Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ultrasi Vs. Suporteri
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4
CrYsTy * Ptm
cel mai urat offtopic atata am de zis si mai bine recunoasteti ca 3 sferturi de aicea sunteti spurcati si cu asta basta
DUMMY
In prim rand k la noi fenomenu Ultras e destul de prost intzeles.Am luat de afara numa ce era mai rau(adik bataile si injuraturile)da nu prea am fost harnici cand a fost vorba de coregrafii cu adevarat spectaculoase sau de incurajat echipa cand trece prin situatzii dificile.Singuru grup Ultras mai adevarat de la noi e Boys !
Radu10mai
QUOTE(DUMMY @ 3 May 2006, 18:08) *
In prim rand k la noi fenomenu Ultras e destul de prost intzeles.Am luat de afara numa ce era mai rau(adik bataile si injuraturile)da nu prea am fost harnici cand a fost vorba de coregrafii cu adevarat spectaculoase sau de incurajat echipa cand trece prin situatzii dificile.Singuru grup Ultras mai adevarat de la noi e Boys !

tu nu sti ce vorbesti....cunosti pe cineva din galerie de la boys?? eu nu vreau sa-i jignesc da........
g481_shm
de la boys...?ma rog...cunosc din peluza sud mai multi...si stiu ca ei s-au dus si cand noi faceam protest si vedeam ca....meciurile de acasa(nu ca acum ar fi altfel)...si in plus mai stiti ca sudu a plecat de la meciu cu arges din tur>???de atunci au tras semnalu' de alarma...eu nu vreau sa-i apar...ca si eu tot in PCH merg...numai ca aici fiecare se ia de fiecare fara sa stie mai nimic concret...
nu am chef de cearta....nu ma implic...doar sa nu va mai jigniti aiurea...pana la urma tot caini suntem cu totii

@CrYsTy * Ptm...cum adica 3sferturi sunt spurcatzi...?pe mine asta ma deranjeaza...cum ziceam..nu ne cunosti...si vb lu' radu sunt f multi de aici care merg in PCH...sunt si care merg la sud , si totusi nu fac atatea valuri si nu se bat cu pumnu' n piept. si nu cred ca meritam vreunul sa fim facuti spurcati de cineva care nu ne cunoaste..
Add1ct3d
g481_shm@ "cunosc din peluza sud mai multi...si stiu ca ei s-au dus si cand noi faceam protest si vedeam ca....meciurile de acasa(nu ca acum ar fi altfel)...si in plus mai stiti ca sudu a plecat de la meciu cu arges din tur>???" Si unde e problema ta ?

DUMMY@ "Singuru grup Ultras mai adevarat de la noi e Boys !"

Grupurile SUPRAS, IRASCIBILII, FEDAYN si BOYS, reunite sub numele PELUZA SUD-Z.E.L. au luat decizia de a se autodesfiinta.

Iar pentru necunoscatori SUD = Atitudine, Mentalitate Fidelitate
cleo_patra
Ha am trait sa o aud si pe asta cica 3/4 suntem spurcati de pe forum.
Prefer sa fiu suprter(ita).
alexyutza
Probabil ca cel ce a scris mesajul se identifica si ne considera la fel ca el.... 010.gif
3/4 ??? Poate de pe alt forum... sau o fii deschis mai multe site-uri si posteaza in paralel si a trimis mesajul gresit .... 010.gif
Cai Lun
...si daca nu stiti ce e aia, daca recunoasteti ca nu exista, daca spuneti ca nu suntem capabili, de ce mai faceti pe filozofii si discutati despre "ULTRAS"? Deja sunteti penibili cu tertipurile de genul "fenomenul nu e inteles", "cei mai adevarati sunt aia de la...." Da' voi ceva concret, despre suporteri si despre tribuna nu aveti? Ceva constructiv? Util? Interesant? Tot intrati sa ne spuneti noua cat de ultrasi sunteti si cum nu e inteles fenomenul? Pai si voi atunci ce sunteti? Stiu eu ce sunteti, da' asta nu conteaza. Conteaza doar epatarea...

Tocmai asta e faza, ca macar daca ar fi vreunul mai rasarit care sa aibe intr-adevar activitate serioasa si sa fie om de baza in galerie, cu state vechi si cu istorie in grupul sau, da' nu e nici unul, pentru ca daca ar fi nu ar intra aici sa braveze! Ar sta in banca lui si nu ar avea nevoie de titluri de glorie, pentru ca titlul ala il iei in peluza nu pe forum, da' se pare ca nu toata lumea s-a prins de figura...
Radu10mai
Ce stiu eu despre Boys, e ca mai tot timpul cauta bataie (ceva in gen hooligans dar jalnici). La cluj de exemplu am vazut pe niste baietii din Boys pe undeva pe langa stadionul lui cfr, pe cealalta parte trecea un baiat la vreo 25 de ani cu un tricou al echipei lui (cfr).Unul din cei de la Boys a trecut strada si i-a tras un pumn in barba fara sa-i spuna nimic acelei persoane si fara nici un motiv. Asta inseamna sa fi ULTRAS? Daca da, nu ma intereseaza decat sa fiu suporter....
radu_doggy
@ cai de aia sunt eu suporter si nu ultras
paddy
QUOTE(CrYsTy * Ptm @ 26 Apr 2006, 17:15) *
cel mai urat offtopic atata am de zis si mai bine recunoasteti ca 3 sferturi de aicea sunteti spurcati si cu asta basta

Citi ani ai Ioane ????.........stie maicata ca te joci pe computer 010.gif
Antispring
Aoleu... iar ati inceput?!?
marcher
QUOTE(CrYsTy * Ptm @ 26 Apr 2006, 19:15) *
recunoasteti ca 3 sferturi de aicea sunteti spurcati

Pana la moarte, sant stOAIE pana la moarte! Bai tilica labadau, ai baut apa stricata?
Max
A baut ceai de matraguna indulcit cu cantarina... crazy.gif
g481_shm
QUOTE(Add1ct3d @ 4 May 2006, 12:24) *
g481_shm@ "cunosc din peluza sud mai multi...si stiu ca ei s-au dus si cand noi faceam protest si vedeam ca....meciurile de acasa(nu ca acum ar fi altfel)...si in plus mai stiti ca sudu a plecat de la meciu cu arges din tur>???" Si unde e problema ta ?
DUMMY@ "Singuru grup Ultras mai adevarat de la noi e Boys !"
Iar pentru necunoscatori SUD = Atitudine, Mentalitate Fidelitate

ziceam ca ati tras semnalu' de alarma mai demult..ca echipa nu merge..si totusi nu protestati asa urat ca noi..:(ca in returu asta juma de meciuri am facut protest sau am fost suspendati...stai fara grija..eu chiar nu am abs nimic cu SUD-ul...chiar imi place de voi intr-un fel..plus ca mai stiu si eu cate ceva...da nu are rost sa vb aici..;)
Add1ct3d
Radu10mai@ "Ce stiu eu despre Boys..."

Treaba e, ca tu nu prea stii nimica despre baietii astia. Nu mai interpreta gresit.
FarfelkugeL
QUOTE(Radu10mai @ 4 May 2006, 13:36) *
Ce stiu eu despre Boys

Nu mai vorbi din auzite despre despre BOYS, daca nu ii stii. Spre deosebire de tine cunosc cativa baieti de la ei, si am numai cuvinte de lauda.
Radu10mai
Ok, sunt de laudat, am inteles, dar sa imi spuneti de ce sunt ei probabil singurul grup Ultras din Romania, sa imi explicati si mie ce fac ei de sunt Ultrasi!?? drunk.gif
Add1ct3d
...........
FarfelkugeL
Nu am spus ca sunt SINGURUL grup Ultras din Romania, ar fi o aberatie sa zic asta...

http://www.supertifo.it/storia_tifo/INGLES...ia_del_tifo.htm

http://ro.novopress.info/?p=314
Antispring
Mai dragilor.... grupul ultras BOYS nu mai exista de un an.
Cai Lun
Lasa-i dom'le.. nu vezi ca le strici combinatia?! verystrange.gif
Radu10mai
pai si de armata hultra sa spus ca sa desfintat, nu? si totusi oile mai behaie: cine sare armata hultra, pesemne ca nu mai e numele da sunt aceiasi suporteri!!?? blacksheep.gif crazy.gif blacksheep.gif crazy.gif
Cai Lun
Aceasi MARIA cu alta palariA... tongue.gif
DUMMY
"Un grup de suporteri ai formatiei Dinamo a aruncat cu vopsea rosie pe masinile jucatorilor Vlad Munteanu, Cosmin Barcauan si Claudiu Niculescu" ... mi se pare o tampenie ce fac "ultrasii" astia a lu' Dinamo , sa fac proteste , sa injure pe cine vor ei dar sa se ajunga la huliganism e prea mult ! Sa nu ne miram daca ne bate Jiul...

RUSINE !!!
Antispring
Degeaba ti-ai pus semnatura aia.... avatarul tau te caracterrizeaza!
Cum poti sa pui cuvantul "Rusine" langa acele cuvinte din semnatura?
Mitzi
QUOTE(Radu10mai @ 4 May 2006, 13:36) *
Ce stiu eu despre Boys, e ca mai tot timpul cauta bataie (ceva in gen hooligans dar jalnici). La cluj de exemplu am vazut pe niste baietii din Boys pe undeva pe langa stadionul lui cfr, pe cealalta parte trecea un baiat la vreo 25 de ani cu un tricou al echipei lui (cfr).Unul din cei de la Boys a trecut strada si i-a tras un pumn in barba fara sa-i spuna nimic acelei persoane si fara nici un motiv. Asta inseamna sa fi ULTRAS? Daca da, nu ma intereseaza decat sa fiu suporter....

...te-am iertat cand a fost vorba de baiatul ala de si-a luat bataie de la jandarmi si tu ai zis ca a calcat in toba...dar deja e prea mult...
Esti penibil bai baiatule...vorbesti de huliganism si uita-te ce nick ai...ce reprezinta 10 mai ala bai necoptule...ziua cand am aruncat cu flori in stelisti?
Vorbesti fara sa cunosti...te iei de Boys...care nu mai exista de ceva timp...si au facut pentru echipa asta mai mult decat o sa faci tu vreodata...ca suporter desigur...
Dropie
QUOTE(Rosso @ 24 Nov 2005, 15:33) *
lasa mah ca esti tu beton daca il bati pe danciulescu...ca doar voi vreti numa' dinamovisti...pai asa o sa jucam numa in 5 insi

BAI BAIATULE TU DACA POTI SA UITI SI SA ACCEPTI UN NESIMTIT CA SPURCATUL ALA DE DANCIU E TREABA TA. VEZI ASTA FACE DIFERENTA INTRE NOI. TU AI FII DE ACORD SA JOACE TOATA ECHIPA LUI STEAUA CU NUMELE DINAMO SI SA CASTIGE TROFEE???????? AI FII IMPLINIT. AI PUTEA ZICE CA DINAMO E CAMPIOANA ????? DACA RASPUNSUL E DA MAI VINO LA MECIURI VREO 10 ANI SA-TI CLATESTI MINTILE. NU VB TU DE "ASTIA" CARE SE DUC DE 10 ANI IN PELUZA SI SUFERA ALATURI DE ECHIPA. CA NU POTI SPUNE TU CARE ESTI UNUL SINGUR CA MENTALITATEA A MII DE SUPORTERI ESTE GRESITA CA NU ESTI TU LUAT IN CONSIDERARE. ACESTI SUPORTERI IAU DECIZII (BUNE,RELE NU ARE IMPORTANTA)PT CA SUNT ACOLO,SE IMPLICA SI IMPLICIT APAR DECIZII CONTROVERSATE SAU NU. IDEEA TA SI 20000 DE OAMENI DE ARATA M..E IN GHENCEA,PERMITE-MI SA-TI ZIC CA IAR AI O EROARE TOTATALA SI AR TREBUI SA-TI REINSTALEZI WINDOWS-UL. PAI BA BAIATULE TU DACA CONFUNZI NISTE SUPORTERI RIVALI CU UN JUCATOR ESTI RAZNA.NU VREAU SA TE JIGNESC.NU TE SUPARA PE MINE CA NU ASTA URMARESC.DAR M-AI ENERVAT F RAU.SI APROPO DE CE AI ZIS TU DACA VREM NUMAI DINAMOVISTI? RASPUNSUL MEU E DA.PT CA EU SUSTIN ECHIPA NU JUCATORII.EU SUSTIN DINAMO SI DACA E VARZA SI DACA E MARFA CU NEMULTUMIRILE SAU OVATIILE DE RIGOARE. INTELEGI????????ASA CA DACA TU TE CONSIDERI MARGINALIZAT CREDE-MA CA TU ESTI DE VINA NIMENI ALTCINEVA SI SCOATE-TI IDEEA CA ESTE O MENTALITATE SUSTINUTA DE EFECTUL DE TURMA PT CA FII CONVINS SUNT DESTULE DIVERGENTE INTRE NOI SI DESTUL DE DESE ASA CA REVIZUIESTE-TI TU ATITUDINE SI DACA VREI SA-L SUSTII PE DANCIU STAI FRATE LA TRIBUNA
paddy
Sa inteleg ca a izbucnit un mic scandal intre cetateni si ultrasi ??????
Unii traiesc cu impresia ca numai ultrasii dau cu pumnul si provoaca incidente 010.gif numai cei ce stau in fata monitorului pot gindi asa ..........le dau un singur sfat......mai ducetiva si pe stadioane inainte sa va dati cu parerea, uite niste adrese pt voi.......Ghena.....Giulesti.....Timisoara......Craiova......va garantez ca dupa aceste 4 deplasari o sa intelegeti mai bine acest fenomen thumb.gif
Veti intelege ca in anumite situati va-ti dori ca acei baieti nebuni "Ultrasii" sa fie alaturi de voi............. sint impotriva violentei, dar citeodata nu ai nici o alternativa si trebuie sa intri in hora.......eu le numesc sporturi extreme 010.gif .......cine nu a fost macar o singura data in Ghena nu se poate numi suporter, si nu va intelege niciodata ce este un sport extrem 010.gif.......iar cei care au vechimi in deplasari, vreau sa le amintesc ca intra Craiova in divizia A diablo.gif
Cai Lun
Nu ai zbucnit nici un conflict, doar ca s-a gasit cineva sa comenteze un mesaj de acum un an, scris de un membru care nu a mai intrat pe site de 6 luni...
g481_shm
"Conducerea a organizat o intilnire la care sa participe sefii clubului, jucatorii si suporterii. Reprezentantii Peluzei Catalin Hĺldan nu au dorit insa sa onoreze invitatia, astfel ca la sedinta au participat pina la urma doar cei de la Peluza Sud. PCH a votat si a decis sa nu faca pace."

Nu-mi vine sa cre!!!! 149.gif Eu imi bag picioarele si nu mai respect nic un protest..!!Sper sa veniti cat mai multi...si sa stea acasa liderii..in protest...e deja prea de tot...O sa pun mesaju' pe toate forumurile...poate ne strangem destui..si sa mergem...
Se exagereaza deja...am transmis ce era de transmis...acum vezi ca daca Luam Titlul noi nu mergem sa sarbatorim..pentru ca suntem in protest!! A fost o idee buna, dar nu mai e de actualitate...da-l <..> de protest si hai cu totii la stadion!!!!
pe cine pot sa ma bazez!??
Radu10mai
pe nimeni 010.gif
crazy_rednwhite
pana la urma nu inteleg care e scopul acestui protest prelungit...de ce nu se vrea sa se faca pace?....sa va intreb pe cei care protestati..daca o sa castige dinamo campionatul..o sa sarbatoriti?!dupa ce in ultimele etape, knd aproape nimeni nu ne mai dadea sanse la titlu, peluzele sunt goale, si aruncati cu vopsea pe mashinile jucatorilor...ce o sa faceti daca o sa luam campionatul?!...
bianco_rossa
daca o sa luam campionatul..o sa fie toti fericiti si o sa aiba "injectii" in priviri...
mrbodo2002
Ideea e alta:cum il iei?Ce rost are sa luam campionatul daca echipa nu joaca nimic?Sa ne luam 5 goluri in turul preliminar de UCL???Eu unul nu merg la stadion momentan pt k nu vad nici o idee de joc si nici acea dorintza de a invinge a jucatorilor!!!Sa arate k joaca fotbal si vom fi langa ei!!!
MosIonRoata
La gazeta a scris ca la pauza meciului Dinamo-Sportu',
vajnicii nostri ultrasi, au injurat jucatorii, si-au aruncat fularele
si s-au carat ... a urmat cea mai buna repriza facuta de Dinamo
in acest sezon ... dupa care a urmat vandalizarea masinilor
jucatorilor Dinamovisti ... Decat ultras, mai bine semintar.

Sanatate!
crazy_rednwhite
asa e mosionroata....ai dreptate....
BandiT
problema ca acesti ultrasi sunt tineri , 14..20 ani , si nu au rabdare, sunt impulsivi si se cred mai rai decat sunt in realitate...( si stelistii sunt la fel).
acesti tineri ar trebui temperati de catre veteranii din peluze.
crazy_rednwhite
mi-e teama k ai dreptate...dak e asa, e pacat sa se pateze reputatia unei intregi galerii, datorita lucrurilor pe care le fac "tinerii"...
paddy
Nu aveti voi dreptul sa-i judecati banned.gif si inainte sa apara grupurile ultras, ii bubuiam pe spurcati pe unde ii prindeam, thumb.gif
Fiecare are dreptu sa aleaga intre NORD si SUD intre CETATEAN si SEMINTAR intre SUPORTER DE NET si SUPORTER DE MOMENT thumb.gif asa ca ar fii bine sa inchideti acest topic offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif
Multi ar trebuii sa inteleaga ca vremurile se mai si schimba, asa ca trebuie sa va obisnuiti cu ei si ei cu voi, pina la urma urmei iubim aceasi echipa HAITA_DINAMO.gif
Un singur lucru mi-as dori sa vad..........ca peste generatii fostii ultrasi sa nu faca acelas lucru pe care il fac semintari din ziu de azi ( sa injure si sa manince seminte)
dudu1961
argument.gif Ar trebui sa luati exemplu suporterilor englezi de la ei de acasa nu din deplasare care isi sutin echipa cintind, taunt.gif strigind dar nu obscenitati .Mie mi se par cei mai tari suporteri din europa ,poate de aceea ii dau cam toti de exemplu . argument.gif
BandiT
cam greu sa ne purtam ca suporterii englezi..
de fapt ne purtam cum se purtau englezii acum 20 ani..
peste vreo 20 de ani ne vom purta cum se poarta ei acum.
parerea mea.
crazy_rednwhite
cu lucrurile astea care se intampla la noi...o sa ne fereasca toata lumea....incepand de la jucatori, antrenori...la copii de mingi...si asta nu e bine....brusc ma apuca pesimismul...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.