bigbobo
Apr 26 2008, 02:29 PM
Hai hai...Desi am fost mai mult rezerva nu aveti sanse cu mine...
Mister
May 22 2008, 11:47 PM
Iannis Zicu are datoria sa demonstreze ce poate sezonul viitor.Sper sa fie un jucator de baza,oriunde va fi folosit,pe benzi,sau in centru.
Leaveyou
May 23 2008, 08:32 AM
Zicu va rata stagiile, dar doctorii germani susțin că, în a doua decadă a lunii iulie, atacantul de 24 de ani va fi apt și recuperat total.
Deci, mai are 4 ani până la "cel mai bun fotbal". Mai are timp.
Vom vedea, sunt și eu curios dacă poate să facă un sezon bun.
COSMIN C
May 23 2008, 09:18 AM
Recuperat, recuperat, dar antrenat?
Leaveyou
May 23 2008, 10:27 AM
El este ca Chuk Noris ! Este tot timpul antrenat.
Bascanu
May 23 2008, 10:38 AM
corect
dudu1961
May 23 2008, 10:50 AM
Si vine si ii zice lui Rednic "Lasa-ma bre sa ma antrenez " !!
Mereu tinara speranta , va iesi batrina speranta , chiar pe asta nu-l vrea nimeni ?!
Clau_Goool
May 23 2008, 11:46 AM
"Cred că în fiecare compartiment aș pune cîte un jucător sau doi de la Poli, deoarece sînt valoroși, însă preferatul meu, chiar înainte să vin în România, a fost Ianis Zicu. Păcat că s- a accidentat", a spus Uhrin, antrenorul celor de la Puli Aek Bragadiru ...
Mno asta e buna. Si-a gasit putoarea un simpatizant. Incredibil !
Leaveyou
May 23 2008, 12:17 PM
Claule, ce compartiment frate ? Când merge Poli în excursie ?
La mărfar știu că nu-i cu compartiment. Despre ce zicea Uhrin(a) ? Nu o fi vorba despre naționala României ...
marcher
Mar 28 2009, 10:45 PM
Frumos gol azi cu cu moldovenii. Sincer, o executie pe care n-am vazut-o niciodata.
bigbobo
Mar 28 2009, 11:00 PM
Super executie voievoade... Nu duce Zicu lipsa de talent ci mai degraba de un pic de creier si determinare...
Cai Lun
Mar 29 2009, 02:59 PM
Ironia e ca Dinamo II, fara Zicu, ar fi avut mai multe sanse la victorie. Prezenta unui asemenea nume in echipa de start i-a complexat pe ai nostri si i-a mobilizat pe moldoveni.
tudor_spartanu
Mar 29 2009, 07:27 PM
gol magnific...pacat de soarta meciului...mai bine nu dadea gol si castigau...asa noi ramanem cu golu si ei cu punctele...
POOL
Mar 31 2009, 01:33 PM
Incet incet ne apropiem de Liga a 3-a. Jucatorii care vin de la prima echipa, mai mult ii incurca pe baieti. Locul unora ca Goian e clar la echipa a 3-a.
FarfelkugeL
Apr 1 2009, 05:48 PM
Da, lol, ma baiatule Goian ala care il lauda toata lumea??? Nuuu pooot sa creeed!
Adica Goienel al nostru e PRAF? O NUUU! BLASFEMIE! Femela de dog, desfiinteaza-l, musca-l! (frate si eu sunt TOTAL de acord cu tine!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.