Eu de exemplu, daca ar trebui sa spun care este filmul meu preferat as avea de ales intre American History X si Pianistul, lucru imposibil, ca amandoua mi-au placut cam la fel de mult!!Un plus pentru primul ca-mi place mult Eduard Norton!!Alte filme care m-au impresionat, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind ( a fost si joi pe tvr ) si Gone With The Wind, 21 Grams, Requiem For A Dream, Butterfly Effect, The English Patient, Million Dollar Baby, nu de mult am vazut Mr&Mrs Smith si mi-a placut mai mult decat as fi crezut!!Dintre comedii, mi-au placut toate partile din American Pie, White Chicks, Hitch, Ice Age si mai sunt o gramada...Cel mai prost film care l-am vazut vreodata, The Lizzie McGuire Movie, o porcarie de film, daca nu l-ati vazut, bravo voua, eu n-am rezistat pana la sfarsit, mai bine donau banii care i-au dat pe filmul ala!!Mai sunt multe care nu mi-au placut, dar nu le tin minte, cand imi amintesc o sa le scriu!
Actori preferati ar fi Al Pacino, Johnny Depp, (Pirates Of The Carraibean bestial
La carti nu e asa de greu ca sunt mai putine
Na cred ca am scris destul pentru inceput, astept sa spuneti si voi cate ceva pe temele astea, sa imbogatim si aceasta parte a forumului