rainman70
Apr 7 2006, 06:29 PM

DE CE A FOST CREATA JANDARMERIA? CA CEI DE LA CIRCULATIE SA AIBA DE CINE SA FACA BANCURI.....
cane loco
Apr 7 2006, 08:27 PM
gresit, garcea veritabili(adica pulitai) si garcea scutieri nu pricep glumele, pentru ei sunt indici in anchete, vorba lui Cheloo ,, politisti inoata trei bazine de wc cautand mobilul crimei''.
marcher
Apr 7 2006, 09:56 PM
QUOTE(Antispring @ 7 Apr 2006, 10:09)

:)))))))))))
Vai de capul meu.... asta a zis-o jegu' ala de calinescu....terorism, auzi...
Mai oamenilor, abtineti-va de la discutii daca n-aveti habar... ca asa ati dus de rapa forumul asta.
ps... remarc limbajul stralucit al lui paddy.... frumos cuvant "gaozar"
Insinuezi ca am fi niste imbecili scarbosi care v-au deranjat somnul?
Mitzi
Apr 8 2006, 03:53 PM
Am facut odata greseala sa generalizez si sa judec membrii acestui forum la gramada,nu o sa se mai intample...
Cat despre somnul nostru...eu stiu ca sunt ,ca si implicare in ceea ce inseamna sustinerea echipei, impacat cu mine,ceea ce nu pot spune despre multi alti bagatori de seama ...dar iarasi fac greseala de care vorbeam mai sus
Antispring
Apr 8 2006, 03:54 PM
Nu insinuez nimic... nu jignesc niciodata oamenii care nu-s deacord cu mine... si nu raspund cu aceeasi moneda nici suporterilor care jignesc baietii din peluze. Doar ca m-a amuzat treaba urmatoare :
QUOTE(marcher @ 6 Apr 2006, 16:56)

Auzeam pe cineva zicand ca-n traducere libera ultras inseamna terorism in tribune. Sa fie oare adevarat?
Si fara sa te superi... poate chiar contine un mic procent de, hai sa-i zic infantilitate....
Lansati atat de usor atacuri ce se vor inteligente la adresa ultrasilor, fara sa aveti macar habar de ce vor ei cu adevarat. Visati la o atmosfera fantastica pe stadoane, la mii de suporteri in deplasari, la coregrafii umilitoare pt adversari, dar nu va dati seama ca fara tembelii astia din peluze, sustinerea echipei si numelui Dinamo ar tinde periculos spre 0.
Cai Lun
Apr 8 2006, 04:03 PM
Eu cu asta nu sunt de acord. Fara "ultrasi" sustinerea echipei ar fi diferita. Asa cum pana in 1996 Dinamo a avut sustinerea publicului, asa ar avea si acum daca nua ar fi ultrasii.
Ideea e de stilul pe care il are peluza astazi. Care, dupa umila [si neavizata] mea parere, este pur si simplu superior.
Antispring
Apr 8 2006, 04:11 PM
Din 92 pana in 96 Dinamo n-a avut sustinerea publicului pt ca n-au fost rezultate.... Pana in 92 a fost destul public pt ca au fost rezultate.... daca n-ar mai fi, ar exista doar sustinerea dinspre peluze.... cum a fost pana in 99.
anmini
Apr 9 2006, 04:16 PM
eu nu cred ca ultrasii ii impiedica pe suporteri sa stea la tribune. cred ca mai bine vb de comoditate. ''tin cu dinamo, dar mai bine vad meciul de acasa...........'' astia nu sunt suporteri, pe bune!
COSMIN C
Apr 9 2006, 06:23 PM
Nu mai spune ! Meciul Dinamo -zdiaua a inceput deja in strada ! Cu batai ! Tebuie sa fiu partas la asemenea incidente ca sa ma numesc suporter? Hai ca am avut destula intelegere pentru astfel de "suporteri" ! AJUNGE !
Pot intelege si accepta multe, dar modul asta de a iubi echipa e peste puterile mele de intelegere.
Sa dea Domnu sa nu se intample nimic pe stadion ! Sper ca sunt si oameni intregi la minte care stiu ca Dinamo e recividista si alte incidente ne pot costa puncte !
Cai Lun
Apr 10 2006, 12:52 AM
Lasand la o parte, "ultrasul" pe care il venereaza unii si care, sustin tot ei, ca nu il putem intalni in Romania, pe stadioanele noastre [...sau, hai sa ma refer doar la Dinamo...] la noi pe stadion este clar ca "aripa tanara" este diferita RADICAL de trecut. Aceasta "aripa tanara" zic eu ca o putem numi ULTRAS.
Asa stand lucrurile, vreau sa remarc - ca unul care a fost in galerie cu ocazia derby-ului - ca nu ultrasii au fost cei care au dat tonul injuraturilor si ca nu ei sunt cei care au aruncat cele 2, 3 petarde, de asemenea nu ei sunt cei mai de blamat membri ai galeriei, ci tocmai aceia care viziteaza peluza mai rar, chiar daca sunt de aceiais varsta cu mai sus mentionatii. Prin urmare, cei care vin meci de meci pe baricade sunt - sau cel putin asa i-am vazut eu aseara - niste oameni cu capul pe umeri care stiu ce inseamna sa sustii pe Dinamo. Adevaratele probleme sunt....em noi, adica cei care nu prea suntem familiarizati cu peluza [asta pentru ca nici eu nu obisnuiesc...]. Spun asta pentru ca, de cate ori s-a strigat "
muşeţel steaua" de atatea ori strigarea nu a plecat de la Elyas, sau alti sefi de galerie, ci de la cei care au venit in peluza chititi pe asemenea strigari. Cand Radoi a avut acea intrare criminala [cenzurata de televiziuni] la Niculescu, toti cei care isi bagau anumite xyz in membrii familiei sale, au fost instigati nu de sefii de galerie sau de cei din brigazi, ci de apucatii care popula coltul peluzei!...
In continuare sunt PREA MULTI care prefera un "
muşeţel steaua" in loc de HAI DINAMO!...
st_an
Apr 10 2006, 01:19 AM
QUOTE(anmini @ 9 Apr 2006, 17:16)

eu nu cred ca ultrasii ii impiedica pe suporteri sa stea la tribune. cred ca mai bine vb de comoditate. ''tin cu dinamo, dar mai bine vad meciul de acasa...........'' astia nu sunt suporteri, pe bune!
tin cu dinamo, dar am vazut meciul la tv. de ce? nu am putut ajunge la bucuresti...sunt din iasi.student.
asa ca nu e vb de comoditate. am incercat ca ajung dar nu s-a putut..bani, examene, bilete nema ...
asa ca mai sunt si unii care nu pot ajunge acolo. dar SUNT suporteri, pe bune(vorba ta)!
radu
Apr 10 2006, 07:40 AM
@ amini
eu nu sunt ultras ci doar cetatean..insa aseara am fost in pch cu o vesta galbena
@ cai & co
mare dreptate are cai.. pentru cine a fost pe stadion stie.. au venit oameni in pch din toata tara, de toate varstele si toate sexele.. iar liderii galeriei s-au opus in permanenta scandarilor vulgare..a fost o atmosfera de vis..
anmini
Apr 10 2006, 08:06 AM
QUOTE(st_an @ 10 Apr 2006, 2:19)

tin cu dinamo, dar am vazut meciul la tv. de ce? nu am putut ajunge la bucuresti...sunt din iasi.student.
asa ca nu e vb de comoditate. am incercat ca ajung dar nu s-a putut..bani, examene, bilete nema ...
asa ca mai sunt si unii care nu pot ajunge acolo. dar SUNT suporteri, pe bune(vorba ta)!
nu ma refeream la cei din tara.am multe ''cunostinte'' care sunt dinamovisti dar care nu merg la stadion ca nu vad meciul cum trebuie si ca unii vorbesc urat.........despre ei vorbeam. si cred eu ca nu sunt singurii. ma uitam si aseara la tribuna I cate fetze necunoscute erau.nu i-am vazut la meciuri obisnuite. oare de ce?
red_dog997
Apr 10 2006, 03:34 PM
Mie, chiar daca nu are nici o legatura, mi s-a facut frica sa merg la meciurile lui Dinamo, asta mai ales dupa ce am vazut cu Farul, sa stiti ca de atuncea nici nu ma gandesc sa vad un meci cu Dinamo, altundeva decat de ACASA!'
Nu de alta, dar nu vreau sa mamanc bataie degeaba!
Add1ct3d
Apr 10 2006, 03:44 PM
NO OFFENCE ... dar mai bine ai sta acasa la felul cum gandesti.
anmini
Apr 10 2006, 03:46 PM
of, de-aia nu avem spectatori la stadion........

da' cu dinamo mai tii? sau ti-e frica de stelisti si rapidisti?
CyberDog
Apr 10 2006, 03:49 PM
Dar cei care s-au batut in Piata Romana cum pot fi catalogati?
anmini
Apr 10 2006, 03:52 PM
ai nostri - suporteri infocati, ai stelei -
Cai Lun
Apr 10 2006, 04:15 PM
Ma tem ca e exact invers..
anmini
Apr 10 2006, 04:20 PM

eram sigura de raspuns, cai lun.........prea sustii de fiecare data sa intoarcem si celalat obraz. oare asa si gandesti?
st_an
Apr 10 2006, 04:21 PM
anmini
Apr 10 2006, 04:28 PM
exagerezi.
Cai Lun
Apr 10 2006, 04:28 PM
Si deci daca voi va duceti cu galeria pe Giulesti si de undeva rasare o ceata de rapidisti si tabara pe voi....

..sunteti

, nu?
Nu zic sa intoarcem is obrazul celalalt, zic sa ne comportam civilizat, astfel incat sa nu ajungem sa fim loviti peste obraz!...
st_an
Apr 10 2006, 04:37 PM
daca se vor mai intampla multe incidente de genul acesta, in special pe stadion, nu vom mai putea vedea aceste minunate coregrafii, nu vom mai putea auzi pe stadion decat strigatul lui flocea si al jucatorilor pe teren. atunci ce se v-a intampla? v-ar conveni? sa stati pe langa stadion sau la tv? nu cred...
anmini
Apr 10 2006, 04:43 PM
e clar. asta seamana cu alergatul dupa corcodus. sau un fel de - sa serevizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimic!
st_an, ai fost vreodata alergat de suporteri ai galeriei adverse? daca ti s-ar intampla te asigur ca ai gandi altfel. si ai da, frate, ca sa scapi.
st_an
Apr 10 2006, 04:53 PM
da poate as gandi altfel. dar nu intentionez sa provoc fanii altei echipe la bataie, si stiu ca sunt multi "tarani" care ar sari la bataie neprovocati, doar vazand culorile adverse pe hainele unui om.
am sa incerc sa evit pe cat posibil sa NU provoc conflictele..dar daca or sa apara, si nu din pricina mea, asta e.
auto-aparare nu?
CyberDog
Apr 10 2006, 04:54 PM
Eu am impresia ca invartitul dupa corcodush este mai degraba neputinta de a rosti cuvantul care trebuie..
Va feriti?
OK. Il scriu eu !
Cei ce s-au batut in Piata Romana fac parte din categoria "huligani". Nu "Ultras" , nu "suporteri" !
HULIGANI!
anmini
Apr 10 2006, 04:56 PM
cam asa ceva, st_an.
st_an
Apr 10 2006, 05:00 PM
HULIGANI?
neah.. prea frumos acest cuvant. i-ar face sa se simta ffff bine.
HOOLIGANS - s-au scris carti, s-au facut filme, jocuri, legende etc. pe baza acestui cuvant/fenomen.
asa ca e prea inaltator pt ai nostri romani.
cauta altul plz!
red_dog77
Apr 10 2006, 05:08 PM
QUOTE(Cai Lun @ 10 Apr 2006, 17:28)

Si deci daca voi va duceti cu galeria pe Giulesti si de undeva rasare o ceata de rapidisti si tabara pe voi....

..sunteti

, nu?
Nu zic sa intoarcem is obrazul celalalt, zic sa ne comportam civilizat, astfel incat sa nu ajungem sa fim loviti peste obraz!...
Hai sa fim seriosi - aia n-au avut nicio vina? Sunt vinovati in egala masura cu ai nostri.
anmini
Apr 10 2006, 05:09 PM
Cai Lun
Apr 10 2006, 06:06 PM
Stan, am imresia ca tu chiar te fofilezi dupa corcodus.. au fost huligani da, si recunosc ca am incercat sa evit cuvantul...
st_an
Apr 10 2006, 06:08 PM
nu ma fofilez dupa nici un corcodus
MosIonRoata
Apr 10 2006, 06:39 PM
Eu nu-i condamn ca s-au luat la bataie - la urma urmei,
astfel de iesiri sunt caracteristice si chiar necesare varstei.
Intolerabil este insa faptul ca s-a last cu spitalizari.
Huligani?! Mai bine huligan decat jurnalist.
Sanatate!
CyberDog
Apr 10 2006, 07:13 PM
Necesare varstei Mos Ioane?
Poate in alt regn...sau poate intr-un alt stadiu al evolutiei umane, unul demult apus.
Mai bine forumist, decat jurnalist!
Antispring
Apr 10 2006, 07:40 PM
Nu inteleg... daca-i urati atat de mult, de ce tot vorbiti de ei? Cu ce va deranjeaza ei pe strada sau pe stadion? Nici macan nu intra pe forum pt a va jigni, spre deosebire de voi. Totusi... Nu-i asa ca va place fenomenul? Nu-i asa ca abia asteptati sa vedeti imagini cu ei? Nu-i asa ca abia asteptati sa discutati despre faptele lor?
Si "hooligan" nu e similar cu "analfabet", "nespalat", "sarac", "hot", "violator" sau "criminal".
marcher
Apr 10 2006, 07:55 PM
Mitzi si Antispring
Pentru linistea vesnicei voastre vigilente, va raportez ca aseara, inconjurat de cei mai onorabili oameni cu putinta, am fost in PCH. Ca pentru mine e destul de greu sa fiu atat de radical, acesta nu-i un lucru de tagada. Mai greu este sa ma-mpac cu faptul ca juma de meci n-a fost incurajat DINAMO, ci injurata, steaua, becali, mm-eu si toti ceilalti stelisti. Ca liderii n-au incurajat aceasta atitudine nu-i scuteste de critici. Ei sant singurii practic, care pot opri violentele si-i rog ca un dinamovist adevarat, sa-ncerce acest lucru. Va place sau nu, copii si femeile lipsesc in masa de pe stadion. Si asta trebuie sa dea de gandit
QUOTE(Antispring @ 8 Apr 2006, 16:54)

Nu insinuez nimic... nu jignesc niciodata oamenii care nu-s deacord cu mine... si nu raspund cu aceeasi moneda nici suporterilor care jignesc baietii din peluze. Doar ca m-a amuzat treaba urmatoare :
Si fara sa te superi... poate chiar contine un mic procent de, hai sa-i zic infantilitate....
Lansati atat de usor atacuri ce se vor inteligente la adresa ultrasilor, fara sa aveti macar habar de ce vor ei cu adevarat. Visati la o atmosfera fantastica pe stadoane, la mii de suporteri in deplasari, la coregrafii umilitoare pt adversari, dar nu va dati seama ca fara tembelii astia din peluze, sustinerea echipei si numelui Dinamo ar tinde periculos spre 0.
Il faci pe calinescu jegos, si-ntradevar asta nu e o jignire , e un alint.
In ceea ce priveste coregrafia, jos palaria, insa cea fost cu raspunsurile spurcatilor? Intrebarea este: cine a avut acces la continutul benerelor si de ce n-a fost inca crucificat pentru tradare?
CyberDog
Apr 10 2006, 07:56 PM
Antispring,
Eu am scris HULIGAN si nu "hooligan". In Romania nu exista reprezentanti ai notiunii si fenomenului la care faci tu referire.
Sincer, nu imi face nici o placere sa-i vad sau sa comentez aici faptele lor de "vitejie".
Dar nici pot trece cu vederea actiunile lor si consecintele acestora.
MosIonRoata
Apr 10 2006, 08:31 PM
Altercatiile, gastile, conflictele, necesitatea apartenentei la grup
si ciocnirile violente sunt caracteristice si necesare tineretului
de parte barbateasca. Acestea sunt intalnite in toate riturile de
initiere prezente in toate culturile si in toate epocile istorice.
Umanitatea a evoluat numai tehnologic, natura umana a ramas
si va ramane perpetuu aceeasi.
Fara indoiala ca fotbalul nu are nevoie de ultrasi, ultrasii avand
insa nevoie de fotbal.
Chiar daca nu suntem de acord cu dansii, trebuie sa admitem ca
spectacolul oferit de ei in tribune il intrece de multe ori pe cel din teren,
si trebuie sa avem o anumita atitudine binevoitoare fata de ei dat
fiind ca sunt batuti de jandarmi si injurati de reprezentantii societatii
civile. Se stie doar ca reprezentantii societatii civile si jurnalistii sunt
un barometru pe invers: ce injura e bun si ce lauda e spurcat.
Sanatate!
anmini
Apr 10 2006, 08:44 PM
@marcher: Va place sau nu, copii si femeile lipsesc in masa de pe stadion. Si asta trebuie sa dea de gandit
te uiti si tu in jurul tau la stadion? ca eu de cate ori merg la stadion vad si femei si copii.
MosIonRoata
Apr 10 2006, 09:16 PM
Femeile n-au ce cauta la stadion pentru ca fiind stalpul familiei
- in Romaneste cuvintele "femeie" si "familie" sunt apropae la fel-
trebuie sa stea acasa nu sa piarda timpul la meci, iar copiii
trebuie sa-si faca lectiile.
Acum o sa sara unii cu antidiscriminarea, cu modernismul, cu democratia si
cu alte rahaturi d'astea care se scriu acum la gazeta. Iar io va zic ca acestea
nu sunt in spiritul Poporului nostru si trebuie degraba lepadate.
------------------------------------------------------------------------------------
anmini
Apr 10 2006, 09:18 PM
MosIonRoata
Apr 10 2006, 09:33 PM
Femeile n-au ce cauta la stadion nu din ratiuni
de asazis misoginism ci pentru ca este in spiritul
tuturor culturilor si popoarelor ca barbatul si femeia
sa aiba roluri sociale distincte.
----------------------------------------------------------
anmini
Apr 10 2006, 09:36 PM

esti off topic.
marcher
Apr 10 2006, 09:39 PM
da, da, unul colo, altul dincolo si cateva fete cu prietenii lor. Cred c-am vazut alte tribune
anmini
Apr 10 2006, 09:42 PM

cine nu are un mos ion roata sa nu-si doreasca. poftim mentalitate, marcher!
marcher
Apr 10 2006, 09:48 PM

bai nene eu cred ca mos ion nu e decat un fitilist. Va imbarliga de cap si voi haliti momeala. Bravo mosule, da-n ei ca-n vaci
anmini
Apr 10 2006, 09:51 PM
lasa ca si tu esti gica contra uneori.
marcher
Apr 10 2006, 10:02 PM
hai ma, lasa-ma

chiar asa?
anmini
Apr 10 2006, 10:12 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.