Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tom si Jerry... despre desene animate cat cuprinde!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4
razvan_ptm
Asta vara ma uitam in fiecare zi la Mickey Mouse de pe tvr 1...sunt cretine rau desenele alea! 010.gif
DJVALY
uite am intrat si eu sa ma dau cu parerea.pai desenul animat e o arta domnilor.tom si jery sint de belea vreau sa spun.
Cel_mai_rosu
Din pacate nu se mai fac desene cum se faceau inainte , Tom si Jerry , Scooby Doo , Droopy maestrul detectiv ,Looney Tunes si inca cateva te uitai de 10 ori la un episod si tot nu te saturai , acum nu stiu inafara de cateva desene (putine din pacate) numai idiotenii scot astia .
Morpheuss
Si copiii s-au mai schimbat... Sunt alte cerinte acum. Vor desene cat mai tampite icon_rolleyes.gif
The Game
Dintre desenele noi, "Copiii de la 402" e chiar reusit.
Cel_mai_rosu
Da "Copiii de la 402" merge , si Ed Edd si Eddy sunt destul de reusite !
gilutza_d
Da alea sunt frumoase si mai merge si Mandy & Billy.
The Game
Nimic nu se compara cu "Viata cu Louie" :X
reddog_sv
Cand imi aduc aminte de primele desene la care m-am uitat..simt cum ma invaluie nostalgia indepartatelor vremuri countingsheep.gif ..cand eram tanar, drunk.gif ...Captain Planet...Grendizer ...Cow and chicken..sau The Frutties, Top Cat, Hong Kong phooey, Dino mutt Wacky Races,Swat Cats ...010.gif ...ce vremuri.. drunk.gif
Cel_mai_rosu
Desenele cu Muttley erau bestiale si Wacy Races si mai era Dastardly and Muttley in their Flying Machines , se uita si tata cu mine la ele doglaugh.gif
The Game
Waky Racers erau bestiale. Dar nu mai tin asa de bine minte.
Mirtchone
QUOTE(marianneagu @ 6 Mar 2007, 12:44) *
Chiar ca de testoasele ninja uitasem. Nici pana acum nu am aflat cum il chema pe maestrul lor. Preferatul meu era michelangelo, cel cu nunceak-urile. Doamne, cred ca ma indragostisem de April, cand imi amintesc ma umfla rasul. Eram innebunit de statiile lor de emisie receptie, imi facusem si eu din lemn, la tara, si zbieram cat puteam sa ma auda frate-miu si vara-miu, din celalalt colt al gradinii, pe "statiile" lor. 010.gif

Il chema Splinter!!!
Mirtchone
Scooby Doo sux! Un caine hapciupaliu si un grup de tampiti...nimic interesant, zau!
The Game
Mda, si tu la ce desene te uiti maria ta?
Mirtchone
QUOTE(The Game @ 26 Dec 2007, 23:06) *
Mda, si tu la ce desene te uiti maria ta?

Imi amintesc (cu mare placere) de ala rusesc cu lupu' (zaiets...), saber rider, macron 1, sandi belle, strumfii, cel cu creatorul de vise si cu zodrac, alea cu aventurierii spatiului (de atunci imi place pizza, ca manca Rana mereu).

Tot misto alea cu floarea cu 7 culori, sandi belle, voltron, blackstar si captain planet.

In perioada (mai) moderna, pe Cartoon Network - Dexter, Johnnie Bravo, Cow&Chicken, neaparat cele cu I R Baboon (ce cantec tampit "You don't need pants for the victory dance/baboon in better than weasel").

Iar din cele clasice - cele disney, Tom&Jerry, Porky Pork, Bugs Bunny, road-runner...

Ce parere ai, dragule?
The Game
Mai intai sunt de parere ca citezi mesajul anterior, lucru fara sens. In rest, da. Cu astea de acum sunt de acord, doar ca tot nu inteleg ce ai cu Scooby Doo. icon_lol.gif
Mirtchone
QUOTE(The Game @ 27 Dec 2007, 0:18) *
Mai intai sunt de parere ca citezi mesajul anterior, lucru fara sens. In rest, da. Cu astea de acum sunt de acord, doar ca tot nu inteleg ce ai cu Scooby Doo. icon_lol.gif

Citez ca sa se vada la ce mesaj raspund si mie mi se pare ca are sens. Da' Scooby Doo nu-mi place de cand eram mic, dar chiar nu-mi place deloc. Poate pentru ca seamana foarte tare episoadele intre ele (desi asta se aplica si altor desene, care-mi plac), poate pentru ca potaia nu stie decat sa tremure (desi mai sunt personaje gen Sibip din Aventurierii Spatiului care zicea doar "Pepo"), poate ca erau vechi (desi Top Cat era si el vechi). Chiar nu-mi dau seama, dar ce e clar e ca incerc sa dezvat copiii de scooby doo axe.gif
Morpheuss
Pe mine nu m-ai convins, cred in continuare in puterea lui Scooby Doo 010.gif
Cai Lun
QUOTE(Mirtchone @ 27 Dec 2007, 1:10) *
Citez ca sa se vada la ce mesaj raspund si mie mi se pare ca are sens.

Ba n-are nici un sens, ca daca nu citezi e evident ca nu poti raspunde decat la ultimul mesaj postat... Si nu e doar un moft, se si da dojana pt. asta.. asa ca degeaba ti se pare ca are sens... tongue.gif
The Game
QUOTE(dennis_reddog @ 27 Dec 2007, 1:21) *
Pe mine nu m-ai convins, cred in continuare in puterea lui Scooby Doo 010.gif

Nici pe mine. tongue.gif
Cai Lun
Pe mine ma plictisesc astia din Scoobz Doo, prefer Johnz Bravo... doglaugh.gif
The Game
Dar mai era unul, cu un caine erou. Facea arte martiale parca si avea o masina haioasa. 010.gif Nu mai stiu cum se numea ...
gavros
cred ca stiu la ce desene te referi, dar am uitat cum se numeau, parca pe caine il chema ceva cu Ma.... icon_redface.gif
o sa le caut si iti spun
gavros
gata, Muttley sper ca la astea te gandeai icon_mrgreen.gif
The Game
Din pacate nu, dar si astea erau frumoase. Era un caine cu urechi mari si avea costum de arte martiale. Avea o masina verde ...
gavros
erau pe Cartoon Network ?
daca da, atunci cautale aici
Leaveyou
QUOTE(The Game @ 27 Dec 2007, 15:46) *
Din pacate nu, dar si astea erau frumoase. Era un caine cu urechi mari si avea costum de arte martiale. Avea o masina verde ...

Hong Kong Phooey !
The Game
Da Liviu! In sfarsit ! 010.gif
The Game
La "The Mask" se uita cineva? Genial. Smoooooooookin'! 010.gif
The Game
Fac apel la oameni seriosi si responsabili sa imi spuna si mie la ce ora este 'Family Guy'. In speranta ca o sa-mi raspunda cineva, va multumesc anticipat.
COSMIN C
Suna-l pe Liviu. Om serios, respectabil si responsabil. bag.gif
Morpheuss
La ora 1:05 pe TVR2. Cred ca e a treia oara cand vad serialul de la cap la coada. Am toate episoadele in pc Click to view attachment
The Game
Mama, asa devreme ? icon_rolleyes.gif
Morpheuss
icon_rolleyes.gif E Family Guy. Merita.
COSMIN C
Ca sa vezi, astia de la tv ar trebui sa faca un studiu ceva, sa afle ca in ziua de azi copiii se trezesc mult dupa miezul zilei. icon_lol.gif
Morpheuss
Nu e 13:05, e 1:05 tongue.gif Si spun inca o data, merita 010.gif
Clau_Goool
Gata, Jocule, de acum incoace noapte alba se anunta la tine ... Nu uita sa iti pui ceasul sa sune.
PS : Si daca te trezesti da-i un bip si lui Liviu sa nu le piarda nici el ... crazy.gif
COSMIN C
QUOTE(dennis_reddog @ 19 Jun 2008, 15:11) *
Nu e 13:05, e 1:05 tongue.gif Si spun inca o data, merita 010.gif

Aaaa, inseamna ca au facut studiul ala. Nu-s chiar prosti. Va dau desene ca sa nu va uitati la alea cu bulina rosie.
Morpheuss
Ce bulina?Click to view attachment
The Game
Gata, deci de acum incolo de la 1:05 m-am pus pe TVR 2, desi la mine in camera se vede destul de nasol. Claule, il sun si pe Liviu, tu nu te uiti ?
POOL
E tare "a family guy" sunt niste faze la care pici pe jos de ras, eu am vazut doar cateva dintre ele pe youtube. De exemplu aceea cu copilu asta socat cand merge la maicasa care statea in pat sa se odihneasca.. si asta tot zice: mum... mum...(maicasa nimica)... mum mum... mum ... mummy mummy... repeta vreo 15 secunde dupa care maicasa ii raspunde foarte iritata: WHAAAT?... si asta: Nothing .. si dupa aia rade doglaugh.gif si pleaca. Uite ca v-am zis si o poveste. wink2.gif
The Game
La 'Piratul Jack cel teribil' se uita cineva? icon_lol.gif
Cai Lun
Am vazut si eu 2 episoade acum... icon_redface.gif E "old school", deci merge...

...si inca doua... icon_redface.gif

damn!... si inca doua! verystrange.gif
The Game
Esti pirat?
Nu, sunt supa la plic.
Aaa, ce bine ca daca erai pirat nu puteam sa te las sa treci.
010.gif
Morpheuss
Casa lui Foster pentru prietenii imaginari

Branza e genial. 010.gif

Sau Negrele aventuri ale lui Billy si Mandy! Aveam portie de ras in fiecare seara acum ceva timp 010.gif
Cai Lun
Din bancea mea, mai sus mentionatele mi se par niste idiotenii... drunk.gif
POOL
Vor aparea acuma niste desene interesante: Penguins of madagascar. Am vazut primele 2 episoade care au fost produse pentru a promova primul sezon al desenelor ce vor rula de la inceputul lui martie. thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.