Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IOAN ANDONE - fostul antrenor al echipei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Anonymous
Nu vom sti niciodata ce s-a intamplat acolo. Dar ne vom aduce aminte mult timp de seria neagra prin care am trecut.
Sa speram ca Ando o sa faca fatza.
Sphynks
Se pare (neoficial dar dintr-o sursa credibila) ca Andone va fi antrenor incepand din seara asta...
Oare sa fie adevarat? Poate ne trezim din cosmar...
Anonymous
Crezi ca schimbarea antrenorului ne ajuta cu ceva??? Eu nu cred. Ar trebui schimbat tot .. pana si stadionul :)
whitefang
Salut Discobolus,
Iti urmaresc mesajele din Gazeta Sporturilor si stiu ca esti un dinamovist pursange. Eu cred ca schimbarea asta era necesara si pentru a uni cele doua tabere de jucatori ce nu au facut front comun niciodata. Cel putin din punctul asta de vedere Ando este superior lui Dinu. Printre jucatorii veniti de la Craiova sant multi fotbalisti care pot deveni "caini" adevarati daca simt caldura galeriei. Ar fi bine sa facem pace si sa o luam de la zero in privinta asta.Daca galeria va sustine echipa duminica fara discriminari si va saluta toti jucatorii pe care Ando ii va baga in teren lucrurile se vor schimba mult in bine de la primul meci in nocturna disputat in Groapa. Eu simt ca duminica seara vom invinge daca apararea se va trezi. Poate unul din goluri va fi dat chiar de Danciulescu ....daca il vom lasa sa joace. Cata vreme Piti e acolo ,Steaua e o echipa de batut.

FORTZA DINAMO
Anonymous
altul cu "sa il lasam in pace pe danciulescu"
tiganul nu stie cum sa scape sa nu joace duminica, iar astia vor sa-l lasam in pace
nu ne mai revenim niciodata.
Sphynks
aaaaaaaaaaaa.... nu mai pot!
Daca danciulescu joaka duminica, iar o sa fim 10 la 12... 13 daca-l punem si pe salomir...
Vrea si el sa plece, hai sa-l lasam, e cel mai bine asa, nu credeti?
Flickerstick
Andone a facut o treaba exceptionala la Sportu`. Eu cred ca va reusi si cu Dinamo treburi reusite cand isi revin jucatorii din shoc.
Campionatul urmator este ca si facut daca isi revin jucatorii pt ca Andone sigur va face o treba buna la echipa. icon_lol.gif [/quote]
[/list]
Anonymous
Pareri despre Ioan Andone.
:arrow: credeti ca are vreo vina pentru acest inceput nefast de campionat?
Sezran
are o oarece vina: ca nu a pus biciul pe ei si a acceptat multe magarii. s-au emis diferite pareri despre motivul pe care a facut asta, dar nu vreau sa ma pronunt. se pare ca a pierdut autoritatea asupra jucatorilor si va fi foarte greu sa o recupereze. de la amicalul cu brasov parca nu a mai fost acea mina de fier de anul trecut.
sper sa isi revina si sa ramina la dinamo.
Joanna
vina lui e ca nu reuseste sa-i aduca la forma de anul trecut...dar cred ca avem nevoie de el in continuare...nu vreau sa plece acum cand e greu...
drimacus
E prea putzin important daca Ando are sau nu vre-o vina pt. situatzia actuala a echipei.
Cred ca are shi el o mica parte din vina .. dar ... nici nu se poate pune problema ca el sa nu mai antreneze echipa ... am intra intr-o pasa si mai neagra
Ando si-a dovedit valoarea ... a reusit sa castige campionatul cu niste jucatori care in nici o alta perioada (cand spun asta ma refer la formulele de echipe care au adus titlul in Stefan cel Mare - ultimul exemplu echipa formata de dinu 1998-2000) n-ar fi avut fatza de Dinamo. IN CONCLUZIE .. daca Andone a reusit sa ia titulul cu 5-6 jucatori cu adevarat valorosi shi cu adevarat atasatzi de club si in rest cu umpluturi - jucatori venitzi numai de la echipe din B sau nou-promovate, inseamna ca .. are valoare shi trebuie sa ramana la Dinamo . ... Acum daca are si el o parte din vina .. oricum nu conteaza pentru ca e clar ca vina principala se imparte in mod egal intre Jucatori shi Conducere ..
1. jucatorii ... sunt automultzumitzi ... e si normal pentru unii care nu sunt obisnuitzi cu performantza .. ce sa faca tames( campu-lung) , semeghin (foresta falticeni) dupa un an in care au luat eventul .. probabil ca pentru ei asta a fost visul lor suprem ... probabil nici n-au sperat vreodata sa joace la varf.. si acum se pot lasa linistitzi de fotbal .... si-au indeplinit menirea .( in opinia lor) ..
2. conducatorii ... au secatuit echipa sistematic .. echipa juca excelent shi au inceput sa vanda ... Stoican .. shi jocul inca a mers ..... Marica ... oricum era rezerva asa ca nu s-a simtzit foarte mult plecarea lui ( desi a rezolvat si el multe meciuri din postura de rezerva - - macar ii presa pe danciulescu shi pe niculescu sa joace la forma maxima) ... Zicu .. si jocul a inceput sa scartzaie ...daarr spre norocul shi bucuria conducatorilor ... rezultatele tot veneau .. chiar daca cu mult noroc .(am castigat cel putzin 15 puncte in ultimele 10 minute in retur) .... si asa .. am luat titlul ..... apoi ... au inceput sa se bata cu pumnii in piept ca nu au vandut decat 2 jucatori Barcauan si Alexa... ( cand defapt sunt 5 super-valori).... si acum se mira ca nu merge jocul ... .DESI .....SUNT ACEEASI JUCATORI .... PAI e ca si cum ti-ai lua BMW seria 7 ... shi i-ai vinde rotzile .. shi dupaia te miri ca nu mai merge ....
Valorile noastre erau clar BARCA ALEXA DANCIU ZICU PETER NICULESCU ( i-am pus in ordinea in care consider eu ca ... influentzau jocul echipei ) ... acum PETER NICULESCU shi DANCIU ... au ramas singuri ... ce sa faca ... NICULESCU SHI DANCIULESCU NU PRIMESC NICI O PASA ..... PETRE ALEARGA PE DREAPTA .... DAR >>>cum am vazut in meciul cu Natzional .. Irimia n-a fost instare sa-i dea macar o pasa buna ... toate se opreau in Panc ... ..

Ca despre Andone era vorba ... Ma bucur din suflet cand vad ca aproape nimeni nu il contesta ... sunt totusi 4 infrangeri in campionat dupa 5 meciuri ,... shi nu am auzit sa puna nimeni ( Suporteri , Jucatori , Presa , Conducere ) .. problema indepartarii lui lui din functzia de antrenor ... AM INCREDERE MAXIMA IN ANDONE ... SI DACA O SA CONTINUE INFRANGERILE ...SI OR SA FIE 5-10-20 LA RAND ... MAI BINE PLEACA TOTZI JUCATORII .. SI ADUCEM DE LA JUNIORI ... DECAT SA PLECE ANDONE ...
Anonymous
QUOTE(Joanna)
vina lui e ca nu reuseste sa-i aduca la forma de anul trecut...dar cred ca avem nevoie de el in continuare...nu vreau sa plece acum cand e greu...

eu cred ca ando a gresit cand a incercat mutarea lui petre pe stanga si a dereglat echipa, asta in loc sa trecem la mult promisul 4-4-2...

tot asa si ando, ca orice alt antrenor, are subiectivismele lui si astea se vad in joc si formula titularilor....
Oricum am incredere in andone si sunt sigur ca vom vedea cat se poate de curand adevaratul dinamo!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
1948
Andone nu cred ca poate fi de vina , pt ca daca jucatorii joaca asa cum joaca ... antrenoru` n`are ce sa le faca ... totusi sper sa gaseasca solutia ... si sa iesim sin criza asta !
Militia Romana
Ce sa faca Andone ma fratilor cu niste mercenari care nu dau 2 bani pe clubu nostru! Noi ne dam viata pentru astia si ei nu stiu cum sa faca sa plece odata in China! Voi ce-ati face daca vi s-ar da pa mana asemenea exemplare? Io zic ca e lucru mare ca Ando a ramas atata, suportandu-i pe bisnitari care au vandut tot pana n-au mai avut ce, pentru ei noi nici nu existam, suntem numa niste fraieri care stau ca prostii in tribune si tipa, astia nu dau doi bani pe traditia noastra, pentru ei Dinamo nu e decat un prilej de bisnita. Ce-am ajuns, rade o tara-ntreaga da noi, Dinamo la retrogradare....
Joanna
bozo..fiecare antrenor are fixurile lui..numai sa nu insiste prea mult..totusi..o sa fie bine pana la urma..
Anonymous
QUOTE(Joanna)
bozo..fiecare antrenor are fixurile lui..numai sa nu insiste prea mult..totusi..o sa fie bine pana la urma..

Joanna, ai dreptate thumb.gif , dar din pacate nu da semne ca ar trece MACAR o etapa pe banca una din muhaiele...aici e buba
oricum voi spera la o minune in seara asta!!!
Forza DINAMO!!!! :D
flaviusO
A gresit mult Andone, dar probabil a gresit cel mai putin dintre toti de la Dinamo (conducere, jucatori, etc). Lipsa de inspiratie este una: anul trecut am castigat o sumedenie de meciuri dupa schimbarile lui Ando, anul asta invers: numai in ultimul meci l-a bagat Irimia, care a "scos" penalty-ul sau pe Baltoi care a ratat inexplicabil; se pare ca inspiratia s-a mutat in ghencea. A doua ar fi fixele: Vlad Munteanu e marginalizat, desi singurul meci pe care l-am castigat a fost cu aportul sau; Badea joaca prea des, Naidin deloc, Goian prea putin. Prea multe schimbari de tactica, ba 3-5-2, ba 3-4-3 ba 4-4-2 (ce sa mai creada jucatorii). Si ultima cred ca e indepartarea lui Marco Onetto. In rest, parca e prea putin curajos in declaratii, ar trebui sa-i critice pe conducatori cu privire la cazurile Dica, Cristea sau P.Marin si Burdujan...
Anonymous
Flavius, naidin nu are loc in primul 11 atata vreme cat margaritescu joaca atat de constant!
ai mare dreptate cu schimbarile - l-a cam parasit inspiratia (sper), fiindca altfel inseamna ca s-a blocat si atunci - cu mare parere de rau - poate sa plece...
Nu sunt fan VM, dar uite ca a jucat la dinamo II fara sa cracneasca, a semnat prelungirea de contract...de ce nu il baga pe stanga??? De ce nu ilincearca pe dennis? ala macar are experienta si ar putea face diferenta la mijloc!
Tot ando a zis ca pacurara a pierdut un an la cluj, dar la dinamo de ce nu intra pe teren???
si mai sunt si multe alte semne de intrebare... lightning.gif
Joanna
eu cred ca ii este frica sa il bage pe denis serban...nici eu nu as avea incredere il ala!!
Anonymous
QUOTE(Joanna)
eu cred ca ii este frica sa il bage pe denis serban...nici eu nu as avea incredere il ala!!

da pe pacurar de ceii este frica sa-l bage pe teren???
si pana la urma...la cat de nimic jucam...ce mai conteaza???
Joanna
nu stiu ce o fi in capul lui Andone acum...o fi zicand sa nu ne afundam prea mult..nu stiu..e greu de explicat..doar andone stie..eu cred ca el face lucrurile astea ca sa aiba motiv sa plece...s-a cam saturat..nu stiu nu stiu nu stiu... rockets.gif
Anonymous
Joanna, s-ar putea sa ai dreptate...eu la un moment dat credeam ca-l baga pe petrte pe stanga ca sa nu-l mai vanda!! icon_idea.gif

am insa si o alta supozitie: marirea de salariu = pact cu draq BBNC si acum nu mai poate schimba nimic, decat sa se care....
Joanna
bigcry.gif aha...ai dreptate..uf help.gif :flame:
flaviusO
Hai ca ne revenim la Bacau si totul se rezolva cu 10 victorii consecutive in campionat si o calificare in grupe thumb.gif

p.s: nici eu nu cred ce am scris offtopic.gif
red6350
dupa cum stie toata lumea, bbnc-ul i-a pus gand rau lui Andone. deschid acest subiect in speranta ca multi dintre voi isi vor exprima aici (si nu numai) dorinta ca Andone sa ramana antrenor la Dinamo. Un om care si-a dedicat toata cariera sportiva pentru dinamo, un om care a adus clubului mai multe trofee decat toti ceilalti jucatori din lot la un loc, un om care incearca sa faca din Dinamo un club profesionist (netolerand aerele de vedeta ale unor "jucatori" gen semeghin sau iordache). ce-i imputa bbnc-ul lui andone?...ca nu l-a folosit pe semeghin. pei daca eram in locul lui andone spuneam clar...ori pleaca el, ori plec eu. cum pot conducatorii unui club care se vrea profesionist, sa ia apararea unui nesimtit ca semeghin pentru care tricoul lui dinamo inseamna doar un mijloc de-a face bani pentru dedicatii? ce i se mai imputa lui andone?...ca n-a jucat bine tactic. :D de cand e badea asta mare antrenor? probabil de pe vremea armatei cand juca fotbal la stiaua. astept parerile voastre. ganditi-va bine insa...il dai pe andone afara si-l aduci antrenor pe...cine? aaaaaaa...pe dan petrescu...da da da. sau pe ilie dumitrescu...asta da solutie. sau poate pe iordanescu?
Ciciocle
principalii vinovati de situatia actuala sunt cei din conducere. ei poarta responsabilitatea in proportie de 90%. dar asta nu ma impiedica sa cred ca andone este in momentul de fata depasit de criza din echipa. e clar ca nu mai poate gasi solutii, nu mai are idei tactice capabile sa redreseze jocul echipei. se vede acest lucru atat in teren cat si in afara lui, unde jucatorii isi fac de cap, ignorand pedepsele antrenorului. de asemenea, jucatori capabili de multe lucruri bune, ca Zicu, grigorie, niculescu, Petre, Mihalcea etc. joaca de parca nu ar mai fi motivati, de parca nu ar mai sti care este rolul lor in echipa. e clar ca lotul actual al lui dinamo, atat cat a mai ramas dupa vanzarile din sezoanele trecute si din aceasta iarna, este capabil de jocuri mai bune decat cele aratate in aceste 4 etape si un tur de cupa. este clar ca in aceste conditii la dinamo nu se mai poate spera intr-o performanta, alta mai mare decat (poate) castigarea unei cupe anonime. dar la fel de clar e ca andone nu are de gand sa-si dea demisia. In parte pentru ca nu se simte vinovat, in parte datorita salariului si a banilor pe care ar trebui sa-i returneze. daca acesti conducatori de cacao vor hotari sa-l indeparteze pe andone din vara, singura solutie viabila pe care o vad eu este aducerea unui antrenor strain, pentru ca in campionat nu exista un antrenor demn sa antreneze pe dinamo. nu ma intrebati de nume, pentru ca nu stiu ce nume sa va dau, si oricum nu-i treaba mea, sunt oameni platiti cu zeci de mii de para la Dinamo ca sa faca aceste lucruri.
dar daca mi-ar cere cineva parerea, eu i-as sugera lui Andone ca in limita timpului pe care-l mai are sa restructureze echipa, sa dea afara rebuturi nefolositoare ca grorie, mihalcea, niculescu, iordache, semeghin, burca si altii, sa promoveze tineri de la Dinamo 2 (sunt multi, nu-i mai enumar aici), sa schimbe tactica de joc, care nu a dat roade pana acum, sa treaca la un 4-4-2, sa insufle catelandrilor adevaratul spirit dinamovist, pe care cainii batrani l-au uitat, si sa accepte demn demiterea pe care i-o va oferi conducerea, in cazul in care acest lucru se va intampla.
scuze de lungimea mesajului si de ideile ilogice pe care (poate) le contine.

va reamintesc inca o data ca, dupa mine, vina apartine 90% bbnc-ului. asta ca sa nu credeti ca sunt de acord cu ideile unora, gen WildSkander - WYC, idei pe care le respect dar cu care nu pot fi de acord. asa ca: m*** porcea, badea, netoiu, cohn si toti ceilalti!
red6350
stii ce ar insemna intinerirea lotului? hai ca stii... da' pana te balbai tu iti spun eu. filmul ar fi cam asa: scena 1) se vand vreo 6 7 jucatori considerati "batrani" (eu unul m-am saturat de vanzari). scena 2) se promoveaza vreo 6 7 jucatori tineri de la dinamo II si de la alte echipe. ne aducem cu totii aminte ca s-a facut acelasi lucru acum cativa ani cu generatia Hîldan, petre, contra... o generatie de aur, intr-adevar. scena 3) copii astia n-o sa aiba rezultate notabile cel putin un an.si-o sa sarim iar la scandal ca nu se investeste, ca alea alea. scena 4) trece anu...incep savina rezultatele cu catzeii astia tineri. si...final nefericit: scena 5) bbnc vindeeeeeeeeeeee...si se revine la inceputul filmului. atata timp cat regizorii sunt aceeasi, vedem acelasi film odata la 5 ani. baga-s-ar dracu-n serialele lor.
Ciciocle
pai si atunci tu ce propui? ca e clar ca bbnc-ul nu o sa plece de la cascaval...
red6350
de chestia asta ne lovim tot timpul...ce sa facem? cum sa dregem? clar ca lumina zilei ca ai dreptate: bbnc nu pleaca de la cascaval. da' oare or sa-nteleaga ei vreodata ca daca faci performanta cascavalu' creste? eu am mai spus-o undeva in alt subiect: sa stea dracu in birourile lor si sa angajeze un manager care sa le faca cascaval. unu care se pricepe cat de cat la fotbal, dar care se pricepe al drecu la afaceri...strategie pe termen lung. de asta e nevoie. si niciunul dintre idiotii cu trabucuri nu sunt in stare sa conceapa una sau sa aplice una. doar un om priceput in ale vorbei ar reusi sa-i faca sa inteleaga ca o strategie pe termen lung inseamna performanta si implicit bani pentru ei. sa aiba naibii rabdare 2 ani. atata le cerem. sa nu vanda si sa mai si promoveze ceva tineri. m-am cam departat de titlul subiectului.vroiam doar sa vad daca e lumea preocupata sa-l sustina pe andone sau nu. eu zic ca si asta e un semn de protest fata de bbnc... ei zic sa plece andone, noi zicem sa stea. sa stea si sa-l lase-n pace ca anu trecut ii laudau "ideile tactice", da'acuma nu mai sunt bune. mortii vostrii ca toti sunteti antrenori acuma. da-i lu andone 2 fundasi si-un mijlocas pe care-i cere el, si daca nu face performanta, atunci bagate-n seama aiurea bbnc-ule. pana atunci,ciocu mic, ca v-a umflat andone buzunarele la toti.
Escu
nu stiu de ce va mai mira ce fac bbnc. am avut mereu cite o cruce de carat doar ca acum avem 4. Aud ca acum au pus-o de un scandal in 4 si sincer nu stiu cu care din ei sa tin. doar nu va inchipuiti ca vor pleca ei vreao data de la bine.
Cit despre Ando nimeni nu a zis ca nu are nici o vina, mai ales ca a preferat sa taca in loc sa infiereze in gura mare vinzarile masive de jucatori. Pur si simplu parca nu mai e acelasi Ando care arata "cocoselul" clanului Ceausescu. rind pe rind i-au distrus apararea, mijlocul si atacul iar el a preferat sa taca. Insa nu poate fi vinovat pentru starea dezastroasa in care a ajuns echipa. Pentru asta vinovati sunt BORCEA, NETOIU, COHN si poate cel mai vinovat BADEA marioneta lor. icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Cainele
remember: de Mckain nu aveam nevoie...Vlad Munteanu,Cristi Munteanu...chiar si Cosmin Contra putea fi convins(credeti ca lui i-a convenit sa se ingroape la tImisoara)...Ciobi "sfatuit" sa se retraga...de un Raducioiu , Lupescu , Mihali(nu erau buni in conducere?)
PS: sa nu mai amintesc de ultima perioada de achizitii: gen Okunowo, Meride...si Pape Diop(mortzii lui de schip)...si alti saraci cu duhul...
red6350
sunt curios ce motive ar fi gasit basinosii astia din conducere sa-l dea pe andone afara, daca bateam pe stiaua. nu-l mai puteau infiltra pe magaru ala de becali in discutie. domnii mei...vorbim de-a p... diseara la meci cu noi, si sa zicem acolo ce vrem. sa ne-auda lumea. nu m...borcea si nu m...badea. ca am fumat-o p-asta si nu tine. hai dracu' sa facem ceva pe dos sa vedem ce iese. la cat e de inganfat borcea, daca pui un banner pe gard si scrii ceva de genu "borcea e caine: ramane. restu: OUT", e in stare sa se dea cu noi mah si sa-i sape p-astia. hai s-o facem pe dos sa vedem ce se-ntampla. se burzuleste netoiu si-l plesneste pe borcea? il flegmeaza badea pe borcea? poate se iau naibii la bataie si scapam de ei. evident glumesc, dar eu zic ca ceva de genu asta tre facut. sa-i punem pe unul impotriva altuia. si noi sa-l sustinem pe andone ca e impotriva tuturor.
ZOCCOLO DURO
Parerea mea e ca Andone e singurul caruia nu i se poate reprosa nimic.
1 Daca il baga pe semeghin si pierdeam ...toti sareau pe el ca a bagat un betiv ...deci tot Ando era de vina....
2. nu l- bagat pe betiv si am pierdut....aaaaaaaaaaa.....de ce nu l-am introdus pe marele profesionist semeghin....iar andone e de vina
Dar faptul ca Andone nu a avut o rezerva de valoare, ca conducerea asta de kakat nu a facut un transfer adevarat, ca au vandut jucatorii cei mai importanti , ca de 10 ani vindem la greu si nu ne mai oprim ....DE ASTEA CINE MORTII MASI E DE VINA !!!!!!??????????????//
Anonymous
QUOTE(Escu)
BADEA marioneta lor.

daca tu iti inchipui ca badea e marioneta cuiva te inseli amarnic... dimpotriva... trage o majoritate covarsitoare de sfori la DInamo...
Golden
nu cred ca mai are vre-un rost sa zic si yo pentru ca toti suntem de acord ca Andone e printre putinii CAINI adevarati de la Dinamo...si vin niste scarbe ca netoiu si borcea (care au distrus echipe intregi...netoiu craiova si borcea pe Dinamo in fiecare pauza competitionala) sa zica de andone ca nu e bun...pai daca nu mai are idei tactice...si nu baga BETIVI care dau dedicatii pt steaua in discoteca...atunci de ce vroiau sa ii faca contract pana in 2010 ?...oare pentru ca nu a spus nimic andone despre toate transferurile facute de "conducatori"
spunea cineva pe undeva ca daca pleaca astia cine sa vina in locul lor ?
pai sincer...cred ca s-ar gasi cineva care sa vina presedinte la club (au venit la poli aek draq si nu vin la noi)...si in plus..ORICINE ar putea sa faca ce fac ei...adik vand jucatori k sa plateasca salariile celor care au mai ramas la echipa...si le mai raman si ceva bani...sa aiba si ei asa...de'o vila cu piscina...
"investitori" adevarati la Dinamo n-am ce zice...
chiar sunt curios cohn ala CATI BANI A BAGAT EL LA DINAMO ?!?
de netoiu nu mai zic...a adus 5-6 jucatori de la o echipa de pe locurile retrogradante si gata..."mare investitor"...dupa ce i-a vandut (ramanand doar cei mai prosti...care dau autogol si la DINAMO II cum zicea cineva...)
de badea nu mai zic...ca nici el nu cred ca a investit ceva...
iar de borcea...mortii ma-sii...gata nu mai zic nimic de borcea ca iar imi aduc aminte de toate echipele pe care le-a vandut pe preturi de nimic...si a mancat toti banii...
la real madrid cand se alege noul presedinte VOTEAZA SUPORTERII...la noi...care are mai multe pile ala ajunge...
OAMENI FARA CARACTER...DACA NU IUBITI DINAMO...PLECATI !!
ZOCCOLO DURO
ce mizerii...ce s-a ales de clubul asta....ba da spurkatzii astia cum reusesc sa nu vanda nimic?
red6350
cum de nu vand spurkatii nimic? pentru ca la stiaua e un singur oier nu 8 ca la dinamo. baga-mi-as p...-n stana lui. tu nu vezi ce scriu astia-n ziar? ca tabere...interese...exact ce spuneam eu: ca sa le spargem gasca trebuie sa ne dam cu una din tabere. astfel, s-ar putea sa-i punem rau pe unii cu altii...rau de tot. sa se dea odata la scandal, sa-si ia jucatorii fiecare si sa plece-n mortii ma-siisustin al drecu de tare ideea asta: sa ne-apucam sa-l slavim pe unu dintre ei si sa-i spurcam p-ailalti. da'...intrebarea e: pe care?
ucu
Pe mine nu ma deranjeaza jocurile proaste ale echipei cat declaratiile lui Ando.In ultima vreme a fost cam prea diplomatic.I-a incurajat pe stelisti in cupa uefa,le-a laudat performantele,i-a luat apararea lui Zenga iar mai nou a facut o declaratie care m-a lasat :shock: ''Daca steaua joaca cum a jucat cu Bistrita avem sanse sa castigam,dar daca joaca cum a jucat in cupa uefa...''
Cu o astfel de declaratie te mai miri ca jucatorii au jucat cu frica.
Sunt de acord ca Ando este caine adevarat dar sa ne gandim si la cele 8 meciuri din 10 pierdute in derby-uri
ratzushka
1-5 cu National. Incredibil! Nu exista umilinta mai mare! O echipa capiata care a pierdut absolut toate duelurile individuale. Un joc imposibil. Jucatori ce nu pot da o pasa la 3 m, un antrenor nepriceput si o aparare bezmetica e tot ce-a mai ramas din Dinamo. Adaugati aici un atac indolent si-un portar capiat si aveti imaginea cea mai rusionasa a lui Dinamo din ultimii 40 de ani! Borcea nu mai are ce vinde. Politica paguboasa a conducerii dinamoviste isi arata acum roadele. Plecati dracului, cu totii !!! Mai bine in D decit in A, de rasul tuturor. Nu pot sa-mi revin. Oare cum vor dormi Borcea, Netoiu, Badea si Andone!? Nu mai are rost! E timpul sa ne lasam de fotbal. Pentru unii e prea greu iar pentru altii imposibil jocul acesta cu balonul rotund. SA VA FIE RUSINE LA TOTI !!!!
necromancer
O echipa penibila. Ca si conducatorii ei. Ce mai este de spus la acest scor? Cred ca orice pedeapsa aplicata echipei este prea mica pentru ceea ce s-a intimplat astazi pe Cotroceni. Nu este admisbil asa ceva. fara pic de ambitie, fara pic de valoare. Si mai vor suporteri in tribune... Hildan cred ca se rasuceste in mormint. Aceasta este echipa campioana? Ha! Un mare fis. Nici nu am cuvinte sa calific ceea ce s-a intimplat. Fara ambitie, fara valoare. Multumim Borcea! Cred ca este vremea sa te retragi, sa lasi aceasta echipa in pace. Jucatori fara pic de personalitate, fara pic de ambitie, precum chipul si asemanea stapinului lor, Lord Butelie! RUSINE! RUSINE! RUSINE! :x
oxxo
nu cred k andone ne-a distrus!!!ce vina are andone k de la an d an conduderea vinde totii jucatorii????????
dak andonee ar fii avut echipa d anu trecut cred k lua compionatu j anuu aztaa!!dinamoo vindee super fotbalisti j cumpara(un gras(cristea), un portar care are 2 viteze incet j foarte incet :D ..........etc) borcea spunea k DINAMO are 7 varfurii d lance ........spunetimi j mie care sunt aleea k yoo nu vad nici un varf adevarat???
yoo cred k andone nu are nici o vina el e obligat sa ia capionatu cu nijte REFUZATII k altfel nu pot fii numitii acesti jucatorii(mici exceptii)
j LASATIL pe borcea z se pregateasca d liga CAM....PIONILOR banned.gif
yo 1 mam saturat de aceasta CONDUCERE d kko
lasati-ne odata!!!!!!!!![/b]
Shamann
ASA ESTE!!!!!andone ne-a distrus!!!!este un antrenor IDIOT!!!!nu are o tactica...nu stie sa faca schimbari....NU STIE !!!NU ARE FATA DE DINAMO!!!!!
SA PLECE!!!!!!!!DEMISIA!!!LASA-NE!!!!!!!!
CU TOTII miercuri la stadion...ca sa ii felicitam pe "jucatori"de meciul din ace3asta seara!!!!!RUSINE MERCENARIILOR!!!!!NUE ANDONE!!!!!NUE BBNC!!!!!!!
tyler^durden
M-am saturat...Iar acelasi circ ...Iar aceleasi acuze.....iar aceeasi tapi ispasitori...Ce vretzi ????Asta e situatzia..Pe conducatori ii intereseaza ce transfer sa mai faca sa le mai intre cateva milioane in cont...pe jucatori in ce cluburi sa mai petreaca noaptea....Radem noi de spurcatzi,dar oierul ala cum e el cum nu e a bagat spaima in jucatori..Nu joaca un meci doua bine le zice BASTA'reziliere de contract...Una e sa joci cu frica alta e sa joci gandindu-te pe unde o mai arzi diseara ....credetzi ca ii intereseaza ca e cineva in trbuna ?..Salariul merge...Facetzi si voi ca italienii..Cand a retrogradat Fiorentina suporterii le-au dat foc la masini..Nu mai am nimic de spus ca ma baga astia la instigare...
necromancer
Andone nu are nici o vina.Cand Borcea il aduce pe marele si inegalabilul Cristea , pe Goian , sau pe Galamaz esti obligat sa joci cu astia pe care ii ai.Cand a avut cat de cat jucatori mai luminati a reusit sa ia titlul. La dinamo nu antrenorul este buba ci jucatorii ca sunt niste kkti care isi schimba masinile de 2 ori pe saptamana si ii doare in p**a de Dinamo si de blazonul echipei.Asta este adevarul.
attos
andone nu a dostrus echipa...doar a carpit-o da azi carpitura nu a fost rezistenta graseala lui a fost ca nu stiut sa speculeze momentele bune a crexzut prea mult in sasna lui un antrenor de valoarea schimba atacu sau ceva la mijloc (ce-i drept pa cine sa bage)
in fine ce visuris a ne facem cu jucatori de buzunar ...mi-e rushine ...
necromancer
Andone ar fi scimbat ceva la mijloc sau in atac dar ar fi facut-o daca avea pe cine sa bage.Ca la dinamo rezervele sunt varza.Dinamo in afara de primul 11 nu mai are alti jucati de scimb.Dak baga o rezerva jocul mai scade cu inca 20%
Shamann
nu stiu cum inca mai aveti puterea sa il sustineti pe andone....nu zic ca are jucatori..dar cand trebuia sa se faca transferuri...nu a vrut!!!plus ca n uare o tactica....si insista cu obsesiile lui....grigorie....nu joaca cu moldovan...3-4-3....gonirea munteniilor.....DEMISIA ANDONE'!!!!
TOTI LA MECI MIERCURI>>>PT a-i huidui!!!!!
necromancer
La dinamo nu dicteaza antrenorul ci dicteaza borcea-netoiu in materie de transferuri.Cand andone l-a vrut pe sestak de la zilina borcea a zis ca avem destui atacanti.cand andone l-a vrut pe bucur borcea a zis ca e prea mic de statura.Asa ca ce sa mai vorbim.Io nu zic ca antrenorul nu are nici o vina dar cred ca nu este el principala piedica in drumul lui Dinamo in drumul spre performanta
attos
shaman aduti aminte anul trecut ..cand nimeni nu se astepta ca dinamo sa ia titlu dar andone a reusit sa cladeasca o echipa ...acum..problema tine de mentalitate ..li s-au urcat fitzele la cap fotbalistilor...baruri discoteci cluburi...fotbal mai putin andone nu are ce sa faca,,,nu el e e psiholog pt ce sa huidui un antrenor care a cajtigat eventu...problema lui ca are prea multe fixuri...nu e un antrenor stapaan pe situarzie lucru dovedit azi ...nu suportas a fie pus sub presiune... shaman da tu o sugestie de antrenor dar care sa vina la dinamo ca la mircea lucesu...totzi visam..
Shamann
de acord cu tine attos.....dar acum ce vrei??sa fie antrenor la dinamo 1000 de ani???nu..nu sunt rezultate...afara!!!!!dar principala problema nu e andone.....CI CONDUCEREA SI JUCATORII!!!!!!!ei trebuie injurati.....!!!!!!!lui andone i sa dat un termen..meciu din ghena..l-a pierdut..afara!!!!!
TOTI PE STADION..ca sa ii felicitam pe MERCENARI!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.