zicu7
Nov 20 2005, 12:25 AM
Dinamo -FC Arges...min. 20-- Dinamo ia gol de la Fc Arges....echipa are nevoie mai mult ca oricand de sprijinul fanilor pentru a reveni si a pastra diferenta fata de sTEAUA cand...INCREDIBIL...suporterii parasesc arena(din solidaritate cu baiatul ala care "a fost arestat degeaba "cand el era usa de biserica in bulgaria)..din momentul acela Dinamo se simte ca o echipa cu terenul suspendat fara aportul fanilor...si pierde meciul...lasand la o parte atitudinea jucatorilor care lasa in continuare de dorit ...ma surprinde atitudinea ASA ZISILOR FANI CARE SUNT O PATA NEAGRA PE OBRAZUL ACESTEI ECHIPE....este inadmisibil sa lasi echipa intr-un asemenea moment daca esti un suporter adevarat (cum zic ei)....acei suporteri nu mai au ce cauta pe un stadion de fotbal deoarece nu inteleg fenomenul sunt o rushine pentru club... nu sunt fani ai echipei din moment ce pentru ei nu conteaza rezultatul unui meci..
ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE, DAR INAINTE SA MA FACETI OIER SA STITI CA EU AM FOST LA MECI SI I-AM INCURAJAT PE FRIGUL ALA PANA IN MINUTUL 90 INCONTINUU... AM SPERAT LA O MINUNE....LASAND LA O PARTE INFRANGEREA RUSINOASA AZI CHIAR IMI E RUSINE CA SUNT CAINE SI CA FAC PARTE DIN ACEEASI GRUP CU "SUPORTERII AIA ADEVARATI", "CAINI PANA LA MOARTE"...
ASTEPT SA MA CATALOGATZI DREPT OIER...
Dust
Nov 20 2005, 12:41 AM
sincer....intr-un fel iti dau dreptate....trebuia sa protesteze altfel in fata conducerii...nu sa lase echipa "goala"....intr-un moment greu...este pacat..aveam 5 pct avans..acum sa speram k se incura "spurcatii"....k joaca si ei fara spectatori la fel k noi
daca chiar ai fost acolo...pe frigu asta..meriti aplauze...bv...si tu esti in masura sa critici echipa in aces moment...avand in vedere k i-ai sustinut pana la capat iar ei...nimic
zicu7
Nov 20 2005, 12:50 AM
dust...nu critic atat echipa cat asa zisii fani ai ei...
Rosso
Nov 20 2005, 12:52 AM
faza cu plecatu era premeditata asa ca nu-ti dau dreptate...indiferent de scor se paraseau ambele peluze...ca un suporter de rand,nu fac parte din nici o brigada dar merg in deplasari cu un grup de prieteni,mi se pare un gest admirabil tinand cont ca as fi putut fi eu in locul lui robert...poate chiar nu este cel mai vinovat de cele intamplate si nu merita sa fie el cel retinut.si daca nu plecam noi,atunci cum am fi putut trage un semnal de alarma?doar cu bannerele care nu-i intereseaza nici pe aia din teren,nici pe aia de la oficiala?de cate ori n-am fost alaturi de jucatori si lor l-i se rupe?poate asa schimbam ceva si in atitudinea lor,ca momentan se comporta indolent(e al 5-lea meci consecutiv cand joaca execrabil)...Forza Dinamo si Forza NOI!
Dust
Nov 20 2005, 12:55 AM
da ma nu zic nu......dar puteau sa gaseasca o cale prin care sa il ajute si pe Robert...si echipa....va zic yo k daia nu mai poate Becali k au plecat suporterii de la stadion si au pus 3 bannere....de parca nu au fost in frig nush cate zile la rand...+ suporteri de la alte echipa..si degeaba....
zicu7
Nov 20 2005, 12:56 AM
rosso imi pare rau dar nu sunt de acord cu tine...asa ceva nu se face..sa lasi echipa cand e condusa cu 0-1 acasa..e o mare rushine --ca si cum am fi avut terenul suspendat (mai bine intra inca odata batman ala in teren)
Rosso
Nov 20 2005, 01:06 AM
intr-un fel,iti dau si tie dreptate dar stii cum e...daca cei de la Sud plecau singuri(pe ei chiar ai putea sa-i intelegi ca era prietenul lor,bataus,potolit,oricum ar fi...) era o faza cam aiurea atata timp cat s-a reusit mitingul cu galerii de la dusmani...ceea ce a facut Nordul este un pas inainte spre binele suporterilor dinamovisti si poate,Doamne ajuta,al echipei...alte dati s-a intamplat sa se plece din cauza jandarmilor si Dinamo a castigat...acum chiar nu consider ca a fost vina noastra
zicu7
Nov 20 2005, 01:12 AM
nu stiu care e faza cu galeriiile rosso eu vin la meci cu niste prieteni pe cont propriu nu fac parte din vreo galerie dar decat asha fani pe care nu ii intereseaza soarta echipei mai bine merg la o terasa si beau o bere decat sa vina la meci...
CyberDog
Nov 20 2005, 01:20 AM
Zicu7,
Plecarea galeriilor de pe teren a fost urmare a protestului fata de atitudinea jucatorilor si conducerii dinamovista vis-a-vis de situatia lui Robert si nu a avut nici o legatura cu jocul echipei sau scorul afisat pe tabela de mercaj dupa 30 de minute.
Protestul a fost organizat inainte de meci si nu a depins sub nici o forma de felul in care echipa Dinamo Bucuresti a jucat astazi.
Incearca sa intelegi asta...
Felicitari pentru faptul ca ai incurajat echipa pana in ultimul minut, asta arata cat de mult iubesti Dinamo.
In alta ordine de idei, consideri ca jocul echipei poate fi considerat o pata neagra pe obrazul suporterilor ?
Ce parere ai de pregatirea tehnico-tactica a meciului?
Dar despre cei care joaca turca pe salarii la care nu viseaza multi dintre noi?
Dar despre cei care invocand contracte beton, continua din gresa in gresala spre victoria finala?
zicu7
Nov 20 2005, 01:26 AM
cyberdog...aveti drepate ca ii sustineti cauza arestatului ca sunteti fani ai lui dinamo si voi ca si el...pe de alta parte...dinamo e pe 1 la 5 puncte de steaua si acum fanii s-au trezit sa faca chestia asta care nici nu ii intereseaza pe alde giovani sau borcea...puteati sa procedati altfel..sa faceti un miting ceva..nu asha..aia care au facut asta nu sunt suporteri adevarati indiferent de ce invoca...acum steaua o sa se apropie de noi...asta conteaza cu adevarat...
CyberDog
Nov 20 2005, 01:34 AM
Zicu7,
Robert nu este arestat. El nu poate parasi Bulgaria deocamdata, pana cand se va lua o hotarare in urma procesului ce urmeaza a avea loc.
Iti apreciez parerile insa nu trebuie neaparat sa fiu de acord cu ele.
Vad ca la intrebarile mele nu ai facut nici o referire.....
zicu7
Nov 20 2005, 01:39 AM
cyberdog in legatura cu intrebarile tale am zis chiar de la inceputul topicului ca nu sunt de acord cu atitudinea jucatorilor dar de la fanii dinamovisti aveam pretentii...jucatorii conducerea si antrenorul poarta cam 75% din vina..... restul e al fanilor astia inconstienti care fac asa ceva intr-un moment care la sfarsitul campionatului poate fi decisiv....au fost 3 puncte pierdut aiurea poate cu fanii se trezeau si nesimtitii astia...e greu dupa meciul cu jiul e al doilea fara fani si e greu sa joci in asemenea circumstante...imi pare rau ca sutin cauza echipei (si nu a baiatului ala care sunt convins ca nu a facut nimic in bulgaria si e usa de biserica) dar noi romanii suntem mereu persecutatzi
CyberDog
Nov 20 2005, 01:47 AM
Zicu7,
As dori sa-ti pun o intrebare.
Ce crezi tu ca are mai multa importanta, libertatea unui om sau 3 puncte pierdute intr-un campionat de fotbal?
Jucatorii PROFESIONISTI trebuie sa isi practice meseria cu sau fara spectatori. Si Argesul sau Jiul tot fara spectatori au jucat.
A da vine pentru infrangeri sau meciuri extrem de slabe pe lipsa publicului din tribune e o scuza jalnica.
zicu7
Nov 20 2005, 01:54 AM
cyberdog...discutia nu isi are rostul..era un moment decisiv poate tinand cont ca maine steaua joaca fara suporteri castigam azi si cu un eventual pas gresit al stelei eram detasati in castigatori (cu toate ca e prematur sa zici asa ceva)..faza e ca dinamo are sute de mii de suporteri in tara care vin din multe orase ale tarii cand au posibilitatea in capitala ca sa ii vada pe viu..fac niste eforturi extraordinare...ceea ce au facut fanii dinamovisti astazi e o RUSINE IMENSA NU S-AU RAZBUNAT PE CONDUCERE CI PE ECHIPA asta trebuie sa inteleaga...probabil ca suporterul ala va fi eliberat si la vara jiji o sa danseze iar cu finul lui cand steaua va iesi campioana...si asta din cauza tuturor incepand cu indolentii aia din echipa si terminand cu voi asa zisii fani dinamovisti cu care mi-e rusine
CyberDog
Nov 20 2005, 02:02 AM
Zicu7,
Multumesc pentru apelativul de "asa zis fan dinamovist".
Inchei aici discutia.
Numai bine
Cai Lun
Nov 20 2005, 02:08 AM
Este un subiect bun. Merita dezbatut. Apreciez faptul ca a fost pus in discutie. Am sa fiu punctual.
1. Imagineaza-ti zicule ca ai fi fost in locul lui robert, adica sa stai 17 zile in alta tara fortat, cu riscul de a primi condamnare...
2. Daca celor din conducere nu le pasa de cei din intriorul stadionului, cum o sa le pese de unul care este in bulgaria?
3. Daca clubul nu a contribuit la deplasarea lor in bulgaria, cum sa contribuie la aducerea lor? Daca nu cu mult timp inainte au trimis guarzii sa ii casapeasca, cum sa li se faca mila acum?
4. Daca nu fac fapte caritabile decat atunci cand au beneficii de imagine, de ce ar face-o in asemenea situatii? Daca toata lumea stie cat de ipocriti sunt cei din conducere, de ce se asteapta ceva de la ei?
5. Jucatorii au afisat la Vaslui un banner cu mesajul ELIBERATI-NE SUPORTERII.
6. Pe stadion se intra cu scopul de a se vedea un spectacol sportiv, iar specatacolul sportiv are loc pe stadion pentru a putea fi vazut de suporteri. Daca unii sau altii gasesc de cuviinta sa faca altceva in aceste locuri atunci poate ca ar trebui sa ne regandim modul in care intelegem fenomenul.
7. Suporterii englezi s-au comportat la fel fata de echipa lor in cazul suporterului CONDAMNAT?? Autoritatile de la Londra au reactionat diferit?
8. Sustinerea sau nesustinerea echipei este mereu o optiune care ramane la latitudinea fiecarui suporter in parte. Esti liber sa intri, esti leber sa iesi, esti liber sa incurajezi sau sa huidui, poti sa stai in picioare sau pe scaun, poti sa fumezi sau sa mananci seminte..
9. Cand vrei sa fii respectat arata respect fata de ceilalti!
10. Ati platit, ati intrat, ati strigat si apoi ati plecat... Va intreb: CE ATI REZOLVAT??? [concret]
mai am si multe alte argumente, atat pro cat si contra. Parerea mea este ca nu trebuia sa se paraseasca stadionul. De ce? Pt. ca>>>
-In teren se afla Petre, colegul lui CATALIN - cel care a murit pe teren pentru Dinamo!
-Voi sunteti cei care strigati: " fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea!"
-Tot voi strigati si "suntem cu voi mereu, nu va vom lasa la greu!"
-Voi sunteti cei care cantati ca disperatii, ca sa moara spurcatii si spuneati "suntem mereu cu voi ORICE ar fi"??
-etc
Dar ati facut bine ca ati plecat pt ca:
-O asemenea echipa, cu un asemenea joc, nu merita incurajata.
-Asemenea lipsa de respect pentru suporteri trebuie taxata intr-un fel [civilizat].
-Ati aratat ca cel putin voua va pasa....
zicu7
Nov 20 2005, 02:13 AM
cyberdog imi pare rau ca sustin cauza echipei pe care o simpatizez din copilarie si nu tin parte suporterilor care ajunsi in tari straine cred ca orice e admis si ajung arestati.Imi pare rau oi fi eu prea fanatic..imi cer scuze...de acum o sa plec si eu de la stadion din minutul 1 si o sa ma uit la tv acasa la continuarea meciurilor...ca asa fac suporterii dinamovisti
cai lun bravo...o analiza lucida asupra fenomenului..bravo inseamna ca nu sunt eu nebun
si inainte sa ma acuzati.. sa tineti cont ca eu am strigat din min 1 pana im min 90 indiferent de scor si am sperat intr-o minune
attos
Nov 20 2005, 03:32 AM
ce sa mai comentez...suporterii au partea lor de vina...dar un jucat care ewvolueasza la o echipa precum dinamo...nu tre sa tzina cont de suporterii e chestie de mentalitate...
Cartman
Nov 20 2005, 03:56 AM
Zicu7, nu pot sa te fac oier, ultimele zile mi-au demonstrat ca exista oieri cu 10 clase de mentalitate deasupra ta. E treaba ta ca ai cintat azi pina in minutul 90 (aminteste-mi sa-ti ridic o statuie) dar asta nu-ti da dreptul sa ne judeci si sa ne insulti pe noi, cei care am decis (inaintea meciului si indiferent de rezultat) sa parasim peluza. Toti aceia pe care tu ii numesti "asa-zisi suporteri" am facut sacrificii pentru Dinamo, unii mai mici, altii mai mari, dupa sufletul fiecaruia. Am cintat si noi de sute de ori cite 90 de minute, pe ploaie sau pe ninsoare, in Groapa sau la cine stie ce margine de tzara, cind echipa se afunda pe la mijlocul clasamentului sau cind nu cistigase de sapte meciuri la rind. Si daca ne-am dus la Sofia si am indurat toate umilintele alea pe care tu le consideri indreptatite, tot pentru Dinamo am facut-o, ca doar nu ne-am dus sa vizitam mizeria aia de tzara sau sa ne umplem buzunarele cu castravetzi si gogosari.
Prin urmare, inainte de a ne eticheta drept "asa-zisi", fa un efort si gindeste-te ca noi stim ce inseamna sa-ti sustii echipa si ce inseamna s-o parasesti la greu, iar daca totusi am facut-o, inseamna ca am avut un motiv al naibii de intemeiat si de grav. Poate ti-e greu sa crezi, dar in viata unor suporteri, fie ei si "asa-zisi", se intimpla lucruri mai grave decit 3 puncte pierdute pe teren propriu. Sa-ti lasi un camarad in urma, in mina strainilor, sa stii ca-l paste puscaria chiar daca e nevinovat, sa strigi dupa ajutor si sa nu te-auda nimeni, sa spui adevarul si sa nu fii crezut... Felicitari ca ai putut sa cinti 90 de minute pentru echipa. Noi astazi, iarta-ne, n-am putut...
rew
Nov 20 2005, 04:35 AM
Zicu7, n-o mai da de gard si uite ce zicea rahatu cu nr 7 la incalzire, inaintea meciului cu Arges: "Sa mor io, e mai bine fara spectatori".
Uite ce striga si rahatu cu nr 9, cind la sfirsitu meciului cineva i-a zis sa salute galeria: "ce p.la mea vrei ma".
Mai da-i dracu de nesimtiti. Uite cita nevoie au ei de suporteri. Ii doare exact in fund. Nu pentru ca n-au avut suporteri n-au jucat, ci pentru ca sint niste gunoaie si ca fotbalisti si ca oameni.
zicu7
Nov 20 2005, 10:58 AM
imi pare rau pentru voi...imi pare rau ca sustin echipa si nu plec si eu din min. 20 sa ma solidarizez cu unu care isi face de cap in bulgaria...el e mai important decat echipa pentru care Hîldan a murit pe teren...si jucatorii sunt penibili dar de la voi aveam pretentii "caini rosii pana la moarte"
silentdog
Nov 20 2005, 11:17 AM
IMI PARE RAU,PTR TINE DAR DAK TU II CONSIDERI P BAIETZII D LA SUD "asa zis suporteri"...CREDE-MA CA NU AI C CAUTA INTR-O PELUZA!BANUIESC CA ESTI DOAR UN CETATEAN CARE-SI DA CU PRESUPUSUL....E "INCREDIBIL" CUM POTI VB TU D ROBERT!!!AS VREA DAK AI CURAJ SA-I SPUI LUI IN FATA CEEA C GANDESTI DESPRE EL!!!
S VEDE CA JUDECI DUPA APARENTE D-NU zicu7,BRAVO TIE CA AI CANTAT PANA IN MINUTUL 90 IERI,DAR TE-AS INTREBA P TINE suporter adevarat UNDE SI CAND AI MAI CANTAT PANA IN MIN 9O?
zicu7
Nov 20 2005, 11:27 AM
[
S VEDE CA JUDECI DUPA APARENTE D-NU zicu7,BRAVO TIE CA AI CANTAT PANA IN MINUTUL 90 IERI,DAR TE-AS INTREBA P TINE suporter adevarat UNDE SI CAND AI MAI CANTAT PANA IN MIN 9O?
[/quote]
hai ca asta e buna...la meciurile de acasa anul asta am fost nelipsit si am incurajat chipa neconditionat mereu
silentdog
Nov 20 2005, 11:37 AM
DA-MI VOIE SA T INTREB ALTCEVA:
C ALTCEVA AI MAI FACUT PENTRU DINAMO,TU, suporter adevarat ,IN AFARA D A CANTA PANA-N MIN 90 IN "GROAPA"?
zicu7
Nov 20 2005, 11:43 AM
In mod sigur mai mult ca voi astia care va bateti cu jandarmii aiurea si mergeti in alte tari sa va faceti de cap...sa va vad in franta comportamentul...
Sezran
Nov 20 2005, 11:44 AM
incredibil. din ce film l-ati scos pe asta???
ce presteaza dinamo in ultima vreme e o pata neagra pe obrazul fotbalului.
dupa optica astuia 25% din salariul maimutoilor de pe teren si de pe banca ar trebui sa fie incasat de suporteri.
silentdog
Nov 20 2005, 11:56 AM
ESTI TOTAL P LANGA FENOMEN!!!
IN AFARA SA ACUZI SI SA JUDECI DUPA LEGI PROPRII NU FACI ABSOLUT NIMIK.
C NU INTELEG E DISPRETUL TAU FATA D "NOI".....
INAINTE SA CRITICI INCEARCA SA SIMTI SI SA INTELEGI....
juve28
Nov 20 2005, 12:13 PM
sa simti si sa intelegi .ce simtiti voi candva duceti la meci si plecati dupa 20 de minute . cred ca nimic ,dar poate ca ma insel .
zicu7
Nov 20 2005, 12:14 PM
juve28 bravo...inseamna ca mai sunt si alti fani care sustin dinamo
pinky
Nov 20 2005, 12:15 PM
Sa fim seriosi, daca are cineva impresia ca prin ramanerea suporterilor la stadion, Dinamo ar fi castigat, este un naiv fara scapare!!Pai voi nu vedeti ca nenorocitii astia, care-si spun jucatori, joaca doar cand si cum au ei chef?N-a fost anul trecut la meciul cu shtoia plin stadionul si tot s-au facut de ***** ca n-au reusit macar un egal sa faca!!La meciul cu Farul de anul asta n-au fost spectatori si ei ce-au facut, n-au jucat nimic!!!Sau etapa trecuta la Vaslui, cati dinamovisti au fost acolo, atunci cum au putut castiga cand un stadion intreg era impotriva lor?Lor NU LE PASA de suporteri, ii folosesc pe cei care merg la stadion ca inca o scuza pe langa celelalte nspemii pe care le au, pentru a-si justifica nesimtirea cu care nu joaca fotbal, pentru ca ce-au facut ei aseara nu se poate numi fotbal!!!
Eu ii felicit pe suporterii care le-au aratat tuturor, atat conducatorilor cat si jucatorilor, ca daca ei l-au uitat pe acel om, care risca sa mearga la inchisoare pentru ei, totusi suporterii sunt alaturi de el pana la sfarsit!!!A fost o lectie de moralitate si de bun-simt din partea galeriei, pentru conducere si jucatori, dar ei de unde sa stie ce-s alea, ca s-au scapat de ele de mult!!!
Deci, sa nu mai spuna cineva ca echipa a pierdut aseara din cauza suporterilor pentru ca eu va garantez ca Daouda tot ca o petarda ar fi jucat si daca era full stadionul, iar Grigorie tot ca un bou ar fi ratat de la 11 m, singura diferenta ca ar fi fost martori la acest circ toti suporteri, care iubesc Dinamo pana la moarte, dar care au o limita in fata nesimtirii nelimitate a conducerii si a jucatorilor!!Cand o sa se termine cazul lui Robert si suporterii vor veni la stadion is curioasa pe ce vor mai da vina...asta daca va mai veni cineva sa vada echipa simuland jocul
juve28
Nov 20 2005, 12:30 PM
probabil ca ar fi pierdut si cu suporteri in tribune.dar ei trebuia sa stea naibii acolo sau macar nu va mai duceti la meciuri nici cand echipa joaca bine.ce credeti ca daca sunteti voi in tribune o sa joace mai bine? atunci cred si eu ca spuneti ca aveti si voi un merit. LA BINE DINAMO SUNT CU TINE,LA RAU ..........
ZICU7 MULTI DACA II INTREBI CATE TITLURI ARE DINAMO HABAR NU AU.EI POATE AU PRIENI CARE TIN CU DINAMO SI ZIC SI EI CA TIN CU ECHIPA DAR...........NU PREA SE VEDE.
silentdog
Nov 20 2005, 12:31 PM
C NU INTELEGETZI "VOI" ,E CA "NOI" NE-AM STRIGAT DUREREA!!!
"VOI" C ATI FI FACUT PENTRU UN PRIETEN,PENTRU UN OM????
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!! SI ATAT!
MA RETRAG ,VA LAS SA CRITICATI,SA JUDECATI,SI SA VA DATI CU PRESUPUSUL.....
SI INCA CEVA zicu7 INCHIDE TU OCHII SI PENTRU MINE ATUNCI CAND ECHIPA E D KKT,SI MINTE-MA CA O SA LUAM CAMPIONATUL IN RITMUL ASTA...........
BAFTA TUTUROR!!
zicu7
Nov 20 2005, 12:33 PM
juve28 din pacate astia sunt unii din suporterii nostri lasa echipa la greu ...la jucatori nu am mari pretentii ca astia vin si pleaca...ba chiar unii se declara stelisti sau rapidisti..dar de la suporterii"adevarati" caini pana la moarte...care sustin echipa de mici copii...RUSHINE IERI A FOST O ZI NEAGRA
juve28
Nov 20 2005, 12:39 PM
UNDE VATI STRIGAT DUREREA CAND VATI BATUT CU JANDARMII SI A FOST SUSPENDAT STADIONUL.EU UNUL DACA AS PUTEA SIGUR AS SUSTINE MAI BINE ECHIPA DECAT VOI.DAR ARADUL E DEPARTE.
O A APARUT MARELE PADDY CITESTE LA BALTOI
ZICU7 ASTA ESTE MACAR DACA AR STA IN BANCA LOR DAR VEZI CA EI MAI SAR SI IN SUS.
BaLLu
Nov 20 2005, 12:39 PM
zicu7 tu habar nu ai ce vorbesti.
Extraordinar ai cantat 90 de minute in frig, saracul de tine...
Cand o sa te duci an de an si la meciurile de acasa si in deplasari, sa canti, sa cheltuiesti o gramada de bani si sa pierzi o gramada de timp in trenuri sau autocare atunci poate o sa iti castigi dreptul sa critici lumea din SUD si PCH pentru motivele lor de a parasi peluza.
Pana atunci esti un zero barat, un alt amarat frustrat care foloseste cuvantul huligan pe care l-ai auzit si tu din ziare.
Din moment ce noi platim abonamente si bilete plecam,venim si protestam cand credem noi de cuvinta.
Mai ai si prostia sa spui ca anul asta nu ai ratat nici un meci a lui Dinamo acasa...asta nu e ceva cu care sa te mandresti pentru ca noi facem asta de ani de zile, ba mai mult multi dintre noi nu au ratat nici macar o deplasare in ultimii ani! Asa ca gura mica si intoarcete la viata ta mizera, mananca seminte in fata blocului si asculta manele in liniste si pace.
Nici nu trebuia sa ma obosesc sa scriu asta dar hai treaca de la mine...
zicu7
Nov 20 2005, 12:43 PM
ballu bravo...ai dreptate...voi sunteti fani care plecati in min 20 si lasati echipa la greu si eu sunt manelist....esti un geniu
juve28
Nov 20 2005, 12:46 PM
DECAT SA VA DUCETI SA FACETI SCANDALURI PRIN TOATA TARA MAI BINE PASTRATIVA BANII PE BILETE SI STATI ACASA LINISTITI ,DACA PUTETI.

DACA AVETI PUTIN BUN SIMT O SA VA DUCETI SA SUSTINETI ECHIPA DAR MA INDOIESC.PA. REVIN LA PRIMAVARA.
paddy
Nov 20 2005, 12:53 PM
Tu chiar crezi ca Dinamo a pierdut din cauza suporterilor

pai nu au plecat toti, au mai fost citiva ca tine care au stat pina in ultimul minut, de ce nu a jucat pentru voi.
Nu cred ca tu esti in masura sa judeci, de ce au plecat suporterii, a fost un semn de protest la adresa conduceri si a jucatorilor care nu s-au inplicat in problema celor cinci suporteri sechestrati in Bulgaria.
Tu esti la fel ca MASKA, de ce nu ai luat atitudine atunci cind conducerea si jucatori le-au intors spatele suporterilor aflati in inpas, asa ca mai bine taceai decit sa scoti topicul asta.
Din gestul pe care lai facut tu, reiese ca esti inpotriva lui Robert, sa nu dea domnu sa ajungi si tu vreo data in situatia lui, te intreb ceva ,ai fost n Bulgaria, ca sa vezi ce a facut Robert ?....daca nu taci in p.... din gura, si nu mai minca la c... din gura numai sa te bagi in seama.
zicu7
Nov 20 2005, 01:06 PM
LAZIO
Nov 20 2005, 01:18 PM
QUOTE(zicu7 @ 20 Nov 2005, 12:33)

juve28 din pacate astia sunt unii din suporterii nostri lasa echipa la greu ...la jucatori nu am mari pretentii ca astia vin si pleaca...ba chiar unii se declara stelisti sau rapidisti..dar de la suporterii"adevarati" caini pana la moarte...care sustin echipa de mici copii...RUSHINE IERI A FOST O ZI NEAGRA
QUOTE(zicu7 @ 20 Nov 2005, 12:43)

ballu bravo...ai dreptate...voi sunteti fani care plecati in min 20 si lasati echipa la greu si eu sunt manelist....esti un geniu
QUOTE(zicu7 @ 20 Nov 2005, 12:57)

paddy sa fim cinstiti....niste suporteri adevarati nu faceau asha...nu au rezolvat nimic crezi ca ii doare pe borcea sau giovani de ce au facut ei.... ACEI "FANI" AU PARASIT ECHIPA LA GREU...puteau face un miting sau altceva...nu in timpul meciului...uite de aia are steaua asha atmosfera la meci sau rapdiul...au fani adevarati si recunosc chiar daca ma doare sa spun asta
ai ideeie de ce au parasit stadionul cei care au facut-o???
crezi ca esti mai ultras tu decat cei care vin de ani dezile in deplasari si pe conducere si suporteri ii doare in coooae?
i-am parasit la greu?
dar ei unde erau si unde sunt de cand suporterii peluzei sud au fost sechesttrati si le-au fost incalcate cele mai elementare drepturi???
peluza sud a plecat pe banii ei si si-a sacrificat timpul , banii si libertatea pt niste ratati care nu dau 2 bani pe noi si care nu au miscat un deget si nu au dat un ban pt ei cand erau in pericol!
am venit pe stadion cu totii doar pt Robert, care este in pericol datorita lor!!!!!!
ei nu merita nimic......0barat sunt pt mine, iar stadionul l-au parasit toate grupurile reprezentative, ati mai ramas voi adevaratii ultrasi!!!
si dc de azi inainte o sa mai venim la stadion o sa o facem pt Hîldan , fostele glorii si spiritul Dinamo si in nici un caz pt cei care nu merita sa poarte tricoul alb-rosu!
RESPECT NORD pt ca au fost in sfarsit baieti, inclusiv ELIAS<<<<p[rietenii stiu de ce!!!!!!!
zicu7
Nov 20 2005, 01:21 PM
da ...respect toti fanii care nu sustin echipa...sunteti geniali
paddy
Nov 20 2005, 01:28 PM
Tu esti prea prost sa intelegi ceva, trebuia sa te nasti in epoca primitiva, in afara sa corectezi greselile altora banuiesc ca nu mai sti sa faci nimic , sa inteleg ca MASKA are o clona
Daca erai un suporter adevarat intelegeai de ce au plecat suporterii in prima repriza, da nu esti decit un FATALAU
zicu7
Nov 20 2005, 01:33 PM
inteleg acum... aia care sustin echipa=fatalai, pe voi va doare undeva de rezultat si de soarta titlului = ultrasi adevarati .....mersi m-ai luminat
Sezran
Nov 20 2005, 01:36 PM
ceea ce era de spus s-a spus. pe scurt:
- unii nu inteleg/nu vor sa inteleaga/nu ii intereseaza/nu sint de acord cu gestul celor 2 peluze de ieri.
- cei care au participat la protest stiu de ce au facut-o si isi sustin parerea.
fiecare are parerea lui, are dreptul la ea, dar nu are dreptul sa o impuna cu forta altora. deja s-a trecut numai la atacuri personale si jigniri. e cazul sa va opriti aici, inainte de a ma obliga sa iau masuri.
daca aveti ceva de spus legat de subiectul topicului, spuneti. daca vreti doar sa atacati sau sa jigniti pe cineva, abtineti-va. cei care se simt vizati sa considere asta ca un avertisment.
COSMIN C
Nov 20 2005, 01:39 PM
zicu7,juve28, si care ar fi problema daca suporterii s-ar hotara sa intoarca spatele caricaturilor astea de fotbalisti, doar in semn de protest pentru modul in care joaca ?? N-ar merita ?? Eu cred ca da !
In alta ordine de idei, incearca sa te pui cateva secunde in locul celor care au fost sechestrati in Bulgaria, incearca sa-ti imaginezi ce simte in momentul asta Robert... N-au fost usa de biserica ? Tu esti ? N-ai gresit niciodata in viata ta , de te crezi indreptatit sa ridici piatra ? Poate baietii aia au gresit, dar te asigur ca daca ar fi gresit atat de grav si ar fi existat dovezi impotriva lor, acum ar fi fost toti, dupa gratii, intr-o puscarie din Bulgaria. Daca asa au crezut ei de cuviinta sa protesteze, accepta-le optiunea , e dreptul lor, nu din cauza asta s-a pierdut meciul.
zicu7
Nov 20 2005, 01:41 PM
gata adminule...ce am avut de zis am spus....vad ca nu intelegeti ce inseamna sa fii fan adevarat...aia de la Liverpool la Istanbul trebuiau sa plece la pauza in semn de solidaritate cu Crespo care a dat golul 3 dar nu au facut-o ...au sperat si Gerard &co le-au rasplatit increderea....aia sunt fani dar voi ce sa stiti... in momentul asta nu mai intru pe forum..fiecare ce crede..bye
Dust
Nov 20 2005, 01:43 PM
pana una alta...Dinamo tot a pierdut...suporterii au plecat de la stadion...nu avem ce schimba.....
ideea este ca la urmatoarele meciuri sa sustinem echipa cum se cuvine la urmatoarele meciuri....si daca vreti sa atrageti atenta conducerii...puteti sa o faceti dupa...
Sezran
Nov 20 2005, 01:43 PM
vai ce m-am suparat. iti iei jucariile si pleci pentru ca nu e toata lumea de acord cu tine.
eu ce ar trebui sa fac cind nu sint de acord cu parerile celorlalti?
paddy
Nov 20 2005, 01:55 PM
Nu ai inteles nimic

esti prea prost pentru secolul asta, cinstit, nu prea stiu ce vrei sa demonstrezi tu, ca tu esti ultimul speciment de ciine adevarat care isi sustine echipa indiferent de vreme s-au de scor.
Esti un nimic, un adevarat suporter nu ar gindi ca tine, nu zic ca esti o oaie, dar banuiesc ca ai capul in opt colturi.
Incerc sa nu te mai " Felicit " ai facut o comparatie cam deplasata, aia jucau finala CL, si problema cu suporterul lui Liverpool s-a intinplat dupa meci..BIP..la noi a e invers si din pacate ieri nu am jucat finala CL..BIP...conducerea ne trateaza cu indiferenta, bazinduse pe jucatorii lor geniali, ...BIP... acuma isi dau seama ca nu e chiar asa...BIP...
Ar fi mai bine sa deschizi un topic cu desene animate

...BIP...
zicu7
Nov 20 2005, 01:55 PM
QUOTE(paddy @ 20 Nov 2005, 13:45)

Nu ai inteles nimic

esti prea prost pentru secolul asta, cinstit, nu prea stiu ce vrei sa demonstrezi tu, ca tu esti ultimul speciment de ciine adevarat care isi sustine echipa indiferent de vreme s-au de scor.
Esti un nimic, un adevarat suporter nu ar gindi ca tine, nu zic ca esti o oaie, dar banuiesc ca ai capul in opt colturi.
ma critici cand inveti sa scrii ok? s-au

acept critica doar de la unii care sunt peste nivelul meu...