Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul sec XXI
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
ucu
Jucatorul sec XXI-ZIDANE
Dust,ai dc++ sau odc?cauta "Thierry Henry 100 goals"-primele goluri de la venirea lui la Arsenal.iti garantez ca sunt cateva goluri in meciurile cu marile rivale,si nu numai,in care ia mingea de la jumate,chiar din terenul lor si marcheaza asa ca aici e problema:daca ai avea posibilitatea sa-l vezi in media romaneasca cel putin cat il vezi pe Ronaldinho nu l-ai considera chiar atat de inferior brazilianului...si ca sa inchei cu inca o recomandare:vezi ca cel mai frumos gol al lui e considerat in poarta lu' Man U prin 2001-2002,daca nu ma insel,si asta e chiar imposibil sa nu-l gasesti pe net...

cat despre Henry,jucator bun dar la nationala nu joaca nimic in ultima vreme...
paddy
Pina acum am mers pe mina lui Henry, dar dupa meciul de aseara, Madrid - Barca nu stiu ce sa mai zic.
Mythok
cat despre Henry,jucator bun dar la nationala nu joaca nimic in ultima vreme... [/quote]

Dar stii un jucator de la nationala Frantei care joaca ceva in ultimii doi ani?
Cai Lun
Vieira... pizza.gif
paddy
Nu prea lai nimerit 010.gif
dumi
Da....dupa cum era de asteptat, n-a trecut neobsevata evolutia remarcabila a dintosului in meciul cu real...acu' nu stiu ce sa zic...cred ca e prea devreme de declarat jucatorul secolului XXI....dar jucatorul anului (si al momentului) este de departe....
Axxis
daca e sa vedem cine face din fotbal show - atunci spunem: Ronaldinho

apropos de reclama la nike - nici nu poate fi vb. de realitate (sutul 2 si 3 sunt cam de discutabile montate) - cine crede ca e reala faza maine ii montez 1 clip in care eu trag 5 suturi in bara de la 100m.....ca poate o crede si p-aia 010.gif
alexyutza
Si eu cred ca Ronaldinho merita sa fie jucatorul secolului . Nu am vazut nici un alt fotbalist mai bun decat el...Maradona e mic copil pe langa el thumb.gif
englandunited
jucatorul secolului ? no way , are nu multe ci extrem de multe lucruri pana sa ajunga acolo.....deocamdata a inceput bine , 1 Campionat Mondial , 1 Campionat cu Barcelona , 1 Balon de Aur , dar lucrurile astea le au multi jucatori.......e greu pentru un jucator actual macar doar sa intre printre primii jucatori intr-un top al secolului , nu ca nu ar exista jucatori buni acum , dar acolo in frunte sunt altii : Pele , Maradona , Cruiff , Platini ,Eusebio , Charlton etc....
Nu poti sa intreci un jucator mare care a jucat 10 ani bine constant , doar in 3-4 ani !
Cai Lun
Sunt de acord ca nu se pune problema ca el sa fie deja. Dar ganditi- ca omul are D O A R 23 de ani!!!!!! Deci el poate sa mai joace cel putin 10 ani la Barca.. si.. daca o va face la nivelul asta.. intr-adevar ceilalti vor fi mici copii pe langa el... Parerea mea...
englandunited
Si mie imi place un alt jucator mult cum iti place tie Ronaldinho si eu cred ca el va fi mai mare ca Ronaldinho dar nu zic asta ci astept sa vad cat o sa poata sa realizeze in urmatorii ani , Ronaldinho va implini 26 de ani in martie ! thumb.gif
caine_berceni
Cai Lun tu n-ai vazut ce facea Maradona la campionatele mondiale

Bine zis Cai Lun daca???????

Si schiar daca ar faceo nu cred ca ar fi peste Maradona
Dust
QUOTE(Axxis @ 21 Nov 2005, 21:43) *
daca e sa vedem cine face din fotbal show - atunci spunem: Ronaldinho

apropos de reclama la nike - nici nu poate fi vb. de realitate (sutul 2 si 3 sunt cam de discutabile montate) - cine crede ca e reala faza maine ii montez 1 clip in care eu trag 5 suturi in bara de la 100m.....ca poate o crede si p-aia 010.gif

sa te vad
dumi
Si eu am spus ca momentan nu poate fi catalogat drept jucatorul secolului....este f dotat tehnic...insa pana a spune ca e mai mare decat maradona e cale lunga....sa mai treaca vreo 5-10 ani....sa vedem ce mai face si dupa aia mai discutam 010.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Dust @ 20 Nov 2005, 0:45) *
Rosoo...ai vazut Real - Barca? ia zi acum...cine e jucatorul secolului?

Da chiar !
Cand incepe Real cu Barcelona ?
Ca presupun ca a fost doar antrenamentul...
abia astept sa inceapa meciul...
SA VEZI CE II RUPE REAL !!!
paddy
Se pare ca in urmatori ani el va cistiga toate competitile posibile, o sa devina cel mai mare dintos al tuturor timpurilor. 010.gif
Rosso
n-am deschis topicul pt jucatorul urmatorilor 100 de ani...ca doar nu va pun sa o dati in ghiceli...suna prea pompos "jucatorul inceputului de secol XXI"...ce dracu mah,ca doar nu-i asa greu,era vorba de ultimii ani,din 2000 incoace...
Cai Lun
Bine. Atunci e tot Ronaldinho... mamba.gif
paddy
lasane frate sa ne spunem oful, ca doar nu vorbim de retete culinare . ce tot te bagi, noi vorbim de dintosul secolului 010.gif ce tot ne bruiezi atita.
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 21 Nov 2005, 22:38) *
Sunt de acord ca nu se pune problema ca el sa fie deja. Dar ganditi- ca omul are D O A R 23 de ani!!!!!! Deci el poate sa mai joace cel putin 10 ani la Barca.. si.. daca o va face la nivelul asta.. intr-adevar ceilalti vor fi mici copii pe langa el... Parerea mea...

Nu ca ar fi foarte important, dar are doar 25 de ani tongue.gif
Ronaldinho este un super jucator, talent in stare pura, se vede ca nu trebuie sa se straduiasca prea mult sa faca unele faze care alti jucatori nici nu le viseaza, este tehnic, rapid si inscrie mai des ca unii atacanti, dar nu l-as numi chiar jucatorul secolului, ma gandesc ca poate maine va aparea unul si mai bun ca el si atunci ce facem, ii numim pe toti jucatorii secolului?Daca se va mentine la acest nivel inca vreo 10 ani sau mai mult, atunci poate am avea motive sa-l numim asa!! thumb.gif
Oricum, e cel mai simpatic dintos din lume icon_mrgreen.gif 010.gif
Dust
oricum nu vor mai fi multi k el din pacate
ScorpyoN
Henry... Pentru ca pe Henry cand il atinge un jucator advers, el nu cade imediat si se screme ca o femeie precum face Ronaldinho!
hunter
Riquelme...de mult timp nu am mai vazut un jucator cu o asemenea stiinta a jocului
Cai Lun
Va dat iseama? Topicul asta va sta activ peste 100 de ani!!! 010.gif
Blu
Raul , pentru ca :

1. A fost primul fotbalist care a marcat peste 50 de goluri in Champions League.
2. A participat la 2 Campionate Europene si 3 Campionate Mondiale , marcand de fiecare data .
3. A dat 180 de goluri pentru Real Madrid si 45 pentru echipa Nationala .
4. A castigat de 4 ori Primera Division,de 3 ori Cupa Spaniei si o data Champions Leaguea.
5. A fost desemnat de 3 ori cel mai bun atacant din Champiosn League,de 2 ori a iesit golgeterul Spaniei si de 2 ori a iesit pe locul 3 la Gheata de aur.E jucatorul cu cele mai multe aparitii in Champiosn League si in Nationala Spaniei....

* Sezonul 2005-2006 nu a fost unul stralucit pentru el , dar are 29 de ani si inca 4 ani de contract cu Real Madrid deci ... "viitorul suna bine".

Stiu ca in ziua de azi toata lumea il venereaza pe Ronaldinho , dar pentru mine Raul ramane fotbalistul nr. 1 !!!
Wlad_red_dog
Ronaldinho a ajuns in zona marketingului si nu stiu daca va mai iesi de acolo.
Un jucator in mare voga si care poate face si spectacol (si pt mine cel mai bun jucator al momentului): Didier Drogba
marcher
Mie imi place tare mult crespo...un atacant pursange
mihaiul90
Steven Gerrard mi se pare un fotbalist extraordinar, cred ca este cel mai bun mijlocas la ora actuala, in competitie cu Ronaldinho
godzila
mihai nu uita si de lampard!sutul lui de la distanta puterea de patrundre si constructia.oricum si gerard e bun thumb.gif
edy
Cel mai bun jucator mi se apre Niculescu ... dar cred ca sunt putin subiectiv doglaugh.gif
godzila
edy sa sti ca niculescu ar fi cel mai bun jucator din romania football.gif dar din lume NO WAY!
mihaiul90
Poate la lovituri libere(dar dupa Juninho sau Beckham) ar fi cam al treilea din lume. Bine acum poate ca sunt si eu putin subiectiv, asta o spun dupa golul superb din meciul cu Gloria.
POOL
Desi sunt fan Real Madrid trebuie sa recunosc ca Ronaldinho a fost sezonul trecut si poate va fi si sezoanele urmatoare cel mai bun jucator... drunk.gif chiar daca sezonul asta l-a inceput cu stangu.
Wlad_red_dog
mama, ce il tot laudati pe Ronaldinho ca nu vedeti ca nu mai joaca nimic
ScorpyoN
e doar o perioada... o sa-si revina... sper sa o faca cat mai tarziu...
edy
Acum serios... cel mai bun jucator ar trebui desemnat T Henry , face o treaba extraordinara la Arsenal si anul trecut era sa castige UCL de unul singur
red_dog997
Jucatorul secoului XX cu siguranta a fost Pele, dar si Maradona. Insa jucatorul secolului XXI este Ronaldinho ! Oricum, el mai are putin si ajunge ca Pele, si nu mai este mult pana va ajunge ca Maradona. Ca Maradona in fotbal, bineinteles, caci in viata de zii cu zii, sper sa nu ajunga ca Maradona. Ronaldinho, este tanar si, daca o tine tot asa poate ajunge in primii 3 jucatori din istoria fotbalului.
biancap78
Ronaldinho...nicidecum....nu stiu, ar fi destui, poate si Zidane sau Henry....E destul de greu de ales....Valoarea jucatorului se vede la Nationala...de aia nu Ronaldinho care acolo nu joaca nimic, la club e alta poveste pentru ca sunt bani....Eu zic ca Zidane...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.