Rosso
Nov 24 2005, 01:36 AM
bai frate m-am saturat de asa-zisii ultrasi de la noi din galerie care au inceput,de curand,sa faca iar scandal la adresa venirii lui Danciulescu.ei care se dau cei mai mari suporteri pt ca fac parte din brigazi si pt ca vin de 10 ani in galerie si provoaca incidente.le-as fi raspuns direct dar se pare ca un dobitoc din caminul in care stau a fost banat si nu pot scrie la comentarii pt ca avem ip-ul comun.cu ce suntem noi,suporterii de rand,mai prejos de ultrasii din anumite brigazi?eu sunt din provincie si inainte sa intru la facultate veneam la toate derbiurile,cupele europene,etc...atat cat imi permitea buzunaru ajungeam cu chiu cu vai si la meciuri mai putin importante.dar de 6 ani nu am pierdut mai mult de 3 meciuri pe sezon iar deplasari am facut cat sa ajung si pe la scoala.m-am batut si eu,mi-am luat bataie,am fost fugarit de jandarmi,am luat si bulane si cu toate astea sunt privit ca un oarecare pt ca nu-s ultras,pt ca nu-l injur pe Danciu,pt ca nu ponesc eu incidente,pt ca n-am cunostinte intre sefii galeriei...mai bine simplu suporter decat ultras cu fitze de sef de trib.mai sunteti frate si altii sau numai eu si grupul meu de prieteni am ramas ultimii?
caine_berceni
Nov 24 2005, 02:19 AM
Nu cred Roso ca mai sunt?????
CEtateni ceva pe forum
Mitzi
Nov 24 2005, 11:14 AM
...nu esti cu nimic mai prejos Rosso...intr-adevar...majoritatea pustilor din peluza sufera de Italia intr-un mod neplacut...asta este...astia suntem... eu unul nu sunt de acord cu venirea lui danciu...dar asta e parerea mea..O.K.?
Si nu mai folosi sintagma asta: asa zisi...este jignitor... cum te-ai simti daca dupa atata timp de stat in peluza(cu sacrificiile de rigoare) cineva ti-ar spune ca esti un asa zis suporter? Nu te-ai simti bine...iti spun eu...
Fiecare dinamovist are dreptul la o opinie pe acest forum ...si cei care iti arunca in fata apartenenta lor la fenomenul ultra` cu superioritate gresesc... multa bafta!
Rosso
Nov 24 2005, 12:02 PM
ai dreptate mitzi dar eram f enervat ca discutau ultrasii sa se ia de danciulescu daca vine in galerie...pai asta-i atitudine de suporter care doreste binele echipei?stiu cum era cand de arata semne obscene si ne dadea gol la fiecare derby dar nici sa nu realizam ca ne-a scos din rahat de multe ori,poate am luat si trofee multumita lui.si ce daca a dat doar 1 gol stelei si ala din penalti?acum trebuie sa-i injuram familia si sa ne luam de el cu prima ocazie?avem destula nevoie de el,nu se vede ca suntem piftii?cati nu avem prieteni stelisti care rad de noi sau ne arata semne obscene cand aia fac performanta in europa si ne bat in campionat?si nu ne luam la bataie cu ei,ne injuram putin dar nu le amenintam familia.asa e romanu,mai bine critica decat sa aplaude...Hai acasa Danciule ca cel putin un suporter te asteapta
paddy
Nov 24 2005, 12:14 PM
Din pacare, nu prea inteleg ce vrei sa spui, din ce am inteles eu, tu vorbesti de doua probleme diferite.
Ce treaba are Ultrasii cu venirea lui Danciulescu ??.....ai spus ca de 8 ani nu ti-a scapat nici un meci, deci nu ai uitat cind Danciulescu juca la stiaua ?....si la fiecare gol dat in poarta lui Dinamo, venea in fata galeriei si ne dadea prin gura, si toate declaratile lui erau anti Dinamo,,,,,sau sa inteleg ca acele meciuri pe care le-ai ratat au fost cele cu stiaua ????
Asa ca nu baga Ultrasii in " Ciorba " asta, ceii care sint inpotriva venirii lui Danciu, sint simpli suporteri, cetateni,semintari sau cum vrei sa le spui, asa ca inainte de a scoate un topic, gindestete de doua ori, la ce vrei sa...........
Rancid
Nov 24 2005, 12:35 PM
rosso, in toate galeriile din romania trebuie sa sufere cate careva. Daca nu de ultras, sufera de hooligans ca deh, tre sa dea bine.
parerea mea este ca sa sustii ca esti brigada hooligans in romania este penibil.n-avem nici o legatura. ca ultraserie s-a mai facut cate ceva dar...hai sa fim seriosi, suntem departe de ce ar trebui sa fim. la noi, tot timpul o sa apara un cocalar sau un bodyguard, un frustrat, terminat si penibil care sa-si dea importanta.
io cred ca e foarte simplu: nu trebuie sa dai socoteala nimanui, sa explici de cate ori de duci la meciuri, de cati ani vii sau nu vii in galerie etc.
Sunt oameni la nord si la sud care sunt super ok. sunt altii care sunt niste distrusi retarzi. Nu iti mai bate capu sa intelegi lucruri care nu merita intelese.
N-avea grija ca si in galerie sunt oameni care vor sa mearga la tribuna pentru ca nu mai suporta fitzele unora.
Inceea ce priveste venirea lui danciulescu...fiecare are parerea lui. nu e ok sa cenzurezi parerea cuiva
Rosso
Nov 24 2005, 12:40 PM
raspuns @paddy:da mah,stiu cand ne arata m..e si gura da' asta ne arata si 20.000 de spectatori in ghenchea.si nu cred ca suferi chiar atat de mult ca atunci cand iti facea Danciu semne obscene.mare lucru,zici ca chiar ti-a dat la m..e si gata trebuie sa te razbuni.omu asta a facut ceva pt Dinamo si cred ca a suferit destul pana sa se impuna cat de cat in fata noastra.si cum sa nu bag ultrasi in treaba asta cand uite ce scriu:@simion:"bai nene sunteti retardati? il vreti inapoi pe cioroiul asta spurcat? ati uitat cand pupa emblema stelei si ne arata semne obscene? sau poate nu veneati pe stadioane la vremea aia! nici eu nu am o suta de ani da pe zdreanta asta nu o sa-l pot uita vreodata! apropo daca va intrebatzi daca o sa se ia cineva de el daca vine in P.C.H. ei bine fitzi siguri de asta! La DINAMO vrem DINAMOVISTI"----pai asta-i mentalitate de suporter care doreste binele echipei?si de ce e ultras?pt ca da de inteles:@simion:"Zi-mi shi mie cand ai fost ultima oara in peluza shi daca faci parte din vre-un grup."---mai bine cu un grup de prieteni decat cu unu de "zmardoi"
paddy
Nov 24 2005, 12:59 PM
Nu toata lumea poate ierta asa usor ca tine, eu nu sint ultras, dar sint inpotriva lui Danciulescu, nu pt ca ar fii tigan,eu il consider un mercenar....nu avem destui la club ???...nu toti sint de acord ca un inaripat sa le dea prin gura, exact cum te-ar injura cineva de mama, daca tu poti sa treci peste asta,bun, dar sint foarte multi care sint foarte orgoliosi, si nu pot uita aceasta umilinta.
Asa ca suporterii Dinamovisti sint inpartiti in doua tabere, cei ca tine care pot trece peste aceasta umilinta, si ceii care vor sa razbune aceasta umilinta.
Rosso
Nov 24 2005, 01:29 PM
uite niste puncte de vedere corecte cu care nu trebuie sa fiu de acord dar pe care le accept...nu m-am exprimat corect si ar fi trebuit sa spun ca nu ma refeream la toti ultrasi...am cunoscut si baieti super ok dar multi cred ca daca au ajuns prin vreo brigada,gata,sunt superiori si pot sa faca ce-i trece capu...de exemplu,voi l-ati lovi pe danciulescu daca ar veni in galerie?sunt sigur ca ar sari cativa...si de-asta mi-e frica,din cauza unuia sau altuia o sa avem toti de suferit...cu gandul la chestia asta am deschis topicul si-mi pare rau daca am generalizat
LAZIO
Nov 24 2005, 01:53 PM
QUOTE(Rosso @ 24 Nov 2005, 13:29)

uite niste puncte de vedere corecte cu care nu trebuie sa fiu de acord dar pe care le accept...nu m-am exprimat corect si ar fi trebuit sa spun ca nu ma refeream la toti ultrasi...am cunoscut si baieti super ok dar multi cred ca daca au ajuns prin vreo brigada,gata,sunt superiori si pot sa faca ce-i trece capu...de exemplu,voi l-ati lovi pe danciulescu daca ar veni in galerie?sunt sigur ca ar sari cativa...si de-asta mi-e frica,din cauza unuia sau altuia o sa avem toti de suferit...cu gandul la chestia asta am deschis topicul si-mi pare rau daca am generalizat
saracul de tine cred ca esti f revoltat ca ""hooliganii aia din peluze"" te desconsidera pe tine marele suporter si au nesimtirea sa nu gandeasca ca tine!!!!!!!
Rosso
Nov 24 2005, 02:33 PM
lasa mah ca esti tu beton daca il bati pe danciulescu...ca doar voi vreti numa' dinamovisti...pai asa o sa jucam numa in 5 insi
Mitzi
Nov 24 2005, 02:44 PM
Anti...las`o asa...are rost sa va luati aiurea la harta?Macar omul a recunoscut ca a gresit cand a generalizat si zic eu asta este un pas important...
Cai Lun
Nov 24 2005, 03:41 PM
Nici eu nu sunt marele fan Danciulescu si nici nu ma astept ca venirea lui sa ne transforme intr-o echipa de LC. Daca vine bine, daca nu... sanatate!... Insa nu inteleg de ce insistati pe faza cu semnele obscene! Sper sa imi explice si mie cineva! Sa inteleg ca in timp ce voi il aplaudati si ii cantati "Multi Ani Traiasca" el va facea semnele alea? Sau in timpul ala si voi ii raspundeati la fel de "amabil"? Adica puneti-va in locul lui... 5000 de oameni sa te injure in cor atatea meciuri la rand.. pana la urma iti pierzi controlul! Nu zic ca nu merita injurat, ci ca nu trebuie sa va surprinda reactia lui! In fine.. nu ma astept sa ajung la vreo intelegere cu voi, dar oricum...
Mitzi
Nov 24 2005, 04:14 PM
QUOTE(Cai Lun @ 24 Nov 2005, 15:41)

Nici eu nu sunt marele fan Danciulescu si nici nu ma astept ca venirea lui sa ne transforme intr-o echipa de LC. Daca vine bine, daca nu... sanatate!... Insa nu inteleg de ce insistati pe faza cu semnele obscene! Sper sa imi explice si mie cineva! Sa inteleg ca in timp ce voi il aplaudati si ii cantati "Multi Ani Traiasca" el va facea semnele alea? Sau in timpul ala si voi ii raspundeati la fel de "amabil"? Adica puneti-va in locul lui... 5000 de oameni sa te injure in cor atatea meciuri la rand.. pana la urma iti pierzi controlul! Nu zic ca nu merita injurat, ci ca nu trebuie sa va surprinda reactia lui! In fine.. nu ma astept sa ajung la vreo intelegere cu voi, dar oricum...
...mda...cam asta ar fi cel mai corect punct de vedere de pana acum...
Rancid
Nov 24 2005, 04:18 PM
lazio: ce se intampla in galerii este foarte mega de rahat.cand o sa admiti asta o sa fie mai ok pt tine. nu mai suferiti atata de hooligans ca n-aveti nici o legatura.
FarfelkugeL
Nov 24 2005, 04:53 PM
A...
M-am luat cu munca si am uitat ce voiam sa scriu :D
paddy
Nov 24 2005, 05:23 PM
CAI LUN
Din pacate erau 5001 , nu l-ai vazut pe ZICU 49.
Tu nu ti-ai pus problema, cine ?....a declansat acest razboi verbal
silentdog
Nov 24 2005, 06:00 PM
Tre sa recunoastem ca intradevar sunt persoane care "sufera",fie ele tinere sau nu,in nord sau sud.
Tre sa recunoastem ca intradevar unii dintre "noi" avem o ura caineasca impotriva lui danciulescu....
C nu suport este faptul ca anumiti cetateni onorabili lovesc in ultrasi!!!
D C?
Suferiti si voi la randul vostru???Am observat ca anumiti oameni isi dau cu presupusul si asociaza ultrasii cu,sau numai cu violenta.
D C?
SINCER baiatului care a deschis acest topic ii mai trebuie un pic d "educatie".......(unde educatie = cunostiinte despre fenomen)
RESPECT TUTUROR!
Rosso
Nov 24 2005, 06:25 PM
ma refeream doar la "asa-zisii ultrasi"(o parte din cei care apartin unor brigazi)."asa-zisi" pt ca nu sunt in realitate ultrasi.parerea mea...spun acest lucru pt ca nu mi se pare normal ca ei sa-l atace pe Danciulescu daca ar veni in galerie.la fel,nu vad nimic spectaculos in a lua la suturi un suporter din peluza doar pt ca nu canta(am vazut destule cazuri in ultimii ani)si nu ma refer la Elias care,cum-necum,isi face bine treaba.daca nici asta nu e dovada de huliganism atunci care?pe cei care se implica cu adevarat in peluze ii respect,mai ales pt eforturile financiare si atasamentul pt echipa...fara ei am fi o formatie de pluton...dar de la a sustine echipa pana la a ataca jucatorii de care avem maxima nevoie in prezent e distanta mare...e doar o parere,nu am vrut sa dau in nimeni,dar eram curios daca sunt singurul cu astfel de opinii
Antispring
Nov 24 2005, 07:58 PM
Ce sa caute bai nene, Danciulescu in peluza?!? Ati luat-o razna? Terminati cu prostiile..... va luati dupa el ?!?!
Si sunt sigur ca in ultimii ani n-a luat nimeni shuturi doar pt ca nu canta.....
Normal .... ca in orice comunitate .... mai sunt si oameni de nimic.
CyberDog
Nov 24 2005, 09:35 PM
Este ultrasul suporter? Eu zic ca da !
Este cetateanul sau semintarul suporter? Pai bineinteles ca este!
Atunci, de unde titlul topicului ?
Chestia cu "Dinamo e al meu si nu al vostru" e o prostie, scuzati-mi abordarea directa a problemei. Fiecare isi sustine echipa in felul sau. Uite, eu imi manifest dragostea fata de Dinamo moderand forumul asta din cand in cand sau ajutand echipa de redactie, dupa posibilitatile mele. Ma transforma asta un suporter de calitate inferioara comparativ cu cei ce isi sustin echipa cantand la peluze timp de 90 de minute, indiferent de vreme? Nu cred...
Eu zic ca liniile trase intre diferitele categorii de suporteri dinamovisti sunt artificiale. Gardurile din plasa de pui ce delimiteaza sectoarele in tribuna sunt de fapt cele ce creaza false delimitari intre cei ce isi sustin echipa.
Pe vremuri, cand nu existau gardurile alea, stadionul isi sustinea la unison echipa si nu exista ura asta nejustificata intre cei ce intelegeau sa cante un meci intreg pentru Dinamo si cei care se manifestau intr-un mod diferit, bucurandu-se interiorizat .
Daca eu as dori sa ma alatur celor de la peluze pe perioada unui meci, chiar daca nu pot fi categorisit ca fiind "ultra", as fi respins de cei ce se afla deja acolo meci de meci?
Mitzi
Nov 25 2005, 10:08 AM
Nu Cyber...nici vorba...orice caine care vine sa-si sustina echipa este bine-venit...
As vrea sa fiu obiectiv...sa vad lucrurile din ambele perspective...
Ce le este reprosat ultrasilor cel mai des:
1.faptul ca nu stau jos,ca flutura tot timpul steaguri impiedicandu-i pe ceilalti sa vada meciul
2.ca folosesc un limbaj obscen , sunt violenti si consuma alcool peste limita
3.ca impun conducerilor de cluburi tot felul de conditii ,de la cele de ordin financiar pana la a stabili conducerea tehnica a echipei
4.ca sunt adeptii a tot felul de ideologii extremiste
Ce li se reproseaza cetatenilor de rand:
1.Ca nu canta decat atunci cand echipa este in avantaj
2.Ca nu participa la coregrafii,desconsiderand orice forma de organizare a peluzei
3.Ca prefera sa injure echipa adversa sau sa roada seminte in loc sa-si sustina propia echipa(e mult mai usor sa strigi m*** steaua decat sa canti Cine suntem",nu?)
...nu stiu...mai ganditi-va si voi...
4.
paddy
Nov 25 2005, 10:56 AM
Din pacate ai perfecta dreptate, acest lucru l-au observat si galeriile adverse

, problema e ca aceii cetateni sint fostii suporteri de ieri.
Nu prea stiu ce e de facut ?..cind ma uit la; Craiova, Poli, stiaua si vad cum, cinta tot stadionul mi se ridica parul in cap
Cai Lun
Nov 25 2005, 02:07 PM
Da... ragusesc zdelistii cantand pe stadion... sau rapidistii... stai tu calm ca nu a fost jucator la Dinamo care sa fi fost spurcat asa cum stiu oltenii sa spurce! Cat despre polisti... la aia e o democratie polulara si participativa.. canta toata lumea la ei pentru ca vad jocurile echipei ca pe un eveniment. Sa sa nu uitam ca in ultimul timp au mai revenit cu picioarele pe pamant.. poate Hagi sa ii mai adune din nou...
Intr-adevar... una din cele mai idioate faze este cea cu gardurile si cu intrarea separata a suporterilor... cred ca e o bataie de joc! Or respecta ei niste norme, insa nu orice spartura in gard poarta denumirea de poarta... din pacate la capitolul infrastructura stam jalnic... dar asta e o alta discutie...
QUOTE(paddy @ 24 Nov 2005, 17:23)

CAI LUN
Din pacate erau 5001 , nu l-ai vazut pe ZICU 49.
Tu nu ti-ai pus problema, cine ?....a declansat acest razboi verbal
Cel mai destept cedeaza...

Cred ca mai mult ca orice injuratura, in momentul in care Danciulescu facea semnele acelea, aplauzele suporterilor l-ar fi facut sa intre in pamant... [o astfel de atitudine probabil ca nici nu ar fi dus la un asemenea conflict...] Dar mai e mult pana departe...
sivi@dinamomania.net
Nov 25 2005, 02:19 PM
Il sustin pe Danciu! Tb sa se intoarca la noi, pt ca a demonstrat ca are valoare. Nu vedeti ce hal de jucatori avem?!!!
LAZIO
Nov 25 2005, 02:55 PM
QUOTE(Rosso @ 24 Nov 2005, 14:33)

lasa mah ca esti tu beton daca il bati pe danciulescu...ca doar voi vreti numa' dinamovisti...pai asa o sa jucam numa in 5 insi
QUOTE(Rancid @ 24 Nov 2005, 16:18)

lazio: ce se intampla in galerii este foarte mega de rahat.cand o sa admiti asta o sa fie mai ok pt tine. nu mai suferiti atata de hooligans ca n-aveti nici o legatura.
QUOTE(Rosso @ 24 Nov 2005, 18:25)

ma refeream doar la "asa-zisii ultrasi"(o parte din cei care apartin unor brigazi)."asa-zisi" pt ca nu sunt in realitate ultrasi.parerea mea...spun acest lucru pt ca nu mi se pare normal ca ei sa-l atace pe Danciulescu daca ar veni in galerie.la fel,nu vad nimic spectaculos in a lua la suturi un suporter din peluza doar pt ca nu canta(am vazut destule cazuri in ultimii ani)si nu ma refer la Elias care,cum-necum,isi face bine treaba.daca nici asta nu e dovada de huliganism atunci care?pe cei care se implica cu adevarat in peluze ii respect,mai ales pt eforturile financiare si atasamentul pt echipa...fara ei am fi o formatie de pluton...dar de la a sustine echipa pana la a ataca jucatorii de care avem maxima nevoie in prezent e distanta mare...e doar o parere,nu am vrut sa dau in nimeni,dar eram curios daca sunt singurul cu astfel de opinii
patetic!!!!
aiurezi!
faci aprte din categoria celor care se lauda cu faptele altora, cucoregrafiile altora, cu sutele de ore de deplasari ale altora, dar in realitate nu ai participat niciodata la ele!!!
acuzele tale nu sunt decat rodul frustrarii, al faptului ca iti imaginezi ca dc ai dat 50000 pe bilet ai dreptul sa stai jos sa fie lineste ca la teatru si nimeni sa nu indrazneasca sa ridice vreun steag in fata ta!!!
danciulescu a fost iertat de unii, de altii nu,.......mie imi trezeste indiferenta,.........e un jucator bun care a facut multe pe plan profesional pt Dinamo!!!!!
pt toate astea jos palaria!!!!!!
retine!!!!!cei care il injurau pe danciulescu nu o faceau pt ca a jucat la steaua, il injurau pt ca dupa un meci in groapa a venit si ne-a aratat păstîrnacul, il injurau pt ca dupa fiecare meci ne arata degetul din mijloc, il injurau pt declaratiile facute in presa si foarte jignitoare la adresa lui Dinamo, il injurau pt ca dupa ce desi a ajuns in groapa pe un salariu regesc ne-a aratat la tot stadionul mueeeeeee......si alte semne obscene, pot sa iti mai dau exemple!!!!!!
probabil ai citit de curand codul bunelor maniere sau Codul lui da Vinci , te crezi din motivele astea mai civilizat, asta pt ca tastatura din fata iti da imunitatea si puterea pe care nu le-ai avut niciodata in viata reala!!!!!!
ramai si apara-i drepturile lui danciulescu si protesteaza la adresa ''hooliganilor care nu gandesc ca tine'', la urma -urmei poate este vreo copie a prototipului ideal de etica si noi nu stim!!!!!
Rime
Nov 28 2005, 01:14 PM
Mi-e scarba de cel care a deschis acest topik....
MRC_2000
Nov 28 2005, 04:51 PM
Sintagma de cetateni este penibila , si ultrasii si simpli suporteri sunt tot cetareni , (asta pentru ca prietenii stiu de ce...) , faptul ca din 90 incoace avem acces la televizoare color cu multe programe (spre marea satisfactie a unor cu meciuri din Italia , ca sa mai fure si ultrasu de la noi cate ceva) si avem acces si la internet ca sa mai luam o poza de pe la italieni , nemti sau greci (care au clasa atunci cand vine vorba de coregrafii si galerii organizate) , nu inseamna ca au si clasa cei care se numesc singuri ULTRAS.
La noi fenomenul din punctul meu de vedere este prost inteles si asta se vede din actiunile grupurilor din PCH (a devenit o moda sa se mute ultrasii la SUD ca in NORD nu se mai poate sa ne exprimam liber , dupa cum ar spune unii).
Este aiurea sa fi ultras doar ca este la moda si mai airea fiind sa te muti la SUD ca asa e trendu!!!!
Reveniti cu picioarele pe pamant amici mei ca nu este bine deloc!
Mitzi
Nov 28 2005, 05:02 PM
Sintagma cetateni este folosita de obicei pentru genul tau de persoana...care ii judeca pe ultrasi in functie de ce scriu ziarele sau ce citeste pe forum...
Nu poti vorbi despre o persoana,grup de persoane daca nu il/ii cunosti...numai bine iti urez...
marcher
Apr 5 2006, 09:48 PM
Paddy
Eu zic sa nu bagam in seama un varzar, care se trezeste tam-nesam sa-ncerce a ne da cu tifla peste bot. Eu ii sugerez sa fie mai linistit cu ultrasia lui, ca n-are nici un haz.
MosIonRoata
Apr 5 2006, 11:37 PM
Atentie, ca Jandarmii au ordin sa ucida suporterii!
Saitul TotalSport anunta:
"Un tanar in varsta de 17 ani a fost impuscat mortal,
iar 26 de persoane au fost ranite, dintre care sapte
prin impuscare, in urma unor confruntari violente intre
suporteri si politie dupa un meci disputat in Argentina,
a anuntat, miercuri, politia locala, citata de AFP.
Potrivit sursei citate, Ezequiel Melian a fost impuscat
chiar in inima, dupa meciul dintre echipele Sarmiento si Union,
ambele din provincia Santiago del Estero, in cadrul unui turneu
organizat de Federatia de Fotbal din Argentina.
Meciul, disputat duminica, a fost intrerupt in minutul 84,
cand Union conducea cu scorul de 2-0, din cauza
incidentelor din tribune dintre grupurile de suporteri.
Confruntarile dintre suporteri au continuat si in afara stadionului.
Printre raniti s-au numarat si zece politisti."
Sanatate!
paddy
Apr 5 2006, 11:49 PM
Marcher
Nu am nimic cu ultrasii, dar se mai trezeste cite un gaozar, care nu are nici cea mai mica treaba cu acest fenomen, si daca tipi odata pe el ii spune la iepure puturosule

aici se simpte in siguranta dar pe strada nu dai nici muci pe el....
Cai Lun
Apr 6 2006, 12:03 AM
Mosule.. si ce treba are sula sud-americana, cu prefectura mioritica?
MosIonRoata
Apr 6 2006, 01:34 AM
Si Jandarmeria din Romania si aia din Argentina primeste
ordine da la guvernul mondial.Sa nu uitam cate masacre a facut
la noi Jandarmeria: si dupa 1990 dar si in perioada interbelica.
Sanatate!
g481_shm
Apr 6 2006, 09:06 AM
doamne fereste..poi daca incep sa ne impuste si pe noi...pe bune daca nu vin cu pistolu lu' tata si le dau alice alice in capatzanile alea de croitori...sper sa nu se ajunga acolo totusi...si sper sa nu se intample mare lucru la meciu cu spurktzii...ca daca avem iar terenu susp io imi...sry..da io ma supar..(asa e bine??)..ca nu am chef sa mai vad meciuri de la TV
red_dog_ditza207
Apr 6 2006, 11:02 AM
QUOTE(MosIonRoata @ 6 Apr 2006, 0:37)

Sanatate!
cum sa t impushte mha?...mie mi s pare o prostie...c dak s-au luat la bataye sau my shtyu eu ce tre sa t omoare?...nush c sa zick...dar..NU MI S PARE NORMAL!!!!...
mrbodo2002
Apr 6 2006, 12:37 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 6 Apr 2006, 0:37)

Sanatate!
Totusi,sa pastram proportiile!!!Aia in America de Sud se omoara intre ei,la noi e numai bataie!:D
La primul mort pe stadion ar iesi un scandal monstru in toata tzara si in UE,so...vor fi doar batai!
:D
Fortza Dinamo!!!!!!!
MosIonRoata
Apr 6 2006, 04:54 PM
La primul mort ziceti ca o sa iasa scandal?!
Ei, as! O sa scrie reprezentantii societatii civile la gazeta
ca rasistii si extremistii au atacat fortele de ordine,
ca bine le-a facut, si ca ceilalti care au scapat trebuie
sa infunde puscaria...
Mai trebuie spus ca nu Jandarmii sunt de vina ca ei sunt
numai bratul care executa ordinele primite si ca Tineretul
Romaniei trebuie sa-si faureasca un viitor nu sa-si piarda
averea, sanatatea sau viata in incaierari lipsite de sens.
Sanatate!
marcher
Apr 6 2006, 04:56 PM
Auzeam pe cineva zicand ca-n traducere libera ultras inseamna terorism in tribune. Sa fie oare adevarat?
Cai Lun
Apr 6 2006, 05:21 PM
Nu.
marcher
Apr 7 2006, 07:09 AM
Expliciteaza.
cane loco
Apr 7 2006, 08:13 AM
Intr-un fel are dreptate MosIonRoata, nu e chiar asa de fantezista treaba asta cu garcea cu pulane si scuturi, ca de fapt asta sunt ei o adunatura de ,,ghici cine e senil in albastru de metil''.Mare dreptate ai cand spui ca in istoria Romaniei astia au fost printre cei mai mari criminali, ei au fost de fapt servitori regimului carlist si ai monarhiei si sunt convins ca daca ii pastrau comunistii poate ca isi faceau de cap chiar mai rau.Ar mai fi de retinut ca presa si garcea astia sunt legati nu atat de mult intre ei cat sunt legati de niveluri mai inalte din politica in special din afara tarii, si asta nu e nici o prostie de aia gen nationalism d-ala desantat, cu un pic de atentie se vad unele lucruri destul de ciudate.Normal ca daca garcea scutieru' ar impusca un suporter, tot aparatul asta de creat dezinformare s-ar pune in miscare, ar impusca doi iepuri de odata, ar denigra si mai rau numele lui DINAMO pentru ca tot ei au creat ura asta generalizata impotriva noastra(asa zisa presa in special) si ar convinge iar lumea ca vezi Doamne exista extremism si manifestari,,politically incorect'' si ca ,,dujmanii democratiei'' stau la panda dar vajnicii garcea albastrui nato ue au restabilit ordinea si disciplina.E ciudat si sprijinul pe care il au spurkati din partea presei si nu numai a lor oricum astora le-a mers bine si pe vremea comunismului care i-a facut si dupa revolutie.Oricum sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva atunci ar fi haos.
anmini
Apr 7 2006, 08:18 AM
la cat sunt de prosti jandarmii nostri n-ar sti ce sa faca cu o arma..sa fim seriosi! ce avem noi, numai jandarmerie nu se cheama.....niste adunaturi care dau un examen de kkt si apoi sunt trimisi pe stadioane ca nu au oameni..........nu-i vor lasa sa traga de frica sa nu se impuste intre ei.
g481_shm
Apr 7 2006, 08:24 AM

asa e anmini...nu sunt in stare sa poarte arma...pana la urma...CEA MAI PROASTA MESERIE ESTE LA JANDARMERIE...si cu asta am spus tot
cane loco
Apr 7 2006, 08:35 AM
totusi sa nu uitam ce a facut garcea scutieru la stoenesti in '99 si ar mai fi niste momente d-astea la stoenesti de exemplu s-a musamalizat faptul ca au existat morti in randul minerilor, cea fost acolo a fost direct batalie din evul mediu omor generalizat.
anmini
Apr 7 2006, 08:38 AM
toate aste se intampla din cauza faptului ca nu sunt instruiti. daca tot ne amintim......la c-ta ce a fost?
Mitzi
Apr 7 2006, 08:46 AM
QUOTE(marcher @ 6 Apr 2006, 17:56)

Auzeam pe cineva zicand ca-n traducere libera ultras inseamna terorism in tribune. Sa fie oare adevarat?
Fac pariu ca era o sursa sigura...
Ce penibile sunt fazele astea cu "am auzit eu...","mi s-a spus ca..."
Daca ai o opinie,asumati-o ,nu o da dupa cires...
Antispring
Apr 7 2006, 09:09 AM
:)))))))))))
Vai de capul meu.... asta a zis-o jegu' ala de calinescu....terorism, auzi...
Mai oamenilor, abtineti-va de la discutii daca n-aveti habar... ca asa ati dus de rapa forumul asta.
ps... remarc limbajul stralucit al lui paddy.... frumos cuvant "gaozar"
paddy
Apr 7 2006, 09:43 AM
Parca spuneai ca nu mai scrii aici

recunosc ca am sarit calul

asta ne mai trebuia sa ne atacam intre noi, ca in rest le avem pe toate......
Ai postat, numai ca sa ma ataci pe mine, banuiam eu ca esti prieten cu Lazio

spre ghinionul tau nu mai vreau sa intru in polemica cu nimeni...

In timp ce ne sfisiem intre noi, spurcatii defilieaza prin cupa UEFA si o vor face si in campionat, am ajuns de risul curcilor

Pe forumul unde scrii tu nu sint mai multi de 10 insi

se vede ca tot aici iti place

deca era "dus" pe ripa nu mai intrai tu in fiecare zi, asa ca nu mai dramatiza, avem cel mai tare forum dintre forumuri.............
Mitzi
Apr 7 2006, 10:45 AM
Pochi ,ma bravi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.