Anonymous
Nov 7 2003, 09:12 AM
Citeam intr-un ziar ... netoiu (nesimtirea in persoana) declara ceva de genul: "Jucatorii au fost prea optimisti..."
Asta chiar ca e o declaratie de om cretin, idiot. Pai cum ar putea juca o echipa daca jucatorii ar fi pesimisti? Ce ar fi iesit daca jucatorii ar fi gandit "nu avem nici o sansa"? Cred ca o luam mai usturator decat am luat-o.
Cu conducatorii pe care ii avem, care au o mentalitate de vinzatori de butelii si de bisnitari de marginea strazii, nu o sa ajungem niciodata mai departe.
DINAMO, te iubim!!!
Sabin
Nov 7 2003, 11:31 AM
Nu ca as fi deacord cu nesimtzitul de Netzoiu care-si bate joc de noi si vinde jucatorii pe care i-a adus el la Dinamo cand ne e lumea mai draga, dar cred ca e ceva adevar din ce a zis el: noi suntem romani si cand ne lauda cineva ne credem campioni mondiali. Ceva de genul asta au ipatzit si jucatorii nostri care citeau in fiecare zi prin ziare cat de slaba e echipa asta, Spartak, ia bataie dupa bataie, iar ei sunt niste super vedete care au batut de doua ori pe Sahtior si au jucat la mishto cu Gloria. Baietzii au dat dovada de mare neprofesionalism dupa dubla cu Sahtior, cand toata lumea ii lauda si zicea ca DINAMO este echipa momentului..., s-au automultzumit si nu s-au mai pregatit la fel. De meciul cu rrapid nu mai zic nimic... FORZA DINAMO!!
Anonymous
Nov 7 2003, 11:56 AM
Ai dreptate, dar aici e vorba de OPTIMISM ... si una e sa fii optimist si alta e sa te lauzi sau sa te crezi mare. Intr-adevar, ai nostri si-o cam iau in cap cand vad ca sunt laudati, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie optimisti.
Sabin
Nov 7 2003, 06:17 PM
Am avut mare ghinion ca am cazut cu o echipa care parea accesibila. Toata lumea ne dadea favoritzi, chiar cu sanse mari de tot. Mentalitatea fotbalistului roman, care numai profesionist nu e, este sa trateze cu superficialitate infruntarile in care sunt consideratzi de unii vaforitzi. Pai cand au auzit beietzii ce declara nu stiu ce jucator din Rusia ca Dinamo are 80% sanse de calificare, Cristi Balaj i-a arbitrat si a declarat ca Dinamo are mari sanse, chiar Andone a spus ca Spartak nu e ca Sahtior, o echipa europeana, ci una de fortza... Pai din ce a zis Andone intzeleg ca Spartak e o echipa de kk pe langa Sahtior, o echipa europeana. Pe langa toate astea, in ziare citeam aproape zilnic ce echipa buna e Dinamo, spectaculoasa, echipa momentului, apoi, dupa meciul cu Brasov, chiar echipa anotimpului. Marii nostri jucatori, auzind toate aceste aprecieri, si-au luat lumea in cap, si lucrul asta cred ca se putea evita cand s-a vazut efectul la meciul cu rrapid si Gloria. Mie mi s-au aprins beculetzele cand am vazut meciurile astea si cred ca Andone a gresit, nereusind sa-i tzina pe totzi in priza, concentratzi pana la capat. Un sezon tzine pana la vara si nu doar cateva etape, cat joaca Dinamo bine. Chestia asta tzine de psihologia jucatorilor, de mentaliatea lor ca profesionisti. La capitolul asta Dinamo este deficitarat. Baietzii astia de la Dinamo sunt labili psihic rau de tot. Lucrul asta s-a vazut anul trecut cand cu greu au iesit din cea mai neagra perioada din istoria clubului. Mi-e frica sa nu se intample la fel si acum. Conducatorii de la Dinamo care in mod normal ar trebui sa se preocupe de echipa din toate punctele de vedere nu fac nimic pentru a rezolva aceste probleme, si, in plus lovesc ca tampitzii in echipa prin tot ceea ce fac. De vreo 2 ani se vede ca n-avem aparare si nu se intampla nimic. Acum, odata cu vinderea lui Stoican si probabil a lui Barcauan se pune capac, nu se mai poate. Asta e bataie de joc, nesimtzire, nu au pic de respect pentru sutele de mii se suporteri din tzara care sufera pentru echipa. Ma uit la Lucescu si imi dau seama ce mare antrenor e, si cum evita situatziile de genul Spartak. El stie ca isi motiveze fotbalistii, are o concurentza reala pe posturi, si schimba f des echipa, dand astfel sansa tuturor sa-si demonstreze valoarea si doar o evolutzie constanta buna impune pe unul dintre ei ca titular. La Dinamo, din pacate Andone pe care il simpatizez nu a fost in stare sa faca lucrul asta, mai mult n-a fost in stare sa faca o aparare cat de cat buna. steaua a avut anul trecut, daca nu ma insel cea mai buna aparare, si in pauza competitzionala si-a intarit-o din nou. Cu parere de rau si rrapidul, cu totzi aurolacii aia (Copos, Rada) este cu mult peste noi. Ei au avut anul trecut o evolutzie constanta si reusesc sa se mentzina in continuare, si au fost f desteptzi ca si-au facut gazonul pe care sa poata juca FOTBAL chiar daca va ploua ceva mai mult. Mai avem destul de munca pana sa-i ajungem, ptr ca nu cred ca vom scapa prea curand de actuala conducere. Hai ca m-am saturat sa scriu, desi mai am f multe de spus. Tot ce conteaza este ca supoterii sa ramana langa echipa si vom trece peste toate. Spunetzi-va si voi parerile la ceea ce am zis eu. Bafta! FORZA DINAMO!!
Ciciocle
Nov 8 2003, 10:50 PM
sabine (sper ca nu ilie) tot ce ai zis tu e foarte adevarat. ai gura aurita, spre deosebire de gura plina cu rahat a lui netoiu-putoiu. pentru mine personal capitolul netou e de acum inainte inchis. nu vreau sa mai stiu nimic de aceasta jigodie ordinara. ochii mei nu vor mai citi niciodata acest nume...