Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florin Raducioiu: "Ionut e o jigodie!"
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Florin
Lupescu si-a pus ieri in cap doi fosti prieteni de la Dinamo si de la echipa nationala
Atacuri fara precedent
EVZ: Florin, cum comentezi gestul lui Lupescu de a se alia cu Sandu?
Raducioiu: Ionut e o mare jigodie! Acum si-a dat arama pe fata omul asta! A fost o mare dezamagire pentru mine. M-a tradat, ca prieten, dupa ce m-a folosit!

In ce sens te-a folosit?
Am intrat in clinciuri cu cei de la federatie, inclusiv cu Mircea Sandu, pentru a-l ajuta pe Lupescu. De fapt, cu omul n-aveam nimic! Ce sa am eu cu Mircea Sandu, mai ales ca sunt in strainatate de multi ani? L-am sprijinit pe Ionut si am gresit, se vede treaba. Nu vorbea el despre mafia de la federatie? Inseamna ca s-a bagat si el in ea! E un om fals, asta sa-i transmite-ti!

De ce nu-i spui tu direct?
Nu-mi raspunde la telefon. I-am trimis un SMS in care i-am scris:

„Sa-ti fie rusine!” N-a avut curaj sa-mi raspunda la mesaj.

Ce i-ai fi zis, daca ai fi apucat sa vorbesti cu el?
Bravo, Ioane, ti-ai dat arama pe fata! Si despre marele Prunea... Eheee... Sa ne mai lase in pace!

S-a zvonit ca Borcea si Becali te-ar fi „imbrobodit” sa il sustii pe Popescu, si nu pe Lupescu...
Eu am fost moderat in declaratii.
N-am zis ca il sprijin pe Lupescu si am fost acuzat pentru asta. S-a dovedit acum cine a tradat prietenia noastra. Omul asta nu mai exista pentru mine, sa fie clar! Doamne, cand ma gandesc ca il stiu de la 10 ani! Sunt peste 20 de ani! Va dati seama?

Esti suparat foc...
Cum sa nu fiu? Lupescu este, pentru mine, o imensa dezamagire! Ma aflu la Brescia si nu-mi vine sa cred ce se intampla cu acest baiat! Falsitate! Rusine! Gata, nu mai e fratele meu! Sa afle toata lumea!

„N-am vrut sa fiu sobolan de birou!”

EVZ: Salut, Jean, ce faci?
Vladoiu: Sunt pe-acasa. Citesc presa. Nu-mi place deloc ce vad, dar ce pot face eu? Nu vreau sa mai aud despre ce se intampla in fotbal!

Mai esti in tabara lui Lupescu?
Am fost de partea lui Lupescu, atunci cand l-am criticat impreuna pe Sandu. Acum, cand el a trecut de partea acestuia, totul s-a terminat! Mi s-a propus si mie sa vin la federatie, dar cum puteam face acest lucru? Dupa ce atatia ani l-am criticat pe Sandu? A fost o surpriza neplacuta sa aflu ceea ce a facut Lupescu. M-a scarbit!

Era ciolan pentru toata lumea. Tu de ce ai refuzat?
N-am vrut sa devin milogul milogilor! Cum este posibil ca, pentru orice chilipir, sa nu tii la orgoliul tau, la personalitatea ta?

In ce a constat oferta FRF?
Lui Lupescu i s-au dat cateva locuri caldute la federatie... Unele sunt la birou, altele pentru munca de teren, la nationalele de juniori si tineret. Sunt cativa oameni in carti pentru aceste locuri: Prunea, Prodan. Eram si eu prevazut, dar am refuzat. In locul meu l-au cooptat pe Belodedici. Pe mine nu ma intereseaza sa fiu sobolan de birou! Nu e vorba ca nu mi-a convenit postul, e vorba de principiu.

„Am terminat-o cu el!”

Cu Lupescu mai vorbesti?
De doua saptamani, de cand am refuzat sa vin impreuna cu el la federatie, nu m-a mai sunat. Cum era sa ma duc eu la FRF? Sa fiu spalator de vase? N-am vrut! Iar cu Lupescu am terminat-o! Se pare ca interesul a contat mai mult decat prietenia dintre noi.

Erati prieteni la catarama. Chiar ati ajuns sa rupeti orice legatura? Daca te suna, ii raspunzi la telefon?
N-avem ce sa mai discutam! Totul s-a incheiat intre noi! Care prietenie? Mi-a tradat prietenia! Cand e vorba despre „cascaval”, nu mai tii cont nici de mama, nici te tata! Ce fel de om trebuie sa fii sa faci ca sa faci ceea ce a facut el? Cu sapte fete, nu alta! E normal ce-a facut? Iesi in strada, faci revolutie... Si acum? Eu il inteleg,
intr-un fel... El, alta sansa n-avea sa ajunga la federatie. N-a avut performante ca antrenor, asa ca a beneficiat de aceasta conjunctura. A fost numai pe interes. Sa fie sanatos!

Sustine ca vrea sa „curete” sistemul din interior...
Sa nu-mi explice el mie la televizor ca a facut o fapta buna ducandu-se la federatie. Ce sa curete? Sistemul pe care tot el l-a numit mafiot? E dureros! Ce mare realizare a facut el ca a ajuns la FRF? O sa fie un catelus al lui Mircea Sandu! Numai despre golanelile de la federatie vorbea cand eram impreuna!
CyberDog
Unii ar putea spune ca Lupescu, constient fiind de neverosimilitatea castigarii alegerilor de catre Popescu, a dorit sa fie el cel care sa lupte din interior pentru a aduce schimbarea in FRF.
Altii spun clar ca e o jigodie.
Eu cred ca baiatul asta, a dat doar dovada de lipsa totala de caracter, indiferent de eventualele scopuri nobile pe care si le-ar fi propus. Si-a pus persoana proprie inaintea constiintei, reusind sa-si creeze din start o imagine patata. A pierdut astfel ce avea mai scump, adica prietenii, inconjurandu-se de parteneri de afaceri.
Ar putea deveni candva un bun politician, luand in considerare lipsa sa de scrupule. In FRF-ul actual, se antreneaza pentru viitor.
Cai Lun
>>> Raducioiu: Ionut e o mare jigodie! <<<

DECI, daca Raducioiu a declarat asa ceva, daca el a rostit aceste cuvint, eu ma pocaiesc, ma impusc, imi dau foc.. fac tot ce vreti voi!!

Este foarte posibil ca multi dintre ei sa fie dezamagiti de gestul lui Lupescu, dar de aici si pana la astfel de declaratii este cale lunga! Eu nu cred, pur si simplu nu cred! Oamenii astia sunt buni prieteni, chiar buni! Au trait atata timp impreuna prin cantonamente.. se cunosc.. ce sa mai, sunt cat se poate de apropiati! Daca cineva imi spune mie ca de la o asemenea faza ei s-au certat... eu ma impusc! Asta e o alta facatura...

Evenimentul Zilei... o alta curva media, la fel ca si gsp & CO... Suntem prea buni si prea mari pentru voi, gandacilor! diablo.gif Ati vazut ca nu a tinut cu vrajba intre actionari, acum incercati sa loviti in trecutul clubului.. tot ce ne mai ramasese nescuipat de botul vostru de hiene imputite... Lupescu a facut cea mai desteapta mutare.. asta va oftica si va dispera pe voi. Din pacate pentru unii, oamenii inteligenti au de cele mai multe ori castig de cauza.. BRAVO LUI IONUT LUPESCU!! A demonstrat ca stie sa se descurce!...
Das letzte Einhorn
ce nu stim este in ce limba a discutat cel de la excrementul zilei ci dottore raducioiu...ca stim cu totii ca nu prea le are florinache radu raducioiu cu romana...
FarfelkugeL
QUOTE(Das letzte Einhorn @ 23 Nov 2005, 14:01) *
ce nu stim este in ce limba a discutat cel de la excrementul zilei ci dottore raducioiu...ca stim cu totii ca nu prea le are florinache radu raducioiu cu romana...

Asa e !
Astia de la Excrementul Noptii, in ce limba au discutat cu el ? :D
In fine, sunt de acord cu CyberDog, exact la asta ma gandeam si eu, ca incearca sa schimbe lucrurile din interior...
La altceva nu ma pot gandi deoarece bani..sa fim seriosi, are destui la cat timp a jucat pe afara.
COSMIN C
Eu vad pe prima pagina doua articole cu declaratii ale lui Vladoiu .Evident, declaratiile se bat cap in cap, asa cum ne-a obisnuit de multa vreme presa din Romania !
Pe Raducioiu il astept sa infirme aceste declaratii mizerabile, care , daca sunt adevarate , nu-i fac cinste.
Sezran
aseara l-am vazut pe lupescu la tv spunind ca a vorbit cu vladoiu la telefon iar acesta i-a spus ca totul e o inventie in ziar. oare unde o fi adevarul?

ps: ce mare "jucator de aur" a fost vladoiu de e bagat la inaintare acum? singura lui fapta mareata e un fault de cartonas rosu, la 10 secunde de la intrarea pe teren. plus aventurile vinatoresti.
paddy
Oare au fost vorbele lui Raducioiu ? Borcea si Becali nu sint straini de acest razboi....
Mai bine ar invata sa vorbeasca romaneste, doua nulitati Raducioiu si Vladoiu..... 010.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 24 Nov 2005, 14:46) *
Oare au fost vorbele lui Raducioiu ? Borcea si Becali nu sint straini de acest razboi....
Mai bine ar invata sa vorbeasca romaneste, doua nulitati Raducioiu si Vladoiu..... 010.gif

LOL... mai gandeste-te odata paddy!! Raducioiu nulitate?! nono.gif Ia mai gandeste-te putin...
Siegfried
Cineva se indoia ca Raducioiu l-a facut "jigodie" pe Lupescu.
Nu stiu cum s-a exprimat exact Florin (Raducioiu) dar daca i-a zis asa lui Lupescu... bine a facut!

Chit ca a fost dinamovist devotat, Lupescu a afcut o mare porcarie intrand in gasca lui Mircea Sandu pe care o improsca cu noroi cu doar cateva saptamani in urma.

Cum vine asta?! El linge unde a scuipat. N-are caracter.

Pentru paddy care a zis ca Raducioiu e o nulitate...

baiete, probabil ca ai doispe ani, doar asa imi explic tampenia pe care ai zis-o... Bai, puradelule, Raducioiu facea istorie la Dinamo pe cand tu nu existai... sau poate tineai cu stiaua.

Du-te la culcare!
paddy
Puradel e tactu, nu imi spune tu mie de Raducioiu ca eu am jucat fotbal inpotriva lui, ce mare brinza a facut.
Cum nu a mai jucat Hagi cu iel, nu sa mai auzit nimica de Raducioiu, cite meciuri a jucat pt Milan ?? acuma zace prin divizia 3 Franceza, asa ca taci draku din gura ca numai tinpeni iti iese din gura .
Ca a fost un ciine adevarat, asta e alta mincare de peste, dar ca jucator......
CAI LUN cind am scris despre Raducioiu m-am gindit de 10 ori nu o data.
Siegfried
Nu l-a facut Hagi jucator mare pe Raducioiu,e nedrept sa zici asta.
recunosc ca la World Cup 94 au colaborat excelent, dar a avut si Raduciou meritele lui si nu au fost deloc mici, aminteste-ti meciul cu Suedia, de exemplu.

Iar la Dinamo nu a jucat cu Hagi.

Acum, poate tu nu esti de acord cu mine, dar eu il consider un jucator foarte bun. Pacat ca s-a stins repede (ce-i drept e drept). Si nimeni nu poate contesta ca a fost si este un dinamovist adevarat.

In rest, ce sa zic, un pic mai multa atentie la gramatica...
paddy
Am impresia ca toti profesorii, datorita grevei, au dat navala pe forumul Dinamo mania.
Daca am fii cu totii perfecti, ar fii o lume minunata, ma iei cu greseli de gramatica.
Hagi la facut mare pe Raducioiu, datorita lui a prins atitea transferuri afara, de la ce echipa la luat Milan, si cu cine juca in echipa...???...eu nu ma referisem la campionatul lui Mitica
Vezi daca am mai facut greseli, si mori fericit.... fuck.gif
COSMIN C
Siegfried, pe cine a tradat Lupescu de sariti acum toti ca e lipsit de caracter ? Pe "sfantul" Gica Popescu ??? Ma lasi ? "Generatia de Aur " ?? Pai generatia aia n-a insemnat doar Hagi si Popescu !
Poate Lupescu incearca sa faca ceva pentru fotbalul romanesc , fara sa puna mii de conditii, poate va reusi sau nu, avem timp suficient sa-l injuram, daca merita injurat, dar merita, dupa parerea mea,
sa-i acordam putin timp.
Cat despre declaratiile lui Raducioiu...e trist ca o prietenie de atatia ani ,sa se sfarseasca, indiferent de motive, prin presa...Asta e mahala. Si se pare ca nu Lupescu, cel lipsit de caracter, a inceput circul asta...
CyberDog
QUOTE(COSMIN C @ 24 Nov 2005, 9:22) *
Siegfried, pe cine a tradat Lupescu de sariti acum toti ca e lipsit de caracter ? Pe "sfantul" Gica Popescu ??? Ma lasi ? "Generatia de Aur " ?? Pai generatia aia n-a insemnat doar Hagi si Popescu !
Poate Lupescu incearca sa faca ceva pentru fotbalul romanesc , fara sa puna mii de conditii, poate va reusi sau nu, avem timp suficient sa-l injuram, daca merita injurat, dar merita, dupa parerea mea,
sa-i acordam putin timp.
Cat despre declaratiile lui Raducioiu...e trist ca o prietenie de atatia ani ,sa se sfarseasca, indiferent de motive, prin presa...Asta e mahala. Si se pare ca nu Lupescu, cel lipsit de caracter, a inceput circul asta...

Cosmin, eu spre exemplu, m-am referit la lipsa de caracter a lui Lupescu prin prisma faptului ca a sarit dintr-o barca in alta cu o usurinta fantastica, usurinta proprie politicianului roman.
Am afirmat in acelasi timp ca poate are scopuri nobile, insa scopul nu prea scuza mijloacele, in cazul de fata.
Faptul ca a "tradat" sau nu mai stiu eu ce component al "generatiei de aur" e mai putin semnificativ in ecuatia problemei. Eu vad doar trecerea brusca de la o "conceptie de joc" la alta drept o lipsa de caracter.
S-ar putea sa nu fi de acord cu cele afirmate de mine, insa, imi cer scuze, nu pot sa-l apreciez pe Lupescu pentru modul cum a procedat in dorinta sa de a accede la o functie importanta in FRF, fapt considerat de multi de bun augur totusi pentru viitorul fotbalului in Romania.
In ceea ce priveste cele declarate de Raducioiu sau Vladoiu, eu consider ca a te dezice public de prietenii de o viata constituie in fapt o atitudine proprie altor vremuri. Cred insa ca Lupescu se astepta la asemenea reactii, deoarece taberele si bisericutele fotbalului romanesc sunt bine conturate, iar cateodata interesele acestora impun ca nume de rezonanta sa apara in paginile ziarelor de mare tiraj.
undyng
Raducioiu nu ar fi trebuit sa`l atace asa pe Lupescu . Treaba lui ce face
CyberDog
QUOTE(undyng @ 24 Nov 2005, 16:23) *
Raducioiu nu ar fi trebuit sa`l atace asa pe Lupescu . Treaba lui ce face

Poate ai dreptate. Nu mai era nevoie.
dumi
Da, e urat ca s-a intamplat asta intre doi buni prieteni...poate ca si ionut a gresit, trecand dintr-o tabara in alta, dar sa speram ca a gandit mutarea asta...a renuntat la multe prietenii cu treaba asta, asa ca ar fi bine sa faca treaba buna la federatie, atat cat ii va ingadui sandu...cat despre raducioiu, poate ca e indreptatit sa fie suparat, adr asta nu justifica vorbele grele pe care le-a aruncat...
paddy
Din cite imi amintesc FRF nu ia dat licenta de impresar lui Raducioiu.
Nu prea imi amintesc din ce generatie a facut parte Vladoiu ??? 010.gif
Sezran
a cotonogarilor atemporali.
Siegfried
Daca sunteti de acord cu Lupescu, ok, fiecare are dreptul la atitudine.
Eu am zis ca nu are caracter din cauza rapidei sale metamorfoze din contestatar al lui sandu in partizan si partener al lui.

De Vladoiu nu am zis nimic.

cat despre Raducioiu, imi mentin parerea ca nu Hagi l-a facut mare; de ce Milan l-a luat doar pe Florin de la Brescia? daca Hagi era secretul performantei lui raducioiu, l-ar fi luat in primul rand pe el... mie asa mi se pare logic.

oricum, nu cred ca dinamovistii ar trebui acum sa il atace pe Raducioiu pentru disputa lui cu Lupescu... Raducioiu inseamna mult pentru Dinamo.
Cai Lun
CARE TABERE FRATILOR?!

Deci eu deja... nu mia inteleg nimic!! Ce tabara a tradat Lupescu? Cand a fost Lupescu in vre-o tabara in tot acest timp?! Lupescu a fost, eventual, in afara taberei lui Sandu. Dar le fel de bine putem spune ca a fost si in afara taberei lui Popescu. Sa presupunem situatia ipotetica in care Lupescu ar fi putut candida. Credeti ca voturile lui veneau dintre cele care a ufost acordate lui Sandu?! Nasu ar fi avut tot 187! Prin intrarea lui in competitie, Lupescu il concura pe Popescu, nu pe Sandu! In momentul in care nu i-a fost admisa candidatura el si-a continuat politica rezervata fata de Popescu.

In fotbalul romanesc e nevoie de o schimbare, nu de o revolutie! Voi va imaginati ca venirea Popescu nu insemna si demontarea tuturor parghiilor pe care le avea Sandu? Trebuia schimbat juma' din FRF! Cati oamnei competenti putea avea Popescu? [Ioan, George, Victor.. si mai cine?] Plimbati frate ursu'! Numai de caracatita becali nu aveam noi nevoie acum! Vom vedea peste cativa ani cine a avut dreptate si cine a gresit...

Apropo, paddy. Eu socotesc ca cel care l-a facut mare pe Raducioiu a fost chiar Lupescu si a mai fost si Lucescu - 2 oameni care nu sunt in tabara lui Popescu... deci ia mai gandeste-te...
Siegfried
Cai Lun, sa spui ca Lupecu l-a acut mare pe Raducioiu e prea de tot!
pai era si el (Lupescu) tot un pusti cand juca impreuna cu raducioiu la Dinamo.

Lucescu - da, nimic de zis.

Si inca o chestie: eu nu am zis ca Lupescu a tradat pe Popescu sau generatia de aur, ci doar ca s-a tradat pe sine: azi il injura de mama focului pe Sanu, maine merge cu el. Atat.
paddy
De ce nu la luat Milan ?? 010.gif se vede ca nu le ai 010.gif mai documenteazate si vei vedea cine la luat pe Hagi 010.gif
Raducioiu putea sa-l atace pe Lupescu atunci cind a aflat ca va fii de partea nasului, nu dupa .
Siegfried
paddy, din cate imi amintesc Hagi a mers la Barcelona la vreun an dupa ce Florin a plecat de la Brescia la Milan.
si oricum Milan era peste Barcelona atunci.

Hagi jucase la Real, apoi a plecat la Brescia... si la Barcelona a mers dupa plecarea lui Raduciou la Milan, dar nu mai stiu exact cand s-a dus Hagi la Braca, recunosc...
paddy
Raspuns gresit 010.gif mai ai dreptul la o incercare beerchug.gif
Siegfried
LOL

nu mai tin minte tot traseul lui Hagi... Real - Brescia - Barcelona etc...

parca a mai fost pe undeva intre Brescia si Barca dar nu mai stiu. zi, frate, unde a plecat de la Brescia?
sivi@dinamomania.net
Lupescu e pt mine o mare dezamagire....La Prunea ma asteptam, dar la Lupescu, NU. Mincinasu i-a intins un os , iar Lupescu l-a si infulecat...Stiti vorba aia: " spune cu cine esti prieten , ca sa-ti spun cine esti"!....Un caracter de cacao....

Ar tb sa-i fie rusine, dar nu cred ca mai are un pic de bun simt in el....
Cai Lun
LOL Siegfried

adica tu ai pleca de la dinamo la chinfia targoviste?! E logic! Brescia >> Real >> Barca...

PS> Era vorba ca pasele lui Hagi l-au facut mare pe Radu, iar eu sustineam ca Lupescu i-a dat mai multe pase decat Hagi... anyway... never mind...

Cred ca Popescu este erou national.. simbolul puritatii intelectuale.. ingerul dreptatii, razboinicul luminii... io cred ca voi functionati pe GPL, pe cuvant! drunk.gif
COSMIN C
CyberDog,
Eu ii acord circumstante atenuante...
Pastrand proportiile , a fost un razboi , si stii cum se zice "a la guerre, comme a la guerre!”"...Fiecare s-a luptat cu mijloacele pe care le-a avut. Presa nu s-a comportat corect fata de Ionut, si cred ca e posibil sa-l fi influentat in luarea deciziei. De multa vreme in presa se discuta de venirea lui Popescu in functia de presedinte FRF, ca si cand postul asta i se cuvine...Pana si lui Popescu i-a intrat asta in cap ,pentru ca imediat dupa aflarea rezultatelor a declarat ceva de genul ''pana la urma tot eu voi fi presedinte". Cred ca a ajuns sa creada ca i se cuvine functia de presedinte FRF cum credea ca i se cuvine hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov !
Ce sa zic, pana la urma discutia asta e fara rost, fiecare are dreptul la o parere, iar eu , de o mie de ori de-ar trebui sa aleg intre Lupescu si Popescu, l-as alege pe Ionut .

Siegfried,
Si Lupescu inseamna mult pentru Dinamo !
paddy
CAI LUN
Multumesc, vad ca tu ai inteles perfect, dar din pacate unora trebuie sa le dai mura-n gura. 010.gif
Cum zice si cosmin, Popescu are impresia ca i se cuvine acel post de la FRF, numai datorita faptului ca a jucat la Barca,
Siegfried
Mai lasati-ma fratilor cu popescu! Am zis eu ceva de Popescu? Nimic.

Lupescu insa s-a purtat mizerabil fatza de el insusi, si-a calcat principiile in picioare si basta!

iar hagi a jucat intai la real si abia dupa aia la Brescia; a plecat de la Real ca nu prea era titular... L-a luat Luce la Brescia atunci si l-a relansat.
Cai Lun
QUOTE(Siegfried @ 25 Nov 2005, 17:50) *
Mai lasati-ma fratilor cu popescu! Am zis eu ceva de Popescu? Nimic.

Lupescu insa s-a purtat mizerabil fatza de el insusi, si-a calcat principiile in picioare si basta!

iar hagi a jucat intai la real si abia dupa aia la Brescia; a plecat de la Real ca nu prea era titular... L-a luat Luce la Brescia atunci si l-a relansat.

icon_redface.gif ..si io care bagam mana in foc cu amandoua picioarele ca a jucat intai la Brescia... Bine.. recunosc.. icon_redface.gif
paddy
Raspuns gresit 010.gif mai ai dreptul la ultima intrebare........in ce an a jucat Hagi la Brescia ???? .....si vezi, poate debitezi iar numai timpeni
Si m-ai slabestel putin le Lupescu, a ales calea cea dreapta, dicit printre mafioti, mai bine printre dinozauri.
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 25 Nov 2005, 21:31) *
Raspuns gresit 010.gif mai ai dreptul la ultima intrebare........in ce an a jucat Hagi la Brescia ???? .....si vezi, poate debitezi iar numai timpeni
Si m-ai slabestel putin le Lupescu, a ales calea cea dreapta, dicit printre mafioti, mai bine printre dinozauri.

Real Madrid -1990-1992, Brescia -1992-1994, FC Barcelona -1994-1996
Nu stiu daca e logic, dar asa a fost ....
paddy
Mi-ai stricat jocul 256.gif 256.gif
alexyutza
Lupescu a dezamagit aproape pe toata lumea prin alianta lui cu Mircea Sandu . Nu vreau sa -l mai acuz de absolut nimic , oricum a fost acuzat de prea multe si nici nu i s-ar mai putea reprosa alte lucruri . Noi il judecam poate prea dur , mai ales ca nu cunoastem prea multe detalii importante care l-au facut sa accepte oferta lui sandu . Poate sunt subiectiva, se poate nu exclud varianta asta , dar acum acceptamd oferta lui sandu , poate sau i se ofera sansa pt prima data in viata sa faca si el ceva pt fotbalul romanesc , sau in cel mai rau caz ... poate macar sa se pregateasca pt viitoarele alegeri cand va avea experienta necesara pt a candida .
Tot timpul cand se vorbea despre Generatia de Aur , Hagi si Popescu erau si inca mai sunt , singurii ridicati in clavi ... dar cum ramane cu ceilalti jucatori ?
Generatia de Aur nu inseamna numai popescu , Hagi si poate Dorinel Munteanu...mai sunt si altii care au aceleasi merite ca cei 3 . Celorlalti jucatori nu li se prea acorda mare importanta , un bun exemplu este Lupescu .
Acum pt prima data in viata poate sa puna el in umbra pe unul dintre cei care i-au pus cariera de fotbalist in umbra . Sigur si el mizeaza pe faptul ca daca isi face bine treaba , la urmatoarele alegeri cand va putea candida va avea sanse foarte mari sa-l invinga pe Popescu .
Sigur isi doreste sa iasa triumfator si el macar o data , dsa-si demonstreze in primul rand lui dar si presei si lumii intregii ca este capabil sa faca mult mai multe....
O impresie... poate sunt subiectiva sau poate ii caut scuze....
adrivali
In primul si in primul rand LUPESCU este dinamovist adevarat, apoi bravo lui, decat sa conduca Sandu singur sau olteanul asta spurcat de popescu, mai bine asa. Nu uitati ca popescu a spus la Cronica carcotasilor:" intre Dinamo si steaua, intotdeauna steaua". Asa ca..........la ce ofitca are pe noi.
Nu va mai luati de RADU, eu personal nu cred ca a folosit fata de un ziarist asemenea vorbe. Excrementul zilei este un zir infect. Poate ar trebui sa-l vedem pe RADU la TV sa spuna pe sleau ce si cum. Pana la proba contrarie nu cred asa ceva. RADUI este unul din simbolurile noastre, este adevarat ca multe reusite ale lui sunt legate de Hagi, dar a avut rezultate si fara el, dar pacat ca s-a stins prea repede, s-a luat dupa nevasta-sa si a avut numai de pierdut.
Sa dea d-zeu sa dispara Mincinasu si sa conduca LUPESCU.
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!!!!!!java script:emoticon(':bananasmile:', 'smid_8')
java script:emoticon(':010:', 'smid_1') bananasmile.gif

@CosminC; "traseul" lui Hagi este exact asa cum l-ai scris tu.
COSMIN C
@adrivali, stiu dar uite ca l-am suparat pe Paddy ...plange cu lacrimi de crocodil pentru concursul lui ...care concurs oricum era off-topic ... icon_lol.gif Cum sunt si eu acum.... banned.gif
adrivali
@Cocmin C : ii trece repede. Mai ales daca vom bate joi pe rusi sau daca il vom intreba traseul uni fost dinamovist (mai putin Raducioiu) si sa nu stie. Apoi.....
COSMIN C
Poate ca ar trebui inchis acest topic, prelungim aiurea povestea asta.

P.S.
adrivali, am postat fara sa fiu atent, scuze, nu era aluzie la tine, pur si simplu nu vad ce ar mai fi de spus ....
Cai Lun
"Ionut e o jigodie"....

...privind citatul asta.. mi-a venit in minte o replica.. BINE CA ESTI TU DESTEPT!!! mamba.gif

sorry.. da' trebuia sa o spun... mai bine trage-ti obloanele la topicul asta, ca daca punem cate un topic pt. fiecare fumigena a gsp... nu ajungem nicaieri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.