Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Găşti
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2
Cai Lun
Am ajuns la LEVEL 50, am adunat 10.000 de LEI si mi-am cumparat o GUILDA.

Sunt in ceata.. putin ajutor... dom' Admin, se poate? busted_blue.gif

Ma gandesc la schimbarea intructiunilor din meniul guildelor in romana, cateva lamuriri cu tresury, ce am putea face mai exact cu fragurile.. etc...

Ramasese ca vom primi lamuriri suplimentare cand vom ajunge sa infintam prima gasca... football.gif
Sezran
cu fragurile nu faci nimic. poti cel mult sa te lauzi.
traducerea trebuie sa mai astepte. nu am timp.
trezoreria e ca un depozit in banca. unul privat, fara dobinda, la care are acces seful gastii si, eventual, locotenentii desemnati. poti avea si un depozit public, din care membrii gastii sa poata lua zilnic o anumita suma maxima, stabilita de tine. (de exemplu depozitul public de 50000 lei, din care fiecare membru poate lua zilnic 1000),

numarul gastilor va fi limitat, probabil 4 sau 5.
Cai Lun
Nu se pot pune conditii pentru admiterea in gasca?

...si cum ramane cu emblema gastii? Ca nu pot sa fac upload.. zice ca e oprit de admin...
Sezran
admiterea in gasca se face pe baza de cerere. acceptarea sau respingerea este decizia discretionara a sefului gastii. poti sa iti faci reguli sau sa decizi in functie de starea de spirit din momentul ala.
poti sa schimbi emblema in urmatoarele 30 de minute
paddy
Matrix mai e loc , la tine in gasca 010.gif am cautat si eu acel buton fermecat, care te duce direct la level 1000 , din pacate la mine lipseste, au uitat astia sa-l puna 010.gif
Ar trebuii sa pui o regula, ca cei cu level foarte mare , sa nu-i mai atace pe cei cu level foarte mic......daca sint atacati mereu, nu mai pot sa se ridece, si ca drept urmare nu vom avea suficiente gasti....
Cai Lun
Pai regula asta exista intr-un fel.. ca daca il ataci pe unu' de level 1, 2 sau 3... iti da la misto... 1, 2 sau 3 exp. puncte... ce poti sa faci cu ele?
paddy
YO...ma refer la astia cu level ..10...11..14...ar trebui lasati sa prinda si ei un pic de cheag drunk.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 1 Dec 2005, 14:56) *
YO...ma refer la astia cu level ..10...11..14...ar trebui lasati sa prinda si ei un pic de cheag drunk.gif

Hm.. pai si tu ai 10 leveluri sub mine... si ce, crezi ca scapi? icon_twisted.gif icon_twisted.gif
paddy
verystrange.gif verystrange.gif ai prins curaj "puiule " na ma provoca, si mai ales in public, ca vei regreta 010.gif diablo.gif diablo.gif diablo.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 1 Dec 2005, 15:50) *
verystrange.gif verystrange.gif ai prins curaj "puiule " na ma provoca, si mai ales in public, ca vei regreta 010.gif diablo.gif diablo.gif diablo.gif

...pai nu e vorba ca te provoc, ci ca daca ar fi valabil regula ta, eu nu as mai putea ataca pe nimeni!... deci nu sunt de acord! nono.gif
paddy
Bun..si dupa ce iti faci gasca cu cine te bati ???.....ce placere ai cind il omori pe unul cu level ?....nu ar fii mai interesant sa mai apara vreo doua gasti ?
Cai Lun
Pai gastile pot ataca in grup, iar forta grupului depinde de forta membrilor... deci daca tu ai fi impreuna cu lex [sa zicem] eu nu v-as putea face fata... asa ca tre' sa tin pasul... icon_mrgreen.gif
paddy
O idee buna,unde esti Lex??, so punem de-o gasca 010.gif 010.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 3 Dec 2005, 13:14) *
O idee buna,unde esti Lex??, so punem de-o gasca 010.gif 010.gif

...si cum o sa faceti? O sa va uniti saraciile?? 010.gif ...ca observ ca impreuna aveti 20 de lei!! icon_twisted.gif rofl.gif icon_twisted.gif
LeX
eu am iesit din circuit de ceva vreme....lipsa de timp...
paddy
Chiar nu ai timp, sa apesi pe o tasta in dreptul numelui...CAI LUN.... 010.gif
LeX
nu am timp sa cronometrez cand trebuie sa apas plus ca nu am timp sa postez intr-una ca sa fac bani, eu daca-l omor isi da revive si ma crapa si el. asta e, nu e un joc de dexteritate, finete sau abilitati, cel care are mai mult timp liber castiga.
Cai Lun
Vreau sa stiu si eu ce e cu DUES <<< e o chestie care nu o inteleg in gasca... si mai vreau sa stiu daca membrii gastii au si alte beneficii decat accesul la trezorerie. Se poate ataca in gasca? Astept raspuns... pizza.gif
Sezran
dues = taxe. poti sa le ceri bani membrilor gastii.
cine va impiedica sa ataacti in gasca?
paddy
pe tine putem sa te atacam, sefu ???? butcher.gif
Sezran
n-aveti decit
paddy
Incep sa ma antrenez boxing.gif bruce_h4h.gif boxing.gif bruce_h4h.gif
Cai Lun
QUOTE(Sezran @ 6 Dec 2005, 18:38) *
dues = taxe. poti sa le ceri bani membrilor gastii.
cine va impiedica sa ataacti in gasca?

Pai eu intelegeam prin atac in gasca, un atac in care se unesc toti membrii intr-o singur lovitura... adica sa zicem ca vrem sa te atacam pe tine [teoretic 010.gif ] si eu de unul singur nu pot, dar impreuna cu paddy si cu lex as putea, daca ne-am uni fortele.. se poate asa ceva in gasca?? deci un sigur atac care sa implice forta tuturor membrilor?
Sezran
nu un singur atac ci atacuri separate si simultane.
Cai Lun
QUOTE(Sezran @ 6 Dec 2005, 20:34) *
nu un singur atac ci atacuri separate si simultane.

Mdea... banned.gif nu-mi convine da' ma supun...
FarfelkugeL
Dar atacuri intre membrii gastii ???
(adica un membru sa atace alt membru, se poa' ?)

Din genul "Intrebari stupide" :D
Cai Lun
QUOTE(Red|Dawg48 @ 7 Dec 2005, 12:06) *
Dar atacuri intre membrii gastii ???
(adica un membru sa atace alt membru, se poa' ?)

Din genul "Intrebari stupide" :D

Din pacate pentru tine da... diablo.gif

Am 2 propuneri pentru Atk Shop >>>
Cai Lun
Cum se colecteaza taxele? Automat sau trebuie platite de buna voie?
FarfelkugeL
Lol !
Ce taxe ?
Exista taxe ??
:D
Sezran
asta cu taxele.... nu stiu ca nu am avut pe cine sa experimentez. gasca mea e la misto.
invita-i si tu pe cei care au dat bani in gasca ta si pune-le taxa si experimenteaza. le dau eu bani de taxe.
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 7 Dec 2005, 19:37) *
asta cu taxele.... nu stiu ca nu am avut pe cine sa experimentez. gasca mea e la misto.
invita-i si tu pe cei care au dat bani in gasca ta si pune-le taxa si experimenteaza. le dau eu bani de taxe.

Pai poti sa imi dai mie bani, si experimenteaza Cai Lun pe mine...un fel de Frankenstein :D
Cai Lun
rofl.gif rofl.gif Am pus ieri taxa de 300 lei la fiecare 7 zile... si arćta ca membrii sunt datori cu suma de 300... [inclusiv eu]. Dar astazi cand am intrat... surpriza!! Datoriile sunt de... 52800!! rofl.gif Cred ca e o greseala de calcul sau nu inteleg eu exact ce inseamna 7 zile alea... banuiesc ca o data pe saptamana, nu?

@ Red|Dawg48 >> Deci tre' sa imi platesti 52800... daca nu sari cu banu' vin cu camatarii peste tine!! rofl.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 8 Dec 2005, 12:59) *
@ Red|Dawg48 >> Deci tre' sa imi platesti 52800... daca nu sari cu banu' vin cu camatarii peste tine!! rofl.gif

Daca stiam ca faci parte din clanul lui Giovani Becali nu mai intram cu tine !!!
Cai Lun
QUOTE(Red|Dawg48 @ 8 Dec 2005, 13:23) *
Daca stiam ca faci parte din clanul lui Giovani Becali nu mai intram cu tine !!!

...pai nu ca eu de fapt strang banii ca sa cumpar actiuni la FC Dinamo 1948 gunshot.gif ...

Da' hai sa ne abtinem de la off topicuri... mutam caterinca in sectiunea gastii noastre daca vrei...
Cai Lun
Am si eu o nelamurire.. In ce conditii se poate dona hp si str?? Ca vad ca uneori pot, alteori nu.. uneori pot doar la unii, alteori la toti... mamba.gif
Sezran
evident ca nu poti sa donezi celor care nu au nevoie de asa ceva (adica sint deja la maxim).
Cai Lun
QUOTE(Sezran @ 11 Dec 2005, 13:01) *
evident ca nu poti sa donezi celor care nu au nevoie de asa ceva (adica sint deja la maxim).

Hai dom'le.. atata minte am si eu... LOGIC asta!.. dar ma refeream la cei care nu sunt full... si cu toate astea nu imi apare optiunea donate [chiar daca eu am de unde sa dau si ei au unde sa primeasca...]
Cai Lun
Mdea.. deci Dumi e cu Paddy... atunci >> dwarf.gif
paddy
Sa inceapa distractia starwars.gif
caine_berceni
Si eu sunt cu "Cai Lun "chiar daca nu joc ai donez banii dc?Cai Lun daca castigi ceva facem jumi juma ok thumb.gif
paddy
Marele premiu e doi ani la bulau..... welcome.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 13 Dec 2005, 16:02) *
Marele premiu e doi ani la bulau..... welcome.gif

In cazul asta ii ofer premiu' lui CB!! 010.gif
Dust
mah....da tu de ce nu joci corect ? :((
paddy
dupa cum vad nu prea se joca cinstit, asa ca ma retrag din joc banned.gif sorry.gif
caine_berceni
2 ani la bulau 010.gif atunci al las pe Cai Lun sa se bucure de cadou

Eu unu nu am chef de chestii dealea cu ti-a scapat prosopu etc 010.gif ............ offtopic.gif stiu chestia acuma urmeaza banu ...ti-am zis Cai Lun ca daca nu dai ceva te parasc 010.gif
LeX
not a fair thing to donate your stats so you won't get your ass kicked, ha? :)
Cai Lun
Hm... incep sa ma transform in inamicul public No. 1, ha? Invidia asta dom'le... evillaugh1.gif

@ Dust >> Te refereai la mine? Fii mai explicit! pizza.gif

@ Paddy >> Poti sa te retragi... ca daca ramai cu levelul asta eu sunt multumit!! icon_twisted.gif

@ CB >> Pai daca insisti iti fac si un abonament... 010.gif

@ Lex >> Why it's not fair? This is STRATEGY, man!... nana2.gif
Dust
ma refeream la Sezeran...k s-a tunat :D
paddy
Daca ma voi retrage, voi dona totul lui Lex , deci 50 cu 40 ...Lex va avea level 90 010.gif esti ca si mort 010.gif asa ca joaca corect, ca de nu, vei sta numai cu piatra la cap....... thumb.gif

It is your choice drunk.gif
Cai Lun
Mama.. pe cine am crescut la pieptul meu... gunshot.gif Te-am crescut ca pe propriul meu fiu... si acum.. asta imi e rasplata??? diablo.gif

LOL 010.gif

Nu o sa ma ajungeti voi niciodata!... taunt.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.