Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ianis Zicu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
bigbobo
Hai hai...Desi am fost mai mult rezerva nu aveti sanse cu mine... doglaugh.gif
Mister
Iannis Zicu are datoria sa demonstreze ce poate sezonul viitor.Sper sa fie un jucator de baza,oriunde va fi folosit,pe benzi,sau in centru.
Leaveyou
Zicu va rata stagiile, dar doctorii germani susțin că, în a doua decadă a lunii iulie, atacantul de 24 de ani va fi apt și recuperat total.

Deci, mai are 4 ani până la "cel mai bun fotbal". Mai are timp.
Vom vedea, sunt și eu curios dacă poate să facă un sezon bun.
COSMIN C
Recuperat, recuperat, dar antrenat? icon_rolleyes.gif
Leaveyou
El este ca Chuk Noris ! Este tot timpul antrenat.
Bascanu
corect rofl.gif
dudu1961
Si vine si ii zice lui Rednic "Lasa-ma bre sa ma antrenez " !!
Mereu tinara speranta , va iesi batrina speranta , chiar pe asta nu-l vrea nimeni ?!
Clau_Goool
"Cred că în fiecare compartiment aș pune cîte un jucător sau doi de la Poli, deoarece sînt valoroși, însă preferatul meu, chiar înainte să vin în România, a fost Ianis Zicu. Păcat că s- a accidentat", a spus Uhrin, antrenorul celor de la Puli Aek Bragadiru ...

Mno asta e buna. Si-a gasit putoarea un simpatizant. Incredibil !
Leaveyou
Claule, ce compartiment frate ? Când merge Poli în excursie ?
La mărfar știu că nu-i cu compartiment. Despre ce zicea Uhrin(a) ? Nu o fi vorba despre naționala României ...
marcher
Frumos gol azi cu cu moldovenii. Sincer, o executie pe care n-am vazut-o niciodata.
bigbobo
Super executie voievoade... Nu duce Zicu lipsa de talent ci mai degraba de un pic de creier si determinare...
Cai Lun
Ironia e ca Dinamo II, fara Zicu, ar fi avut mai multe sanse la victorie. Prezenta unui asemenea nume in echipa de start i-a complexat pe ai nostri si i-a mobilizat pe moldoveni.
tudor_spartanu
gol magnific...pacat de soarta meciului...mai bine nu dadea gol si castigau...asa noi ramanem cu golu si ei cu punctele...
POOL
Incet incet ne apropiem de Liga a 3-a. Jucatorii care vin de la prima echipa, mai mult ii incurca pe baieti. Locul unora ca Goian e clar la echipa a 3-a.
FarfelkugeL
Da, lol, ma baiatule Goian ala care il lauda toata lumea??? Nuuu pooot sa creeed!

Adica Goienel al nostru e PRAF? O NUUU! BLASFEMIE! Femela de dog, desfiinteaza-l, musca-l! (frate si eu sunt TOTAL de acord cu tine!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.