Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tom si Jerry... despre desene animate cat cuprinde!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4
Cai Lun
Noi... suntem oameni seriosi, cu demnitate si respectabili; avem intodeauna o aplecare spre decenta si sobrietate. Dar tot ne plac desenele! Si daca e cineva care nu rade cand si-o fura Tom de la Jerry.. e rugat sa nu mai intre pe acest topic! crazy.gif

Cine o mai tine minte pe Mihaela?
Eu eram si inca mai sunt innebunit dupa "Nu zaiets, pagadi!" [am toata colectia si stiu toate noutatile despre... icon_redface.gif]
Tom si Jerry, Bugs, Duffy, Road Runner, Tweety, inca nu au murit! Nici mai batranii Pluto, Mickey Mouse, Chip si Dale, Donald, Droopy, Woody!
O alta generatie este si cea cu Testoasele Ninja, Seiber Rider, Capitan Planet, Voltron, Calaretul Singuratic...
Cat despre prezent.. deja sunt dapasit.. acum exista posturi TV de desene animate precum Cartoon Network sau Fox Kids care au propriile seriale!
Sunt si o sumedenie de filme de desene animate...

Asadar animatie pe toate gusturiele si pentru toate varstele! Voua care v-au placut, care va mai plac? Asa-i ca tineretul din ziua de azi?... 010.gif

Astept sa dati frau liber acelei laturii inca inocente.... care stiu ca pastreaza cu sfintenie in amintire eroii vostri animati!
...eu am plecat, incepe Familia Flinstone! mamba.gif
Tudor
excelent topic ... tom & jerry - fenomenal !
doar golul lui claudiu din ghencea cand am batut cu 1-0 ma poate scoate dintr-o depresie asa cum reusesc personajele astea de-a dreptul legendare .
altele ... ma mai gandesc si promit sa revin , topicul trebuie dezvoltat !

PS - si kiar nimic despre buldog ? ' speak to me , boy ! '
CyberDog
"Fantasia" ramane pentru mine de capatai. Si Disney in general.
Cine isi mai aduce aminte de Felix the Cat si Betty Boop ? Sau Mighty Mouse?
An`TIN
prin preajma anului 1990 (acum nu stiu sigur daca inainte sau dupa)se dadeau la Tv niste desene animate romanesti cu Gruia . Aveti idee , as putea gasi undeva aceste desene ? (Gruia avea o sabie cu o putere extraordinara si cu ajutorul ei ii invingea pe turci de fiecare data , iar celor din neamul lui , atunci cand plecau in afara tarii le aparea o ghinda in dreptul inimii care licurea), alte indicii nu-mi mai vin acum in mine .

Un calduros "La Multi Ani" tuturor !!!
Dumi-DC
Favoritii mei ramn Asterix si Obelix si poate Bugs Bunny tari de tot
paddy
Balanel si Miaunel 010.gif Alba ca zapada si cei sapte investitori
alexyutza
Bun subiect ! Indiferent de varsta cu totii mai avem in suflet o particica din copilarie inca vie ... Si mie mi-au placut desenele animate , dar acum sincera sa fiu nu prea le mai suport .
Singurale care inca mai imi fac placere sa le vad sunt : Tom si Jerry , anastasia , cred ca cel mai bun , si noile productii Disney... Duffy , Tweety mi se par depasiti...
Fiecare cu gusturile lui ...
pinky
Mor cand vad ca au tradus Cratoon Network-ul, nu mai are nici un farmec fara vocile originale!!Numai la Tom si Jerry mai pot sa ma uit...a fost o mare tampenie ce au facut, majoritatea celor de varsta mea au invatat engleza de acolo, ca daca era sa invatam doar de la scoala... icon_rolleyes.gif Si nici desenele nu mai sunt asa faine cum erau!!

Imi placeau cam toate desenele de acolo, The Finstones, Dexter's Laboratory, Looney Tunes, Scooby Doo, The Jetsons, The Smurfs, Captain Planet, mai era unul cu niste fructe si o fetita la care ma uitam mereu, Johnny Bravo, Blinky Bill, desenele cu Droopy, Powerpuff Girls, Johnny Quest si toate celelalte!!
Si desenele care au innebunit fetitele din toata lumea la vremea respectiva, mi-au marcat copilaria, cele mai buna desene japoneze, Sailor Moon, cele mai tari!! nana2.gif Fiecare fata voia sa fie una din cele 5, era Sailor Moon mania!!
A, da, mi-a placut si Mila, ala cu jucatoarele de volei, stiu ca erau japoneze si vorbeau in germana!!Daca ma mai uitam un pic la ele prindeam ceva si din germana!!
Na cam atata, daca-mi mai aduc aminte de altele le scriu!!Oricum, m-as uita si acuma la ele daca n-ar fi traduse, nu pot sa aud alte voci decat acele personaje care le stiu de mica!!
Cai Lun
Hm.. zicea cineva de desene animate romanesti? Pai.. parca erau si alea cu fratii Novaci, tot asa - dupa '89..... nana2.gif
COSMIN C
De omuletul lui Gopo nu-si aminteste nimeni ??
Asterix si Obelix, fenomenali , i-am descoperit cand fiul meu a ajuns la varsta desenelor animate.... Ajunsesem sa nu mai stim pentru cine punem caseta, pentru el sau pentru noi....
Cai Lun
QUOTE(COSMIN C @ 1 Dec 2005, 14:19) *
De omuletul lui Gopo nu-si aminteste nimeni ??
Asterix si Obelix, fenomenali , i-am descoperit cand fiul meu a ajuns la varsta desenelor animate.... Ajunsesem sa nu mai stim pentru cine punem caseta, pentru el sau pentru noi....

Da, da! Interesant si Gopo.. doar ca.. era ceva mai abstract asa.. sau poate era de fapt original...
pinky
Desene animate moderne, generatia MTV, Daria si Beavis & Butthead, mie imi plac super mult!!Dar peste toate este South Park thumb.gif
Cai Lun
Nu zaiets, pagadi!!... nimeni??? 256.gif
Cai Lun
Cine a vazut Chicken Little? Eu unul l-am vazut si... imi pare rau ca am dat banii... nu a meritat... nono.gif
FarfelkugeL
Cel mai tare ramane tot Ice Age !!!!
Cai Lun
QUOTE(Red|Dawg48 @ 7 Dec 2005, 12:01) *
Cel mai tare ramane tot Ice Age !!!!

...si unde mai pui ca la anu' apare Ice Age 2.. bananasmile.gif Abia astept! icon_redface.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 7 Dec 2005, 12:34) *
...si unde mai pui ca la anu' apare Ice Age 2.. bananasmile.gif Abia astept! icon_redface.gif

O DA !
ICE AGE 2 !!!
Are cineva imagini/print screen ceva ???
Cai Lun
Pai nu ai vazut promoul? - Cel cu veverita pe banchiza de gheata? Ti-l trimit eu daca vrei...
Rossi
desenele care miau placut intradevar cand eram mai mic au fost the flinstones erau cele mai marfa acolo totul era haios pana si cum se barberea fred cu scoica aveau si niste ideei grozave cei care leau facut mai ales faza aia de sfarsit cand ramanea fred pe afara si trezea tot cartieru erau super
WILLMA I'M HOMEEEEEE!!!! WAT'S FOR SUPPER ?????
Cai Lun
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 7 Dec 2005, 15:38) *
desenele care miau placut intradevar cand eram mai mic au fost the flinstones erau cele mai marfa acolo totul era haios pana si cum se barberea fred cu scoica aveau si niste ideei grozave cei care leau facut mai ales faza aia de sfarsit cand ramanea fred pe afara si trezea tot cartieru erau super
WILLMA I'M HOMEEEEEE!!!! WAT'S FOR SUPPER ?????

..pai inca le mai poti vedea pe Cartoon Netowork... sunt in fiecare zi de lucru de la 12:00... icon_redface.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 7 Dec 2005, 13:29) *
Pai nu ai vazut promoul? - Cel cu veverita pe banchiza de gheata? Ti-l trimit eu daca vrei...

SEND !!!!
Rossi
CL chestia e k nu mai am eu timp acum sa ma uit din pacate si eu nu sunt de obicei acasa la ora asta si cand sunt numai de desenu mai am timp cu toate k uneori mias dori sa am timp si sa il petrec cum il petreceam atunci da o chestie care ma nu o agreez este k desenele pe cartoon network sunt traduse si le cam ia din farmec ... ai zis k le da de la 12 in zilele de lucru dar sambata si dumink de la cat le da???
bianco_rossa
vaiiiii...knd imi aduc aminte k stateam cu ochii holbati si ma uitam numa' la Cartoon Network..nu k azi nu m'as uita....dexter, tom & jerry, scooby doo(preferatu' meu)...si multe altele...d acolo am inv engleza in primii ani d scoala.....acum ma uit si la X-men....pakt k cele d p CN sunt traduse..sincer nu mai au nici un farmec...abia dak ma mai uit..nu m,ai sunt aceleasi voci cu kre am crescut:(...
alexyutza
Ati vazut desenele Courage the cowarly dog ? Super tare ... cred ca daca ar mai fi si acuma , m-as mai uita , asa din cand in cand ... icon_redface.gif
bianco_rossa
daaa......bine alexyuta...si io ma uit la alea....e belea kinele ala 010.gif
alexyutza
QUOTE(bianco_rossa @ 5 Feb 2006, 12:44) *
daaa......bine alexyuta...si io ma uit la alea....e belea kinele ala 010.gif

Ce ink se mai difuzeaza la teleu ? eu nu stiam .......
BaD-ReD-DoG
Desene.....Hmmmm..... Cel Mai Mult Mi`au Placut Viatza Cu Louie !!!
alexyutza
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 5 Feb 2006, 19:18) *
Desene.....Hmmmm..... Cel Mai Mult Mi`au Placut Viatza Cu Louie !!!

Desenele asta se mai difuzeaza si acuma pe Fox kids , daca nu ma insel .... frate-miu se mai uita uneori cand nu are ce face ..... 010.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(alexyutza @ 5 Feb 2006, 18:46) *
Desenele asta se mai difuzeaza si acuma pe Fox kids , daca nu ma insel .... frate-miu se mai uita uneori cand nu are ce face ..... 010.gif

rofl.gif
alexyutza
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 5 Feb 2006, 22:10) *
rofl.gif

Asta ziceam si eu .... are 19 ani ...in rest e destul de normal...... 010.gif 010.gif 010.gif
BaD-ReD-DoG
Nush..>Cele mai populare desene sunt TOM & JERRY !< HAITA_DINAMO.gif
caine_berceni
Mie mi-a placut Andy Larkin si farsele lui
alexyutza
Mie Sailor Moon...... icon_redface.gif hai , ca am zis-o si pe asta ..... icon_redface.gif
POOL
Mie imi placeau toate desenele de pe Cartoon network de akum 10-12 ani, kare nu erau traduse. thumb.gif
alexyutza
QUOTE(POOL @ 6 Feb 2006, 2:43) *
Mie imi placeau toate desenele de pe Cartoon network de akum 10-12 ani, kare nu erau traduse. thumb.gif

De acum 10 - 12 ani ??? shocked.gif ... eu nu mai stiu ce am facut ieri sau azi dimineata , da' acum mai bine de un deceniu.... 010.gif
f_rares
Pai noi eram prea mici atunci...
Eu am invatzat engleza de pe Cartoon Network!!Eram cu ochii pe desene non-stop...de la Tom&Jerry pana la Scooby-Doo.
Cai Lun
Eu tocmai m-am uitat acum pe Cartoon la episodul cu "fantoma de 10.000 de Volti"!.. icon_redface.gif

Io cre' ca Scooby e mai tare decat Brouce Willis! nana2.gif

Ca sa zic asa, la mine e lege. Dimineatza la ceai stau pe Cartoon! Au seria aia tare: Dexter > Johnny Bravo > Tom & Jerry > Loony Tones > Familia Flinstone > Scooby Doo. Hai ziceti ca nu se merita? 010.gif

PS> Stie cineva daca au aparut cele doua episoade noi de la "Nu zaiets, pagadi!"? Ca pe cele vechi le am.. icon_redface.gif [toate 18!]
POOL
QUOTE(alexyutza @ 6 Feb 2006, 11:15) *
De acum 10 - 12 ani ??? shocked.gif ... eu nu mai stiu ce am facut ieri sau azi dimineata , da' acum mai bine de un deceniu.... 010.gif

De akolo am invatzat si eu engleza, de aceea nu am uitat lucrurile astea, nu tzin minte toate desenele care erau pe atunci da' stiu k m-am uitat si k akolo am invatzat engleza. thumb.gif

PS: Unii stau mai bine ku memoria. thumb.gif
alexyutza
QUOTE(POOL @ 6 Feb 2006, 17:06) *
De akolo am invatzat si eu engleza, de aceea nu am uitat lucrurile astea, nu tzin minte toate desenele care erau pe atunci da' stiu k m-am uitat si k akolo am invatzat engleza. thumb.gif

PS: Unii stau mai bine ku memoria. thumb.gif

Si eu am invatat engleza de pe Cartoon ,dar si de la gradinita .....nu stau chiar asa de rau cu memoria , mai glumesc si eu , uneori.... 010.gif .am ramas surprinsa de exactitatea temporala .... crazy.gif 10-12 .... 010.gif
generatia noastra in proportie de 80 % a invata limba engleza din desene animate , dar franceza sau neamta de unde ? 010.gif
Cai Lun
...ma uitam si io la Dexter si a venit mama si a dat pe Pto Tv sa se uite la "Tanar si Nelinistit"... 256.gif
oisher
engleza am invatat`o si eu tot de la desenele animate dupa cartoon..... 010.gif
POOL
QUOTE(alexyutza @ 6 Feb 2006, 16:21) *
Si eu am invatat engleza de pe Cartoon ,dar si de la gradinita .....nu stau chiar asa de rau cu memoria , mai glumesc si eu , uneori.... 010.gif .am ramas surprinsa de exactitatea temporala .... crazy.gif 10-12 .... 010.gif
generatia noastra in proportie de 80 % a invata limba engleza din desene animate , dar franceza sau neamta de unde ? 010.gif

Eu am a doua limba germana, numai k is bota, lemn cu vreti sa0mi ziceti, habar n-am cum am scos media 7 (cea mai mika) la liceu cu profil uman. Poate dak era un cartoon network in germana, stiam si germana numai k dak nu a fost si eu is bota. 149.gif
alexyutza
QUOTE(POOL @ 6 Feb 2006, 21:38) *
Eu am a doua limba germana, numai k is bota, lemn cu vreti sa0mi ziceti, habar n-am cum am scos media 7 (cea mai mika) la liceu cu profil uman. Poate dak era un cartoon network in germana, stiam si germana numai k dak nu a fost si eu is bota. 149.gif

Eu am limba a 2 a franceza si in mod surprinzator am scos media 10 la liceu cu profil real ..... 010.gif Parca am mai prins ceva de la filmul ala , " Taxi ".....
oisher
eu am a doua limba francez.... dar sunt planta..... nush cum am trecut la franmceza la profil real.... 010.gif
Cai Lun
Alooooooooooooooooooooooooo!!!!!! offtopic.gif
BaD-ReD-DoG
Atzi dat`o in limbi si nu e bine !! Is Cori la Franca :((.
Desene mishto Inuiasha ! bananasmile.gif
caine_berceni
Alte desene marfa X-men mie unu mi-au placut cel mai mult
Sezran
QUOTE(Cai Lun @ 1 Dec 2005, 15:06) *
Nu zaiets, pagadi!!... nimeni??? 256.gif

nu, cai lun, PAGADI!

esti sigur ca au fot doar 18?
COSMIN C
"Nu Zaietz, nu Pagadi" insemna ceva de genul"Lasa ce te prind eu iepurasule?" Sau "Ai de grija , iepurasule?":shocked: icon_lol.gif
Cunoscatori de rusa pe aici? drunk.gif
Coma-Profunda
Imi placeau foarte mult desenele animate cand eram mai mic.....acum am si eu o varsta si na...oricum Tom & Jerry raman cele mai populare desene ! HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.