greu la Mediaș"
Gloaba Nicolae Mușat - 24 de ani
Gloaba Adrian Scarlatache - 24 de ani
Lu' panarama asta de Handone i'a revenit tupeul dupa doua victorii consecutive ... fmm de sclav ...
Daca panarama aia de Margaritescu nu a mai fost dorit de nici o echipa din liga a-2a, cum putea sa ajute Dinamo ?!
Daca gloaba aia de V.Munteanu nu a mai fost dorit de nici o echipa din liga a 2-a germana, cum putea sa ajute Dinamo ?!
Daca nulitatile de Musat si Scarlatachea nu mai sunt bune pt Lankaran, cum ar putea sa ajute Dinamo ?!
Pleaca Andone !!! Pleaca SCLAVULE !!!
vikio
Apr 29 2011, 08:22 PM
Te ambalezi repede achile....
Sa stii ca zweite bundesliga este cu mult mai puternica decat liga 1 asta apropo de Vl. Munteanu.
Cat despre cei 2 de la Lankaran vor fii adusi doar ,din ce am inteles eu pentru a avea un lot de 24 de jucatori..deci probabil se vor antrenar cu echipa 1 si vor juca la echipa 2.
Si eu sunt de parere ca Andone este un antrenor depasit insa vad,ca se merge pe drumul cel bun...cel putin asa pare....Eu doresc sa jucam asa ...urat cum am jucat ultimele 2 etape si sa castigam.....Vad ca merge pe stilul lui Dan Petrescu si cine stie poate la anu..printr-o intamplare..vom lua campionatul ca urzicatii...cu meciurii castigate cu 1-0 in minutul 80
FarfelkugeL
May 7 2011, 08:53 AM
Astia care tot il pupati in cur pe Andone: Alexe ala nu joaca nimic de un campionat, Bordeaianu e o chifla, Margaritescu - aceeasi petarda pe care o stiam, C Munteaua - praf si pulbere... Toti impresariati de clanul Fecali, acelasi clan care a facut jucatorii sa plece de la Cluj din cantonament - IN CAZUL IN CARE UITASESTI! MA rog, ca nici ceilalti nu prea joaca, asta e partea a 2a, dar sa incepi meci de meci cu jucatorii astia doar ca ti-i baga clanul de tigani pe gat... ANDONE PLEACA SI LASA-NE!
marcher
May 7 2011, 02:10 PM
Zi-le tu...eu am obosit, nu mai pot. Orice epitet i-as aduce ar fi o mangaiere. Mare nenorocit, prost antrenor, gloaba sinistra.
Achiles
May 13 2011, 04:36 AM
Cand faci si pregatirea de vara si pregatirea de iarna cu echipa si echipa nu joaca nimic ... cand iti bati joc de jucatori ca Paun si Stanescu ... Cand renunti la un Helder pt o gloaba ca Rubio ... Cand te desparti de jucatori ca Niculae, Zicu, N'Doye sau Adrian Cristea si nu aduci nimic in schimb ... Cand mizezi pe gloabe ca Margaritescu, V.Munteanu, C. Munteanu, Patrascu sau Bordeanu ... NU AI DECAT O SINGURA VARIANTA, DEMISIA !!! Andone , se aude ????
marcher
May 13 2011, 10:02 PM
L-ai uitat pe moti...asta-i gloaba sefa.
Achiles
May 17 2011, 02:58 PM
Demisia Andone !!!
marcher
May 18 2011, 09:27 PM
Pe vremuri locul 4-6 nici nu incapea in discutie la Dinamo
locul 2
se convoca sedinta cu generalii,
era demis antrenorul,
urecheati conducatorii
mustrat ministrul...
locul 3 era tragedie nationala
se autosuspendau din functii generalii si li se smulgeau tresele,
antrenorii demisi si flagelati in public
conducatorii jupuiti de-un rand de piele si batuti la talpi in beciuri,
ministrul schimbat
Acum...vai mama noastra, o echipa de pluton, cu un antrenor de duzina...apropo daca tot vrea sa vorbeasca cu cei de pe site-uri ma ofer sa-i dau telefonul la vedere sa ma sune si sa-i reprosez 1000 de lucruri pentru care il blestem. Dar el e prea las si n-ar face asta niciodata. Andone...esti o rusine pentru Dinamo, o mare rusine.
Achiles
May 21 2011, 05:55 PM
Locul 6 ... 53 de goluri primite ...
1 Otelul 70p (46-25 )
2 Timisoara 66p (64-38)
3 Vaslui 65p (52-28)
4 Rapid 59p (43-22)
5 Steaua 57p (43-27)
6 Dinamo 56p (68-53)
Andone, nu te simti vopsitorule ? Demisia Sclavule !!!
vikio
May 21 2011, 07:01 PM
Achiles pe meci ce trece incep sa-ti dau dreptate...Cum poate antrenorul lui Dinamo sa zica ca am incercat sa scoatem un egal la pOli Aek? RUSINE ANDONE!
Te rog frumos...DEMISIONEAZA...daca intradevar iubesti clubul asta..
DeY
May 22 2011, 09:46 AM
Cum sa pierdem cu 4-1 la timisoara? Doamne incredibil ..
Achiles
May 22 2011, 11:18 PM
golaveraj ...
01. Oțelul 46-25
02. Timișoara 63-38
03. Vaslui 51-28
04. Rapid 43-22
05. Steaua 44-27
06. Dinamo 68-52
07. Gaz Metan 41-32
08. U Cluj 48-54
09. Astra 36-30
10. CFR Cluj 50-45
11. Târgu Mureș 34-41
12. Brașov 34-40
13. Pandurii 36-46
14. Bistrița 34-49
- - - - - - -
15. Craiova 35-48
16. Brănești 35-61
17. Urziceni 23-63
18. Sportul 38-58
doar 4 echipe, dintre care 3 au retrogradat, au primit mai multe goluri ca noi ...
Capirossi
May 23 2011, 11:24 AM
A declarat in numeroase randuri ca daca nu luam titlul anul asta, pleaca. Dup-aia a sucit-o putin, a zis "daca nu ocupam unul din primele doua locuri". Sa-l vedem ce cuvant are. Pan-acum a ratat doua obiective din trei.
Achiles
May 25 2011, 10:54 PM
DEMISIA ANDONE !!! DEMISIA KKTULE !!!
Rizea
May 25 2011, 10:56 PM
SA IL CHIS IN FREZA PE ando......DEMISIA!!!!!!!!!
Raikkonen
May 25 2011, 11:11 PM
Haideti fratilor, mai usor, v-a convenit ca i-am batut in campionat jucand ca un 'KKT"?
Oricum nu o sa vina nimeni mai bun, daca imi dati o optiune viabila, o sa merg personal sa strig demisia, dar asa...cine? Stiu ca sunt si nemultumiri non-sportive, dar de parca nu tot pe un sclav il aduc in locul lui...
Achiles
May 26 2011, 12:15 AM
Andone 2010-2011
- A ratat grupele Uefa in dauna unei echipe super modeste: Haiduc Split
- Locul 6 in campionat
- A pierdut finala Cupei, jucand cu un singur atacant timp de 87 de minute, chiar daca echipa era condus cu 2-1 din min 50
- A renuntat la jucatori decenti si a adus in schimb panarame
- Si-a batut joc de Stanescu si Paun
- A transformat Dinamo in SATELIT, acceptand jucatori care au semnat cu Dinamo doar pt 3 luni. Ba chair i-a fortat titulari, ca sa le faca cota. Ma refer la Barboianu si Gaman.
- Dupa 1 an de zile la echipa a reusit sa transforme o aparare bunicica in cea mai proasta defensiva din istoria lui Dinamo. Echipa a primit mai multe goluri decat Steaua si Rapid la un loc.
Raikkonen
May 26 2011, 12:29 AM
Faptul ca joci cu un singur varf nu inseamna nimic. 4-3-3 jucat cu 2 benzi ca Alexe si Torje, din punctul asta de vedere, intr-un joc sanatos, e mult mai bine decat sa joci in 4-4-2, adica 4-2-4 fiindca ar juca Alexe si Torje pe banda dar cu doua varfuri, ar insemna sa jucam cu 2 inchizatori si niciun jucator la creatie ori un singur inchizator si cand ai o asa aparare nici la nivelul hartiei nu se merita luat in considerare.
Problema e cine au jucat in aceasta formula, nu formula. Iar Hajduk, o fi ea modesta pentru nivelul la care visam, dar sa fim seriosi, aia sunt in stare ca pe parcursul a 5 ani sa scoata o echipa de nationala la Euro si WC, noi ce scoatem? Da, nu prea scoti rezultate nici asa, ca-i vinzi pe aia si prinzi odata la 10 ani un parcurs cat de cat, dar macar il prinzi ( in CL au jucat si sferturi ). Noi vindem in Rusia cu 2 milioane + vreo 5 pe naspa, ei vand in Anglia cu 10, 15+.
Locul 6 in campionat...da, nasol, dar cu altu unde eram?
Ce jucatori decenti?
De Barboianu si Gaman de acord, insa as da vina pe conducere care nu s-a asigurat ca dupa ce-i va aduce, in caz ca merita, sa fie siguri ca-i pot pastra.
De N'Doye si Adrian nu ma intereseaza, sa rupa discotecile in doua prin provincie!
Nu in ultimul rand...de cand n-am avut o defensiva decenta? De la plecarea lui Radu la Lazio NIMIC! A da...si defapt de aia am pierdut dubla cu Lazio chiar inainte de plecarea lui, pentru ca atunci solutia de Champions League se chema Vali Nastase!
Deci din tot ce ai spus, lipseste un lucru, cine in locul lui? Cat timp vom avea conducerea asta esti mult prea naiv sa crezi ca un alt antrenor va aduce un plus sau ca Andone e vinovatul care merita spanzurat.
Achiles
May 27 2011, 02:10 AM
Eu nu stiu cum dupa un asemenea sezon mai aveti tupeul sa-i tineti partea lu' Andone ... Dinamo joaca din ce in ce mai prost ... Au fost ratate toate obiectivele ... si voi ii inventati niste scuze penibile lui Andone ..
DeY
May 27 2011, 07:35 AM
Desi va juca cu Otelul in Liga Campionilor, visul oricarui antrenor, Dorinel Munteanu nu se grabeste sa-si prelungeasca contractul cu galatenii. "Nu am semnat inca, astept sa ma intalnesc cu impresarii mei. Otelul este prima mea optiune, am incheiat un gentlemans agreement, sa spun asa. Nu plec de aici acum, ci doar mai tarziu si numai in Liga Campionilor, spune Dorinel.
Cu toate acestea, Marius Stan are deja un inlocuitor pentru Dorinel, Ioan Andone, de care il leaga o prietenie de ani buni, scrie ProSport. Chiar daca dupa finala Cupei le-a spus jucatorilor ca va continua in Stefan cel Mare, Andone este decis sa plece. Nu a facut insa un anunt oficial, pentru ca nu are nimic concret pentru viitor, dar se pare ca isi va da demisia. In afara de Otelul, si Metalurg Donetk e interesat de serviciile lui.
FarfelkugeL
May 27 2011, 11:10 AM
in SFARSIT!!!
EXCLUSIV Dario Bonetti, pregătit să lase Zambia: "Iubesc în continuare foarte mult clubul Dinamo"
UPDATE Ioan Andone va avea azi o întrevedere decisivă cu președintele Nicolae Badea pentru a analiza evoluția formației din acest sezon. În cazul în care Andone va pleca, șefii "cîinilor" au ca variantă readucerea lui Dario Bonetti, care este în prezent selecționerul Zambiei.
Tehnicianul italian a declarat pentru gașca slugilor proaste.ro: "Iubesc în continuare foarte mult clubul Dinamo, reprezintă ceva deosebit în inima mea. Cine știe poate în viitor mă voi întoarce că suporterii au fost extraordinari cu mine. Nu am discutat nimic cu șefii lui Dinamo. Vom vedea ce ne va rezervă viitorul. Îmi doresc din tot sufletul ca echipei să-i meargă foarte bine".
Bonetti este antrenorul care a reușit "minunea de la Liberec", a învins-o pe rivala Steaua, chiar în Ghencea, scor 1-0 și a bătut campioana României, Unirea Urziceni.
Acționarilor de la Dinamo le-ar conveni ca italianul să revină pe banca tehnică, chiar dacă echipa de atunci nu avea un joc spectaculos, avea însă siguranță în defensivă fiindcă Bonetti impunea un stil de joc extrem de precaut.
----
Dorit în "Groapă", Bonetti e în prezent selecționerul Zambiei » Visul african al lui Dinamo
Andone tremură pe banca roș-albilor, ținta principală fiind italianul Bonetti, în prezent selecționerul Zambiei. Astăzi e ziua decisivă pentru Ioan Andone în Ștefan cel Mare. Tehnicianul de 51 de ani va avea o întrevedere decisivă cu Nicolae Badea pentru analiza sezonului, o discuție cu cărțile pe față. Neoficial, dinamoviștii s-au interesat de cum pot să-l readucă pe Dario Bonetti înapoi, la doi ani după ce italianul a fost izgonit în 2009, bizar și abrupt, de la Dinamo. Atunci a stat doar trei luni.
Fostul jucător al lui Milan și Juventus este în prezent selecționerul Zambiei, însă roș-albii visează că-l pot convinge să se întoarcă în Ștefan cel Mare, mai ales că antrenorul pare legat sentimental de Dinamo. Bonetti a rămas apreciat de Badea și de suporteri pentru "Minunea de la Liberec", pentru victoria din Ghencea, 1-0, și pentru un succes spectaculos cu campioana de atunci a României, Unirea Urziceni. Mai are un atu: nu este în sfera de influență a fraților Becali.
Șefii au trei reproșuri mari pentru Andone, întărite chiar după finala de la Brașov:
1. "Am ajuns să avem cea mai slabă apărare din România, într-un an de zile nu s-a găsit remediu"
2. "De ce nu promovează tinerii?"
3. S-au făcut dese schimbări în formula de start, nu există o idee clară de joc, iar cu Steaua am jucat defensiv, cînd trebuia să atacăm pentru trofeu".
Ando se apără, conform staffului tehnic, cu faptul că "sînt restanțe mari la fotbaliști, e greu să lucreze cu jucători supărați, iar în apărare nu are marfă de calitate ca să facă o defensivă de fier. Cînd cere fotbaliști, i se trîntește ușa în nas".
dinamorupesteaua
Jul 3 2011, 07:47 PM
"Inca sunt implicat daca am contract cu Dinamo. Sunt antrenor principal al lui Dinamo. Ciobi doar stia ca e un interimar. Ma prezint la echipa in Austria sau unde o fi" a declarat Ioan Andone pentru ProTV
ooo nu...nu din nou penibili
vikio
Jul 3 2011, 09:11 PM
COMUNICAT DE PRESA. Multumim, Ioan Andone!
Clubul din Soseaua Stefan cel Mare si antrenorul Ioan Andone au convenit, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale
FC Dinamo Bucuresti si antrenorul Ioan Andone au convenit in aceasta dupa-amiaza, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale. Presedintele Nicolae Badea ii multumeste public fostului antrenor principal al dinamovistilor pentru activitatea pe banca tehnica a echipei, in timp ce Ioan Andone a declarat in urma cu cateva momente pentru site-ul oficial ca va ramane in continuare un sustinator al clubului din Soseaua Stefan cel Mare!
NICOLAE BADEA: "Am convenit, pe cale amiabila, cu domnul Ioan Andone incetarea raporturilor contractuale. Rezultatele obtinute in sezonul competitional 2010-2011 au fost departe de asteptarile dinamovistilor. Nu putem decat sa apreciem prezentarea obiectiva a situatiei echipei si atitudinea onesta fata de club de care a dat dovada Ioan Andone. FC Dinamo ii multumeste public domnului Andone pentru activitatea sa la conducerea tehnica a echipeiââŹ
IOAN ANDONE: "Imi pare rau ca nu am reusit sa fac performanta! Mi-am dorit enorm, ca orice dinamovist, sa castig cel putin un trofeu inca din primul an de contract. Din pacate nu am obtinut ceea ce ne-am propus la inceputul sezonului trecut si am decis, de comun acord cu conducerea clubului, rezilierea contractului. Le multumesc suporterilor pentru atasamentul fata de echipa, in special Peluzei Catalin Hildan si sper din tot sufletul ca Dinamo sa readuca un trofeu in Stefan cel Mare. La Dinamo m-am format ca jucator, ca antrenor si voi ramane in continuare un sustinator al clubului meu de suflet!" (www.dinamo.ro)
CRISX
Jul 5 2011, 07:30 PM
Sa fie veselie

!