horis
Nov 6 2003, 08:23 PM
poate se gandesc baietii din conducere ca e cazul sa cumpere pe cineva in aparare(de la fundas stanga la fundas dreapta inclusiv portar) si sa nu se mai gandeasca la vanzari. e adevarat ca e un meci dar la fel de adevarat este ca au fost doar 2 meciuri adevarate jucate la superlativ(cu ucrainienii). poate am avut si ghinion azi...poate nu. pacat ca am fost f aproape ...poate cu stoican erau intradevari de depasit pe flancuri insa cu pereny(de div c) si semeghin...si in defensiva chiar si okunowo merita o sansa insa avea salariu mare pt conducere
Grecu 1
Nov 6 2003, 08:54 PM
sunt atatea de spus si nu stiu cu ce sa incep.nici nu mai pot gandi de suparare.In primul rand cum de nu se sesizeaza nimeni sa verifice la sange vanzarile astea de jucatori.adica e la mintea cocosului ca un jucator ca stoican nu putea fi vandut doar cu o suma asa infima.In al doilea rand cum de nimeni nu zice nimic de insuccesele pe care le-am avut(in afara de minunea cu ucrainienii), galeria nu actioneaza deloc parca sunt intr-o letargie totala.pacat de istoria noastra si de bunul meu prieten(C H ), care cred ca se rasuceste in mormant cand vede ce se intampla!
denilson
Nov 6 2003, 09:04 PM
da. conducerea e principala vinovata in cel mai clar mod . Trebuie sa facem ceva care sa atrage atentia in mass-media si sa ii revolte pe cei ce pot forta mana acestor papagali din conducere si sa ii oblige sa zboare din conducerea lui dinamo.
are careva vreo idee ?
Ciciocle
Nov 8 2003, 10:52 PM
nu mai au ce vinde?????????? glumesti, baiete! vor vinde tot, jucatori, antrenori, maseuri, doctori, femei de servici, stadion, gazon, suporteri. l-ar vinde si pe CATALIN Hîldan (Doamne iarta-ma) daca ar putea. de ce dracu nu se vand intre ei?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.