Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul sec XXI
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
Rosso
simplu si la obiect:Thierry Henry.nu-i mingicar ca altii,nu are cea mai buna lovitura de cap,e altruist doar atunci cand nu poate marca(adica rar) dar are viteza,plasament,constanta in joc,"simtul portii":D,executa perfect penaltiurile si loviturile libere si nu e mediatizat ca Beckham.il consider jucatorul ultimilor 6 ani
Cai Lun
Dom'le... deci mi-e greu, mi-e foarte greu sa spun ca poate fi altul decat Ronaldinho... Mai ales dupa ce am vazut antrenamentul ala in care lovea bara...

Ronaldinho e un fenomen, asta e clar... si culmea e ca Brazilia scoate in fiecare an cate un astfel de jucator! Deci nu am sa spun ca jucatorul secolului XXI este Ronaldinho, insa un lucru stiu sigur. Peste 95 de ani, cel care va fi declarat jucatorul secolului XXI va fi brazilian! 010.gif [sa dam Cezarului ce e al Cezarului, totusi! thumb.gif ]
caine_berceni
Thierry Henry un super jucator pot sa spun ca le are pe toate

Si ar mai fi unu Adriano de la Inter
Mythok
THIERRY HENRY fara doar si poate.Plasamentul,driblingurile in regim de viteza,loviturile libere ,sumedenia de goluri si pe langa astea si o groaza de "assisturi" ma face sa-l aleg cel mai bun jucator.Eu i-l consider mingicar dribleaza foarte bine la fel ca coechipierul lui,Pires
paddy
Acuma vreo 3 ani in urma nu stia nici draku de el, era un anonim la PSG, cum la luat Barca a prins aripi, cit despre reclama aia cu 4 suturi in bara, sa io spuna lui mutu. 010.gif
alexyutza
Ronaldhinio ...fara indioala .... nana2.gif
simply the best !!!
POOL
Desi urasc Barca, Ronaldinho e fara indoiala cel mai bun jucator de fotbal din lume, din 2004 incoace. PAREREA MEA.
FarfelkugeL
Bai...
Voi nu stiati ca EU JOC FOTBAL ?
Nu va mai grabiti cu pronosticurile..
alexyutza
QUOTE(Red|Dawg48 @ 17 Nov 2005, 18:20) *
Bai...
Voi nu stiati ca EU JOC FOTBAL ?
Nu va mai grabiti cu pronosticurile..

Trimite - ne o caseta cu tine ... 010.gif
Daca ne convingi ca esti bun ....primesti si voturile noastre...cine stie, poate iei balonul de aur ?
beerchug.gif
caine_berceni
Reclama aia cu Ronaldinho cand trimite mingea in bara de 4 ori e facatura

Si

cred ca se refera mai mult la ghetele lui nu stiu daca ati vazut da i-a duce unu nishte ghete nike intr-o valiza deci e facuta pe calculator

Niciodata nu va avea Ronaldinho calitatile lu Anry si hai sa fim sinceri tipu asta e mai bun la reclame decat la fotbal
FarfelkugeL
QUOTE(caine_berceni @ 17 Nov 2005, 17:31) *
Reclama aia cu Ronaldinho cand trimite mingea in bara de 4 ori e facatura
Si

cred ca se refera mai mult la ghetele lui nu stiu daca ati vazut da i-a duce unu nishte ghete nike intr-o valiza deci e facuta pe calculator
Niciodata nu va avea Ronaldinho calitatile lu Anry si hai sa fim sinceri tipu asta e mai bun la reclame decat la fotbal

Hai sa vorbim:

1) Ai spus ca e facatura: ARGUMENTEAZA !
2) Toata lumea a observat cu ochiul liber ca i se aduc ghete noi(aici nu e nici un dubiu), dar din faptul asta tu concluzionezi ca e facatura.. ???
3) Anry = Henry = Thierry Henry
4) Ronaldinho (desi nu il suport, nu suport in general Barcelona sau ce are ros albastru) este mult mai bun ca ANRY
5) Tipul asta e mult mai bun la fobal decat la reclame !

Si eu cand am vazut prima oara videoclipul (cu vreo luna inainte sa apara prin toate ziarele, revistele si la tv) am ramas efectiv socat !
Insa nu am zis E FACATURA !
Stau sa mai analizez un pic pana sa imi dau cu parerea.
Eu zic ca ar fi extraordinar ca un jucator sa fie atat de PUR SI SIMPLU FENOMENAL sa faca ce a facut el, iar daca nu e trucaj si asta a facut el...clar voi fi unul din fanii lui, nu mai am ce comenta pe urma :D
Cai Lun
[quote name='Red|Dawg48' date='17 Nov 2005, 17:47' post='25874']
[...]
3) Anry = Henry
[...]

rofl.gif haoleooooooooo!! v-am zis io ca e hanri? rofl.gif

Red|dawg48... eu stiam de la inceput ca tu esti cel mai bun, da' nu am vrut sa te pun intr-o ipostaza neplacuta aici pe forum... apropo, o sesiune de autografe cam pe cand? tongue.gif ..as vrea sa asist si eu la urmatorul tau antrenament... icon_redface.gif
Dust
RONALDINHO clar...am vazut o gramada filme cu el....e absolut un fenomen....e prea bun.....nu se compara cu Henry ...sau Adriano....dak vreti filmulete si chestii dati-mi un msg sau mail k va dau siteuri
Rosso
eram sigur ca majoritatea o sa-l considerati pe ronaldinho cel mai bun da' va rog sa aduceti si argumente...nu mi se pare la fel de constant ca henry,nu are viteza,nu are peste 25 de goluri pe sezon(stiu ca nu-i varf autentic)...pe deasupra e prea mediatizat si din cauza asta,in curand,o sa-si creeze multe antipatii(ultima reclama trucata e elocventa).in afara de faptul ca-i mingicar,nu se poate spune despre el ca e in stare sa rezolve un meci(poate doar daca executa penaltiurile,cam dese in ultima vreme)...asa ca Thierry rules!
POOL
Sincer, mie imi place mult mai mult Henry da' Ronaldinho... Nu se compara. Si faza cu fakatura, mai trebuie analizata un pik. Eu sincer la ce filmulete am vazut cu el inainte, nu m-ar mira foarte tare.
Dust
QUOTE(Rosso @ 17 Nov 2005, 21:20) *
eram sigur ca majoritatea o sa-l considerati pe ronaldinho cel mai bun da' va rog sa aduceti si argumente...nu mi se pare la fel de constant ca henry,nu are viteza,nu are peste 25 de goluri pe sezon(stiu ca nu-i varf autentic)...pe deasupra e prea mediatizat si din cauza asta,in curand,o sa-si creeze multe antipatii(ultima reclama trucata e elocventa).in afara de faptul ca-i mingicar,nu se poate spune despre el ca e in stare sa rezolve un meci(poate doar daca executa penaltiurile,cam dese in ultima vreme)...asa ca Thierry rules!

roso cred k nu ai vazut ce face....gandeste-te omule...dak nu e el e vaide Barcelona....e singuru in stare sa rupa rimtu in meci acolo...plus ca nu tre sa dea 25 de goluri pe sezon....gandeste-te cat ii paseaza lu eto'o....oricum o sa iti dau niste linkuri sa vezi cu ce face in meciuri nu in reclame....da nu acu pt k tre sa le caut iar si nu am timp:) da iti promit k o sa iti dau
Cai Lun
Daca sunt pe aici si oameni cu ceva par grizonat si care l-au prins in activitate pe Dobrin, m-ar interesa sa aud ce aleg intre Hagi si Dobrin... [n-aveti voie sa ziceti Dumitrache!! 010.gif ]
Mythok
Dust

nu stiu sigur dar cred ca Henry are mai multe pase de gol(chiar o sa ma interesez)
Eu oricum nu-i suport pe brazilieni
caine_berceni
Red Dawg argumenteaza si tu dc? e mai bun Ronaldinho ca Henry

Ca da 2,3 pase cu calaiu si cand dao pasa se uita in alta parte .

Henry e mult mai complet ca Ronaldinho

Are un joc aerian mai bun , are o viteza mult mai mare ca alu Ronaldinho ,trage mai bine ca Ronaldinho si bate si loviturii libere mai bine dupa parerea mea

Ronaldinho e decat mai tehnic ca Henry atat !!!
Dust
http://www.ronaldinho10.com intrati aici...downloadati ce puteti de la Videos....uitati-va si mai vorbim dupa
iar la faza cu loviturile libere si sutul....sa fim seriosi...plus k este prea inalt....iar Ronaldinho este perfect k fizic
Rosso
da frate,e beton ronaldinho.n-am mai vazut jucatori care sa plimbe mingea de cincispe ori pe picior pana s-o dea in aut.da' astea-s faze de circ.te incanta la reluari da' mai mult de 5 reusite nu mi-au ramas in minte dupa 2-3 ani.pai se compara cursele lu' henry cu penaltiurile brazilianului?golurile decisive cu driblingurile excesive?si mai este o problema:la noi in tara nu prea se prinde campionatul angliei decat la descultii aia de la telesport.credeti-ma ca daca ati fi avut ocazia sa vedeti saptamanal si meciuri de-ale lui Henry poate n-ati mai fi fost atat de incantati de Ronaldinho.mi se pare mai important un jucator decisiv,mai putin mingicar,poate la fel de spectaculos in executii si nu atat de mediatizat decat dintosu de pe sticla de suc...
Dust
asta nu intelegi...k nu stie numai reclame....uite ce face in timpul jocului...uite-te la filmulete....sunt faze din meciuri
juve28
e ronaldinho clar .si henry e bun dar totusi. football.gif
paddy
Red | Dowg 48
Am sa incerc sa raspund eu in locul lui......dupa cum vezi m-a cam copiat .
Pina la parerea ta, am citit si parerile italienilor, care cred ca au ceva comun cu fotbalul.
1. toti marii fotbalisti Italieni au spus ca e inposibil sa faci exact ca Ronaldinho .." nu vreu sa fiu inteles gresit, nu au spus ca e inposibil sa lovesti bara de patru ori...e inposibil ca mingea sa se intoarca exact in acelas loc, fara ca Ronaldininho sa fuga dupa ea macar citiva metri...
2. multi au spus ca e facuta pe calculator, din cauza cerului, care la un moment dat se schimba.
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 17 Nov 2005, 22:48) *
Daca sunt pe aici si oameni cu ceva par grizonat si care l-au prins in activitate pe Dobrin, m-ar interesa sa aud ce aleg intre Hagi si Dobrin... [n-aveti voie sa ziceti Dumitrache!! 010.gif ]

Ba am sa zic : DUMITRACHEEEEE!!!!!
paddy
verystrange.gif asa Cosmine nu te lasa 010.gif
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 18 Nov 2005, 16:32) *
verystrange.gif asa Cosmine nu te lasa 010.gif

Eu am recunoscut oficial ca sunt subiectiv , in fata lui Maska taunt.gif , asa ca, pot sa spun cand vreau, ca Dumitrache a fost peste toti !
CyberDog
Alooo.baietii, e vorba de jucatorul secolului XXI.

Eu zic ca pana acum nu prea am nominalizari...
Sa mai treaca niste ani, poate isi revine si Baltoi.... butcher.gif
Cai Lun
QUOTE(COSMIN C @ 18 Nov 2005, 21:02) *
Eu am recunoscut oficial ca sunt subiectiv , in fata lui Maska taunt.gif , asa ca, pot sa spun cand vreau, ca Dumitrache a fost peste toti !

Deci cel putin Cosmin ar avea alta parere decat Hagi, in cazul in care ar aparea un topic despre cel mai bun roman... nici eu nu as zice Hagi, mai avem si altii? Poate chiar punem de un topic pe tema asta... football.gif

PS>> Las' ca se joaca maine Real - Barca'.. vom vedea daca avem motive sa il sustinem in continuare pe Ronaldinho... [desi dupa socoteala mea astia incearca sa ne faca concurenta la meciul Dinamo - FC Arges.. parca joaca aproximativ la aceiasi ora... lipsa de Fair Play... tongue.gif ]

PS 2 >> Oricum e cam aiurea topicul, ar fi fost logic sa fie pt. secolul XX [inca banuiesc ca asta a fost intentia...] Altfel e cam greu sa te astepti la pareri exacte, cel putin "ANRI" joaca din secolul trecut la Arsenal... [vorba aia, ar putea fi desemnat cel mai bun si in XX si in XXI 010.gif ]
paddy
Din pacate tot la alti ne uitam 010.gif , cind o veni si vremea noastra.
Dust
hahahaaaaaa :)) paddy pasta sa o dai la bancuri
Rosso
Henry nu joaca de secolul trecut la Arsenal.am pus topicul ca atare pt a va exprima parerea despre jucatorul ultimilor ani(dupa 2000-sec XXI),cel care va fi reprezentativ pt perioada asta.in nici un caz n-am zis ca o sa fie cel mai bun din urmatorii 100 de ani...va doresc un autogol de la dintos in seara asta sa nu-l mai ridicati atata in slavi icon_lol.gif ...ati putea sa dezvoltati ideea si altfel:de exemplu,ce ar trebui sa aiba jucatorul complet al secolului XXI?incep eu:plasamentul lu' Inzaghi sau Van Nistelrooy de acu 2-3 ani cand orice minge se lovea de ei
paddy
Dupa parerea mea umila cred ca e Etto
Cai Lun
Pai daca e vorba p-asa... atunci ar trebui sa aibe agilitatea lui Henry, tehnica lui Ronaldinho, forta lui Roberto Carlos, rautatea lui Ballak, statura lui Drogba, lejerotatea lui Eto, jocul de cap al lui Van Nistelroy, pasele lui Zidane, precizia lui David Beckam, ambitia lui Puyol, daruirea lui Gatuso, viteza lui Florentin Petre, fatza lu' Mutu si nevasta lu' Karambeu! 010.gif Merge? drunk.gif
alexyutza
010.gif Hmmm... nu-i deloc rau ... 010.gif
Anunta-ne cand il gasesti .... sau mai bine , anunta-l pe becali . Mai stii , poate il transfera pe viata la Dinamo ?
daca tot ii pus pe fapte mari... 010.gif

thumb.gif
Rosso
eu as juca si in divizia D numa' sa am nevasta lu' Karambeu 010.gif .buna de tot asta Cai Lun
alexyutza
de la jucatorul secolului s-a ajuns la ... nevasta secolului... 010.gif
Dust
QUOTE(Rosso @ 19 Nov 2005, 16:11) *
Henry nu joaca de secolul trecut la Arsenal.am pus topicul ca atare pt a va exprima parerea despre jucatorul ultimilor ani(dupa 2000-sec XXI),cel care va fi reprezentativ pt perioada asta.in nici un caz n-am zis ca o sa fie cel mai bun din urmatorii 100 de ani...va doresc un autogol de la dintos in seara asta sa nu-l mai ridicati atata in slavi icon_lol.gif ...ati putea sa dezvoltati ideea si altfel:de exemplu,ce ar trebui sa aiba jucatorul complet al secolului XXI?incep eu:plasamentul lu' Inzaghi sau Van Nistelrooy de acu 2-3 ani cand orice minge se lovea de ei

ne lasi? yo unu tin cu Real Madrid de mic....e a doua mea echipa dupa Dinamo....dar asta nu inseamna k nu tre sa recunosc k Ronaldinho e mult peste ei....si Henry e cam expirat oricum....
dumi
Da...asa e....am ajuns sa ne uitam la altii ca sa vedem mari jucatori...cand o sa mai avem noi oare un jucator de calibru mondial?
Apropo de dintos...abia astept sa vad ce face in seara asta in "marele clasic" al spaniei football.gif
Dust
Rosoo...ai vazut Real - Barca? ia zi acum...cine e jucatorul secolului?
Rosso
mama,cata mai tzeapa mi-am luat cu dintosu banned.gif ...credeam ca ati uitat dupa ce a patit-o Dinamo...n-am vazut golurile ca eram ocupat cu descultii nostri...da' eu tot il consider doar jucatoru de pe sticla de suc pe balonu asta al vostru...asta nu inseamna ca nu aveti dreptate,doar ca sunt eu mai subiectiv in ceea cel priveste pe Henry care,apropo,a dat si el 2 goluri cu Wigan.aia de pe locul secund din Premier League icon_lol.gif ...lasa ca la anu cica il iau catalanii si o sa fim cu totii bucurosi
Dust
hahaha..nu k yo nu tin cu Barca...tin cu Real...da ti-am zis...la golurile lu Ronaldinho...chiar nu m-am suparat..pt k au fost prea frumoase
Cai Lun
Deci cred ca dupa reprezentatia di nseara asta nu mia avem ce discuta pe acest topic, da? diablo.gif

Ronaldinho a fost aplaudat pe Bernaboeu!! Cred ca am spus TOTUL... bananasmile.gif
Rosso
si Henry a fost aplaudat de suporterii lu' Wigan ieri tongue.gif ...pana una-alta a luat brazilianu balonu ca mai nou il iei pt pase cu calcaiu decat pt 35 de goluri pe sezon si 13 pase decisive...si cu asta GATA cu topicu asta ca avem probleme cu ai nostri
paddy
Henry thumb.gif is the best
Dust
cand o sa ia Henry mingea de 2 ori in acelasi meci... de la mijlocul terenului...dribleaza cate 2 3 jucatori si da gol....POATE mai vorbim...a...intr-un meci cu Real..pe Santiago Benabeu....sau dak vrei tu intr-un meci cu Chelsea sau Man Utd...in deplasare....cam greu nu?
Rosso
Dust,ai dc++ sau odc?cauta "Thierry Henry 100 goals"-primele goluri de la venirea lui la Arsenal.iti garantez ca sunt cateva goluri in meciurile cu marile rivale,si nu numai,in care ia mingea de la jumate,chiar din terenul lor si marcheaza asa ca aici e problema:daca ai avea posibilitatea sa-l vezi in media romaneasca cel putin cat il vezi pe Ronaldinho nu l-ai considera chiar atat de inferior brazilianului...si ca sa inchei cu inca o recomandare:vezi ca cel mai frumos gol al lui e considerat in poarta lu' Man U prin 2001-2002,daca nu ma insel,si asta e chiar imposibil sa nu-l gasesti pe net...
Dust
deci sa nu ma intelegi k Henry e prost....din contra e super bun...dar Ronaldinho il depaseste
Cai Lun
Domnilor.. DEGEABA!!! Nu mai cautati termeni de comparatie pentru Ronaldinho ca nu exista, daca se continua in ritmul asta in 3, 4 ani si Pele va fi depasit... thumb.gif
englandunited
Ronaldinho a fost fantastic aseara fara indoiala , are niste calitati unice , cu siguranta dar nu e singurul, sunt si altii cu calitati unice , un jucator mare este si foarte influent , ceea ce a inceput sa devina si Ronaldinho , a castigat un titlu cu Barcelona (daca e asa mare trebuie sa ia si Champions League cat de curand), la prima vedere nimic deosebit ca Barcelona este o echipa mare , dar a fost mai mult de atat , daca comparam castigarea titlului lui Maradona cu Napoli e mare diferenta....dar aici vorbim de perioade diferite...dar totusi e de luat in calcul , Curse de genul celei de aseara pe care a facut Ronaldinho a facut multe Maradona , Weah , Henry si chiar Van Nistelrooy doar o data la Manchester ( cine urmareste campionatul englez stie despre ce gol este vorba.....) si de mai multe ori la Psv ! Golul lui Giggs din semifinala cupei Angliei din 1999 contra lui Arsenal este peste cele 2 goluri ale lui Ronaldinho , a fost ales golul ultimilor 10 ani in Anglia !
Anul acesta Balonul de aur putea sa-l castige un singur jucator RONALDINHO ! Pentru 2006 foarte important este Campionatul Mondial , apoi Champions League , si de abia apoi campionatul intern......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.