Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tom si Jerry... despre desene animate cat cuprinde!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4
DiliBili
Desenele care mi-au placut cel mai mult: Spiderman, Scooby Doo, Denis si Dexter
Cai Lun
QUOTE(Sezran @ 10 Feb 2006, 8:13) *
nu, cai lun, PAGADI!

esti sigur ca au fot doar 18?

Dap, si dupa cum am zis le am pe toate. icon_redface.gif Vor mai apare anul asta doua episoade produse de o firma americana, dar in stil adveriseing... sunt menite sa faca reclama la nu stiu ce... Oricum, daca auziti ceva dati-mi si mie de stire, tin neaparat sa le am pe toate! icon_redface.gif
Livia
cel mai mult imi place cow&chicken icon_redface.gif 010.gif
mai ales episodul cu A1 tongue.gif
COSMIN C
Cai Lun, si traducerea, unde-i traducerea ? taunt.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(Livia @ 10 Feb 2006, 15:23) *
cel mai mult imi place cow&chicken icon_redface.gif 010.gif
mai ales episodul cu A1 tongue.gif

Nu prea imi placeau alea......nu puteam sa le inteleg nici pe alea nici pe 2 stupid dogs alea de pe cartoon sunt nashpa raaaaaaau !!
alexyutza
Dintre noile desene , cel mai fain e South Park ..... thumb.gif
Am cateva episoade si pe CD , uneori ma mai si uit peste ele .. cand sunt singura , normal ,.... 010.gif
antisteaua
Si mie imi plac desenele animate. Imi place sa ma uit la Tom & Jerry dar cel mai tare ma amuza desenele cu coiotul si strutul.

Bip Bip 010.gif
An`TIN
sa vb de limba franceza .... mi-am amintit de "Tin-Tin" busted_blue.gif , asta era un james bond mai mic (si francez, fireste )
Cai Lun
QUOTE(antisteaua @ 14 Mar 2006, 23:13) *
Si mie imi plac desenele animate. Imi place sa ma uit la Tom & Jerry dar cel mai tare ma amuza desenele cu coiotul si strutul.

Bip Bip 010.gif

...io tin cu cocitu'!... taunt.gif
MosIonRoata
Desenele animate sunt lucrarea satanei iar vocile
alea pitigaiate care sa aud in fundalul sonor
al acestor productii sunt vaietele suplicatilor din
focul gheenei.

Aceste blestematii sunt chiar mai periculoase pentru suflet
decat alte productii "aristice" generate de democratie,
pentru ca raul pe care il contin este mai putin manifest si
este astfel mai greu de reperat ca atare de catre parinti si copii.

Sanatate!
Cai Lun
vampire.gif Aha, deci eu toata viata mea voi fi un blestemat, condamnat la pieire. Daca focul ghenei impleteste in veninul sau si asemenea esente, atunci cu siguranta ca imi voi reconsidera pozitia fata de acel "loc"...

Unii dintre noi nu s-au nascut la 50 de ani... taunt.gif
MosIonRoata
Iara unii dintre noi nu s-au nascut ieri.

Sanatate!
marcher
Ofer 1000 de euroi pentru un episod in care coiotul il haleste pe strut!
Cai Lun
QUOTE(MosIonRoata @ 15 Mar 2006, 2:58) *
Iara unii dintre noi nu s-au nascut ieri.
Sanatate!

tongue2.gif ...dar cu siguranta inaintea erei noastre!.. vampire.gif

--------------------

A vazut cineva Dinosaurus?
DUMMY
Imi aduc aminte ca eram mic, aveam 5-6 ani iar eu cu toti prietenii mei ne jucam in spatele blocului, in fiecare zi la ora 7 dupa amiaza mama iesea pe balcon si ma chema in casa la desene...in 2 minute nu mai era nici un copil in spatele blocului..eram disperati de desene deoarce atunci singurl progam care deifuza desne era televiziunea romana ( TVR1 ) , televiziunea prin cablu era un vis la aceea vreme !
Cele mai frumoase desene : Tom & Jerry !
Ratacitu
Isi aduce cineva aminte de Marin Boy?
Capirossi
Primele desene din viata mea. Le-am vazut la Cosmos, primul TV al parintilor mei ( la concurenta cu TV Rubin ), ambele rusesti, alb-negru desigur.
Era vorba despre un baietel & un submarin. Imi chinui creierii groaznic sa-mi amintesc detalii. A trecut o viata de atunci. Apoi au fost Lolek & Bolek, Fred & Barney, seriile vechi nu astea de acum. Felix, the Cat...
Ratacitu
QUOTE(Capirossi @ 3 Mar 2007, 19:07) *
Primele desene din viata mea. Le-am vazut la Cosmos, primul TV al parintilor mei ( la concurenta cu TV Rubin ), ambele rusesti, alb-negru desigur.
Era vorba despre un baietel & un submarin. Imi chinui creierii groaznic sa-mi amintesc detalii. A trecut o viata de atunci. Apoi au fost Lolek & Bolek, Fred & Barney, seriile vechi nu astea de acum. Felix, the Cat...

verystrange.gif
Inca un batrin pe site bananasmile.gif

Pai e vorba de Marin Boy cu sirena lui fermecata beerchug.gif
Capirossi
blowup.gif... Am glumit, mi le-a povestit tata. bag.gif
biancap78
Wow...cum am ratat eu topicul asta? icon_rolleyes.gif
cred ca desenele sunt bune cateodata...eu ma mai uit la tom si jery la powerpuff girls, dexter sau de pe jetix la Galactic football si Spioanele.....imi mai plac cei de la Familia Flinstone... bananasmile.gif
Ankutza
tom si jerry ... chiar zilele astea mi-am luat o serie din ele sa ma mai uit si eu ... ca de televizor am uitat ... oricum ...vesnic tom si jerry vor ramane cele mai tari desene animate thumb.gif bananasmile.gif
super_dog
Mie si acuma imi mai plac unele desene: Copii de la 402 si Viata cu Loui (ambele de pe Fox Kids) bananasmile.gif
nicolle_reddog4ever
Ce topic interesant am ratat icon_lol.gif
Eu ma uit la copii de la 402, spioanele, galactic football si la tom si jerry icon_rolleyes.gif
matador
cai lun , pe ce suport ai "Nu zaiets, pagadi!" ca as fi si eu interesat de serie
iuliu
Favoritul meu a fost si va fi ratoiul Donald , tipul cel mic si nervos , care se aprinde repede la orice nedreptate , e gata sa se ia la bataie cu tot felul de haidamaci , da de dracul , fuge , uneori o incaseaza si mereu o ia de la inceput . Nu pot sa uit cum inghite in sec cand intelege ca a incurcat-o.
Alti favoriti , toata seria lui Walt Disney cu Micky Mouse si Pluto , Tom si Jerry , coiotul si strutul (imi pare rau Marcher , coiotul va ramane flamand) si favoritii lui Cai Lun , lupul si iepurasul ( si lupul va ramane flamand ). Am ceva colegi rusi la lucru si traducerea libera ruseste - ebraica - romana a ceea ce striga lupul pare a fi : " lasa , o sa vezi tu pana la urma "
cane loco
cele mai tari desene animate erau alea cu motanul silvester si cu ratoiul ala sasait si martianul ala pierdut in spatiu.Totusi un bonus si pentru lupul ala ,,nu zaet pagadi''.
marianneagu
QUOTE(MosIonRoata @ 15 Mar 2006, 1:49) *
Desenele animate sunt lucrarea satanei iar vocile
alea pitigaiate care sa aud in fundalul sonor
al acestor productii sunt vaietele suplicatilor din
focul gheenei.

Aceste blestematii sunt chiar mai periculoase pentru suflet
decat alte productii "aristice" generate de democratie,
pentru ca raul pe care il contin este mai putin manifest si
este astfel mai greu de reperat ca atare de catre parinti si copii.
Sanatate!

Ai baut apa dupa becali ? icon_lol.gif
marianneagu
Imi aduc aminte si acum de ora magica 7 (dupa revolutie) . Incepeau "desenele". Si nu cred ca voi uita vreodata "Aventurierii spatiului", "Captain Planet", "John Blackstar", "Saber Rider and the Star Sheriffs", "Ratonii", "Sandy Belle", "Aventurile lui Nils Holgerson" (nu stiu daca am scris corect). Dar desenele animate care m-au marcat profund le-am vazut pentru prima data imediat dupa revolutie, la cateva zile, pe tvr1 : "Ferma animalelor". Bineinteles ca nu pot uita nici Tom & Jerry, Goofy, Donald, Woody, Popeye the saylor (ce fata avea Olive !), Chip si Dale, si lista poate continua. Imi mai aduc aminte de genericul de la desenele de pe bulgari, cand se rostogolea bulgarele ala de zapada si crestea din ce in ce mai mare, iar melodia parca era ceva cu "leka noshdetza"
(nu stiu cum se scrie, dar parca asa se pronunta).
anmini
icon_rolleyes.gif dar de Sandy Bell nu-si aminteste nimeni?
marianneagu
QUOTE(anmini @ 6 Mar 2007, 11:34) *
icon_rolleyes.gif dar de Sandy Bell nu-si aminteste nimeni?

Am amintit in postul de mai sus thumb.gif
Oricum: http://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk
Leaveyou
Sunt fan desene animate.
1. Shrek (1 și 2 și sigur 3 care trebuie să apară), 2. Ice Age (câte or săscoată); 3. Finding Nemo, 4. The Road to El Dorado; 5. Atlantis - The lost empire, 6. A Bug Life's., 7. Antz., 7. Mulan, 8. Monster Inc, 9. Osmosis Jones (juma film - juma desene), 10. Over the Bush (apărut de curând), 11. Open season (la fel ca 10), 12. Anastasia, 13. Albă ca zăpada (nu râdeți, bă !), 14. Frumoasa și Bestia, 15. Doamna și Bagabondu și mă opresc aici că or să-mi dea dojană.
De la Cartoon Network ați uitat Two Stupid dog (doar nu din cauză că suntem dinamoviști). ScoobyDoo nu-mi place.

motanul silvester si cu ratoiul ala sasait si martianul ala pierdut in spatiu
Și ălea cu cocoșul cu tic verbal și câinele. Asterix nu mai vorbesc. Hei, mi-ar lua toată ziua să spun ce-mi place.

Dacă aveți Asterix Divx spuneți și negociem drink.gif
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif Oameni serioși sunteți voi ?
anmini
QUOTE(marianneagu @ 6 Mar 2007, 11:48) *
Am amintit in postul de mai sus thumb.gif
Oricum: http://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk

icon_redface.gif super. recunosc ca nu vazusem in postul tau si desenul acesta. thumb.gif
paddy
Isi mai aduce cineva aminte de Gopo ???
Mai era si Sindbat marinaru, Heidi. Lampa lui Aladin , Testoasele ninja, Pic si Poc, Balanel si Mieunel....
super_dog
Dintre desenele mai vechi ce le-am prins si eu imi plac: Droopy Dee, Scoopy Doo, tot ce tine de Loony Toons si bineintes Tom & Jerry
marianneagu
Chiar ca de testoasele ninja uitasem. Nici pana acum nu am aflat cum il chema pe maestrul lor. Preferatul meu era michelangelo, cel cu nunceak-urile. Doamne, cred ca ma indragostisem de April, cand imi amintesc ma umfla rasul. Eram innebunit de statiile lor de emisie receptie, imi facusem si eu din lemn, la tara, si zbieram cat puteam sa ma auda frate-miu si vara-miu, din celalalt colt al gradinii, pe "statiile" lor. 010.gif
Leaveyou
rofl.gif rofl.gif Tare de tot ! Sper că nu era prea mare grădina. rofl.gif
dudu1961
Am virsta pe care o am dar ma mai uit si acum la desene cind altceva nu am de vazut la tv si o sa rideti dar cel mai tare tot Tom si Jerry imi place si ma mai uit la XMen , asta e unii dintre noi mai dam si in mintea copiilor , pina ne vin nepotii . crazy.gif
tina_dinamovista
bineinteles ca tom si jerry raman preferatele majoritatii care sau nascut dupa revolutie.Si acum in weekend ma uit la desene dar din pacate acum copii sunt innebuniti dupa desene cu dragoni cu cartonase, numai este ca pe vremea cand eram noi copii, piticii de acuma au in cap numai calculatoare nu mai copilaresc, numai stiu sa se joace.
TOM & JERRY forever
Ankutza
a ... am uitat sa zic de alea cu captain planet ... alea erau in floare cand eram eu mai micuta icon_biggrin.gif
super_dog
Da, da Ancutza si mie mi-a placut Captain Planet. Mi-am mai amintit si altele: Spiderman, Academia de politie, Inspectoru Gadget....si cred ca mai sunt. Cand o sa imi mai amintesc ceva o sa va mai zic. beerchug.gif
Cai Lun
QUOTE(matador @ 6 Mar 2007, 9:37) *
cai lun , pe ce suport ai "Nu zaiets, pagadi!" ca as fi si eu interesat de serie

:) Le am pe HDD (toate cele 18 episoate! bananasmile.gif )

QUOTE(iuliu @ 6 Mar 2007, 10:15) *
" lasa , o sa vezi tu pana la urma "

... sau pe americaneste "I'll be back!" verystrange.gif

QUOTE(marianneagu @ 6 Mar 2007, 10:45) *
Imi aduc aminte si acum de ora magica 7 (dupa revolutie) . Incepeau "desenele". Si nu cred ca voi uita vreodata "Aventurierii spatiului", "Captain Planet", "John Blackstar", "Saber Rider and the Star Sheriffs", "Ratonii", "Sandy Belle", "Aventurile lui Nils Holgerson" (nu stiu daca am scris corect). Dar desenele animate care m-au marcat profund le-am vazut pentru prima data imediat dupa revolutie, la cateva zile, pe tvr1 : "Ferma animalelor". Bineinteles ca nu pot uita nici Tom & Jerry, Goofy, Donald, Woody, Popeye the saylor (ce fata avea Olive !), Chip si Dale, si lista poate continua.
(nu stiu cum se scrie, dar parca asa se pronunta).

Moa, deci m-a uns pe suflet postul asta! Iti mai aduci aminte sunetul sabiei lui Saber? Pffffff cate sabii de lemn imi faceam la tara si ce invidios eram pe aia care aveau din plastic! Au mai fost alea cu Voltron, Macron 1...

Sonundtrack-ul de la Sandy Belle il am si acum mp3 si il tin pe CD player, de cate ori il aud ma apuc de cantat! icon_redface.gif Mie mi se parea mai frumoasa Sandy decat April, se imbraca mai misto... dar dupa aia, mai spre finalul seriei cand se facuse mare nu mai era asa de simpatica...
La Ratoni tin minte ca pe mosul ala nesuferit in chema Cyril Rictus... Adevarul e ca avea un ranjet... 010.gif

Vad ca nu a pomenit nimeni de Strumfi. Aia au facut si ei furori... Gargamel si motanul lui... Si a mai fost si "Calaretul Singuratic" parca se numea... mama, tot timpul eram cu var'miu in fuga, ca adica noi suntem pe cai. Problema a fost cand a aparut Zorro si nu mai stiam daca masca aia de pe ochi il reprezenta pe Calaretul singuratic sau pe Zorro... 010.gif
Cred ca asta cu Calaretul era insirata din Winetou..
Radu10mai
QUOTE(Cai Lun @ 7 Mar 2007, 2:57) *
Vad ca nu a pomenit nimeni de Strumfi. Aia au facut si ei furori... Gargamel si motanul lui... Si a mai fost si "Calaretul Singuratic" parca se numea... mama, tot timpul eram cu var'miu in fuga, ca adica noi suntem pe cai. Problema a fost cand a aparut Zorro si nu mai stiam daca masca aia de pe ochi il reprezenta pe Calaretul singuratic sau pe Zorro... 010.gif
Cred ca asta cu Calaretul era insirata din Winetou..

Go Silver ..awayyyyyyy!!! paladin.gif dwarf.gif verystrange.gif
Leaveyou
Familia Simpson ? Și unele vechi, vechi : Pat și Patașon.
dudu1961
Cum sa uiti Strumfii cind toate lumea vorbea de la mic la mare numai de ei sau "Calatoria lui Nills Hoollgerson in Suedia " cu Krumar (atunci toata lumea era sisiita )
gavros
mie mi-au placut foarte mult aceste desene Captain Planet si ca tuturor copiilor si nu numai, Tom & Jerry
super_dog
Daca e sa ne gandim acuma, cam toate desenele ne-au placut beerchug.gif
Cai Lun
Eu nu suport astea noi de pe Cartoon si nici majoritatea aberatiilor de pe Fox Kids.

Va place ala de la miezul noptii de pe TVR 2? Piticul e cel mai tare... zici ca e Dinu cand era mic! icon_lol.gif
biancap78
Da astea de pe Jetix sunt cam prea prea...cu tot felul de prosti, roboti si alte chesti...Cel mai mult de acolo imi place Ce-i cu Andy si viata cu Loue.... icon_rolleyes.gif
mihaiul90
QUOTE(Cai Lun @ 8 Mar 2007, 0:28) *
Va place ala de la miezul noptii de pe TVR 2? Piticul e cel mai tare... zici ca e Dinu cand era mic! icon_lol.gif

Da, e misto, dar mai mult imi placeau alea care le dadeau inainte pe tvr 2 cu Fry si Bender verystrange.gif .
Cand eram mic ma uitam la greu la Tom&Jerry si Captain Planet(ce-mi placeau aia cu inelele lor, eu gasisem prin casa un inel verde si ma credeam ala negru cu inel verde rofl.gif )
Leaveyou
Ăla era cu pământul, nu ? 010.gif

Îmi plăceau și alea cu băiețelul cu creionul fermecat. Cehești, parcă.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.