Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DEMISIA
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Iata DECALOGUL RUSINII- "realizare mareata" a echipei manageriale, cu contributii majore:

1) sa omoare un jucator- Hîldan pe terenul de fotbal prin neglijenta staff-ului medical angajat si a dotarilor precare. Sa ne aducem aminte ca innainte trecerii in nefiinta a UNICULUI CAPITAN, conducerea dorea sa-i rezilieze contractul lui Catalin si a lui Petre.
2) sa fie dovedita de blat intr-un meci oficial si acuzata ca a cumparat un titlu de campiona. (meciul cu Ceahlau si campionatul respectivl)
3) sa inscrie cea mai urata pagina de istoria in returul campionatului trecut (2001/2002)
cu recordul de 7 infrangeri consecutive.
4) sa vanda 3 echipe in 3 ani.
5) sa faca din Dinamo cea mai urata si hulita echipa din Romania.
6) sa fim infranti in 6 meciuri consecutive de Rapid si sa pierdem derbiul cu Steaua chiar in ziua inaugurari nocturnei.
7) sa nu avem un stadion de fotbal din care sa se poate urmari meciul. Spectatorii de la tribuna a II-a nu pot urmari un meci decat in picioare.
8) sa alunge toti mari dinamovisti de la Dinamo: Lupescu, Raducioiu, iar monstrii sacrii precum Dudu, Custov sau Mateut sa n-aiba loc la Dinamo deoarece sunt preferati stelisti precum Danilescu & Son.
9 ) sa gestioneze defectuos politica de transferuri si financiara a clubului
10 ) sa ucida orice speranta de performanta la Dinamo si sa-si bata joc efectiv de suporterii lui Dinamo.

Noi, suporterii lui DINAMO avem datoria sa luam atitudine si sa sarim in ajutorul traditiei si istorie lui Dinamo.
Daca nu o facem inseamna ca suntem de acord cu actuala stare de facto de la Dinamo.

Daca sunteti de acord cu DEMISIA conducerii echipei, acum este momentul sa o aratati. Cat mai multe semnaturi, plus manifestatii sustinute ale suporterilor pot aduce schimbarea la DINAMO.

Daca sunteti de acord cu DEMISIA, votati da si semnati cu numele sau nick-name-ul dvs.
HAI DINAMO!!!
Anonymous
HAITA, suporter dinamovist de mai bine de 4 decenii a votat pentru DEMISIE.
Anonymous
Oficialii dinamovisti amendeaza erorile personale din cadrul echipei

Chiar sunt atat de nesimtiti? Cum pot spune ca doar jucatorii sunt de vina? Ei nu sunt de vina ca au vandut orice, oricui si pe sume de nimic?

O intrebare "domnului" netoiu: cu ce jucatori ati vrea sa castigam un meci ca cel cu spartak? Cu Stoican? Cu Barcauan? Daca da, macar pe Barcauan nu-l dati si pe Stoican recuperati-l.

Am votat pentru demisie, dar ce credeti ca se rezolva? Nu ne baga nimeni in seama!
whitefang
Am votat pentru demisie, dar nu trag mari sperante la nesimtirea ce domneste in Romania de azi!. Sansa lui Dinamo e sa se privatizeze si sa ajunga pe mana unui om cu bani si suflet de dinamovist, nu pe mana samsarilor si a capuselor aparute dupa revolutie. Sant dezamagit si de Andone, care parca continua experimentele de la Sportul Studentesc cu una calda, una rece.Atata vreme cat la Dinamo in curte "samsarii becalisti" mentin topul zvonurilor de transfer, nu e nimic de facut!. Altfel revin si spun ca orice constructie trebuie inceputa de la baza: DACA APARARE NU E... NIMIC NU E!
argo_red_dog
Ar fi bine sa isi dea demisia desi nu prea cred asta, nu au ei atata demnitate!!!!
In acelasi timp pot fi fortati de imprejurari cumva, cu protestul suporterilor si poate cu ajutorul unui viitor investitor cu multi bani si cu sange alb-rosu in vene!!!!!!!

HAI DINAMO!!! CAINE ROSU PANA LA MOARTE!!!!!
qsl111
a protesta e aproape inutil...am votat si am sa fac tot ce pot pentru a ii vedea pe aia plecati,si sfatuiesc pe toata lumea sa faca acelasi lucru...de ce,daca tot cred ca e inutl?pentru ca e tot ceea ce pot face...si toata lumea care tine la dinamo trebuie sa faca totul pentru asta!sunt unii oameni care si-ar da si viata pt dinamo...printre care si eu..am facut multe compromisuri pentru dinamo,desi e exact ceea ce urasc mai mult in viata...am pierdut mult si am castigat putin ...insa in sufletul meu castigul se mareste cu fiecare meci in care sunt langa echipa...domnilor conducatori,nu ne luati singurul lucru care il mai avem si care ne face unici!e in momentul de fata singurul lucru care ne mai face superiori stelei...e onoarea noastra...ati facut dinamo de ras,si v-ati imbogatit pe parcurs!
apropos,domnule borcea...nu va cred ca ati plans cand a castigat steaua cupa...probabil aveti un prieten ca mine care v-a povestit cum a mai plans si nu a mai iesit din casa nu stiu cata vreme...l-ati plagiat.sunteti prea bun afacerist sa va permiteti sa plangeti!
lupisor lupetto
Dinamo are nevoie de un singur patron care sa tina la jucatori si sa investeasca pentru a avea rezultate. Cineva gen Gigi Becali. Nu o fi el cel mai inteligent sau cel mai educat, insa vrea binele echipei pe care o conduce.
Antistar
Am ajuns ca nu am iesit din casa de joi, am avut inkis telefonu 24 de ore, ma dor ficatii, ma arde gatu de la tigari si nu am putut sa dorm noaptea de joi->vineri. Diagnostic? Dependenta de indiferentzi...

Cu tot riscul de a imi fi taiata replica, imi exprim mai intai ura fata de "conducatorii" lui DInamo (apropo de ce le zice asa ? ca ei nu conduc..de ce nu le zice vanzatori, magazinieri, comercianti) si sa sper ca o sa cumpere cineva cu coloana verticala clubul. Cineva gen Tiriac, eu i lash da pe gratis lui cu conditia unui plan de investitii stabilit si puternic.
[b Si Delwarte...lasa-ma sa adaug: 110% Dinamovist si 10% portar. Poti sa pleci m-am lamurit.[/b]

Va rugam sa pastrati un limbaj decent demn de un un suporter dinamovist. Cu totii suntem suparati dar trebuie sa ne controlam emotiile. Cum ati intuit limbajul indecent a trebuit sa fie cenzurat. HAI DINAMO! - HAITA.
ADn
Toti cred ca vrem ca conducerea lui Dinamo sa-si dea demisia, acum mai mult ca niciodata, Dar cine sa vina in locul lor ? Trebuie sa ne gandim si la aceasta problema. Ca vine vre-un nenorocit ca Netoiu, icon_twisted.gif si nenoroceste de tot echipa, ( se poate si mai rau - uitati-va la Craiova ) , de nu ne mai putem ridica. [color=red][/color]
Anonymous
Nimeni n-a spus ca-l vrem pe Netoiu sau ISM, ba din contra asta ar fi scopul demisiei icon_wink.gif
whitefang
Da, probabil ca nimeni ...sau aproape nimeni nu l-a sustinut pe Netoiu sau pe samsarii ISM, dar cu siguranta NIMENI nu mi-a dat dreptate si nici nu m-a sustinut in nici un "trend" in care am vorbit de raul imens facut lui Dinamo de fratii Becali. "Dinamovisti" declarati nehalitii astia vand jucator dupa jucator cu nesimtire si lipsa de teama fata de suporterii dinamovisti( fapt declarat de V. Becali). Ce a cautat Becali la Moscova in avionul inchiriat de Dinamo daca nu sa mai aranjeze ceva transferuri pentru ca la meciurile lui Dinamo ei apar numai cand au invitati alti samsari veniti in Romania sa verifice "dintii" viitoarelor achizitii?. Nici un fan nu a continuat trendurile de parca o teama ii bloca pe toti!. E Becali vreo sperietoare sau santeti de acord cu vanzarile ce nu mai inceteaza?. O fi vreun jucator din lotul lui Dinamo la care samsarii sa nu aiba un ...50%?. Revin si intreb: Cine de la Dinamo semneaza asa clauze contractuale care fac ca Dinamo sa piarda jucatori fara a avea un cuvant de spus?. Vezi cazul lui Mutu, Mitea ,Zicu s.a.m.d. La Preda cate procente aveti becalezilor?. Fiti si voi un minut dinamovisti si scapati clubul de el, pentru ca strainii au bunul simt si pleaca singuri. Altfel va doresc ca in curand sa calcati pe stadionul din Stefan cel Mare cu frecventa cu care mergeti in Ghencea!. Sau poate preferati Ghencea Militari?.

P.S. Cred HAITA ca nu am depasit limitele bunului simt!.
Anonymous
Whitefang,
De acord cu tot ceea ce ai spus. icon_wink.gif
In privinta lui Preda eu mari dubii la meciul cu Rapidul si Bistrita. S-ar putea ca el sa fie influentat de niste persoane pe care le stim cu totii sa fi ramas in genunchi. Deh, boala veche cu blaturile astea de cand juca la Craiova. Ando, stie ce stie, nu degeaba l-a preferat pe Delwarte.

PS. Stai linistit n-am nimic de impartit cu nimeni. Lui Antistar i-au fost banate doar partile de mesaj pe care doamnele si copii nu le-ar putea citii. Eu sunt de acord cu ideile expuse de Antistar, dar am prefera o altfel de formulare.
Daca e cerere mare si voi vreti putem facem un subiect unde se da liber la injuraturi. Un fel de perete pe care sa puteti mazgali ce vreti voi fara a fi banat icon_wink.gif Restul site-ului trebuie pastrat la un anumit nivel ca sa avem credibilitate. Respecta pentru a fi respectat.
whitefang
Nu obisnuesc sau evit sa injur, desi in cazul asta fratii Becali "merita" mult mai mult decat sudalmile noastre. Sant convins ca ceea ce evita sa recunoasca toata lumea, se va oficializa dupa 3 etape!.Who is next?.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.