Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce reprezinta valoarea in club, pentru suporterii Dinamovisti
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
doggyy86
eu unul zic ca cel mai important e jocul in cupele europene..ati vazut ce am patit anul asta cand am dat de echipe mai puternice...Spurs..Benfica bigcry.gif .....degeaba batem pe jiu pe national pe otelul daca atunci cand dam de echipe adevarat ne umilesc aia!!

in fine..fiecare cu parerea lui!!!
paddy
Eu cred ca ar fi normal ca toti jucatorii lui Dinamo sa provina din propia pepiniera.....si giovani sa fie teleportat in epoca fierului ca sa nu-i poata vinde.
Iar conducerea sa fim "NOI" suporterii.....
cane loco
Bine zis, si bijnitaru de giovani sa fie teleportat intr-o caverna si pravaliti bolovanii la intrare sau peste el, si daca stam sa ne gandim bine ar mai trebui pusi si altii langa el, ca sa putem spune ca echipa are cum sa progreseze cat mai mult.
deenamovista
Eu am votat jocul echipei, per total, pentru ca acesta implica si un lot bun, o conducere buna, antrenor bun si se creeaza, pe parcurs, un palmares!
Hatzu
Am votat Jocul echipe per total pentru ca daca echipa joaca bine toate cele bune vin de la sine, sau asa ar trebui pt ca la noi si cand jucam bine au fost scandaluri, dar asta e. Tot ceea ce conteaza e ca jocul echipei sa straluceasca.
matador
am ales jocul echipei per ansamblu, pentru ca acest fapt include toti factorii de mai sus, ce au o influenta mai mare sa mai mica in cadrul modului de desfasurare pe teren
CyberDog
Imi pare rau ca trebuie sa revin si sa atrag atentia asupra a ceea ce mai nimeni dintre dumneavoastra nu doreste sa vada. Iata cum vede valoarea in club unul dintre investitorii dinamovisti...

Vasile Turcu, despre decesul lui Florea Dumitrache:

"Este o mare pierdere. Mă doare stomacul și capul. Am primit o veste tragică. Sînt tare sufletist. Voi fi aproape de familie așa cum am fost și de el. Este un om care mă saluta înainte de meci și eu îl premiam...."

Inca o data se dovedeste ca lipsa de respect si incultura crasa guverneaza tribunele oficiale in sportul din Romania. Iata ideea de obituar a unui “actionar” ce crede ca banii inlocuiesc cu succes materia cenusie.
Daca a mai ramas vreo picatura de bun simt prin negura mintilor conducatorilor dinamovisti, cuvintele jignitoare rostite de domnului Turcu la adresa unuia dintre cei mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor ar trebui sa fie ultimele pe care le mai rosteste din postura de oficial al clubului din soseaua Stefan cel Mare. Nu m-ar mira insa ca Turcu sa fie doar atentionat din varful degetului si apoi scos basma curata de cei croiti dupa chipul si asemanarea sa.
Cu gloria sportului romanesc nu se glumeste! Banii pe care ii manipuleaza Vasile Turcu nu ii dau drepturi in plus fata de nici un alt cetatean, iar parerile dansului, izvorate dintr-o gandire de Neanderthalian reusesc sa oripileze orice receptor cu un IQ peste limita minima admisibila.
Iar daca vocabularul limitat al actionarului dinamovist nu ii permite ca sa rosteasca macar simplul, romanescul si crestinescul “Dumnezeu sa-l ierte!”, il deplang ca om! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, de frica suporterilor, dupa ce a dat aceasta declaratie, Turcu nu a fost nici macar prezent la inmormantarea celui care a adus atata bucurie si glorie in sufletele dinamovistilor de pretutindeni.
Si mai grav este faptul ca a trebuit sa moara un star al sportului din Romania, pentru ca lumea sa ia atitudine impotriva imbecilitatii asa zisului actionar dinamovist.

Nea Florica, iarta-l ca nu stie ce face!

PS: Cred ca este momentul ca suporterii sa isi spuna parerea vis-a-vis de viziunea deformata a "investitorului" Vasile Turcu referitor la ceea ce inseamna valoare. Deasemenea, despre cum sunt tratate valorile dinamoviste de catre acest domn ce crede ca "valoarea" stau numai prin buzunarele sale peticite de catre papusari nevazuti.
CyberDog
Observ cu stupoare ca ori nu va intererseaza subiectul, ori din motive neantelese de catre mine, nu doriti sa-l abordati.
Este extrem de usor sa dam din taste pe ici pe colo, nespunand absolut nimic.
Sau poate m-am inselat eu, iar domnul Turcu a avut dreptate...

Va urez numai bine...........
dudu1961
@CyberDog ____Nu n-a avut dreptate , si dupa cum ai vazut si noi si presa l-am taxat pe Turcu .Si acum revin ,trebuie sa recunosti ca Turcu are bani si ai sa rizi dar ii are cinstit (asta mi-a spus-o un om care stie foarte bine si nu e dinamovist ) ,Ce nu are el vocabular si arta conversatiei , se pricepe la afaceri dar nu se pricepe la vorbe . Sa nu ma intelegi gresit nu-i iau apararea , dar se pare ca daca Turcu pleca de la Dinamo atunci cind se auzea , ne zbateam incontinuare in mocirla in care ne adusese netoiu si giovani ,probabil ca a facut-o si pentru imagine ___te intreb ____cine nu ar face-o ? E foarte dureros ca Mopsul ajunsese la mina lui , dar priveste in jurul tau si ai sa vezi ca banul dicteaza tot . RUSINE Clubului Dinamo care nu a stiut sa ofere unei foste glorii un trai decent __chestor trebuia facut cit a fost in viata nu dupa .
Sezran
presa scrie "sa para interesant", sa "atraga". poate a spus, poate nu a spus aia. poate a spus si nu l-a dus capul sa inteleaga ce spune. nu vom sti. a vazut/auzit cineva vreo inregistrare? sa spuna. eu nu cunosc. in schimb l-am auzit pe turcu in direct la tv negind ca ar fi spus acel lucru. poate a spus adevarul. poate l-a tras cineva de mineca.
nu stiu unde e adevarul aici, doar ca nu am nici cea mai mica incredere in presa de scandal. asta ... de sport.
dinamovistu'92
Spectacolul facut de jucatori si bucuria suporterilor verystrange.gif
cristina_biancorossi
am ales jocul echipei per total deoarece, atunci cand echipa joaca bine, actionarii sunt multumiti si investesc mult mai mult in echipa. Insa, atunci cand echipa nu are un joc satisfacator, incep scandalurile ba ca nu stiu care nu joaca bine, ba ca din cauza lu' nu stiu care am pierdut icon_rolleyes.gif
red_dog_wings
conteaza si profesionalismul conducerii si al jucatorilor,insa daca nu exista devotamentul jucatorilor pt echipa,nu se face mare lucru.. snoopy.gif
mrbodo2002
Daca echipa joaca foarte bine inseamna ca toti cei implicati in club sunt profesionisti si merg doar la victorie.Deci de la femeia de servici,jucatori,antrenori si pana la investitori toti trebuie sa se implice 100% ca sa reuseasca.Doar impreuna,prin forta grupului poti face performanta.Palmarestul se construieste;trebuie doar sa vrei si sa stii ce sa faci.
gabidogGABI
devotamentul jucatorilor e cel mai important.de multe ori meciurile grele se castige numai cu sufletul.degeaba ai bani.daca ar juca toti din dragoste pentru Dinamo,ar fi si rezultate,si asfel vin si banii....!!!!forza Dinamo
CyberDog
Interesante rezultate pentru acest poll.
Asadar, in decurs de 19 luni, doar 93 de dinamovisti s-au hotarat sa isi exprime votul in sondaj.

Locul 1 - 22,58% - Jocul echipei per total
Locul 2 - 19,35% - Devotament
Locul 3 - 10,75% - Traditia, la egalitate cu...Profesionalismul conducerii
Locul 4 - 9,68% - Palmaresul la egalitate cu Profesionalismul jucatorilor.

Sigur, diversitatea optiunilor a bulversat intr-o oarecare masura, poate, votul participantilor.
Insa, aceasta diversitate a avut intentia evidenta de a oferi alternative multiple, uneori chiar neverosimile in contextul subiectului initial al sondajului.

Este de remarcat faptul ca Traditia apare in top 3.

Pentru mine este ingrijorator faptul ca pe locul 1 se pozitioneaza "Jocul echipei per total". Valoarea in club nu depinde de jocul echipei, per total, vazut in mod subiectiv de fiecare dintre noi.

Personal, cred ca valoarea in club, pentru un suporter dinamovist , ar trebui sa fie reprezentata de un amalgam de traditie, devotament si palmares.

Profesionalismul conducerii are importanta sa, insa nu reprezinta nicidecum valoarea in club.

Profesionalismul jucatorilor se raporteaza doar la componenta vremelnica a unui lot.

Stiu ca notiunea de valoare si-a cam pierdut importanta in Romania. Stiu ca acum, in acceptiunea unora, banii sunt cei
care conteaza, iar fara ei nu se poate face performanta. Stiu ca pentru multi dintre cei mai tineri, istoria clubului Dinamo si traditia sa este in genere necunoscuta, valoarea limitandu-se, in acceptiunea lor, la prezentul anost, dominat de porcoiul de bani ce se invarte in industria fotbalistica din Romania.

Dar mai stiu si faptul ca traditia in club nu moare ( sau nu ar trebui sa moara ). Mai stiu si ca devotamentul adevaratilor dinamovisti se reflecta in intelegerea dictonului "caine pana la moarte". Iar palmaresul clubului nu inseamna doar cupele nesterse de praf, dintr-o vitrina uitata de o conducere ce obisnuieste sa aprecieze doar trabucul fin, costumele Armani si autoturismele de lux.
anna
Eu cred ca foarte mult conteaza profesionalismul, dar si devotamentul jucatorilor, antrenorului si chiar al conducerii...ideea e ca poti profesionist la orice echipa ai juca, dar devotat nu ii poti fi decat unei echipe, asa ca nu putem cere devotament absolut tuturor jucatorilor care trec pe la Dinamo. Daca isi fac treaba bine e suficient...in fine e doar o parere...
gilutza_d
Eu zic ca jocul per total el echipei conteaza,pentru ca atunci cand echipa joaca bine are rezultate bune si deci si un loc bun in clasament. icon_rolleyes.gif HAITA_DINAMO.gif
CyberDog
Am impresia ca ati pierdut ideea de baza a acestui topic.
Este vorba despre CE REPREZINTA VALOARE IN CLUB, pentru suporterii dinamovisti !!!
Cititi inca odata, va rog, postarile initiale din acest topic.

Este bine de stiut ca mai sunt suporteri dinamovisti care considera ca valoarea in club este data doar de pozitia in clasament la un moment dat. Banuiesc ca acest tip de suporter considera ca prezenta sa la stadion este legat in mod direct de locul pe care il ocupa echipa Dinamo Bucuresti la un moment dat. Iar daca campionatul este castigat de Urziceni, de la anul, "Hai Urziceniul !!!".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.