Intr-o lume a afacerilor avem de a face la Dinamo cu cei mai mari hoti si prosti afaceristi, mai rau nu se poate!!!!!!!
D-lor din conducere, eu zic sa va lasati de treaba ca deja va depaseste, mor de ciuda cand ma gandesc ca nici nu am scos bine capul si s-a inchegat cat de cat o echipa, vreti iara sa distrugeti totul, cu asa multa placere m-am uitat la dubla cu Sahtior, acum nu imi mai vine sa privesc nici meciurile din campionat a lui Dinamo, offfffff.
Ce aveti de gand, probabil ca o sa nascociti voi ceva, cum ati nascocit si pana acum, ati vandut pe Tamas, pe Chirita si pe Mitea, ati adus cica jucatori de prima clasa care au jucat la Barcelona gen Okunowo, sau Meride, ca sa nu mai spun de Delwarte, ca s-a chinuit ca sa isi depaseasca conditia, dar a facut exact cat a putut, mai mult nu poate, cere-i ce nu poate. Cat despre ultima nascocire marea afacere Stoican, ati luat 600000usd pe un jucator de nationala, halal afacere. La ce sa ne mai asteptam??? de fapt e planificat....urmatorii: Zicu si Barcauan, ma intreb care o sa fie ordinea ca de dus banuiesc ca se vor duce:(((((((((((.....nesimtire asta e cuvantul care vi se potriveste d-lor Badea, Borcea, Cohn si nu in ultmimul rand Netoiu, cica artizanul acestei echipe, e adevarat el a adus jucatorii, dar de ce oare???....ca sa le creasca cota, ca la Craiova era mai greu, de fapt si pe aia din Banie i-a distrus!!!! , mergi la National si lasa-ne daca nu vrei binele!!! Va bateti joc de noi suporterii si de multe ori si de jucatori, alde Vlad Munteanu sau altii pe lista...........ca banuiesc ca banii nu i-ati dat iarasi la jucatori si iarasi sunt restante.....Unde sunt banii care i-ati scos din magistralelel faceri cu vanzari?????...Bisnitari nenorociti, orice ati zice voi de Copos sau de Gigi Becali, ei sunt adevartii afaceristi ca vor intai performanta, va bateti joc de noi suporterii....sa va fie rusine....toate problemele de la voi pleaca !!!!!!!
Echipa nu este a voastra e a tuturor suporterilor!!!!!!!
Prin suporteri traieste echipa prin spiritul suporterilor de pretutindeni, de fapt mi-e ciuda pe cei din Bucuresti ca nu se revolta mai tare, oare aceste mesaje vor ajunge la urechile conducerii ca sa stie si ei ce simte lumea despre ei!!!
Cum am spus cine e caine rosu sa fie asa cum trebuie nu numai cu titulatura!!!
Forza DINAMO!!!!