Mihai11
Dec 2 2005, 06:38 AM
Daca tot se apropie Craciunul, luna cadourilor.. Si cum mai toti intram in pana de idei, ce sa luam, cum sa-l/s-o multumim.. cred ca ar fi super sa schimban niste idei despre cadouri, sau macar cum sa iti dai seama de un cadaou perfect pentru ea/el .. ce zice-ti?.. Oricum, nu doar pentru Craciun, pentru zilele de nastere..etc..
..P.S. Am auzit ca o floare data unei fete, chiar si intro zi fara o semnificatie aparte, bate inspre un anume apropo.. ca-ti pasa.. ca te gandesti la ea.. acum.. probabil fiecare se gandeste cum poate...si la ce poate/vrea :)
alexyutza
Dec 2 2005, 08:16 PM
QUOTE(SirMihai @ 2 Dec 2005, 8:38)

Daca tot se apropie Craciunul, luna cadourilor.. Si cum mai toti intram in pana de idei, ce sa luam, cum sa-l/s-o multumim.. cred ca ar fi super sa schimban niste idei despre cadouri, sau macar cum sa iti dai seama de un cadaou perfect pentru ea/el .. ce zice-ti?.. Oricum, nu doar pentru Craciun, pentru zilele de nastere..etc..
..P.S. Am auzit ca o floare data unei fete, chiar si intro zi fara o semnificatie aparte, bate inspre un anume apropo.. ca-ti pasa.. ca te gandesti la ea.. acum.. probabil fiecare se gandeste cum poate...si la ce poate/vrea :)

O floare data unei fete si mai ales intr-o zi fara o semnificatie anume face miracole !!!! Orice fata apreciaza asa o atentie ... pai daca ii dai unei fete o floare , mi se pare normal sa creada ca-ti pasa de ea ...tie nu ? acuma depinde si cum ii dai floare si ce ii spui ...
Cai Lun
Dec 2 2005, 09:13 PM
QUOTE(alexyutza @ 2 Dec 2005, 20:16)

O floare data unei fete si mai ales intr-o zi fara o semnificatie anume face miracole !!!! Orice fata apreciaza asa o atentie ... pai daca ii dai unei fete o floare , mi se pare normal sa creada ca-ti pasa de ea ...tie nu ? acuma depinde si cum ii dai floare si ce ii spui ...

pai ia invata-ne tu, ca tot esti infiltrata printre ele!

PS>> Care stiti magazinele Bruno?? Intrati acolo, daca aveti prieteni care tin la glume...
alexyutza
Feb 11 2006, 11:22 PM
Marti , 14 februarie sarbatorim ca in fiecare an Valentine ' s Day . Asa cum ne-am obisnuit , pana acuma , cu aceasta ocazia daruim un cadou persoanei iubite .
Care credeti ca ar fii cadoul ideal pt persoana iubita ?
Astept sugestii....
Pana atunci sa va iubiti mult.... Happy Valentine's Day !!!!
caine_berceni
Feb 11 2006, 11:53 PM
Un parfum :
daca esti fata ar merita sa-i ei prietenului tau Dreamaru de la Armani ca sigur nu sar supara
Daca esti baiat ar fi bine sai dai un Laura Sabatini ceva acuma depinde de gusturi
Apropo daca unii dintre voi deja ati primit cadoul de Valentine's Day spunetine si noua ceati primit
BaD-ReD-DoG
Feb 11 2006, 11:56 PM
Un Trandafir Roshu...Un Parfum Si Un Lantzic ;) (Ca Parfumu` Se Consuma Si Trandafiru` Se Ofileste, Da Lantzicu`)
alexyutza
Feb 12 2006, 12:02 AM
O cina romantica in doi ... nu conteaza daca e la restaurant , sau la tine acasa iar mancarea e gatita de tine sau comandata ....
Mie asta mi se parte un super cadou , o amintire placuta..... aaa... si un buchet de trandafiri rosii....
COSMIN C
Feb 12 2006, 12:17 AM
Ma miram eu pe unde umbla copiii Dinamomania !! Si cand colo , ei au intrat in febra pregatirilor pentru Valentine ' s Day!
alexyutza
Feb 12 2006, 12:18 AM
E bine sa te pregatesti din vreme !!!
rew
Feb 12 2006, 12:55 AM
Hai sa sarbatorim si 4 iulie, halloween, ziua recunostintei, aselenizarea, razboiu din irak, alegerea lu bush, discursu despre starea natiunii si toate prostiile americane cu care nu avem nici o treaba dar ni le baga televizoru in casa.
Ce treaba avem noi cu sfintu lor Valentin? E chiar mai aiurea, ca sa nu zic penibil, decit axa Bucuresti-Londra-Washington...
Bine ca astia ne omoara pe strada si scapa cu o mustrare si noi ne pierdem si ultima urma de mindrie si luam sarbatorile lor spurkate. UAH!!
PS: cadoul potrivit este un bilet la meci.
Cai Lun
Feb 12 2006, 01:31 AM
QUOTE(alexyutza @ 12 Feb 2006, 0:02)

O cina romantica in doi ... nu conteaza daca e la restaurant , sau la tine acasa iar mancarea e gatita de tine sau comandata ....
Mie asta mi se parte un super cadou , o amintire placuta..... aaa... si un buchet de trandafiri rosii....

...hai ca asta e doar inceputu'... lasa-ma! Adica vrei sa spui ca vine baiatu' ferchezuit si cu un buchet de trandafiri rosii asa cum iti place tie.. urmeaza o cina romantica in doi.. cum va place voua.. dupa care vine un cadou cat se poate de reusit se de bine ales... si dupa care ....?!

Il dai afara?

Zi-o pan' la capat daca tot...
Da' apropo... asta merge mai bine de Dragobete!...
zicu7
Feb 12 2006, 01:36 AM
14 februarie?hmmm nu imi aduc aminte sa reprezinte ceva pentru mine...
alexyutza
Feb 12 2006, 01:37 AM
Foarte bine Zicule , pt tine in afara de Craciun si Paste , mai exista si altceva ?
@Cai Lun : nu stiam ca esti asa de carcotas .. trebuie neparat sa existe si un mai departe ?
Sorin
Feb 12 2006, 02:14 AM
normal ca trebuie sa existe un mai departe ca doar nu o fi osteneala in zadar...oricum nu e o zi care merita bagata in seama...
rednorth
Feb 12 2006, 03:01 AM
Mai oameni oameni buni, daca n-aveam sarbatoarea noastra, taceam din gura si va uram la toti "happy ballantines day", dar asa fiind date lucrurile , ce v-a apucat cu sarbatoarea asta falsa si imprumutata in care nici macar nu-ti visezi viitoarea consoarta, ci doar numeri oile ca sa adormi.
Huooo, valentine's day,halloween..., sunt jenante, da' nu vreau eu sa va stric bucuria de o zi.
Luati de va iubiti, dar macar faceti-o Romaneste, ca avem cu ce!!!
Cai Lun
Feb 12 2006, 03:13 AM
De-ar da Dumnezeu.. tot anu' sa fie numa' sarbatori si o singura zi lucratoare, da' si atunci sa fie praznic si nunta!

Nu?

Nenea... io zic ca tot ce conteaza e motivu'... ca noi oricum bem si mancam!

Poa' sa fie si sarbatoare evreiasca, daca se lasa cu potol si bautura.. sa fie!

Nu iti suna romaneste?
Apropo, vreo sarbatoare in care se dau bilete la meci gratis, nu au? Sau ceva pe de-a moaca, orice!
Acuma' sincer sa fiu, pe mine unu' nici nu ma deranjeaza si nici nu ma impresioneaza. Daca au oamenii motiv de distractie de ce sa ne bagam noi cu "cenzura"? Paine si circ sa fie, ca restul mai vedem pe urma...
@ alexyutza >> pai daca nu exista... ce am facut? Am trait ziua aia degeaba? Bine acuma'... idealist vorbin, ai dreptate.. insa noi nu suntem fiintele ideale... ca sa zic asa...
alexyutza
Feb 12 2006, 06:16 AM
Vad ca sunt destul de multi care nu consiera ziua Indragostitilor , ceva "asa de serios" . Sunt surprinsa sa vad asta...
In ultimii ani , aceasta sarbatoare a devenit din ce in ce mai populara si in Romania . Anul trecut si acum doi sau 3 ani , cu ocazia acestei zile , la tv s-au difuzat multe reportaje in care era evident interesul romanilor vizavi de aceasta zi . Au fos realizate in acest scop , numeroase emisiuni , iar comcluzia a fost de fiecare data ca romanii au adoptat aceasta Sarbatoare . Ce conteaza ca la radacini e americana ? Luam de la fiecare ce-i bun si ce ne place .
Cei care au luat in ras acest topic, ma refer la baieti , numai ei s-au pronuntat , deocamdata , vor sa spuna ca nu ies in oras cu prietenele lor ? ca nu le ofera o mica atentie...?
Unii dintre noi , mai tineri sau nu , au amintiri frumoase legate de aceasta data , de ex . parintii mei , anul acesta pe data de 14 februarie , sarbatoresc 19 ani de casatorie. Sunt sigura ca aceasta data pt multi dintre noi are o semnificatie aparte!!!!
antisteaua
Feb 12 2006, 10:15 AM
Pentru mine sarbatoarea asta nu exista. Este doar o sarbatoare a americanilor. Dar daca sunt altii pentru care exista este normal sa o sarbatoreasca. Fiecare cu ale lui.
POOL
Feb 12 2006, 11:15 AM
Un echipament complet cu Dinamo, care sa cuprinda sort, mascota ....... tot.

Asta dak prietena tzie dinamovista, da' nu conteaza se poate da si unei steliste sau rapidiste
ucu
Feb 12 2006, 12:59 PM
Livia
Feb 12 2006, 01:02 PM
QUOTE(antisteaua @ 12 Feb 2006, 10:15)

Pentru mine sarbatoarea asta nu exista. Este doar o sarbatoare a americanilor. Dar daca sunt altii pentru care exista este normal sa o sarbatoreasca. Fiecare cu ale lui.
exact!
bianco_rossa
Feb 12 2006, 01:04 PM
intre indragostiti orice zi poate fi sarbatoare...cel putin asa cred io.....si trreaba asta cu imprumutatul sarbatorilor da dovada k noi nu suntem in stare sa pastram propriile noastre sabratori......cine serbeaza cva d Dragobete??...cred k mai nimeni...in fine
Ce conteaza este gestul...si o invitatie in oras cu o floare din partea baiatului

cred k este binevenita
COSMIN C
Feb 12 2006, 01:06 PM
Ce rai sunteti!
Asa copii, distrati-va, de la Valentine ' s Day pana la Dragobete, tineti-o tot intr-o sarbatoare !
Max
Feb 12 2006, 01:38 PM
prefer sa imi pastrez banii pentru 1MARTIE!
caine_berceni
Feb 12 2006, 02:38 PM
Wow Valentine s' Day vine si 1 martie dupa aceea urmeaza si 8 martie ie clar ma dau bolnav iar o sa raman fara banii
Ma nu stiu ce inseamna pt unii aceasta zi de 14 februarie numita valentine 's day dar eu unu o sarbatoresc chiar daca e luata de la americani hmmm dar totusi nu stiu ce cadou sa-i iau pers iubite
Chiar nu stiu dece unii dintre voi no sarbatoaresc oare ca n-au prietena & prieten
rednorth
Feb 12 2006, 02:51 PM
De fapt pe mine ma deranjeaza cel mai mult inegalitatea in publicitatea din presa si rezonanta care o are in inimile noastre aceste 2 sarbatori, Ballantine's day si Dragobete.
Practic de aici provine nemultumirea mea.
In rest, daca dragoste nu e , nimic nu e!
f_rares
Feb 12 2006, 05:34 PM
Cel mai practic cadou pt o fata:un buchet superb de flori, e si frumos si usor de ales de un baiat
marcher
Feb 12 2006, 10:35 PM
Cel mai frumos cadou ptr mine ar fi ca vadim sa-l manince pe nea jiji, crud, cu tot cu steluta lui. Si răţoi sa cheleasca
Cai Lun
Feb 13 2006, 12:25 AM
...asta suna mai degraba a blestem, dar oricum.. ne place!
afterd
Feb 13 2006, 04:11 AM
QUOTE(alexyutza @ 12 Feb 2006, 6:16)

Vad ca sunt destul de multi care nu consiera ziua Indragostitilor , ceva "asa de serios" . Sunt surprinsa sa vad asta...
In ultimii ani , aceasta sarbatoare a devenit din ce in ce mai populara si in Romania . Anul trecut si acum doi sau 3 ani , cu ocazia acestei zile , la tv s-au difuzat multe reportaje in care era evident interesul romanilor vizavi de aceasta zi . Au fos realizate in acest scop , numeroase emisiuni , iar comcluzia a fost de fiecare data ca romanii au adoptat aceasta Sarbatoare . Ce conteaza ca la radacini e americana ? Luam de la fiecare ce-i bun si ce ne place .
Cei care au luat in ras acest topic, ma refer la baieti , numai ei s-au pronuntat , deocamdata , vor sa spuna ca nu ies in oras cu prietenele lor ? ca nu le ofera o mica atentie...?
1. Confunzi cauza cu efectul.Romanii au adoptat-o din cauza"efectului de masa".Adica Prost TV -ul si alte televiziuni au facut reportaje in care le-au bagat-o pe gat si le-au spus ca Ion ,Gheorghe si Vasile au adoptat-o si Marin inconstient a mers cu trendul si a adoptat-o si el , chiar daca inainte de reportajele alea daca il intrebai iti spunea ca il doare in paispe (februarie) de valentine's day (mama ce joc de cuvinte mi-a iesit :) ) Te-ai gandit macar o data ce se ascunde in spatele unei stiri de genul "multi romani se pregatesc anul acesta cu cadouri de valentine's day" ? Crezi ca reporterul a comandat vre-un sondaj CURS sau IMAS ? daca a gasit 3 oameni sa-i intervieveze in mall la cumparaturi , gata aia sunt multi ... si-a facut reportajul a gasit cu ce sa deschida stirile ca sa nu trebuiasca sa le deschida cu anchetarea lu' patriciu , ca nu e voie ,si-a luat si banii de reclama de la mall si a facut si promo la emisiunile speciale de blahbalahblah day... Ce naiba oameni ,chiar luati de bune ProStirile?
2.Nu am nevoie de 14 februarie sau 11 septembrie ca sa ies cu prietena la un suc sau sa ii iau o floare.
3. Nush de ce am scris atat pe o tema asa stupida .. cred ca de nervi...
4. Domnisoara ,ca sa nu zic "mah fata", si sa fiu acuzat de misoginism,daca ai net acasa si nu ai ce face,intra pe mirc,daca tot nu te satisface si vrei ceva mai legat de Dinamo downloadeaza walpapere cu Claudiu Niculescu si cu Zicu,si daca nici asta nu acopera timpul pe care il petreci la calculator cauta la cineva in share ultimele episoade din Secretul Mariei.Hai pa!Happy Valentine's day! :)
Cai Lun
Feb 13 2006, 06:03 PM
Afterd, iti impartasesc puntul de vedere legat de subiectul acestei discutii. Cat priveste ultima parte a mesajului tau, nu gasesc rostul cuvintelor pe care le adresezi unui alt membru al forumului nostru, altfel egal in drepturi cu tine. Din moment ce ai un cont valid pe DinamoMania poti sa te exprimi liber, atata' timp cat iti pastrezi mesajele in limetele regulamentului si ale bunului simt. Ma tem ca acest ultim aspect a fost eludat de tine in mesajul de mai sus... Incearca sa eviti referirile la ceilalti membri ai forumului cand nu este cazul. Acum nu era!
afterd
Feb 13 2006, 11:00 PM
Scuze , in primul rand fatza de alexyutza si in al doilea rand fata de restul lumii .Ma cam ia valul , mai ales cand vad ca sunt luate de bune toate gogoshile TV .. My bad ,anyway .
luka
Feb 13 2006, 11:53 PM
Ce naibi,noi in loc sa ne pastram obiceiurile,traditiile si specificul nostru noi adoptam pseudosarbatori de la una din cele mai ipocrite si inculte natii din lume...Asa cum spunea si cineva mai devreme de ce nu am sarbatorii si 4 iulie ca tot trebuie sa dam dovada de admiratie si slugarnicie fata de "mentorul" nostru american.Nu zic ca semnificatie sarbatorii nu e buna dar Valentine Day nu ne caracterizeaza si nici nu mi-ar placea sa sarbatoresc un atribut al mondializarii.
Noi avem Dragobetele,avem 1 martie sarbatori specifice si traditionale romanesti,iar apoi nu cred ca ai nevoie de o zi anume sa-i dovedesti celui de langa tine ce simti...
redlady08
Feb 14 2006, 09:46 AM
E la fel de importanta si Sf. Valentin si Dragobetele pentru ca dragostea merita sarbatorita in fiecare zi.
DiliBili
Feb 14 2006, 03:32 PM
In cea mai mare parte sunt de acord cu ce spune Afterd. Deasemeni sunt de acord si cu ce spune Cai Lun... nu e bine ca ne mancam precum cainii intre noi si mai ales sa se ia de Alexyutza, care e o copila simpatica foc... dar ce vina are ea ca a crescut cu protv - ul, care din motive comerciale a facut din Valentine Days o sarbatoare nationala a romanilor
.......
De ce nu are Dragobetele impact ca si Valentine Day ... va inchipuiti o femeie in costum traditional romanesc impartind prezervative gratis pe 14 februarie ... iar in afara de TVR 2 ( audienta enorma ... sac ) nici un post TV nu a promovat Dragobetele
........
Totusi multi nu cunosc faptul ca Valentine Day e o sarbatoare a religiei romano-catolice si nu protestante ( care e majoritara in SUA - 60%, fata de doar 25 % catolici ), la fel ca si sarbatoarea de Halloween ( a irlandezilor - catolici si ei ) au devenit alaturi de Ziua Recunostintei, 4 iulie, etc simboluri ale unei NATIUNI AMERICANE INEXISTENTE
rednorth
Feb 15 2006, 11:28 AM
Asa este Dili, dar dureroasa este ignoranta unora si faptul ca majoritatea tinerilor nu stiu si nici nu vor sa stie nimic despre Dragobete, fiind deja victimele societatii de consum in care traim.
Iti dai seama cat cresc vanzarile de inimioare si ursuleti de plus in zilele acestea.
Dragobetele nu sunt asa de profitabile ca aceste sarbatori, maine poimaine o sa taiem toti curcanii de prin tara de Ziua recunostintei, ca na, este normal si frumos sa fim recunoscatori fata de aproapele nostru.
bianco_rossa
Feb 15 2006, 12:15 PM
uite k a trecut si Valentine's day...urmeaza Dragobetele.....si tot asa......spor la cumparaturi pentru cei dragi
Leaveyou
Feb 15 2006, 01:37 PM
Vreau şi eu să prostez pe această cale (ca bărbat) împotriva acestei "adopţii" de la catolici (sau ce-or fi ei). Că pe lângă 1 şi 8 martie apar acuma şi Valintine's day şi, parcă văd, o să sărim la cap şi la Dragobete. Păi frate n-am salar aşa mare !!!
Dar să răpsund la întrebare: eu am luat o fustă pentru doamna. Ea mi-a luat banii şi mi-a mulţumit frumos ! Domnilor !!! Ar trebui să facem un miting ceva, aşa nu se mai poate !!!
JOS CU PROSTIILE CAPITALISTE (NE AJUNG CELE COMUNISTE, vechi, dar cinstite) !
COSMIN C
Feb 24 2006, 12:32 PM
Pai, azi e Dragobetele !! Nimic , nimic ?! Nu sarbatoreste nimeni ?!
Max
Feb 24 2006, 02:28 PM
Eu am un caduo special..pt .o shmen***..

...sper sa-l primeasca
bianco_rossa
Apr 16 2006, 08:03 PM
dap....iar o okzie d facut cumparaturi....io raman la parerea mea....orice e bine primit...o floare....un sarut...orice..numa sa fie din inima
gata.....k deja devin prea sentimentala
alecsa_rd
Apr 16 2006, 09:41 PM
iti dau dreptate, bianco_rossa...nu conteaza cat de substantial este cadoul(scump, ieftin) atat timp kt e facut din suflet...si niste cuvinte spuse la momnetul potrivit pot insemna mai mult decat niste cadouri materiale ! how sweet...
Radu10mai
Apr 17 2006, 09:50 AM
Sper sa fie cum zicetzi voi....ca stau cam prost cu banii!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.