QUOTE(matador @ 6 Mar 2007, 9:37)

cai lun , pe ce suport ai "Nu zaiets, pagadi!" ca as fi si eu interesat de serie
:) Le am pe HDD (toate cele 18 episoate!

)
QUOTE(iuliu @ 6 Mar 2007, 10:15)

" lasa , o sa vezi tu pana la urma "
... sau pe americaneste "I'll be back!"
QUOTE(marianneagu @ 6 Mar 2007, 10:45)

Imi aduc aminte si acum de ora magica 7 (dupa revolutie) . Incepeau "desenele". Si nu cred ca voi uita vreodata "Aventurierii spatiului", "Captain Planet", "John Blackstar", "Saber Rider and the Star Sheriffs", "Ratonii", "Sandy Belle", "Aventurile lui Nils Holgerson" (nu stiu daca am scris corect). Dar desenele animate care m-au marcat profund le-am vazut pentru prima data imediat dupa revolutie, la cateva zile, pe tvr1 : "Ferma animalelor". Bineinteles ca nu pot uita nici Tom & Jerry, Goofy, Donald, Woody, Popeye the saylor (ce fata avea Olive !), Chip si Dale, si lista poate continua.
(nu stiu cum se scrie, dar parca asa se pronunta).
Moa, deci m-a uns pe suflet postul asta! Iti mai aduci aminte sunetul sabiei lui Saber? Pffffff cate sabii de lemn imi faceam la tara si ce invidios eram pe aia care aveau din plastic! Au mai fost alea cu Voltron, Macron 1...
Sonundtrack-ul de la Sandy Belle il am si acum mp3 si il tin pe CD player, de cate ori il aud ma apuc de cantat!

Mie mi se parea mai frumoasa Sandy decat April, se imbraca mai misto... dar dupa aia, mai spre finalul seriei cand se facuse mare nu mai era asa de simpatica...
La Ratoni tin minte ca pe mosul ala nesuferit in chema Cyril Rictus... Adevarul e ca avea un ranjet...

Vad ca nu a pomenit nimeni de Strumfi. Aia au facut si ei furori... Gargamel si motanul lui... Si a mai fost si "Calaretul Singuratic" parca se numea... mama, tot timpul eram cu var'miu in fuga, ca adica noi suntem pe cai. Problema a fost cand a aparut Zorro si nu mai stiam daca masca aia de pe ochi il reprezenta pe Calaretul singuratic sau pe Zorro...

Cred ca asta cu Calaretul era insirata din Winetou..