Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Adevar sau Banalitate!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
Ratacitu
Daca e adevarat ca "Pestele de la cap se-mpute" La noi la club miroase rau de tot!

Conducatorii se argument.gif si se balacaresc ca la usa cortului!

Nu le pasa de viitorul clubului sau al jucatorilor!

Pe suporteri ii trateaza cu posteriorul atit conducerea cit si jucatorii!

E o atitudine de genul " Cui nu-i convine sa-si ia catrafusele si gata"!

help.gif
CyberDog
Este un adevar devenit banalitate.
FarfelkugeL
De cand a venit becali la club ..din nefericire e un adevar !
paddy
Din pacate ne scapa ceva stupidemoticon0rv.gif dar ce sa fie ? Becali cit a fost la Rapizi nu a facut asemenea tiganie, se pare ca la noi ii merge.
Eu cred ca urmareste sa puna mina pe tot clubul, si cit de curind acesti oameni care mai opun rezistenta, vor fi spulberati, vom avea aceasi soarta ca stiaua, s-au mai rau bigcry.gif
pinky
QUOTE(paddy @ 18 Nov 2005, 11:19) *
Eu cred ca urmareste sa puna mina pe tot clubul, si cit de curind acesti oameni care mai opun rezistenta, vor fi spulberati, vom avea aceasi soarta ca stiaua, s-au mai rau bigcry.gif

Ce imagine neagra...si din pacate, nu e departe de adevar 256.gif
Eu cred ca de la conducere pleaca totul, ei aduc numai jucatori de divizia b ca sa nu se piarda acel imens buget de care tot aduceau vorba in vara si de care nu mai auzim nimic acum!!Acei jucatori, fiind de nivelul diviziei b, nu pot lupta pentru obiectivele pe care le are Dinamo in fiecare an, adica titlu, cupa, UEFA....si astfel acestea se pierd treptat, pana si cupa a ajuns anul asta taram interzis pentru noi!!Tot ei, conducatorii, pun presiune pe Andone in privinta caror jucatori sa foloseasca si astfel Andone isi pierde din autoritate si jucatorii, chiar si cei buni, si-o iau in cap, iar echipa merge ca ceapa!!Aceiasi conducatori vand tot ce este mai bun la echipa, inclusiv jucatori reprezentativi pentru club,pentru a face un buget imens din care sa cumpere jucatori de mana a doua, care n-au nici o treaba cu Dinamo, astfel dispare si spiritul dinamovist de la echipa!!Si din nou, conducatorii, ca sa fie pe deplin urati de toti suporterii, desfiinteaza ce mai era din pepiniera lui Dinamo, de unde mai iesea cate un caine 100% si de valoare, ca sa renoveze stadionu...pardon, sa scoata bani de buzunar pentru copiii lor!!!
Cam asa se distruge o echipa, dupa metode becaline, borciene, netoiene!!!In concluzie, da, pestele de la cap se impute, sau la fel de bine zis, unde nu-i cap vai de picioare!!Oare care sunt probabilitatile ca intr-un accident de avion sa supravietuiasca doar Petre, Andone, Niculescu, Moti, Tamas, Pulhac, mai vreo doi jucatori, medicul, masseurul si antrenorii secunzi? evillaugh1.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Pentru cei care au apucat, le aduc aminte de perioada Ianul, cand a fost cu MULT mai rau.. daca e sa comentez ce spuneti voi as spune "nimic nou sub soare". Insa tin sa va reamintesc de situatia practica in care se afla echipa. Este pe primul loc cu mari sanse de a termine "en fanfare" acest tur de campionat si cu un moral bun care ii permite sa abordeze ultimele 2 partide cin cupa Uefa cu incredere. Deci totusi e bine, pe alocuri e chiar cald...

Tot ceea ce scrieti voi aici sunt supozitii! [echipele de copii si juniori NU au fost desfintate cu exceptia sectiilor '95, '96, '97 - parca asa spunea Cosmin, nu?]

Prin urmare, daca sfarsitul acesta de an se ve dovedi totusi a fi un fiasco, promit sa imi pun cenusa in cap si sa nu va mai contrazic niciodata! Dar daca nu va fi asa, si daca Dinamo va bate pe TSKA si se va califica in primavara, iar in campionat va termina cel putin la aceiasi distanta de zdeaua, voi astepta, RATACITULE, sa inchizi tu singur, de buna voie si nesilit de nimeni acest topic.. [nu mi-o lua in nume de rau!]

Uneori am impresia ca suntem chiar mai rai decat gsp...
dumi
Cai Lun, nu e tocmai ce zici tu...probabil ca si noi mai exageram putin, dar exista si f mult adevar in ce s-a spus pe-aici....si asta nu numai de acum, dupa ce a venit becali...are relatii si e un bun administrator...dar are si un caracter infect...ca majoritatea conducatorilor....care urmaresc mai intai profitul si abia dupa aia binele clubului...
paddy
Dupa cite am inteles noi batem cimpi, apai dragul meu CAI LUN pina la proba contrarie o sa ne albeasca parul, numai sa fii orb sa nu vezi ce se intinpla la Dinamo, chiar crezi ca mesajele noastre o sa schimbe conducerea 010.gif din pacate asta e singura posibilitate ca sa mai dam in iei, atit si nimic mai mult.
Cai Lun
Hm.. pai asta inseamna ca noi nu facem altceva deca sa "defulam" vorba lu' MASKA... asta nu e bine, nu e bine deloc... nono.gif
alexyutza
QUOTE(Red|Dawg48 @ 18 Nov 2005, 11:49) *
De cand a venit becali la club ..din nefericire e un adevar !

Nu-i chiar asa...sa recunoastem ca la noi asa se obisnuieste .
Asta ii marea pata de pe emblema clubului.. Nu se pune valoare pe oameni , fie ei jucatori sau suporteri . Pt conducatorii clubului , jucatorii nostrii sunt ca niste marionete pe care ei incearca sa le manevreze asa cum vor , iar cand nu se mai poate sau apare problema banilor , se despart de ei fara nici o remuscare. Nu se despart , caz fericit daca se despart...ca mai nou le dau un sut in fund cand li mai draga lumea si cu asta basta, toata lumea ii impacata.
Toti is numai zambete si cand colo rahatu ii cat casa... complaining.gif
Asta ii problema noastra... sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem ( cazul lui Florentin Petre nu-i singular , de scandaluri avem parte mereu , suporterii is tratati ca de obicei , viitorul suna bine numai daca se imbogatesc ei ,ce echipa ? interesele personale is pe locul 1 , iar mentalitatea aceasi ca intotdeauna.... )
Toate astea is un adevar.... 149.gif
dumi
Si o banalitate, din pacate(a se citi obisnuinta)
Cai Lun
QUOTE(alexyutza @ 19 Nov 2005, 19:38) *
[...]
Toti is numai zambete si cand colo rahatu ii cat casa... complaining.gif
[...]

010.gif 010.gif ...eu zic ca inca nu e chiar cat casa, dar daca nu vin astia de la deratizare in cel mai scurt timp... incepem sa ne afundam... acuma' intrebarea cine sa fie cei de la deratizare?? tongue.gif
Ratacitu
Foarte interesante opiniile voastre.
Merci pt raspunsuri!

E trist ca un club de prestigiu a ajuns pe mina unor borfasi.[size=3]
dumi
La care dintre ei te referi ? 010.gif
Ratacitu
QUOTE(dumi @ 27 Nov 2005, 0:40) *
La care dintre ei te referi ? 010.gif

Errrrrrrrrrrrrrrrrr?

Buna intrebare Dumi

Pai eu stiu? Sa zicem la toti?

Ai ceva preferinte?
Dust
Din pacate...e un adevar...crud... bigcry.gif
Cai Lun
QUOTE(Ratacitu @ 27 Nov 2005, 2:50) *
Errrrrrrrrrrrrrrrrr?

Buna intrebare Dumi

Pai eu stiu? Sa zicem la toti?

Ai ceva preferinte?

Febletea mea e Ali Baba ala... ca nici nu pot sa ii pronunt numele.. ala care e turcalet de la mama lui... omul ala e cea mai exotica prezenta de la club, chiar si discretia lui este exotica! tongue.gif Dar.. daca omu' cotizeaza.. sa zicem... apropo, ati vazut ca vor sa il bage la ciolan si pe Taher?

Deci sa socotim: avem macedoneni, arabi, sarbi, cativa romani.. unii mai bruneti.. altii decolorati... Curcubeul aromelor Skittles la Dinamo!... Suntem un club cosmopolit! 010.gif
Ratacitu
Am scris primul paragraf din tema asta de discutie inaintea meciului cu Argesul. Dupa inca un meci situatia a devenit aproape catastrofala.

Oare nu e timpul ca Ministerul sa ia masuri.

Apropos, cine are interesul ca Dinamao sa ajunga in prag de dezastru?
diablo.gif help.gif
CyberDog
@Ratacitu

Mai, eu cred ca tu ai vrut sa scrii Misterul si te-ai incurcat...
Acum, fara gluma, lasa Ministerul in pace, ca are treburi mult mai importante de rezolvat.
Nu se doreste club privat, profesionist de fotbal? Uite ca avem o mostra perfecta...
Ce vrei tu de la M.A.I ? Detine M.A.I jucatori? Ii plateste M.A.I. pe jucatori sau pe antrenor? Raspunsul este nu !
M.A.I detine inca terenul pe care alearga bezmeticii nostrii si atata tot. In afara de mars in curtea scolii bai putorilor, puterea M.A.I. la echipa este minima.
Cine are interese sa dezbine Dinamo? Iti pui intrebari la care ai deja raspunsul, prietene...
paddy
Ca la noi la nimeni 010.gif

CAI LUN
Militenii nu sint tot sraini 010.gif
COSMIN C
CyberDog,
Teoretic puterea ministerului e minima.... Dar practic ? Chiar ti se pare ca nu mai are suficienta influenta in club ?
CyberDog
@Cosmin

Cam asa ceva. Nu stiu daca din pacate sau din fericire...
Cai Lun
Realitatea este incontestabila! E clar ca daca MAI spune: de maine clubul revine sub tutela noastra iar voi mai dati inca 10 mil. si plecati, asa se va intampla! Daca are cineva dubii il lamureasc...
CyberDog
Pai eu am dubii Cai Lun...
Poti sa ma lamuresti?
Ratacitu
Cyber!

Ma insel eu sau MAI detine 85 % din actiuni, Badea 10 , Borcea 1, Cohn 2, Netoiu 2?

Deci clubul apatine MAI, correct?

E adevarat ca jucatorii, sau majoritatea dintre ei apartin lui Netoiu, Borcea etc?. Ei sunt investitori isi aduc aportul in jucatori sau in bani.

Apropos, citi jucatori apartin lui Dinamo? Stie cineva?

Tamas, Bratu, Zicu sunt imprumutati, Douda, Plesan, Grigorie, Margaritescu apartin partial lui Netoiu, Baltoi, Galamaz, Niculescu, Moti apartin cu procentaj unui grup (Cohn, Turcu, Netoiu, Becali, Borcea) sau cel putin asta am inteles eu de pe site in ultimele luni.

Am impresia ca doar Petre e 100% al lui Dinamo de aceea nici nu-i mprelungesc contractul sau nu este vindut/a fost vindut afara.

Asa ca pina la Privatizarea mult dorita MAI E MULT PINA DEPARTE, daca cele de mai sus sunt macar pe sfert adevarate.

Deci tot Ministerul e factorul decizional NUMARUL 1.

Ne amintim cu totii de cazul Dinu cind toti au fost pusi la colt in doi timpi si trei miscari.
CyberDog
@Ratacitu

Asa coane, le zici bine !
Topicul asta incepe sa devina interesant...
COSMIN C
Sport Total ne lamureste cum sta treaba cu puterea la Dinamo.

"Unde-s actiunile?
Consiliul de Administratie nu are inca puterea suprema. Aceasta se afla in miinile boss-ului de la Computerland, Nicolae Badea, care nu a distribuit pina acum procentele catre cei care investesc in clubul din Stefan cel Mare. Vineri va avea loc sedinta care va decide soarta clubului dinamovist.
Nemultumirea este cuvintul de ordine in Groapa. E o stare de fapt care nu dureaza de azi de ieri, ci de mai mult de o luna. Framintarilor din cadrul conducerii li se adauga, in ultima vreme mai ales, si rezultatele echipei, care au inceput sa scirtiie.

Totusi, cu toate discutiile despre inlocuirea staff-ului tehnic, membrii Consiliului de Administratie au o mare problema: actiunile care trebuiau sa se imparta nu le-au ajuns inca in miini. Sedinta Comitetului Director, desfasurata vineri, 18 noiembrie, a clarificat structura noii societati.

SC Dinamo 1948, care trebuia sa preia activele fostului organism, exista practic doar pe hirtie, pentru ca puterea se afla acum tot in miinile FC Dinamo. Vechea societate este reprezentata de Nicolae Badea, care detine 92% din actiunile clubului din acest moment, in timp ce membrii CA au doar 8%.

Nervosi, acestia i-au dat un ultimatum lui Nicolae Badea, fixind termenul de 1 decembrie pentru impartirea "hirtiilor". Boss-ul de la Computerland a cedat, iar sedinta va avea loc vineri, 2 decembrie. Data a fost aleasa pentru ca, o zi mai devreme, ciinii joaca in grupele UEFA meciul decisiv contra rusilor de la TSKA Moscova, iar aceasta intrunire ar putea avea dublu scop: distribuirea actiunilor si judecarea "cazului Andone".

In varianta in care se va merge pe planul stabilit initial, organizarea clubului va arata in felul urmator: 66% actionarii si 34% FC Dinamo, vechea societate. Ponderea membrilor CA va creste in viitorul apropiat, ei urmind sa ajunga chiar la 80% din club. Totusi, in acest moment, puterea decizionala atit de drept, cit si de fapt sta in miinile lui Badea, lucru care ii nemultumeste pe oficiali."

Si , ca si cand n-ar fi de ajuns certurile dintre actionari, acelasi ziar citeaza o sursa din cadrul clubului care clarifica, oarecum, si situatia din cadrul lotului:
"Dinamo nu mai e de mult o familie, asa cum se spunea. In echipa sint bisericute, jucatorii nu se inteleg intre ei. Au aparut chiar dusmanii. Zicu si Bratu se cearta tot timpul, au ajuns sa se injure in vestiar si pe teren. De multe ori nu-si paseaza unul altuia. Oltenii, Moti si Plesan, sint prieteni, dar nu se baga in seama prea mult cu ceilalti".
Mai are rost sa ne miram cum de am ajuns unde am ajuns ???
Cai Lun
QUOTE(CyberDog @ 29 Nov 2005, 1:49) *
Pai eu am dubii Cai Lun...
Poti sa ma lamuresti?

Booooon... fii atent:

Eu unul vad asa situatia. Sa o luam cu inceputul...

Gainarii de ieri sunt magnatii de azi.. stiti prea bine mult mediatizata viata a lui Ioan Becali. Omul a inceput ca simplu muritor dupa geci de piele. Prin urmare politia il are de mult in evidente, ii are la inventar toate magariile. Vechi si noi. Odata cu schimbarea macazului Beecali a devenit util prin cercurile pe care le putea influenta si prin legaturile pe care le are. Bazandu-se pe ce i-ar putea face, ministerul se foloseste de el pentru a mima independenta clubului. Becali e dinamovist si nu se simte prea obligat. Data fiind starea de fapt ministerul nici nu are interes sa se mai amestece. Practic clubul a fost trecut pe linie moarta sub administrare privata. Daca ministerul ar avea un oarecare interes in gestionarea FC si pe mai departe cu siguranta nu ar ezita sa se implice.
Deci vreau sa zic ca ministerul ii are la mana pe actionari, care insa coopereaza nesiliti, avand in vedere si ca de aici ei isi pot ratunji veniturile. Prin urmare ministerul zambeste actionarilor cu securea razboiului la spate, iar ii acestia zambesc inapoi in timp ce isi casca buzunarele tot mai mari.. practic, toata lumea are de castigat! [mai putin noi, suporterii...]

Asta e parerea mea, o simpla supozitie... pizza.gif

PS> Ma intreb atunci, COSMIN, daca dupa cele citate de tine, mai exista vreo sansa de revnire? Cine sa ii mai impace pe astia? Sunt prea orgoliosi!... 256.gif
COSMIN C
Asta ma intreb si eu, Cai Lun. In momentul de fata nu vad nici o "luminita " la capatul tunelului... Sunt uimit cum unii dintre noi vad rezolvarea tuturor problemelor prin plecarea antrenorului. Sa zicem ca Ando a pierdut controlul la nivelul echipei si un alt antrenor ar reusi sa puna lucrurile la punct la nivelul asta. Dar disensiunile de la nivelul conducerii ma indoiesc ca se vor sfarsi.... Cine sa-i impace ? Ministerul doar le arata pisica din cand in cand, dar ezita sa actioneze decisiv, Badea,hmmm, i-ar fi impacat pana acum...Chiar nu stiu care ar fi solutia...Poate un miracol....
paddy
Banuiesc ca dupa ce vor fii inpartite actiunile, se va declansa razboiul, tinind cont ca uni au de platit niste polite mai vechi.
Nu imi pot da seama de ce Badea nu a cautat un singur investitor, ca sa evite tota aceasta tiganie.
Toti pirliti au ajuns actionari la Dinamo, daca ne uitam la toti actionarii, vom vedea ca Becali va avea 50 plus 1 si va face legea, iar pe Badea nu il va mai trage de nas, il va stringe de momite, pina ii ies ochii din cap, si asa se va instaura era Becali, cit despre MI , vor ciuguli din mina bisnitarului, de ca si ei trebuie sa traiasca.
Ratacitu
Cosmin C

Interesanta informatie! Deci tot Ministerul e cel care decide, e adevarat prin persoana lui Badea. Dar dupa cum am vazut cind lucrurile sunt la pamint Berechet vine si face ordine.

E dureros ca o solutie imediata nu se vede. Suntem intru-un impas serios!

Nu cred ca Andone e cel mai bun. Eu i-am vazut pe Dinamo jucind cu rapid, si everton cind au facut meciuri mari, cu noroc sau fara, deci nu cred ca Andone a devenit un antrenor prost peste noapte cum nici peste noapte jucatori ca plesan,margaritescu sau tamas de dau cu stingu-n dreptu, la Zicu ma astept dar nu la ei,hai sa fim seriosi. Iar cum spunea si Paddy nu vad un alt antrenor care sa poata rezolva situatia repede.Pe termen lung Da! Dar asta inseamna sa pierdem campionatul.

Concret, nu inteleg ce tot atita tevatura! De aceea am lansat subiectul. Cine are interese sa DEZBINEZE SI SA DESTRAME PE DINAMO?

Echipa era in grafic la 2 puncte in spatele lui steaua si cu sanse enorme in UEFA, iar lui Andone i se da un ultimatumum de trei meciuri, parca tin minte. Rezultatul un egal pirlit cu jiul dar steaua pierde si per-total e bine. Apoi ajungem la 5 puncte de steaua acum suntem iar in spatele lor la 1 punct. Deci nu s-a schimbat nimic si se vorbeste de inlocuirea lui Andone cu Sabau.

Intretimp Netoiu actionarul nr 1 ca importanta ( prin aportul de jucatori, blaturi si alte magarii) isi pregateste terenul pentru Arges echipa care tocmai ne-a batut si meci in care jucatorii lui ( vezi Plesan si Dauda au fost penibili). In plus antrenorul Craiovei cirtu e vehiculat ca posibil inlocuitor al lui Andone.

Becali are interese de a-l aduce pe sabau sau pe petrescu, fosti jucatori pe care i-a impresat sau ii mai impreseaza. Borcea ii da sus si tare cu sabau.

Singurul mai echilibrat Badea, care a declarat ca Ando sta pina in iarna si atunci se trage linie, ia o chelfaneala mitocaneasca de la Becali si inghite galusca.

Asa ca revin cu intrebarea Cine are interese sa DEZBINEZE SI SA DESTRAME PE DINAMO? De ce se lasa ministerul TIRIT IN MOCIRLA ASTA DE MIRLANI?

Solutia e una radicala. Becali, Netoiu si Borcea sa plece cu ei pleaca Plesan, Dauda, Moti si Grigorie, Margaritescu si Baltoi plus Tamas, Bratu si Zicu. care pleaca oricum Raminem in fundul gol dar cu o echipa adevarata ( in sensul ca ne apartin si nu mai sunt manipulati, nu ca sunt toti buni). Abea apoi ne gindim la o reconstructie si se vor gasi jucatori ieftini si buni care sa vina daca la club sunt interese honeste de performanta, jiul cum de la gasit pe Badea sau clujul pe Anca. diablo.gif
COSMIN C
Situatia la nivelul conducerii e incurcata rau. Aparent ministerul inca are puterea... Dar nu face nimic cu ea. Actionarii dau impresia ca numai la Dinamo nu le e gandul...Importante par a fi interesele personale, cine pe cine suporta, cine cu cine nu se intelege.
Anul trecut ni s-a tot fluturat acest F.C.Dinamo 1948 S.A , prin fata ochilor, ca fiind solutia salvatoare. Acum constatam ca situatia e departe de a fi rezolvata. S-ar parea ca nimeni nu are nici o idee despre cum ar trebui sa functioneze societatea asta.
Andone va pleca pentru ca sta in gat cuiva, nu ma convinge nimeni ca s-a tampit in ultimul timp in asemenea hal, a preluat echipa intr-o situatie asemanatoare , nu ca loc in clasament ci ca stare de spirit... Nu vreau sa-i ridicam statuie lui Andone, nici sa ramana pe viata antrenor la Dinamo, dar ma intreb ce fel de antrenor se doreste la Dinamo ?! Care sa faca performanta ? Pai de demiterea lui Andone se vorbea inca de la inceputul turului... rezultate a avut in anii astia ... de unde stiau ca nu-si va indeplini obiectivele ?? Care-i antrenorul care sa fie pe placul tuturor, si-al taberei Badea, si-al taberei Becali si al ministerului ?? La ora asta cred ca trebuie sa fii nebun sa fii antrenor si sa accepti o oferta de la Dinamo....
Cai Lun
@ Ratacitu >> Dai tu banii?

@ Cosmin >> De fapt la Dinamo este o mare ciudatenie... toata lumea vrea sa aibe actiuni, toata lumea vrea sa ajunga la gasca cu oua de aur, toti jucatorii vor sa joace in echipa noastra pe salarii frumoase.. dar nimeni nu prea vrea sa fie antrenor!! Stau si ma intreb daca nu cumva si Ando, in sinea lui.. acum regreta ca se afla pe banca... Cu siguranta ca performantele pe care le-a reusit il fac sa mearga mai departe, insa doar trecutul este cel care il mai imbarbateaza.. pentru ca prezentul este de necomentat...

Mai am si o mica nelamurire. Deci Netoiu vrea sa cumpere actiuni la FC Arges, sau cam asa ceva... Atunci eu, ca un nevinovat si poate si usor naiv suporter dinamovist, intreb: daca mai are bani de investit, de ce nu ii investeste la DINAMO?! Asta pentru mine e o enigma.. adica e clar ca investitia ar fi mai profitabila la Dinamo.. sau ma insel? icon_rolleyes.gif
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 29 Nov 2005, 13:26) *
@ Ratacitu >> Dai tu banii?

Ce tot aberezi acolo frate? Fi mai explicit?

Cosmin

Lucrurile sunt simple, tu le vezi putin mai complicat.

Traba e ca Netoiu are vreo 60 de jucatori cu Gica,am inteles ca Gica are 70 % din vincon iar Netoiu are procentaje bune in Rada, Stancu, Silvasan, Balace, Nastasie plus multi altii.

Problema e ca nu toti sunt de calibru pt a juca la Dinamo, iar cum Craiova numai e s-a gasit solutia de rodare Argesul, doar acolo s-a aranjat terenul mai inainte cu Ilinca presedinte si Cirtu antrenor. Vechea tripleta de la Craiova.

Tu ce zici?
Cai Lun
QUOTE(Ratacitu @ 30 Nov 2005, 1:50) *
Ce tot aberezi acolo frate? Fi mai explicit?
[...]

Daca nu a iinteles ce am vrut sa zic atunci e clar de ce sustii acele afirmatii..

Uite aici. Ai spus ca "Solutia e una radicala. Becali, Netoiu si Borcea sa plece cu ei pleaca Plesan, Dauda, Moti si Grigorie, Margaritescu si Baltoi plus Tamas, Bratu si Zicu. care pleaca oricum Raminem in fundul gol dar cu o echipa adevarata ( in sensul ca ne apartin si nu mai sunt manipulati, nu ca sunt toti buni). Abea apoi ne gindim la o reconstructie si se vor gasi jucatori ieftini si buni care sa vina daca la club sunt interese honeste de performanta, jiul cum de la gasit pe Badea sau clujul pe Anca. "

Fara becali, netoiu si borcea... si cine ar urma sa sustina clubul?? Aici e vorba strict si practic de bani. Daca pleaca ei, cine mai da bani? Dai tu?.. aia era ideea.. pizza.gif
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 30 Nov 2005, 0:09) *
Daca nu a iinteles ce am vrut sa zic atunci e clar de ce sustii acele afirmatii..

Fara becali, netoiu si borcea... si cine ar urma sa sustina clubul?? Aici e vorba strict si practic de bani. Daca pleaca ei, cine mai da bani? Dai tu?.. aia era ideea.. pizza.gif

Da frate Eu Dau o pizza e bine! bananasmile.gif

Dupa cum vad eu Giovani, Borcea si Netoiu nu dau bani Correct!

Ei dau sau procura jucatori si cind se gasesc fraieri sa-i cumpere HOP EI IAU CAIMACUL. Intre timp Badea, Cohn si Turcu baga mina in buzunarele si dau LOVELE.

Cei trei crai nu aduc numai jucatori ci aduc si Gioarse sau retardati de prin alte campionate sa se refaca in Patria Muma.

Daca cei trei BENEFACTORI ar pleca fii tu sigur ca se vor inghesui si investitorii, Tiriac deja si-a anuntat intentia. Asa ca nu-ti face tu grija ca nu vor avea jucatorii bani de o CIUNGA. beerchug.gif

Apropos, daca ai ceva de zis spune-o deschis nu mai vorbi asa in dodii.
Cai Lun
QUOTE(Ratacitu @ 30 Nov 2005, 2:40) *
[...]
Apropos, daca ai ceva de zis spune-o deschis nu mai vorbi asa in dodii.

Stiu eu ce banuiesti tu, dar nu banuiesti bine! 010.gif

Lasand la o parte ce fac sau ce nu fac cei 3 eu zic ca mai si cotizeaza cu cate ceva... insa daca ar fi sa ii dam pe cei 3 pentru Tiriac.. GATA!!! Oricand si la orice ora!
Vad ca tot insista lumea pe aici ca toate epavele se reconditioneaza in curtea lu' Dinamo... pai daca suntem asa un santier naval ia dati voi si niste exemple.. ca eu unul nu vad nici un rebut in locul lui Dinamo.. sunte destui jucatori cu prestatii relative, dar cam toti s-au prostit la noi... ca atunci cand au venit se parea ca e ceva de capul lor!... icon_evil.gif
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 30 Nov 2005, 0:55) *
Stiu eu ce banuiesti tu, dar nu banuiesti bine! 010.gif

Lasand la o parte ce fac sau ce nu fac cei 3 eu zic ca mai si cotizeaza cu cate ceva... insa daca ar fi sa ii dam pe cei 3 pentru Tiriac.. GATA!!! Oricand si la orice ora!
Vad ca tot insista lumea pe aici ca toate epavele se reconditioneaza in curtea lu' Dinamo... pai daca suntem asa un santier naval ia dati voi si niste exemple.. ca eu unul nu vad nici un rebut in locul lui Dinamo.. sunte destui jucatori cu prestatii relative, dar cam toti s-au prostit la noi... ca atunci cand au venit se parea ca e ceva de capul lor!... icon_evil.gif

Ce banuesc eu? Nu cumva oi fi vre-o ghicitoare? Daca da ce face Dinamo Joi?

Sincer nu prea inteleg ultimul paragraf? "Un rebut in locul lui Dinamo"?

"sunte destui jucatori cu prestatii relative, dar cam toti s-au prostit la noi... ca atunci cand au venit se parea ca e ceva de capul lor!... "

Pai rebuturile sunt tocmai Dauda, Plesan etc, normal ca era ceva de capul lor, nu poate spune nimeni ca sunt chiar afoni de fotbal, dar nu au stofa de inalta performanta si nu pot produce calitate in mod constant pentru o echipa de talia lui Dinamo, deci sunt REBUTURI CALITATIVE pt DINAMO.

La noi la DINAMO un jucator trebuie sa dovedeasca daruire, abnegatie, talent si sa poata juca constant facind meciuri spectacol.

E adevarat ca se pare ca nu au fost multi de genul acesta in ultimii ani dar asta se datoreaza in mare masura faptului ca Cei trei care sunt procuratori au avut interese de a baga pe git gogosi sau jucatori care inca nu au trecut la nivel de inalta performanta.

Concret. CITI JUCATORI DIN LOTUL ACTUAL SUNT TITULARI LA NATIONALA fara a include voiajorii Bratu si Tamas? Daca ar fi jucatorii nostri super chiar ar pute piturca sa-i ignore si sa-l aduca pe Kocis sau sa-l titularizeze pe Mazilu intr-un meci important ca cel cu Cehia?

Hai sa fim seriosi si realisti
discobolus
Ratacitul este un om cu bun simt, nefanatic, care urmareste fenomenul fotbalistic nu zilnic si in toate amanuntele ci mai rar si focusat pe ceea ce conteaza pentru echipa Dinamo si pe jocul ei. Si a observat excelent ce se intampla. Cred ca suntem unicul club din lume unde actionarii, o parte din ei, saboteaza voit echipa doar pentru a-si impune punctul de vedere. "Caderea" subita a echipei pentru mine este un sabotaj de la cei care vor sa isi asigure controlul asupra ei. Jucam foarte bine, dadeam 5 goluri oricui acasa, Ando se priponea ff bine pe scaun pana cuiva nu i-a placut pentru ca nu avea cum sa il mai inlature in conditiile astea. Si a tras sforile ca lucrurile sa mearga prost, stiind ca in situatii din astea antrenorul este primul blamat. FOarte urat !
Nu e prima oara cand Becali saboteaza Dinamo aduceti-va aminte. Iar cuiul impotriva lui Ando provine de la faptul ca el se opune vanzarilor masive de jucatori ceea ce contravine intereselor lui Netoiu si Becali. Incredibil. TRebuie musai sa iesim repede din rahatul asta, pentru ca nu mai tine. Anul asta am avut inca o sansa de a iesi in Europa si am ratat-o, in mare majoritate din cauza scandalurilor la nivelul conducerrii.
COSMIN C
Ratacitu,
Poate lucrurile or fi simple, dar eu acum le vad teribil de complicate...
Tu ai o solutie radicala,"Becali, Netoiu si Borcea sa plece ", pai ti se pare simplu? Crezi ca se vor trezi intr-o dimineata si vor spune, gata, am tras destul pe Dinamo, ne luam calabalacul si plecam ?... Ne vor mai chinui multa vreme de acum inainte....

Hai ca pe-asta n-o vazusem....

Pleaca si Badea!
Dupa citeva zile de acalmie, scandalul de la Dinamo a reizbucnit cu o forta mai mare. Giovani a sarit din nou la gitul lui Andone, care e decis sa plece imediat dupa meciul cu TSKA Moscova. Tehnicianul nu este, insa, singura victima. Boss-ul de la Computerland nu i-a mai putut face fata fostului impresar si taberei acestuia.
Din nou sedinta la Dinamo. Pe rind vin actionarii. Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Giovani Becali, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Florin Busca, Dragos Savulescu, Bagher Karimzadeh. Vine si invitatul serii, Ioan Andone. Se pun la masa. Spiritele sint incinse, dupa ce, duminica, echipa tocmai inregistrase al doilea esec consecutiv, pierzind in fata Nationalului. Avantajul de cinci puncte s-a evaporat, iar antrenorul e chemat sa dea explicatii.

Giovani incepe balul si o face in forta: "Bai, Ando, nu joci nimic! Ai avut bulan cu Everton, ai avut cu Galatiul, cu Omonia. Daca stau sa ma gindesc bine, tu ai cistigat doar pe noroc. N-ai nici o treaba, nici un fel de strategie de joc!". Andone se enerveaza din prima: "Giovani, tu n-ai facut greseli la clubul asta?". "Care, ma? Enumera-mi-le tu!", e replica fostului impresar. "Pai, n-am ce sa-ti enumar. Faptul ca ai venit tu aici a fost o greseala!", a tunat tehnicianul.

Falcosul ii cere sprijin lui Nicolae Badea, omul care l-a sustinut mereu. Seful Consiliului de Administratie incearca sa-i ia apararea lui Andone. Atit astepta Giovani, care a sarit si la gitul boss-ului de la Computerland: "Bai, Badea, dar tu cind ne dai actiunile alea? Iar ai inceput sa vorbesti? Vezi ca, daca nu ne dai actiunile, te dam jos. Nu te mai toleram. Tu nu bagi nici un ban la echipa, ca noi. Ai adus doar sponsori, atit". Surprinzator, in apararea acestuia a sarit Gigi Netoiu, omul care era cunoscut ca apropiat al lui Becali.

Cu Badea s-au mai aliat si prietenii sai traditionali, Bagher Karimzadeh si Vova Cohn. "M-am plictisit de certurile voastre. Eu ma retrag de la Dinamo", a afirmat ultimul. Ioan Andone a intervenit si el in scandal. "Ori eu, ori Giovani. Unul trebuie sa dispara", a spus antrenorul. "Auzi, dar tu ce faci aici, vorbesti numai cu Badea? Mereu numai la el vii. Noi nu existam?", i-a replicat Vasile Turcu. "N-am ce sa vorbesc cu voi. Sinteti niste analfabeti", a aruncat tehnicianul, parasind sala de sedinte. De altfel, el si-a anuntat apropiatii ca, in conferinta de presa de azi, va demasca toate tensiunile de la club.

Ministerul de interne l-a lasat din brate
Faptul cel mai surprinzator este ca, Nicolae Badea, din cite se pare, a pierdut sprijinul Ministerului de Interne. Simtindu-se incoltit, el a avut o discutie cu chestorul Nicolae Berechet (foto), eminenta cenusie a conducerii lui Dinamo. Badea i-a cerut ofiterului sa-l ajute in razboiul cu Giovani si cu oamenii sai. Berechet a refuzat insa, replicindu-i ca membrii C.A. au dreptate in ceea ce priveste actiunile.

In plus, cadrul M.I. a refuzat sa-l mai protejeze pe Andone, fiind total nemultumit de acesta. Giovani a avut astfel mina libera sa declanseze rafuiala, iar rezultatul a fost sedinta Consiliului de Administratie, unde s-a dezlantuit impotriva cuplului Badea - Andone.

O ora pentru Mot
Giovani Becali l-a sunat, duminica seara, pe Ioan Ovidiu Sabau, pentru a-i propune acestuia postul de tehnician la Dinamo. Antrenorul nu a avut insa prea mult timp de gindire, fostul impresar acordindu-i Motului doar o ora pentru a da un raspuns. "Suna-ma in maximum 60 de minute ca sa-mi dai raspunsul. Atit iti acord", i-a spus Giovani lui Sabau.

Tehnicianul a ezitat insa si, din cite se pare, oferta pe care Becali i-a facut-o a devenit de domeniul trecutului. Dupa inchiderea acestei piste, se pare ca sefii ciinilor s-au orientat spre un antrenor strain, aceasta fiind, de altfel, varianta dorita de majoritatea membrilor Consiliului de Administratie."(Sport Total )

Voi ce ziceti ? Eu nu-mi revin....Astept conferinta de presa...Meciul cred ca-l asteptam degeaba... 256.gif 256.gif 256.gif
Ratacitu
QUOTE(COSMIN C @ 30 Nov 2005, 7:37) *
Ratacitu,
Poate lucrurile or fi simple, dar eu acum le vad teribil de complicate...
Tu ai o solutie radicala,"Becali, Netoiu si Borcea sa plece ", pai ti se pare simplu? Crezi ca se vor trezi intr-o dimineata si vor spune, gata, am tras destul pe Dinamo, ne luam calabalacul si plecam ?... Ne vor mai chinui multa vreme de acum inainte....
Hai ca pe-asta n-o vazusem....

Pleaca si Badea!
Dupa citeva zile de acalmie, scandalul de la Dinamo a reizbucnit cu o forta mai mare. Giovani a sarit din nou la gitul lui Andone, care e decis sa plece imediat dupa meciul cu TSKA Moscova. Tehnicianul nu este, insa, singura victima. Boss-ul de la Computerland nu i-a mai putut face fata fostului impresar si taberei acestuia.
Din nou sedinta la Dinamo. Pe rind vin actionarii. Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Giovani Becali, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Florin Busca, Dragos Savulescu, Bagher Karimzadeh. Vine si invitatul serii, Ioan Andone. Se pun la masa. Spiritele sint incinse, dupa ce, duminica, echipa tocmai inregistrase al doilea esec consecutiv, pierzind in fata Nationalului. Avantajul de cinci puncte s-a evaporat, iar antrenorul e chemat sa dea explicatii.

Giovani incepe balul si o face in forta: "Bai, Ando, nu joci nimic! Ai avut bulan cu Everton, ai avut cu Galatiul, cu Omonia. Daca stau sa ma gindesc bine, tu ai cistigat doar pe noroc. N-ai nici o treaba, nici un fel de strategie de joc!". Andone se enerveaza din prima: "Giovani, tu n-ai facut greseli la clubul asta?". "Care, ma? Enumera-mi-le tu!", e replica fostului impresar. "Pai, n-am ce sa-ti enumar. Faptul ca ai venit tu aici a fost o greseala!", a tunat tehnicianul.

Cosmin,

Mentin afirmatia ca e foarte simplu sa se faca ordine la DINAMO.

Am cazut de comun acord ca Ministerul e cel care detine cheia, haturile, voturile cele mai multe. Deci spre binele lui Dinamo trebuie sa decida Plecarea lui Netoiu, Borcea si in special a lui Becali.

Dupa cum se vede din citatul de mai sus Becali nu are stofa de Manager si NU ARE COMPETENTA NECESARA DESFASURARII UNEI ACTIVITATI DE CONDUCERE LA UN CLUB DE TALIA SI PRESTIGIUL LUI DINAMO.

1. La o astfel de sedinta trebuie venit cu o ordine de zi, trebuie discutat pe puncte si trebuie pus un secretar/secretara pentru a nota. (Vorbim de o afacere de Milioane de euro si cu prestigiu national si international cum este Dinamo, nu de o adunatura de pungasi care se stringeau pe la coltul strazi sa mai puna la cale o shotie.)

2. Chiar daca persoanele se cunosc, chiar intim, trebuie sa existe o adresare politicoasa la persoana treia.( in caz contrar cei lalti membri se pot simti ofensati , ceea ce poate duce la cererea de revocare a presedintelui sedintei)

Numai din cele doua puncte de mai sus pot exista motive serioase pt inlaturarea lui Becali. Fara a mentiona ca Ministerul pur si simplu le zice PA la toti si s-a terminat cu cearta.

'IN VIATA LUCRURILE SUNT SIMPLE OAMNII LE FAC SA PARA COMPLICATE"

Discobolus.

Merci pt aprecieri, nu stiu daca merit atitea complimente.

Sunt intru totul deacord cu tine, cred ca am mai spus-o pe aici, NU VAD CU O ECHIPA SA AJUGA SA JOACE ATIT DE PROST IN INTERVAL DE CITEVA SAPTAMINI IN PLIN CAMPIONAT.

Nu vorbim numai de relatii de echipa, de relatii de joc, ci de joc ultra penibil, de dat cu stingu in dreptu ceea ce nu vezi la divizia C banuiesc. Sunt absolut sigur ca e ceva necurat la mijloc.
paddy
Bun, atunci de ce se urmareste caderea clubului Dinamo, sa inteleg ca ii scade pretul ???
Nu mai inteleg nimica, e un razboi intern, care duce la decaderea echipei......cine are de cistigat.....Luminatima...
Ca la noi la nimeni, jucatorii nu sint ai clubului, stadionul nu e al investitorilor, investitorii se lauda ca au investit milioane, dar nu se vede nimic, antrenorul are o echipa de mercenari care sint in slujba investitorilor.... 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif
COSMIN C
Ratacitu,
Pai vad ca ministerul nu prea vrea sa actioneze. Sau nu poate.
Nu stiu ce sa mai zic, asa e , pare simplu, dar, in acelasi timp, al dracului de complicat ...

Pana una alta, cica fuse si conferinta de presa.Andone suparat, dar fara sa faca dezvaluiri, Netoiu in nota obisnuita:

"Andone nu este genul de om care sa se cramponeze de un scaun. Daca au caracter, jucatorii trebuie sa se stranga in jurul lui si sa joace pentru ei",
''Nici 10% nu este adevarat din ceea ce se scrie in presa despre Dinamo. Sunt discutii la nivel inalt, dar nu certuri sau conflicte, ci idei constructive"(onlinesport)

Vestea "buna" e ca Giovani a iesit din silentium stampa si va face declaratii saptamana asta. Pazea !!!
Dust
o sa zica ceva de genu "Ne pare rau....asta e....noi am facut tot posibilu...insa lotu nu este omogen..bla bla bla" ... cum face Borcea...
COSMIN C
QUOTE(Dust @ 30 Nov 2005, 15:46) *
o sa zica ceva de genu "Ne pare rau....asta e....noi am facut tot posibilu...insa lotu nu este omogen..bla bla bla" ... cum face Borcea...

Crezi tu ?? Borcea e mic copil pe langa un Giovani dezlantuit !
Cai Lun
<< Sincer nu prea inteleg ultimul paragraf? "Un rebut in locul lui Dinamo"? >> pai sincer, acolo terbuia sa fie, desigur, loTul... icon_redface.gif

RATACITUle, daca e sa fim seriosi, dar mai ales REALISTI, atunci am observa ca situatia de la Dinamo nu este in nici un caz una particulara si ca intreg sistemul fotbalistic de la noi se comporta la fel! Nu e Romania tara in care sa poti face profit cu politica "iesi din rand"...

Stau si am intreb daca nu cumva suntem prea inclinati spre conspiratie.. Eu inca imi fortez naivitatea si continui sa cred ca la Dinamo este doar o cadere de forma... sunt indiscutabile disensiunile de la nivelul conducerii, insa indraznesc sa cred ca ele nu s-au extins spre echipa... Exista si undele dezavantaje ale ziarelor de sport cu aparitie zilnica... daca imi permitei sa spun asa si dca ma intelegeti in ceea ce vreau sa spun... Trebuie s manance si ele cev.. azi la conferinta nimic nou sub soare.. deci inca o teorie zace neelucidata...
Cat despre o sedinta cu o anumita desfasurare... si cu un anume grad de civilizatie.. la care sa participe becali, borcea si netoiu... hm... nu vreau sa ai impresia ca te jignesc Ratacitule s isper din taota inima sa nu ma intelegi gresit, dar... tu nu traiesti in Romania? Chiar crezi ca ar fi posibil asa ceva? Eu ma indoiesc!! Astia sunt la fel de necizelati si in public si in particular!

Mai spunea Cosmin de declaratiile lui Becali... care DACA vor fi.. sunt si eu de parere ca nu vor face in nici un caz lumina! Parerea mea e ca... asta e situatia! GET USED TO IT!! icon_evil.gif
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 30 Nov 2005, 20:43) *
RATACITUle, daca e sa fim seriosi, dar mai ales REALISTI, atunci am observa ca situatia de la Dinamo nu este in nici un caz una particulara si ca intreg sistemul fotbalistic de la noi se comporta la fel! Nu e Romania tara in care sa poti face profit cu politica "iesi din rand"...

Stau si am intreb daca nu cumva suntem prea inclinati spre conspiratie..

Cat despre o sedinta cu o anumita desfasurare... si cu un anume grad de civilizatie.. la care sa participe becali, borcea si netoiu... hm... nu vreau sa ai impresia ca te jignesc Ratacitule s isper din taota inima sa nu ma intelegi gresit, dar... tu nu traiesti in Romania? Chiar crezi ca ar fi posibil asa ceva? Eu ma indoiesc!! Astia sunt la fel de necizelati si in public si in particular!

Cred ca sunt totusi diferente extraordinari de mari intre Dinamo, si toate celelate cluburi din tara. Sa luam numai pe rapid si steaua. Ele sunt patronate de un singur patron si au premize de stabilitate. Bine rau acolo se face ce vrea jiji sau copos.

La noi este un patron fantoma Ministerul, care are o caruta de investitori care de fapt au aere si chiar puteri de patroni.

Daca nu se poate face o simbioza la nivel de conducere atunci, normal ar fi ca cele 3-4 peroane cu vederi antagoniste si comportament de maidan ar trebui alungate, nu indepartate de la club.

De ce nu se face asta? M-am intrebat si eu !
Cai Lun
Mergand cu sinceritatea mai departe... am sa spun ca prefer ideea de manageriat de la Dinamo. Vorbind STRICT la subiect, fara a face legatura cu oamenii, o conducere multicefala este cu mult mai potenta decat una in care un singur om face legea. E clar ca pe plan financiar Dinamo este cel mai puternic club din Romania. Dovada si faptul ca s-a impus pe piata transferurilor in perioada de vara...

Cred in continuare ca este o treaba de viitor cea care s-a inceput la Dinamo, din punctul asta de vedere sunt absolut convins ca noi avem un pas inaintea zdelei si a crapidului..
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 30 Nov 2005, 23:40) *
am sa spun ca prefer ideea de manageriat de la Dinamo. Vorbind STRICT la subiect, fara a face legatura cu oamenii, o conducere multicefala este cu mult mai potenta decat una in care un singur om face legea. E clar ca pe plan financiar Dinamo este cel mai puternic club din Romania. Dovada si faptul ca s-a impus pe piata transferurilor in perioada de vara...

Cred in continuare ca este o treaba de viitor cea care s-a inceput la Dinamo, din punctul asta de vedere sunt absolut convins ca noi avem un pas inaintea zdelei si a crapidului..

Nu vreau sa fac polemica dar te contrazic.

Manageriatul multicefal de care vorbesti tu e valabil in multe alte domenii, dar nu prea se aplica la cluburi de fotbal. Motivul cluburile de fotbal confunda structura de management cu cea a persoanelor investitorilor.

Cu alte cuvinte, spre exemplu, Becali pt a fi Director Executiv trebuie a aibe Pregatirea si experienta necesar. Ori in fotbal cei acre sunt investiori devin automat persoane de conducere fara a avea calificarile necesare. Motiv pt care la toate cluburile mari din lume se reduc la 1-2 -3 persoane, ceilalti investitori iau parte la profit dar nu intodeauna si la procesul decizional.

E un fel de Dictatura, dar lucrurile merg foarte bine.

La Chelsea e Abramovici (inaite a fost Ken Bates), la Arsenal e Dion Dean principal, la Liverpool sunt Parry si Moores, La Juve Moggi, la Barcelona Perez, La Milan Berlusconi. E adevarat ca au si armate de directori dar altfel nu se pot lua decizii pertinente.

Eu nu sunt convins ca suntem inaintea stelei si rapidului pentru ca la noi de atita progres a ajuns sa se desfiinteze centrele de copii si juniori. NU POT SA CRED IDIOTENIA ASTA. Pai tocmai acum cind Romania e in prag de aderare si orice jucator poate juca in comunitate tu ca, club nu te pregatesti.

Pai chiar crede cineva ca vor mai fi jucatori in Romania dupa 2007 sau cind o fi aderarea?

In Anglia la o echipa de divizia a 9a se plateste pina la 200 GPB pe saptamina la negru plus ca te mai loveste si cu un serviciu daca joci bine. Chiar crede cineva ca mai sta in mizeria noastra din B un jucator cu 300 Euro pe luna?

Dar poate gresesc eu! Iar la noi e bine si toata lume e fericita.
Cai Lun
Nu, deci stai sa ne intelegem! Polemizam degeaba! Eu sunt de acord cu tine! E perfect adevarat ceea ce spui, dar noi trebuie sa ne gandim la contextul in care suntem. In Romania nu exista un om, o institutie, o firma, care sa poata sustine de unul / una singura o echipa. Sau poate, dar nu la un nivel ridicat. Cred ca suntem amandoi de acord ca jiji este mult mai slab financiar decat toti cei de la Dinamo la un loc! ...si eu asta vreau sa spun, ca in Romania daca vrei performanta trebuie sa aduni mai multi investitori marunti, pentru ca unul cu adevarat mare si puternic nu exista!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.