Haita
Feb 18 2005, 05:58 PM
Pareri despre acest jucator.
1948
Feb 18 2005, 10:39 PM
un jucator foarte talentat ... ma bucur mult ca s`a intors ... sa vedem cat va ramane ... aveam nevoie de el ... mai ales ca niculescu si danciulescu au plecat
reddogforever
Feb 27 2005, 05:27 PM
Ianis e un jucator cu potential mare, are talent si va deveni super jucator.
Anonymous
Mar 17 2005, 11:01 AM
in momentul in care va realiza ca acel dribling in plus in locul pasei decisive sau a unei demarcari cu sansa de gol reprezinta diferenta intre o mare speranta si un jucator de Serie A vom avea, intr-adevar, cel mai puternic atac din tara
mari_the_d0g
Mar 17 2005, 07:51 PM
E jucator talentat si important pentru noi. totusi are si faze in care intra in driblinguri inutile in loc sa dea drumul la minge.
Anonymous
Mar 21 2005, 12:11 PM
oare poate juca mai slab de atat? alaturi de niculescu, a facut figuratie, doar mihalcea s-a zbatut cat de cat in atac
1948
Mar 21 2005, 10:21 PM
e putin cam egoist ... da` ... poate isi mai revine
junior
Apr 25 2005, 01:10 PM
ce draqu face andone cu ăsta???????? :!:
penibil...din ce în ce mai penibil!!!!!!!!!
și parcă are vreo 10 kg în plus!!! :shock:
Golden
Apr 26 2005, 11:15 AM
zicu e unu' dintre jucatorii de la DInamo pe care ii urasc cel mai mult...
numai aere de vedeta...si de fapt e....da' nu mai zic ca imi iau cartonas galben ;)
Shamann
Apr 26 2005, 12:30 PM
zicu este un jucator talentat..si un dinamovist adevarat!!!!!!!pacat ca nu mai este in forma..asa cum era cand a plecat de la noi...poate isi revina...si ar fi bine sa termine si cu aerele de vedeta......
adiadi
Apr 26 2005, 01:33 PM
Zicu e un jucator talentat. Asa era si Lutu. Asa era si Catalin Munteanu. Asa erau trei sferturi din "marile sperante ale fotbalului romanesc" de acum 8-10 ani. Ce s-a ales de ei? Praful. Nu prafurile lui Mutu, doar praful si pulberea.
junior
Apr 27 2005, 07:24 AM
QUOTE(adiadi)
... Praful. Nu prafurile lui Mutu....
mai bine așa decât...12 mil de euro lipsă!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
poate în campionatul viitor! :arrow:
MGabi
May 8 2005, 12:04 AM
Un mare talent dar un puturos si jumatate!
Eraser111
May 20 2005, 03:52 PM
e penibil!
mai mult fuge "burebista" de la gloria si pe langa ca ii portar, are 40 de ani
ar trebui sa isi schimbe mentalitatea daca vrea inapoi la inter sau parma...desi ma indoiesc ca o sa mai ajunga la o echipa asa de mare
Dust
Jun 2 2005, 06:30 PM
yo zic k e super talentat si dak nu se grabea sa plece era si mai mare acum..a pierdut extrem de mult la parma..
lory_dinamo
Jul 25 2005, 08:30 PM
avem nevoie si de el!
dinametuu
Jul 26 2005, 05:41 PM
momentan e varza! iar dc nu are vointa, tot in stadiul acesta ramane!
LAZIO
Jul 26 2005, 09:22 PM
o putoare cu talent stricata de faima,femei si viata de noapte!!!!!!!!!!
DiliBili
Jul 27 2005, 01:32 PM
talentat... dar mare figurant
vlad1607
Aug 9 2005, 10:41 AM
un talent enorm....un indolent enorm....un figurant enorm....
TREZIREA ZICULE !
Shamann
Aug 9 2005, 11:09 AM
MESERIE Zicutzu!!!!!!
alexyutza
Aug 10 2005, 09:36 AM
ZICU ISI REVINE SI O SA JOACE MAI BINE CA ORICAND!
SUNT SIGURA DE ASTA . SI TAMAS SEZONUL TRECUT CAND A REVENIT NU PAREA SA PROMITA PREA MULTE... BA CHIAR JUCA F. SLAB IN PRIMELE MECIURI , SI UITA-L ACUMA...
POATE N-O FI ZICU ASA AMBITIOS CA TAMAS DAR IN ULTIMA VREME ISI DA SILINTA SI SE INTEGREAZA DIN CE IN CE MAI BINE. CAT DESPRE AERELE DE VEDETA CRED CA IN MARE MASURA I-AU TRECUT...SPER.
LAZIO
Aug 10 2005, 10:10 AM
un mare talent!
foarte tehnic!
clarviziune!1
pase geniale!
slab fizic!
egoist!
fara mentalitate!
mare putoare!
inconstant!
neagresiv in joc!
dc ar fii sa punem in balanta nu stiu ce ar iesi :
alexyutza
Aug 10 2005, 10:24 AM
II ADEVARAT CA ARE MULTE MINUSURI.... ORICINE ARE .. CAT DESPRE MENTALITATE DA SEMNE CA-SI REVINE IAR AGRESIVITATEA IN JOC SE POATE IMBUNATATI.
GRIJA MEA II ALTA ... CAND O SA-SI REVINA IN FORMA SE PREA POATE SA PLECE IARA SI CAND II IN PARAGINA SE INTOARCE...
UNEORI AM IMPRESIA CA APROAPE TOTI JUCATORII BUNI SUNT VANDUTI SI CAND NU MAI DAU RANDAMENT LA NOILE ECHIPE SE INTORC PANA CAND SE PUN PE PICIOARE. LA NOI PARCA VIN TOTI REFUZATII.... DE CE NU ADUCEM SI NOI JUCATORI IN FORMA MAXIMA?
DACA TOT II SA NE ADUCEM INAPOI JUCATORII BUNI ATUNCI DE CE NU-L ADUC PE ALEXA ,AEL INCA JOACA F.B. ..
darkestt
Aug 10 2005, 06:58 PM
Stati sa-l mai vedem vreo doua etape... sa nu fi fost noroc sau inspiratie de moment...
darkestt
Aug 22 2005, 04:37 PM
In replica de mai sus se pare aca am cobit...
Imi pare rau!
Antispring
Aug 22 2005, 05:27 PM
Zii si ceva de banel nicolita sau victoras iacob, te rog eu.....
caag3
Aug 22 2005, 05:40 PM
Pana etapa trecuta toata lumea il lauda acum ca a ratat aceste ocazii il injurati toti

bravo voua suporteri adevarati ce sunteti alaturi de echipa doar cand castiga.De aia meci de meci stadionul este gol nu credeti??De fapt la noi nu e stadionul plin nici cand jucam fff bine(vezi meciurile cand Dinamo dadea cel putin 4-5 goluri pe meci plus alte bune ocazii acum vreo 3 ani parca)
Eu unul ma duc in continuare la meciurile lui Dinamo chiar daca pierdem si calificarea in grupe ( sa dea Dumnezeu sa ne calificam)
Fie vreme buna fie vreme rea
Caini pana la moarte si dincolo de ea.
Pentru multi e doar un cantec din pacate
caag3
Aug 22 2005, 05:45 PM
Dar de Daouda ce parere aveti ??
Eu unul nu am vazut pana acum jucator la Dinamo care nu stie nici macar sa stea in teren(asta e foarte grav) ;ca sa nu mai spun ca nu stie sa faca o invaluire ,sa dea o centrare, sa faca un stop.Intr-un alt topic cineva spunea ca de ce a facut ando schimbare post pe post Daouda-Balan:a facut f bine a vazut si el ce petarda e pacat ca nu a vazut din prima repriza ca de atunci trebuia schimbat.
Pana la moarte sunt caine pana la moarte
soreen20
Aug 22 2005, 09:25 PM
AFARA CU EL.I S-AU DAT PREA MULTE SANSE.GATA AJUNGE.AFARA
dinamita_rosie
Aug 23 2005, 07:43 PM
QUOTE(Shamann @ 9 Aug 2005, 01:09 PM)
Dc ca nu a prea facut nimik in meciuri!
Dust
Aug 23 2005, 09:40 PM
ba...asta e ghinion..la meciu cu faru...pe bune acu...ganditi-va si voi..oricune putea rata de acolo si oricine putea da gol..deci...nu tre sa il punem la zzid..mai are de lucrat la finalizare..forma fizica si mentalitate k in rest e ok:D
Florin
Oct 22 2005, 11:37 PM
Ianis implineste azi, 23 octombrie, 22 de ani! La multi ani, Ianis!
paddy
Oct 22 2005, 11:48 PM
As dori s-ai trasmit "" LASA FIGURILE ALEA DE TANTAR, SI JOACA FOTBAL ""
POOL
Oct 23 2005, 12:04 PM
La multi ani Ianis!!!!!!!! Shi sper sa-ti sarbatoresti ziua cu un hat-trick in meciul cu Sportu.
COSMIN C
Oct 23 2005, 12:07 PM
La multi ani ! Si cat mai multe goluri !
Si,daca-ti iese totul pe teren, poti sa-ti pastrezi si figurile de tantar !

Daca nu , ramane cum a zis paddy!
stefan2005
Nov 20 2005, 09:51 AM
TEMA E SIMPLA ZICU E BUN SAU NU DE CEVA - DANCIULESCU NU AR FI JUCAT MAI BINE??? EU UNUL NU PREA IMI AMINTESC ASA MULTE RATARI ALE LUI DANCIULESCU SINGUR CU PORTARUL SAU CU POARTA GOALA CATE A AVUT BAIATUL ASTA IN 3 LUNI....
sorin86
Nov 20 2005, 10:36 AM
oricum va pleca la iarna . Io zic ca in principal e vina lui andone si cred ca ar trebui si o schimbare masiva in lot. Dupa mine trebuie pastrati 5-6 (margaritescu , petre, niculescu , moti , pulhac , gaev ) jucatori care pot ajuta echipa si adusi numai tineri pana in 22 de ani . imi aduc aminte cu placere de perioada 95-99 cand aveam numai pustani . o echipa magnifica : petre , Hîldan , daciulescu , contra , mihalcea , daniel florea , daniel rednic , irinel voicu . chiar daca eram la mijlocul clasamentului era o placere sa vi sa ii vezi ce se zbateau toti pt fiecare minge , si cata ardoare aveau in ei . Nu avea dinamo pe atunci cate 1 , 2 mai batrani care sa ii aranjeze bine. Nu stiu ce se va face , oricum sper ca andone sa aiba buna-vointa sa isi dea demisia !
zicu7
Nov 20 2005, 10:53 AM
sunteti penibili criticati singurul jucator adevarart din lotul lui dinamo care stie sa faca spectacol...nu e vina lui ca e folosit varf el e om de pase...e normal sa nu aiba tehnica de atacant...dar lasa ca o sa plece si o sa joace cristea si grigorie --doi jucatori excelenti
alexyutza
Nov 20 2005, 11:08 AM
QUOTE(zicu7 @ 20 Nov 2005, 12:53)

sunteti penibili criticati singurul jucator adevarart din lotul lui dinamo care stie sa faca spectacol...nu e vina lui ca e folosit varf el e om de pase...e normal sa nu aiba tehnica de atacant...dar lasa ca o sa plece si o sa joace cristea si grigorie --doi jucatori excelenti
Zicu singurul jucator adevarat....

Scuza-ma dar ma faci sa rad. Vezi ca prea mult subiectivism nu face bine. Sau vrei sa spui ca pe tine te multumeste jocul lui ? Degeaba isi creeaza ocazii cu nemiluita, dacaua nu reuseste sa mai si marcheze . Asta ma nerveaza cel mai tare la el ... rateaza omul asta cu o lejeritate iasita din comun ...uneori am impresia ca-si bate joc de noi . Aaaaa .... am uitat sa spun si ca ii individualist ...poate cel mai individualist jucator din lot si din cauza asta am patit-o de cateva ori .
Ce spectacol ne trebuie noua ? Da-l naibii de spectacol ... cand echipa nu prea merge , ca aseara , nu cauti sa faci spectacol ...normal ii sa joci cat mai eficient , nu sa faci eforturi supraomenesti sa iesi mereu in evidenta . Ma doaresa o zic , dar in ultima vreme Zicu al nostru a devenit un fel de

al echipei .
Doamne..., acuma mai mult ca niciodata s-a demonstrat ca avem mare nevoie de Danciulescu . De abia astept sa vina. El nu rateaza in halul asta , iar dupa ce Claudiu isi revine , o sa avem iara un atac naucitor ...ca in timpurile bune...
DANCIULESCU
Sezran
Nov 20 2005, 11:30 AM
ba sa-ti aduci aminte de primele luni ale luidanciulescu la dinamo. in special de meciul de la galati, in care a ratat tot ce se putea rata.
ps: si data viitoare fii mai atent unde trintesti topicul. exista deja topic despre zicu.
alexyutza
Nov 20 2005, 11:49 AM
QUOTE(Sezran @ 20 Nov 2005, 13:30)

ba sa-ti aduci aminte de primele luni ale luidanciulescu la dinamo. in special de meciul de la galati, in care a ratat tot ce se putea rata.
ps: si data viitoare fii mai atent unde trintesti topicul. exista deja topic despre zicu.
Da asa -i . Ai dreptate ! In primele luni ale lui Danciu la Dinamo , rata poate chiam mai mult decat era posibil , dar dupa aia ..? Cum a jucat Danciu in sezonul 2003-2004 .. eu as spune ca a fost un vis , incredibil !!!
Pe cand Zicu ii la Dinamo de cam multicel ... ar trebui sa inceapa sa joace ca inainte .
Daca Danciulescu a fost intr-o continua crestere de forma din momentul in care a venit la Dinamo si pana acuma , Zicu al nostru se afla la polul opus ...parca pe zi ce trece joaca tot mai rau...
P.S : Topicul , daca nu am insel propune o paralela intre Zicu si Danciulescu...
paddy
Nov 20 2005, 01:12 PM
Era de asteptat ca numai unul ca tine putea sa scoata un topic de...... esti cumva neam cu el , ca prea il tii in brate, Zicu nu mai are ce cauta la Dinamo, e antifotbal, de ce crezi ca nu la primit nimeni in Italia de bun ce era

tu chiar nu vezi ca face figuratie in teren, daca nu era Becali zbura de mult de la Dinamo.
LeX
Nov 20 2005, 02:12 PM
zicu cel mai fotbalist de la dinamo. HAHAHA. am trait sa o aud si pe asta. poate cea mai mare putoare de la dinamo, da. AKA jucatorul profesionist de fotbal roman (unicul probabil) care in timpul unui meci romania - olanda iese la o carciuma fara televizor sa bea vin.
ucu
Nov 20 2005, 05:28 PM
CARE E VALOAREA LUI ZICU PANA LA URMA?
grea intrebare...
paddy
Nov 20 2005, 06:04 PM
Te cred si eu
alexyutza
Nov 20 2005, 06:13 PM
Dupa evenimentele din ultima vreme sper ca Danciulescu va fi intampinat bine de toti suporterii . In retur nu cred ca o sa mai prinda Zicu echipa . Greu de pronuntat in legatura cu valoarea lui Zicu ... reuseste 2-3 meciuri consecutive superbe, iar apoi cand cand incep sa avem increderein el , ce face ? ... da cu batul in balta...
Cred ca nici el nu stie sa raspunda la intrebarea asta . Oare cine poate ...
Zicu tot timpul reuseste sa ne ia prin surprindere...
CMIDP
Nov 21 2005, 02:22 AM
eu tot nu-l doresc pe asta la dinamo ...nu ma injurati dar eu nu-mi pot scoate din minte caracterul lui de tigan oricat de bun fotbalist ar fi ..
englandunited
Nov 21 2005, 02:45 AM
spune-ne si de ce crezi asta , ca noi nu avem de unde sa stim......
CMIDP
Nov 21 2005, 02:52 AM
aaa..inseamna ca ti cu dinamo doar de un an de zile..sau mai putin daca nu sti cuvintele renumitului danciulescu...sau gesturile facute meci de meci pe vremea cand juca la steaua si steaua juca cu dinamo ..sau gesturile obscene facute chiar si cand a ajuns din nou la dinamo .....sau alta explicatie ptr mine ar fi aceea ca ai trecut peste aceste faze ...lucru pe care unii dintre noi nu-l pot face
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.