Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ianis Zicu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
englandunited
ok ! nu tin cu Dinamo de 1 an de zile ! Credeam ca te referi la Zicu !
CMIDP
aaaa ..se pare ca ne-am incurcat unul de celalalt ..in nici un caz nu ma refeream la zicu ..
cat despre faza cu un an la meciuri ..era o gluma nevinovata..
englandunited
nu m-a deranjat absolut deloc , cand ma deranjeaza ceva spun , ai fost civilizat fata de alte dati , dar ce a fost a fost , daca am intrat in "dialog" cu tine inseamna ca am trecut peste.....
paddy
010.gif 010.gif 010.gif Unde dai si unde crapa, Zicu e machidon, iar Danciulescu care ne dadea tot tacimul, cu dedicatie cind juca la stiaua, e un fel de banel jardel ariel, 010.gif acum sper ca ai inteles.
Am o intrebare pt tine CMPD, sa inteleg ca ai ceva personal cu Danciulescu, pt a jucat la stiaua, si ne injura mereu cind ii dadea gol lui Dinamo, sau ai boala pe zburatori in general 010.gif sa nu uiti ca si Niculescu e o pasare rara 010.gif
Dust
Danciulescu nu rateaza asa de mult...dar cel mai bine era daca ii aveam pe amandoi in echipa...ganditi-va si voi...ne va lipsi aceea pasa de geniu a lu zicu, sau cine stie ce dribing
paddy
Din pacate sint cam rare acele pase...una in tur...cea dea doua in retur... 010.gif ,ar fi bine sa plece, nu inteleg ceva, acuma ii transfera in afara, si peste sase luni ii cere cu inprumut inapoi ????? help.gif
Cai Lun
Haideti sa il mai bagam putin la inghesuiala pe Zicu...

Mult a fost, putin a ramas!... Pana la meciul cu Farul era cel mai in forma jucator roman din tara! E clar ca evolutiile lui erau entuziasmante, la fel ca si jocul echipei... probabil ca exista o legatura intre prestatiile lui Zicu si decaderea echipei... cat de mult conteaza Zicu in angrenajul echipei vom veda la Marsilia.

Insa inainte de toate trebuie sa recunoastem ca ratarile lui sunt exazperante! E incrdibil, dar in ultimul timp a ajuns sa rateze din toate situatiile posibile si imposibile! Sper sa isi revina si sper sa se concentreze mai mult... un jucator mare e acela care da golurile cu usurinta.. nu unul care are tot felul de executii.. in loc sa incerce sa ii dea craci portarului de la TSKA, putea sa isi prelungeasca putin mingea in dreapta si... TSKA chiar era istorie! Asa.. mai avem de patimit...

Sa speram totusi ca isi va reveni si ne va demonstra ca e o piesa rara... HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Zicu ar trebui sa se antreneze putin mai mult decat majoritatea , cu seriozitate bineinteles...poate asa isi revine in forma . Talent are , inspiratie nu mai incape indoiala , ii lipsesc antrenamentele si seriozitatatea .
Hai zicule trezeste-te si nu ne mai exaspera cu ratatrile tale !!!
Daca nu-si revine si ramane la noi , in urmatorii ani o sa suferim toti de inima ...
pinky
Sunt sigura ca ii vom simti foarte tare lipsa la meciul cu Marseille!! 256.gif bigcry.gif
Cai Lun
QUOTE(pinky @ 4 Dec 2005, 13:17) *
Sunt sigura ca ii vom simti foarte tare lipsa la meciul cu Marseille!! 256.gif bigcry.gif

da, dar cel putin nu ne va mai dispera cu ratarile lui... tongue2.gif
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 4 Dec 2005, 14:33) *
da, dar cel putin nu ne va mai dispera cu ratarile lui... tongue2.gif

Da, dar nici nu va mai fi cine sa le paseze lui Petre, Niculescu, Cristea, Grigorie si Bratu pentru ca ei sa rateze ca niste imbecili bangmyhead.gif
Si sa vad cine-l mai ajuta pe "Vladut" sa dea gol!! taunt.gif ....poate Grigorie 010.gif 010.gif
rednorth
Alexyutza, ai mare dreptate...
Ratarile alea incredibile nu pot fi decat rezultatul neseriozitatii cu care trateaza el antrenamentele si pregatirea personala si mentala care trebuie s-o faca inaintea fiecarui meci.
Cred ca a ajuns la cea mai proasta concluzie, si anume ca talentul si fenta sunt suficiente pt el ca fotbalist.
Imaturitatea si lipsa seriozitatii in pregatire au facut sa aiba asemenea realizari in fata portii si la echipele unde a evoluat pana acum.
Cu el pe teren la Marsillia, am fi avut 50% sanse mai mari sa inscriem;l-am considerat tot timpul creierul echipei.
Din pacate pt noi, Niculescu inca nu si-a revenit la forma ce l-a consacrat.
Dust
oricum...in prime repriza a jucat fara greseala...in afara de ratearea aia ... care a fost de neiertat 149.gif
Cai Lun
QUOTE(pinky @ 4 Dec 2005, 14:39) *
Da, dar nici nu va mai fi cine sa le paseze lui Petre, Niculescu, Cristea, Grigorie si Bratu pentru ca ei sa rateze ca niste imbecili bangmyhead.gif
Si sa vad cine-l mai ajuta pe "Vladut" sa dea gol!! taunt.gif ....poate Grigorie 010.gif 010.gif

...sau Cristea, ca tot va place voua de el... icon_twisted.gif

Zicu se afla acum in aceiasi siutatie ca si Petre... rau cu el, rau fara el...
mpdinamo
interesant e ca am revazut rezumatul meciului de cateva ori si la originea tuturor fazelor noastre de poarta mai periculoase e Zicu. Dupa parerea mea e genial acest jucator. Singurului defect finalizarea, acolo mai trebuie lucrat... Oricum ne va fi mult mai greu fara el in meciul urmator cu OM.
razvan_superdog
ZICU - Dumnezeu i-a dat talent. Un talent revarsat cu carul, cum au extrem de putini jucatori in lume. Dribling naucitor, pase puse la milimetru, inteligenta in joc. Poate ar fi putut sa fie cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, dar din pacate este unul din cei mai capriciosi jucatori vazuti vreodata. Isi bate joc de faze cum nimeni altul n-o face. A intrat in mai multe randuri in antologia ratarilor incredibile. Din pacate nu intelege ca odata cu fazele tratate cu superficialitate sau indolenta isi bate joc de propria lui cariera. Cand se va trezi, daca se va trezi vreodata, va putea juca fara probleme la Inter sau la oricare alta echipa mare. Altfel va imbolnavi de nervi pe toti dinamovistii sau va lustrui banca de rezerve pe la o echipa mare din Europa.
Cai Lun
pai normal ca nu se mai intelge nimic aici daca o tineti numai in off topicuri! Incercati sa respectati titlul topicului si nu veti mai avea dificultati in a va intelege... lasand la o parte ca exista deja un topic dedicat lui Zicu...

Hai sa mutam discutia pe topicul dedicat lui Ianis Zicu, da? vampire.gif
sivi@dinamomania.net
E un jucator de valoare peste medie, la noi in campionat...La Inter nu ar prinde cu siguranta banca de rezerve. Una peste alta, are loc clar in primul 11 al nostru...
razvan_superdog
Tocmai a mai facut un meci sub orice critica (Dinamo-Poli 1-0). E incredibil ce poate face Zicu in teren. N-as vrea sa fiu in pielea oricarui antrenor care-l are pe Zicu in lot.
caine_berceni
Are nishte zile in care joaca ca Ronaldinho
Mai are zile in care joaca la fel de prost ca Grigorie sau ca Baltzoi
Mai trebuie lucrat la finalizare
paddy
a facut bine Andone ca la schimbat, prea se juca cu nervii nostrii, ar trebuii imprumutat la Juventus (Colentina) 010.gif
Sa speram ca din retur va intra Danciu, si Zicu se va retrage la mijloc, acolo unde -i este si locul.
opiated
Hai Dinamo! Doar 90 de min ne despart de o "primavara" europeana!

HAITA_DINAMO.gif

UItasem k Zicu e suspendat cu OM !
Cai Lun
QUOTE(opiated @ 5 Dec 2005, 11:17) *
UItasem k Zicu e suspendat cu OM !

N-o sa ii simtim lipsa... sau cel putin nu o sa ii simtim ratarile... 010.gif
Rossi
ZICU ESTE UN ATACANT DESTUL DE BUN ARE UN MARE DEFECT SE PIERDE IN FATA PORTI..
PACAT FACE NISTE FAZE DE RAMAI MASCA SI RAMAI MASCA NU NUMAI LA FAZA CI SI LA FINALIZARE...TE INTREBI DE CATE OCAZII ARE NEVOIE CA SA INSCRIE???
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

www.biancorossidinamo.tk
FarfelkugeL
MARE ratangiu !
Isi bate joc de multe ocazii..ce crede el "pai pe mine ma ia inapoi Inter" !!!
Cu TSKA am rupt 2 scaune (IN CASA!!!).
PA ZICULEEEEE !!!
pinky
Pai daca stau sa ma gandesc bine are deja 8 goluri in campionat si vreo 3 in Uefa, deci cred ca si-a cam epuizat stocul de goluri pe sezon 010.gif 010.gif
Sincer, imi place mult cum joaca, cu cata usurinta dribleaza si ce pase da si imi pare foarte rau de felul in care da cu piciorul la aceste ocazii la care munceste atata pentru a si le crea!!Daca o mai tine asa, pentru mine urmeaza infarctul sau atacul de cord, oricum is cam slaba de inima scare2.gif
FarfelkugeL
La jumatatea campionatului, Ianis Zicu ocupa locul doi in clasamentul golgeterilor, cu 8 goluri, in urma atacantului de la Sportul, Ionut Mazilu.
In topul golgeterilor se mai afla si alti trei fotbalisti dinamovisti. Este vorba de Stefan Grigorie (6 goluri), Claudiu Niculescu si Florin Bratu (ambii cu 5 goluri).

www.fcdinamo.ro

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA !!!!!!!
paddy
Mda.... are 8 goluri inpotriva unor echipe de c.... nu ma incalzeste cu nimic, mai bine dadea golcu lesbi s-au CSK
Daca ar fii fost un atacant pur singe avea acum 30 de goluri nu 8.....se pare ca are rau de " POARTA "..... 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
dorutzu
despre zicu chiar nu am ce comenta.lucrurile vorbesc de la sine.nu?chiar nu vad ce as mai putea adauga.in meciul cu marseille mie unu nu imi va lipsi.bratu si-a revenit dupa operatie. HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Nu stiu ce se intampla cu Zicu , adr in ultima vreme e plin de aere .Daca ieri inaintea meciului cu poli aveam oarecare indolielieli in privinta asta acum sunt sigura . Ati remarcat cum s-a manifestat Zicu atunci cand Andone a cerut inlocuirea lui ? eu da si am ramas neplacut surprinsa ... in timp ce iesea de pe teren era foarte nervos si nemultumit si bolborosea ceva . Parea ca-i reproseaza lui andone faptul ca-l scoate de pe teren ... asta -i culmea tot el face pe suparatu .... 010.gif
Foarte bine a facut Andone cand l-a inlocuit , oricum nu a facut cine stie ce .
Zicule revino cu picioarele pe pamant !!!
Pacat ca un asemenea talent se distruge singur , unora li s-a urat de prea mult bine...
lazarandrei
Adevarat ca in ultimul timp Zicu rateaza deajuns de mult dar alt adevar este ca de la el provin 70% din sansele de gol periculoase a echipei. Este un jucator foarte tehnic, care face efort pe teren, daca nu pentru dinamo, pentru el. Nu il mai avem decat pina la vara din pacate. Ar fii bine daca am reusi sail cumparam de la Inter...
alexyutza
QUOTE(lazarandrei @ 8 Dec 2005, 22:08) *
Adevarat ca in ultimul timp Zicu rateaza deajuns de mult dar alt adevar este ca de la el provin 70% din sansele de gol periculoase a echipei. Este un jucator foarte tehnic, care face efort pe teren, daca nu pentru dinamo, pentru el. Nu il mai avem decat pina la vara din pacate. Ar fii bine daca am reusi sail cumparam de la Inter...

Decat sa-l cumparame de la Inter , mai bine cumparam un alt jucator de care avem mai mare nevoie si care e si constant . Daca tot se vorbeste despre achizitionarea lui , s-a interesat cineva cat cer pt el si daca merita dati banii aia ?
COSMIN C
Ar fi bine sa avem bani sa-l cumparam.... Si sa vrea si el.... Desi mi-a scos peri albi sezonul asta, cred in continuare in el. Zicu isi va reveni... Si prefer sa-si revina la Dinamo !
paddy
As prefera sa nu mai aud de el niciodata, nu e decit un imputuit de mercenar care il sapa pe Andone , sa plece draku la Polii.
Cai Lun
A spus foarte bine Cosmin. Zicu trece printr-o perioada nefasta... la fal ca si echipa.. Pare totus ica s-a sfarsit aceasta perioada.. pentru ca in ultimele meciuri Zicu a fost mereu in prim plan, fie si prin ratari! Asta denota o schimbare de atitudine... insa abilitatile se perimeaza in timp! De aceea mai avem de asteptat pana la revenirea lui printre marcatori.. cred ca in prima partida din retur, in cea cu Otelul, Zicu va marca... pauza ii va prinde bine!..
florin_80
Cred ca zicu este un jucator de moral...daca incepe meciul bine (ex:Everton, Omonia, shtoia), va merge tot meciul pe aceeasi linie. Daca nu, se prabuseste.

Oricum, este unul din putinii jucatori din divizia A care are capacitatea de a scoate 2-3 jucatori din joc si, probabil, cand se va intoarce in Italia, o sa-i simtim lipsa.

As prefera sa nu mai aud de el niciodata, nu e decit un imputuit de mercenar care il sapa pe Andone , sa plece draku la Polii.

Tie chiar nu ti-a rusine sa debitezi o asemenea ineptie? Pai, el a venit de acolo ca sa-l sape pe Andone, cand a si recunoscut ca Andone a fost antrenorul care l-a ajutat cel mai mult? Si daca l-ar sapa pe Andone, s-ar sapa singur, cei de la Inter monitorizandu-l aproape meci de meci, si banuiesc ca nu asta e scopul lui. Cred ca ati face bine cateodata sa mai si ganditi inainte sa va aruncati dejectiile pe forumul asta.
COSMIN C
Zicu e un copil fara minte, care a ajuns prea repede sus, chiar foarte sus. Zicu e unul dintre motivele pentru care nu-l iert pe Becali. L-a dus prea repede afara, era prea crud. O despartire de celebra firma de impresariat ar putea sa-i faca bine, dar nu se va produce pentru ca sunt de-un neam.
Baiatul trebuie scuturat, dar de oameni priceputi, nu de birjari...
Cai Lun
Numai ca si copii fara minte se mai maturizeaza... dar el... persevereaza in stilul lui... cred ca ar trebui sa ii facem cunostinta cu Halagian, ce ziceti? diablo.gif
COSMIN C
Se maturizeaza si copiii fara minte, depinde si ce exemple au in jur....Na ca dupa ce l-am injurat toata toamna am ajuns aparatorul lui !! icon_lol.gif
paddy
QUOTE(florin_80 @ 8 Dec 2005, 20:49) *
Cred ca zicu este un jucator de moral...daca incepe meciul bine (ex:Everton, Omonia, shtoia), va merge tot meciul pe aceeasi linie. Daca nu, se prabuseste.

Oricum, este unul din putinii jucatori din divizia A care are capacitatea de a scoate 2-3 jucatori din joc si, probabil, cand se va intoarce in Italia, o sa-i simtim lipsa.
Tie chiar nu ti-a rusine sa debitezi o asemenea ineptie? Pai, el a venit de acolo ca sa-l sape pe Andone, cand a si recunoscut ca Andone a fost antrenorul care l-a ajutat cel mai mult? Si daca l-ar sapa pe Andone, s-ar sapa singur, cei de la Inter monitorizandu-l aproape meci de meci, si banuiesc ca nu asta e scopul lui. Cred ca ati face bine cateodata sa mai si ganditi inainte sa va aruncati dejectiile pe forumul asta.

Daca nu te superi sefu ce plm e aia ineptie,si vorbeste dracu Romaneste, inseamna cu tu te uiti la alta meciuri, toata lumea stie ca percuteaza in fata lui Becali, cit despre monitorizarea aia, e numai in capul tau patrat.
florin_80
Cred ca tie nu tre' sa-ti vorbesc, tre' sa=ti desenez. Vad ca ai probleme cu anumite cuvinte din limba pe care o vorbesti zi de zi. Daca mai citeai un ziar, un site, te mai uitai la TV, ai fi vazut ca au fost meciuri in care au venit oficiali de-ai lui Inter sa-l vada pe Zicu, dar nu e vina mea ca tu la TV te uiti din spate, iar in ziare te uiti doar la poze.
Cai Lun
Mizez pe faptul ca aceasta disputa se va incheia aici, nu? 149.gif Florin.. ABTINE-TE! Comenteaza subiectul si nu membrii! Nu am dat bann-uri pana acum si nici nu vreau, dar daca va trebui.. diablo.gif
florin_80
"Cap patrat" sau eu mai stiu ce apelative nu-si au locul aici, iar pentru asta se face responsabil cel de dinaintea mea, care nu stie sa poarte un dialog civilizat.
Cai Lun
QUOTE(florin_80 @ 8 Dec 2005, 23:45) *
"Cap patrat" sau eu mai stiu ce apelative nu-si au locul aici, iar pentru asta se face responsabil cel de dinaintea mea, care nu stie sa poarte un dialog civilizat.
+
[...]Tie chiar nu ti-a rusine sa debitezi o asemenea ineptie? [...] Cred ca ati face bine cateodata sa mai si ganditi inainte sa va aruncati dejectiile pe forumul asta.

Pai daca spui despre cineva ca debiteaza ineptii si ca ar face bine sa isi mai si gandeasca inainte sa arunce cu dejectii... nono.gif Te paste o dojena de toate frumusetea! Repet! Comenteaza topicul, nu membrii! E valabil si pentru Paddy, dar tu ai inceput cearta! La prima abatere voi incepe sa te sanctionez. A fost ultimul avertisment verbal!
florin_80
oricum, e grav...daca am ajuns sa ne acuzam jucatorii ca-si sapa antrenorii, inseamna ca.... Se pare ca o luam si noi pe urmele oilor, subpodarilor, rapandulelor din vest, care vad blaturi, comploturi, arbitri mituiti sau jucatori manjiti la tot pasul. Zicu a venit sa-si faca datoria cum stie el mai bine, ca trece printr-o perioada nefasta este normal, dar asta nu insemana ca scopul lui la Dinamo este sa lupte atat impotriva propriilor interese cat si ale echipei. Asta este supararea mea cea mare...nu accept ca ei sa fie facuti blatisti.
Cai Lun
QUOTE(florin_80 @ 9 Dec 2005, 0:19) *
oricum, e grav...daca am ajuns sa ne acuzam jucatorii ca-si sapa antrenorii, inseamna ca.... Se pare ca o luam si noi pe urmele oilor, subpodarilor, rapandulelor din vest, care vad blaturi, comploturi, arbitri mituiti sau jucatori manjiti la tot pasul. Zicu a venit sa-si faca datoria cum stie el mai bine, ca trece printr-o perioada nefasta este normal, dar asta nu insemana ca scopul lui la Dinamo este sa lupte atat impotriva propriilor interese cat si ale echipei. Asta este supararea mea cea mare...nu accept ca ei sa fie facuti blatisti.

...pai si dupa pleiada de rezultate unice, cu jiul, cu argesul si cu nationalul + eliminarea din cupa... tu nu aveai nici o banuiala?? Adica vazandul pe Zicu trecand de la o lejeritate fenomenala in a marca, la un blocaj in fata portii nu iti pui nici un fel de interbari? Si daca ar fi numai asta.. dar apatia lui Grigorie, Plesan, Cristea... pe mine m-au facut sa le gasc tot felul de explicatii! Antrenorul il poti sapa voluntar, dar si involuntar; nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun...
paddy
In primul rind sa stii ca Andone a declarat ca sint anumiti jucatori care il sapa, de aici rezulta ca te uiti numai la programele XXL, daca tu nu esti de acord cu cea ce am spus e problema ta, daca tu consideri ca parerea unui suporter e o dejectiie, nu prea mai am cuvinte.
Cit despre monitorizarea lui Zicu, din cit am inteles eu din " poze " au venit doar o singura data, si s-au lamurit ce teapa au luat.
Meciurile cu FC Arges si National chiar nu-ti spune nimica , s-au atunci tii s-au ars lampile de la televizor.
Sarbatori fericite beerchug.gif
COSMIN C
Florin, stie toata lumea ca Zicu n-ar iesi din cuvantul lui Becali. Si nu numai el.
Cand Andone da de inteles ca unii jucatori nu-l asculta ( ca sa nu zic ca il sapa) ,l-am putea acuza ca incearca sa-si scuze propriile greseli. Dar cand Vlad Munteanu , spune ca e fericit ca a putut fi langa Andone, cand a avut nevoie de jucatori de caracter, nu cred ca mai e loc de comentarii pe aceasta tema. Pentru ca , despre Vladut, numai ca e omul lui Ando nu poti sa spui !
florin_80
QUOTE(Cai Lun @ 9 Dec 2005, 1:33) *
...pai si dupa pleiada de rezultate unice, cu jiul, cu argesul si cu nationalul + eliminarea din cupa... tu nu aveai nici o banuiala?? Adica vazandul pe Zicu trecand de la o lejeritate fenomenala in a marca, la un blocaj in fata portii nu iti pui nici un fel de interbari? Si daca ar fi numai asta.. dar apatia lui Grigorie, Plesan, Cristea... pe mine m-au facut sa le gasc tot felul de explicatii! Antrenorul il poti sapa voluntar, dar si involuntar; nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun...

Ehe, pai daca o luam asa ii acuzam pe toti. Stii ce se scria intr-un ziar (daca il gasesc am sa pun acel citat aici) dupa meciul Dinamo-Jiul? Ca Andone ar fi urlat la Moti ca l-ar sapa (Moti a facut un hent intentionat in acel meci si a fost eliminat). Il acuzam si pe Moti? Stii ca in acel meci cele mai mare ocazii au venit dupa ce Tamas i-a pus pe adversari fata in fata cu Gaev? Il acuzam si pe Tamas? Stii ca in meciul cu National, acelasi Tamas a pasat senin de vreo 3 ori la adversari? Stii ca in meciul cu Argesul, Douda si-a dat un autogol si a comis un fault in careu, care se lasa cu eliminare? Stii ca Douda, in decurs de 10 minute, in meciul cu National, a gresit de 3(trei) ori incredibil? Il acuzam si pe Douda? Stii ca Petre nu e in stare sa mai dribleze pe nimeni si nu mai da nici o centrare cat de cat decenta? Stii ca Niculescu a terminat meciul cu TSKA cu tricoul imaculat, desi era un teren groaznic, iar in meciul cu National se plimba pe teren, ? Il acuzam si pe asta?

In primul rind sa stii ca Andone a declarat ca sint anumiti jucatori care il sapa, de aici rezulta ca te uiti numai la programele XXL

Meciurile cu FC Arges si National chiar nu-ti spune nimica , s-au atunci tii s-au ars lampile de la televizor.

Il astept pe domnul moderator sa dea dovada de echidistanta si sa vad ce masura ia acum.
Cai Lun
QUOTE(florin_80 @ 9 Dec 2005, 16:00) *
[...]Il astept pe domnul moderator sa dea dovada de echidistanta si sa vad ce masura ia acum.

Bine faci.. bine gasesti!... Totusi.. insist ca ar fi mai bine sa te uiti doar in ograda ta...

Cat despre cele scrise mai sus... este indiscutabil ca Dauda, Tamas, Niculescu si restul puteau fi suspectati la un moment dat! Dar despre gestul lui Moti din meciul cu Jiul.. ce sa zic? Eu unul l-am interpretat ca pe un sacrificiu, si l-am apreciat.. acuma' fiecare cum crede de cuviinta...

PS >> ..si apropo, Florin... ce ai scris este un OFF TOPIC!! Ma intreb al catelea?...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.