Ratacitu,
Poate lucrurile or fi simple, dar eu acum le vad teribil de complicate...
Tu ai o solutie radicala,"Becali, Netoiu si Borcea sa plece ", pai ti se pare simplu? Crezi ca se vor trezi intr-o dimineata si vor spune, gata, am tras destul pe Dinamo, ne luam calabalacul si plecam ?... Ne vor mai chinui multa vreme de acum inainte....
Hai ca pe-asta n-o vazusem....
Pleaca si Badea!
Dupa citeva zile de acalmie, scandalul de la Dinamo a reizbucnit cu o forta mai mare. Giovani a sarit din nou la gitul lui Andone, care e decis sa plece imediat dupa meciul cu TSKA Moscova. Tehnicianul nu este, insa, singura victima. Boss-ul de la Computerland nu i-a mai putut face fata fostului impresar si taberei acestuia.
Din nou sedinta la Dinamo. Pe rind vin actionarii. Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Giovani Becali, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Florin Busca, Dragos Savulescu, Bagher Karimzadeh. Vine si invitatul serii, Ioan Andone. Se pun la masa. Spiritele sint incinse, dupa ce, duminica, echipa tocmai inregistrase al doilea esec consecutiv, pierzind in fata Nationalului. Avantajul de cinci puncte s-a evaporat, iar antrenorul e chemat sa dea explicatii.
Giovani incepe balul si o face in forta: "Bai, Ando, nu joci nimic! Ai avut bulan cu Everton, ai avut cu Galatiul, cu Omonia. Daca stau sa ma gindesc bine, tu ai cistigat doar pe noroc. N-ai nici o treaba, nici un fel de strategie de joc!". Andone se enerveaza din prima: "Giovani, tu n-ai facut greseli la clubul asta?". "Care, ma? Enumera-mi-le tu!", e replica fostului impresar. "Pai, n-am ce sa-ti enumar. Faptul ca ai venit tu aici a fost o greseala!", a tunat tehnicianul.
Falcosul ii cere sprijin lui Nicolae Badea, omul care l-a sustinut mereu. Seful Consiliului de Administratie incearca sa-i ia apararea lui Andone. Atit astepta Giovani, care a sarit si la gitul boss-ului de la Computerland: "Bai, Badea, dar tu cind ne dai actiunile alea? Iar ai inceput sa vorbesti? Vezi ca, daca nu ne dai actiunile, te dam jos. Nu te mai toleram. Tu nu bagi nici un ban la echipa, ca noi. Ai adus doar sponsori, atit". Surprinzator, in apararea acestuia a sarit Gigi Netoiu, omul care era cunoscut ca apropiat al lui Becali.
Cu Badea s-au mai aliat si prietenii sai traditionali, Bagher Karimzadeh si Vova Cohn. "M-am plictisit de certurile voastre. Eu ma retrag de la Dinamo", a afirmat ultimul. Ioan Andone a intervenit si el in scandal. "Ori eu, ori Giovani. Unul trebuie sa dispara", a spus antrenorul. "Auzi, dar tu ce faci aici, vorbesti numai cu Badea? Mereu numai la el vii. Noi nu existam?", i-a replicat Vasile Turcu. "N-am ce sa vorbesc cu voi. Sinteti niste analfabeti", a aruncat tehnicianul, parasind sala de sedinte. De altfel, el si-a anuntat apropiatii ca, in conferinta de presa de azi, va demasca toate tensiunile de la club.
Ministerul de interne l-a lasat din brate
Faptul cel mai surprinzator este ca, Nicolae Badea, din cite se pare, a pierdut sprijinul Ministerului de Interne. Simtindu-se incoltit, el a avut o discutie cu chestorul Nicolae Berechet (foto), eminenta cenusie a conducerii lui Dinamo. Badea i-a cerut ofiterului sa-l ajute in razboiul cu Giovani si cu oamenii sai. Berechet a refuzat insa, replicindu-i ca membrii C.A. au dreptate in ceea ce priveste actiunile.
In plus, cadrul M.I. a refuzat sa-l mai protejeze pe Andone, fiind total nemultumit de acesta. Giovani a avut astfel mina libera sa declanseze rafuiala, iar rezultatul a fost sedinta Consiliului de Administratie, unde s-a dezlantuit impotriva cuplului Badea - Andone.
O ora pentru Mot
Giovani Becali l-a sunat, duminica seara, pe Ioan Ovidiu Sabau, pentru a-i propune acestuia postul de tehnician la Dinamo. Antrenorul nu a avut insa prea mult timp de gindire, fostul impresar acordindu-i Motului doar o ora pentru a da un raspuns. "Suna-ma in maximum 60 de minute ca sa-mi dai raspunsul. Atit iti acord", i-a spus Giovani lui Sabau.
Tehnicianul a ezitat insa si, din cite se pare, oferta pe care Becali i-a facut-o a devenit de domeniul trecutului. Dupa inchiderea acestei piste, se pare ca sefii ciinilor s-au orientat spre un antrenor strain, aceasta fiind, de altfel, varianta dorita de majoritatea membrilor Consiliului de Administratie."(Sport Total )
Voi ce ziceti ? Eu nu-mi revin....Astept conferinta de presa...Meciul cred ca-l asteptam degeaba...