Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filme si literatura!
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbã ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Mister
2 filme romanesti geniale: Filantropica de Nae Caranfil si Nunta muta de Horatiu Malaele
The Game
Ati vazut 'Fire & ice' aseara? Film romanesc vorbit in engleza.
stef 22
Un film cel putin interesant este "The Curious Case of Benjamin Button" a lui David Fincher. Merita vazut chiar daca dureaza destul de mult (in jur de 3 ore)
TrailerThe Curious Case of Benjamin Button
Amn_Googly87
Daca vreti sa vedeti doua filme adevarate abia aparute, care au castigat deja globuri de aur si merg cu siguranta si la Oscaruri, va recomand din toata inima Slumdog Millionaire si The Wrestler.

Slumdog Millionaire : http://www.imdb.com/title/tt1010048/ nota 8.7 (4 globuri de aur: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun soundtrack, cel mai bun scenariu)

The Wrestler: http://www.imdb.com/title/tt1125849/ nota 8.7 (2 globuri de aur: cea mai buna melodie originala - Bruce Springsteen si cel mai bun actor in rol principal Mickey Rourke)

de asemenea si Benjamin Button mentionat mai sus este un film ce trebuie vazut si as mai adauga pe lista si 7 Pounds cu Will Smith, un film impresionant care te va pune pe ganduri...
stef 22
The boy in the striped pyjamas
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=21208
L-am gasit din intamplare in timp ce cautam cu totul altceva.
cosmin targoviste
QUOTE(Amn_Googly87 @ 15 Jan 2009, 14:28) *
de asemenea si Benjamin Button mentionat mai sus este un film ce trebuie vazut .

Am inteles ca e un intreg scandal pe seama acestui film . Cica ar fi aparut din umbra o doamna care va da in judecata realizatorii acestui film pe motiv ca ideea ii apartine de fapt dumneaei .
Morpheuss
Recomand ºi eu Rose Red celor înarmaþi cu rãbdare. Filmul are cam 4 ore, dar e interesant, meritã urmãrit.
Nexus
Recomand si eu Quarantine(varianta americana de la Rec), pentru cei care sunt adeptii genului horror. Cred ca e un film destul de reusit avand in vedere faptul ca din ce in ce mai putine filme horror de calitate sunt lansate.
bigbobo
"21" cu Kevin Spacey, Laurence Fishburne... Un film de zile mari...
Hanf
Va recomand sincer ''Into the wild'' un film foarte reusit..

http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek

ia coloana sonora este bestiala..Eddie Vedder (vocalul de la Pearl Jam)
gavros
pentru cei pasionati de filme horror, dar mai ales de aceasta serie, a aparut The Gruddge 3
The Game
Castigatori Premiile Oscar 2009

In aceasta noapte, la ora 3 a Romaniei, s-au decernat Premiile Oscar 2009. Filmul “Slumdog Millionaire” a castigat 8 trofee, fiind campionul editiei din acest an. Gala a avut loc in Los Angeles, la Teatrul Kodak, in Romania a putut fi vazuta pe canalul HBO.

Cea mai buna actrita intr-un rol secundar
Penelope Cruz, “Vicky Cristina Barcelona”

Cel mai bun scenariu original
Dustin Lance Black, “Milk”

Cel mai bun scenariu adaptat
Simon Beaufoy, “Slumdog Millionaire”

Cel mai bun film animat
“Wall-E”

Cel mai bun scurtmetraj animat
“La Maison en Petits Cubes”

Cea mai buna regie
“Slumdog Millionaire”

Cele mai bune costume
“The Duchess”, Michael O’Conner

Cel mai bun machiaj
“The Curious Case of Benjamin Button”, Colleen Callaghan, Fionagh Cush

Cea mai buna imagine
“Slumdog Millionaire”, Anthony Dod Mantle

Cel mai bun scurtmetraj
“Spielzeugland (Toyland)”

Cel mai bun actor intr-un rol secundar
Heath Ledger, “The Dark Knight”

Cel mai bun documentar
“Man on Wire”

Cel mai bun scurtmetraj documentar
“Smile Pinki”

Cele mai bune efecte vizuale
“The Curious Case of Benjamin Button”, Eric Barba

Cel mai bun montaj de sunet
“The Dark Knight”, Richard King

Cel mai bun mixaj de sunet
“Slumdog Millionaire”, Ian Tapp, Richard Pryke and Resul Pookutty

Cel mai bun montaj
“Slumdog Millionaire”, Chris Dickens

Cea mai buna coloana sonora
“Slumdog Millionaire”, A.R. Rahman

Cel mai bun film strain, intr-o alta limba decat engleza
“Departures” (Japonia)

Cel mai bun regizor
Danny Boyle, “Slumdog Millionaire”

Cea mai buna actrita intr-un rol principal
Kate Winslet, “The Reader”

Cel mai bun actor intr-un rol principal
Sean Penn, “Milk”

Cel mai bun film
“Slumdog Millionaire”

Pareri? A vazut cineva Slumdog Millionaire?
BoYkA
Ca film "meet the spartans" o parodia geniala cat despre carti recomand Alien IV de A.C. Crispin si niscaiva carti de Asimov cum ar fi Soarele gol sau Robotii de pe Aurora
bigbobo
"Tortured"... cu Laurence Fishburne...
reddog_sv
QUOTE(BoYkA @ 24 Feb 2009, 8:45) *
Ca film "meet the spartans" o parodia geniala cat despre carti recomand Alien IV de A.C. Crispin si niscaiva carti de Asimov cum ar fi Soarele gol sau Robotii de pe Aurora

Pentru mine meet the spartans a fost unul dintre cele mai proaste filme vazute de mult timp...dar gusturile nu se discuta tongue.gif

Filme pe care le-as recomanda eu.. filme "must-see" din punctul meu de vedere ar fi
de la proaspetele Slumdog Millionaire, Seven Pounds, The curios case of Benjamin Button la Bucket list, The Prestige, The Illusionist, Meet Joe Black, Shawshank redemption, The time machine, "V" for Vendetta, The Butterfly effect, Donnie Darko, Hitch, 50 first dates, If only, The notebook, Definitely maybe, Alexander, Troia, Gladiator, 300
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.