Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dar Dorinel cand se mai retrage din nationala ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
reddogforever84
“Nu mă retrag acum!”

Mijlocaşul vrea să mai vină la naţională şi anul viitor.

Florin MARIAN
Faptul că Dorinel Munteanu (foto, în alb) a părăsit cantonamentul naţionalei a dat naştere unor speculaţii cum că acesta ar vrea să se retragă de la prima reprezentativă.
E Dorinele, mai joci pentru naţională?
e Nici nu se pune problema să mă retrag acum! Am purtat o discuţie cu domnul Piţurcă şi am căzut de acord să fie văzuţi şi alţi fotbalişti pe postul meu. În plus, nu joc în meciul cu Nigeria pentru că trebuie să pregătesc şi partida cu Rapid. Oricum, eu sunt convins că băieţii îi vor bate pe nigerieni şi fără mine.
E Unii susţin că ţi-a fost frică să joci în Ghencea.
e Astea sunt chiar aberaţii. Păi, cu excepţia a două persoane, care se ştiu ele cine sunt, eu am rămas prieten cu toată lumea la Steaua, inclusiv cu suporterii.
E Totuşi ai afirmat că nu te mai gândeşti la un turneu final.
e Aşa e. Las timpul să decidă dacă voi mai avea posibilitatea să joc la o astfel de competiţie.
E Rapidiştii au strâmbat din nas când au văzut că ai primit liber...
e Am discutat acest aspect cu Dinu Gheorghe şi i-am explicat că nu a fost nici o manevră. De altfel, am fost de acord să jucăm sâmbătă.

Tocmai am citit articolul asta in Prosport si ma gandesc ca de acum dorinel munteanu e cam "depasit de situatie". Si nici un Roger Milla nu e ca sa apuce inca vreun campionat european . Daca nu se retrage acum cand o va face ? Dupa ce vom mai pierde o calificare ??
alexyutza
football.gif ....sa fim corecti si sa recunoastem ca Dorinel cam merita sa fie convocat la Nationala . Spre deosebire de multi altii el inca joaca ... nici mie nu-mi face mare placere sa spun asta tinand cont ca nu ma dau in vant dupa el , dar merita !!!
: bananasmile.gif haita: bananasmile.gif
FarfelkugeL
Sa fim realisti !
Inca merita sa joace la nationala !
Mythok
Dorinel inca mai merita,dar se vede ca incetineste jocul in rarele momente cand echipa nationala joaca in viteza.
Totusi clarviziunea lui din teren si pasele peste apararea adversa este un fel de compensatie.
Codrea dupa atatia ani de Italia este omul potrivit in locul lui
Dust
axe.gif omu asta e orgolios rau si sincer ma cam enerveaza axe.gif
Mythok
Paul Scholes in varianta carpatica(pastrand proportiile desigur)
alexyutza
Daca ar fi altul mai bun ca el ...aatunci poate s-ar retrage , dar asa ... inca se bucura de glorie
pinky
Eu cred ca Piturca ar trebui sa le dea si altora sanse de afirmare, sa caute si altii mai tineri pentru postul lui Dorinel, pentru ca se vede ca el nu prea mai poate....e si greu la varsta lui sa joace si pentru Cluj in toate meciurile si sa fie si la Nationala fresh as a daisy!!Daca vrea sa mai joace ar putea fi folosit mai bine ca rezerva, ar fi mai bine si pentru el si pentru echipa!!S-a vazut in meciul cu ivorienii ca, oricat ar vrea el sa ajute, mai mult incurca!!
Eu il respect enorm pentru tot ce a facut pentru Nationala si fiindca a jucat la noi si in general pentru ca este un jucator profesionist si responsabil, dar e timpul sa li se dea si altora o sansa, ca jucatori talentati inca mai sunt in tara asta, asta ne mai salveaza!!Sunt de parere ca nu se poate incepe o reconstructie a echipei Nationale folosind jucatori de peste 30 de ani, care acus trebuie sa se retraga, ne trebuie jucatori tineri, de viitor!! football.gif
dumi
Nu conteaza atat de mult varsta pe care o are, ci felul in care joaca...eu cred ca el da dovada de un profesinalism adevarat, care ar trebui copiat de multi alti tineri jucatori, poate mai dotati decat el, dar care pacatuiesc prin putina daruire si viata extrasportiva dezordonata...intr-adevar, daca am avea cu cine sa-l inlocium si el ar insista sa vina la echipa nationala, atunci ar fi de blamat...dar eu cred ca atunci cand se va simti depasit sau va fi altcineva care sa-l inlocuiasca, atunci se va da la o parte...are bun simt si sigur va face asta...pana atunci, piturca tre' sa se gandesca si sa gaseasca alte solutii...un prim prilej este meciul cu nigeria...sa vedem cine o sa fie folosit in locul lui si cum o sa se descurce...hai romania! bananasmile.gif
Dust
il tinem degeaba acum...oricum nu mai prinde campionatul european din 2008...deci tre sa lase un loc liber pana atunci...sa gasim pe cineva....dar dupa cum v-am zis e prea orgolios
Cai Lun
Pinky a zis-o cel mai bine! thumb.gif

Eu cred ca Dorinel este o arma cu 2 taisuri... pentru ca avem nevoie uneori de clarviziunea lui, dar trebuie sa scapam urgent de jocul sau putin eficient. El este conducatorul de joc si de aceea stilu echipei e si stilul sau. Mie nu imi place. Fotbalul a evoluat, ne trebuie o noua nationala, cu un nou stil. Cea din 94 e istorie.

Dupa parerea mea, in meciul cu Cehia, Dorinel a fost cel mai slab jucator al nostru...
alexyutza
@ Cai Lun : Cel mai slab nu a fost , poate dupa Nesu ...sau el ii din oficiu ? 010.gif
Acuma vorbind serios si trecand peste orice antipatie, Eu is de parere ca inca mai merita sa joace la Nationala . Ar fi bine daca Piturca ar incerca inca de pe acuma sa-i gaseasca un inlocuitor pt ca dorinel , oricum nu o sa mai joace prea mult . Munteanu nu trebuie neaparat sa fie titular meci de meci , asa ca ar putea sa incerce si alti jucatori tineri , in meciurile neoficiale sau in cele cu miza mai mica.
pinky
alexyutza, in meciul cu Cehia nu tin minte sa fi jucat Nesu tongue.gif
alexyutza
QUOTE(pinky @ 15 Nov 2005, 21:04) *
alexyutza, in meciul cu Cehia nu tin minte sa fi jucat Nesu tongue.gif

icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif oups !!!
Am gafat rau de tot ...!!! Ma gandeam la meciul cu Coasta de Fildes !
Cai Lun
QUOTE(alexyutza @ 15 Nov 2005, 19:17) *
icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif oups !!!
Am gafat rau de tot ...!!! Ma gandeam la meciul cu Coasta de Fildes !

Aham, pai atunci ramane Dorinel, da? 010.gif
caine_berceni
mYTHOK Codrea nu e titular la echipa lui de club asa ca nu prea merita sa joace in locul lui Dorinel

Eu unu daca eram in locu lu Piturca il luam pe Margaritescu mie unu la ora actuala mi se pare cel mai bun mijlocas roman la inchidere

Cat despre Dorinel ar fi vremea sa se retraga am observat da dupa 60 de min doarme pe teren pur si simplu deabia mai se misca
paddy
Cind s-a intors in tara Dorinel de ce Dinamo nu la contactat ??????
alexyutza
QUOTE(paddy @ 15 Nov 2005, 23:23) *
Cind s-a intors in tara Dorinel de ce Dinamo nu la contactat ??????

Probabil avea pretentii materiale prea mari...
Cai Lun
Dorinel a fost contactat intai de Dinamo cand a revenit in tara! Dar a refuzat echipa care l-a facut mare pentru cateva zeci de mii in plus la zdeaua... blacksheep.gif asti-as oamenii, ce vreti? bananasmile.gif

PS>> De ce ati pus topicul asta aici?? shocked.gif
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 15 Nov 2005, 23:12) *
PS>> De ce ati pus topicul asta aici?? shocked.gif

Pentru ca oriunde altundeva l-ar fi pus, ar fi fost off-topic tongue.gif 010.gif
paddy
De fapt adevarul e ascuns in intuneric vampire.gif adica Dinamo nu avea bani ca s-ai ofere lui Dorinel, asta e vrajeala, nu cred ca Dorinel statea in citeva zecii de mii de euro.
caine_berceni
Atunci Cai Lun, chiar trebuie scuipat si injurat

E doar o oaie jegoasa pt. ca a refuzat sa se reintoarca la echipa care la ajutat sa ajunga in fotbalu mare in schimbul a cateva mii de euro complaining.gif

Caine Berceni, scuze insa a trebuit sa-ti editez un pic postarea. Fara virgula adaugata, se intelegea ca CL trebuia scuipat si injurat, ceea ce nu este cazul. Sper sa nu te superi.

CyberDog
payton
DEC SA SE RETRAGA ?
JOCA FF BINE !! :))
010.gif
reddogforever84
QUOTE(pinky @ 15 Nov 2005, 23:30) *
Pentru ca oriunde altundeva l-ar fi pus, ar fi fost off-topic tongue.gif 010.gif

CORECT !!! thumb.gif

Se pare ca ati uitat ca dorinel a refuzat Dinamo pt ca era stelist inca din copilarie. A declarat ca a jucat la Dinamo pt ca a fost cea care ii propusese un contract iar el fiind profesionist a acceptat . Iar cand a venit din germania i s-a implinit visul de a fi blacksheep.gif
paddy
Si Danciulescu tinea cu stisua, M Lucescu vrea sa antreneze stiaua, si ar mai fi o lista foarte lunga. 010.gif asa ca mai slabitil pe Dorinel, nu e nici primul nici ultimul care va alege stiua.
Dust
si Mutu:D da oricum astia acum s-ar intoarce la Dinamo...nu imi zici tu mie k Lucescu si Danciulescu...sau Mutu ar alege acum steaua
paddy
Imi cer scuze Dust, l-am omis pe Mutulica narcomanu, de draku fug astia de Dinamo, ca au mincat o piine de aici.
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 16 Nov 2005, 23:58) *
Imi cer scuze Dust, l-am omis pe Mutulica narcomanu, de draku fug astia de Dinamo, ca au mincat o piine de aici.

...nu, nu.. .astia au ramas caini si vor fi pana la moarte, doar ca au turbat si acum sunt dispusi sa muste mana care le-a dat sa manance...

[cum zicea Dinica, in "Columna" - parca- "In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit..." asa si ei.. las' ca la o adica le facem un antitetanos si ii punem cu botu' pe labe...] Ce, credeti ca Dorinel cand se va retreage definitiv nu va tanji dupa un post pe banca lui Dinamo? Hai sa fim seriosi!.. Toti sunt pe interes! Jucatorii care se-a lungul anilor au fost dinamovisti de la mama lor ii poti insira pe o foaie de caiet mic si inca iti mai ramane spatiu!... complaining.gif
paddy
Vezi ce inseamna sa nu fie crescuti in pepiniera lui Dinamo, astia nu sint decit niste javre.
pinky
Si imbecilul de Becali ce face ca sa repare situatia asta?De cretin ce e, el desfiinteaza centrele de juniori, ca dupa logica lui ( presupunand prin absurd ca are asa ceva icon_rolleyes.gif ) jucatorii adusi de la o alta echipa vor simti mai mult spiritul dinamovist decat cei crescuti in propria curte....si se mai intreaba lumea de ce nu e dorit la echipa axe.gif
POOL
Parerea mea e k ar trebui sa se retraga deoarece dak o sa ne calificam la EURO 2008, el nu o sa mai poata juca la turneu si mai bine se retragea akuma.
Dust
faza cu juniorii a fost cea mai mare porcarie a lu' Becali de cand a venit la Dinamo...parerea mea....
alexyutza
QUOTE(pinky @ 17 Nov 2005, 17:38) *
Si imbecilul de Becali ce face ca sa repare situatia asta?De cretin ce e, el desfiinteaza centrele de juniori, ca dupa logica lui ( presupunand prin absurd ca are asa ceva icon_rolleyes.gif ) jucatorii adusi de la o alta echipa vor simti mai mult spiritul dinamovist decat cei crescuti in propria curte....si se mai intreaba lumea de ce nu e dorit la echipa axe.gif

aaa...Si ai mai uitat ceva . Incearca sa-l dea afara pe Petre - crescut la Dinamo . 100% dinamovist , pur sange bigcry.gif
Nu stiu de ce , dar se vrea cu orice pret inlaturarea tuturor care fac legatura cu trecutul ...
Apropo de Dorinel , ca doar de el era vorba, ... nu credeti ca -i acordam prea multa importanta ? De ce ne intereseaza sa de mult persoana lui ?
Cai Lun
QUOTE(alexyutza @ 17 Nov 2005, 19:55) *
aaa...Si ai mai uitat ceva . Incearca sa-l dea afara pe Petre - crescut la Dinamo . 100% dinamovist , pur sange bigcry.gif
Nu stiu de ce , dar se vrea cu orice pret inlaturarea tuturor care fac legatura cu trecutul ...
Apropo de Dorinel , ca doar de el era vorba, ... nu credeti ca -i acordam prea multa importanta ? De ce ne intereseaza sa de mult persoana lui ?

Iti spun eu de ce! Pentru ca unii dintre noi chiar aveau pretentii de la el! Si chiar credeau ca asa cum in teren e un jucator serios si de caracter la fel este si in viata particulara.. dar se pare ca ne-am inselat... blacksheep.gif
Din cate situ eu chiar a existat o oferta din partea lui Dinamo, dar el a refuzat-o... blacksheep.gif si chiar a fost vorba de diferenta de bani cu care a plusat zdeaua... cu care cred ca chiar s-a imbogatit... blacksheep.gif
Dust
v-am mai spus......Dorinel e INFECT! dar...cu toate astea nu trebuia scuipat....
caine_berceni
Ms CyberDog !!!
red&white
La 40 de ani se retrage asta

scuipatil! doglaugh.gif
dinamodgirl
Se poate dar cum zice alexiutza ii acoradam prea multa atentie!! wink2.gif
doggyy86
mult prea multa atentie!!
dar el se va retrage atunci cand va pleca si pizdi de la nationala!pana atunci ne va stresa..........si ne va incetini jocul ca asta face........
stai acasa oaie puturoasa..........
deceneu
Bine ca nu joaca in seara asta....a fost bun la viata lui dar acu e depasit.... Inca o chestie: prefer sa-l vad cum joaca decat sa-l aud vorbind.. crazy.gif
dudu1961
doglaugh.gif Oare avea dreptate Iacov de la National cind a zis de dopati _____ inclin sa cred ca DA doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.