īn ultimele zile m-au lasat cu gura cascata :shock: atacuri infantile, dar repetate pīna la obsesie. si ma gīndesc ca dinamo este īntr-adevar īn divizia B, dintr-un punct de vedere: al tupeului si al promovarii imaginii. unde sīnt initiativele īncepute acum 2-3 ani? ce s-a ales de ele? chiar nu e īn stare dinamo sa īsi angajeze o persoana responsabila cu imaginea? mai mult, acolo unde detractorii se chinuie sa īnsaileze ceva, vin dinamovistii si le dau apa la moara. (vezi declaratiile lui cristian borcea si gica popescu) se pare ca oricine declara orice si oricīnd la dinamo. am vazut aseara īncercari repetate de a-l determina pe gica popescu sa spuna ca a fost blat. iar gica a cedat (e drept, partial) admitīnd ca "din tribuna poate sa para asa". nu e nimeni īn stare sa coordoneze o pozitie comuna a clubului īn relatia cu exteriorul?
noi, suporterii, putem sa facem ceva pentru a apara imaginea clubului?
gica popescu... profesionist... da. sau nu. deja a declarat ca vrea sa plece la dinamo. iar vulturii stau la colt. dan petrescu l-a si cerut la national. prin gestul sau gica popescu ne trage o palma mai grea decit a reusit knatspyrnufelag sau 17 nentori tirana. la urma urmei omul isi urmareste interesul propriu. nu pot sa il acuz pentru ca interesul lui nu coincide cu al meu. dar nu pot sa nu ma intreb de ce ne-a mai incurcat daca nu avea de gind sa ramina? si imi aduc aminte de supararea lui gica legata de hotelul din poiana: cind nu ii place isi ia jucariile si pleaca. asta. sa ii fie mai bine acolo unde se duce.
alta acum: lupescu antrenor la astra. alta palma pentru dinamo. de ce nu i s-a dat echipa de tineret sau o grupa de juniori sa arate ce poate, daca le-a fost teama sa il pun anatrenor direct al echipa mare?
o sa ma opresc aici. daca citind mesajul o sa para ca bat cīmpii, īmi cer scuze. am fost īntrerupt de mai multe ori īn timp ce scriam si aproape ca nu mai stiu de unde am īnceput.