Huskygirl
Jan 20 2007, 09:50 PM
intr-adevar...8 below e marfa...e super interesant

...comedie marfa mai e si Just my luck..happy feet ..a fost interesant si ar mai fi si Rat Race...nush din ce an e dar e super film ..cu super actori!..ink un film...ceva mai vechi dar...super adevarat...I am Sam

...astept anu asta filme si desene super marfa...Piratii din caraibe...spiderman 3...Ratatouille (super desen)..si multe altele
RED75
Jan 20 2007, 10:23 PM
QUOTE(bigbobo @ 6 Jan 2007, 12:42)

Mi l-a dat un prieten pe 3 DVD-ri. M-a innebunit cu el si-mi tot spunea ca este ADDICT. M-am convins si eu ca asa este. Serialul se difuzeaza pe Fox am impresia, insa cum n-am Fox acasa le voi da jos de pe net...
L-am vazut si eu (primele 2 serii). Intradevar provoaca dependenta... Pacat ca l-au omorat pe John. Era parnaiasul meu preferat ...
mihaela_n2
Jan 24 2007, 07:30 PM
Cine a vazut filmul "You,me and Dupree"?sa-mi zica ce parerea are....si cei care aveti fibra optica fiti fericiti ca va luati filme super repede ca mie mi-a adus cineva "Piratii din Caraibe 2" si dupa ce ca n-avea subtitrare mai era si filmat cu camera in cinema.......
Kity_reddog
Jan 24 2007, 10:14 PM
Am observat ca poezia e din in ce mai marginalizata atata in mass media cat si in putinele emisiuni de cultura.Ciudat...
Poezie e in toate artele:muzica,film,pictura...
Ziua lui Eminescu aprope ca a trecut neobservata.Caragiale asta...cu beletele lui...ne sfideaza pur si simplu...
Apropo...
Era o legenda mai demult.Unii sustin sus si tare ca e 100% adevarat.Foarte posibil de altfel...
Se spune ca un grup de teatru in perioada postbelica au prezentat o sceneta de-a lui Caragiale in Japonia!Cred ca e vorba de celebra ,,O scrisoare pierduta".Avand o tematica atat de actuala si universala,i-a impresionat atat de mult pe japonezi incat au intrat pe scena sa le ceara socoteala actorilor.Motivul:de ce iau in deradere sistemul politic japonez si candidatii la presedintie!(erau in preajma alegerilor!).Normal...romanii nu aveau habar ce se intampla...Era un haos total.Singurul ,,vinovat":Caragiale.
Intelege fiecare ce vrea...
Clau_Goool
Jan 24 2007, 10:15 PM
nu stiu de ce te miri, ne aflam intr-o societate care nu da doi bani pe arta si pe adevaratele valori, asa ca ce sa mai zic de faptul ca cei care au facut ceva odata in literatura sau altceva sunt dati uitarii. nimik nou. se pare ca in Romania nu exista dorinta de a ne mandri cu ceea ce avem. numai biletele si certuri intre un chelios fara suvitza si un motociclist distrus avem parte, lucruri care par mai interesante decat ziua de 15 ianuarie sau de exemplu data de azi 24 ianuarie care a trecut si ea ca neobservata de mai toata lumea.
super dog female
Jan 25 2007, 01:20 AM
Unul din filmele care m-au impresionat a fost "The Houres", si una din cartile care mi-au placut: "Veronica se hotaraste sa moara", by Coelho (si nu pentru ca este un trend sa citesti "Coelho")
Capirossi
Jan 25 2007, 02:25 PM
Recent nominalizatul la Oscar, The Queen, merita vazut. Helen Mirren joaca excelent. E favorita pt. Oscar la rol principal feminin.
dudu1961
Jan 25 2007, 03:27 PM
Kitti draga mea Eminescu e pentru suflet si pentru oamenii romantici (majoritatea scriierilor lui ) pe cind Caragiale da-mi voie cu tot respectul pe care ti-l port sa-ti spun ,nu numai ca este cel mai actual dramaturg dar e tare frate ,daca dupa o suta si de ani e de parca ar trai azi si scrie incontinuare !
Sezran
Jan 25 2007, 04:03 PM
QUOTE(Kity_reddog @ 24 Jan 2007, 22:14)

... japonezi ... sistemul politic japonez si candidatii la presedintie!(erau in preajma alegerilor!).
foarte ciudat. japonia nu a avut niciodata presedinte, candidati pentru asa o functie sau alegeri pentru asa ceva. si in perioada interbelica si acum, japonia este condusa de un imparat.
Capirossi
Jan 25 2007, 04:38 PM
Cred ca erau alegeri pt. imparat.
Bascanu
Jan 25 2007, 05:06 PM
eu nu am mai auzit pana acum despre "alegeri pentru imparat"...... imparatii, regii etc... mostenesc tronul, nu sunt alesi!
Capirossi
Jan 25 2007, 05:26 PM
QUOTE(Bascanu @ 25 Jan 2007, 17:06)

eu nu am mai auzit pana acum despre "alegeri pentru imparat"...... imparatii, regii etc... mostenesc tronul, nu sunt alesi!
Bascanu, n-ai si tu simtu' umorului pe langa tine ? Am glumat.
POOL
Jan 25 2007, 09:16 PM
QUOTE(Bascanu @ 25 Jan 2007, 17:06)

Poi cu Guta coada de maimuta si Ady copilu care manca gem si kaka prune, nu asa a

fost???
Kity_reddog
Jan 26 2007, 03:53 PM
QUOTE(Sezran @ 25 Jan 2007, 16:03)

foarte ciudat. japonia nu a avut niciodata presedinte, candidati pentru asa o functie sau alegeri pentru asa ceva. si in perioada interbelica si acum, japonia este condusa de un imparat.
Erau in preajma unor alegeri.Am uitat sa mentionez sa veniti cu detalii pentru ca e tot ce stiu.Nu stiu in ce perioada a fost si nu stiu ce alegeri au fost.Eu asa stiu.Si ce daca au imparat?Doar nu o fi in halul asta de centralizati la ce nivel economic sunt.Cu siguranta ar fi fost ceva alegeri,m-am pripit spunand de presedintie pentru simplu fapt ca ideea era cu totul alta,dar raspunsurile au fost ca de obicei tipic balcanice.In loc sa privim esenta unei idei noi o combatem deviind de la subiect.
Kity_reddog
Jan 26 2007, 04:24 PM
QUOTE(POOL @ 25 Jan 2007, 21:16)

Poi cu Guta coada de maimuta si Ady copilu care manca gem si kaka prune, nu asa a

fost???
Da,observ ca esti foarte spiritual...;))
coolio
Jan 26 2007, 10:53 PM
da Kity .....din pacate majoritatea lucrurilor sunt luate in gluma....ca deh la asta ne pricepem noi mai bine.
Uitam adesea esenta!
Era un articol pe site in care se spunea astfel "dacă o problemă conduce la prea multe discutii, atunci discutiile devin mai importante decît problema însăsi".
Cam asa se intampla cu orice subiect.....se pierde esenta, iar tot ceea ce nu e important e scos in evidenta!
matador
Jan 27 2007, 10:01 AM
asta este problema, intotdeauna gasesti "JMEKERITI" (pardon de expresie) care sa strice cu abscalia lor cheful de a intra in subiect si de a avea o conversatie agreabila!!!
Kity_reddog
Jan 27 2007, 11:42 AM
Ce sa facem...traim in Romania.Vorba cuiva.
Vezi Doamne cum avut curajul sa uit sa mentionez ca Japonia e condusa de un imparat.Daca vreti sa avem o discutie politica in jurul acestei teme sunt dispus sa o fac cu oricine.Mai ales cei care repede au vrut sa-si valorifice inteligenta cu o vointa implacabila si care uita statatutul politic oficial al Japoniei e:monarhie parlamentara,deci totusi se fac alegeri dar nu chiar democratice,dar se fac!
POOL
Jan 28 2007, 01:05 AM
QUOTE(coolio @ 26 Jan 2007, 22:53)

da Kity .....din pacate majoritatea lucrurilor sunt luate in gluma....ca deh la asta ne pricepem noi mai bine.
Uitam adesea esenta!
Era un articol pe site in care se spunea astfel "dacă o problemă conduce la prea multe discutii, atunci discutiile devin mai importante decît problema însăsi".
Cam asa se intampla cu orice subiect.....se pierde esenta, iar tot ceea ce nu e important e scos in evidenta!
"esenta" asta nu se poate fara putin gluma.

si putina voie buna.
Kity_reddog
Jan 28 2007, 01:26 PM
Vedeti?
Si ne mai miram ca suntem vazuti in Europa drept cei mai neseriosi muncitori.Munca si gluma sunt doua extreme draga POOL.
Si ca sa fiu in tema,nu poti discuta despre lucruri seriose facand glume care nu-si au rostul.
Jumatatile de masura sunt specialitatea casei la noi.
super_dog
Jan 28 2007, 01:36 PM
QUOTE(mihaela_n2 @ 24 Jan 2007, 19:30)

Cine a vazut filmul "You,me and Dupree"?sa-mi zica ce parerea are....si cei care aveti fibra optica fiti fericiti ca va luati filme super repede ca mie mi-a adus cineva "Piratii din Caraibe 2" si dupa ce ca n-avea subtitrare mai era si filmat cu camera in cinema.......

Io l-am vazut si mi-a placut, chiar a fost fain.....
Capirossi
Jan 29 2007, 01:30 PM
Am revazut recent Lista lui Schindler regizata de Spielberg. Desi nu e printre preferatii mei, recunosc ca Spielberg e bun. Liam Neeson & Ben Kinsley - actori de clasa. Subiectul filmului e delicat si cred ca are o doza buna de fictiune. Ramane un film clasic.
cane loco
Feb 1 2007, 08:12 AM
ce parere aveti despre filmul ,,300'' care o sa vina pe ecrane mai incolo e despre batalia de la Termopile dintre spartani+orasele state grecesti versus persani lui Xerxes I, se pare ca va fi un film cu adevarat de actiune si cu drama adiacenta.
matador
Feb 1 2007, 08:52 AM
noaptea generalilor, un film in care nu bubuie masini, nu zangane stalone din akm si nu sare ludgren peste masini care vin ca trenul catre el, film pur PSIHOLOGIC!!
QUOTE(Capirossi @ 29 Jan 2007, 13:30)

Am revazut recent Lista lui Schindler regizata de Spielberg. Desi nu e printre preferatii mei, recunosc ca Spielberg e bun. Liam Neeson & Ben Kinsley - actori de clasa. Subiectul filmului e delicat si cred ca are o doza buna de fictiune. Ramane un film clasic.
foarte bun filmul, iar imaginea alb-negru mi s-a parut o reinovatie extrem de buna, intrucat le scoate mai bine in evidenta trasaturile fetei actorilor!!! .... genial
EarThy
Feb 12 2007, 09:15 AM
Cine se mai uita la PRISON BREAK ? Oricum e super tare serialul a innebunit America :) shi Romania :D
P.S Creaza Dependenta :))
RflaviusD
Feb 12 2007, 06:38 PM
Zilele trecute am vazut C.R.A.Z.Y . Un film canadian foarte interesant. Il recomand tutror.
coolio
Feb 12 2007, 10:06 PM
"Idiocracy" a aparut in 2007.....
Subiectul filmului este interesant dar lasa de dorit la multe alte aspecte.
bigbobo
Feb 12 2007, 11:00 PM
QUOTE(EarThy @ 12 Feb 2007, 9:15)

Cine se mai uita la PRISON BREAK ? Oricum e super tare serialul a innebunit America :) shi Romania :D
P.S Creaza Dependenta :))
Ehe...Sunt la zi cu serialul...Este super...
red_butterfly
Feb 12 2007, 11:37 PM
Am vazut ca a scris cineva cu vreo doua pagini in urma de Deja Vu. Intr-adevar, Denzel Washington joaca super bine, si filmu nu e rau...dar pt mine chiar a fost deja vu ca mai vazusem vreo 3 care semanau cu el.
Blood Diamond e genial, desi nu-mi place DiCaprio, tre' sa recunosc ca a jucat super acolo (doar e nominalizat)...si The Departed e foarte bun, dar nu-mi inchipui ce ar mai putea pune in partea 2-a
EarThy
Feb 13 2007, 10:18 AM
bigbobo eo am aflat putin mai tarziu de el dar in 4 zile am vazut ambele sezoane :P te fascineaza abia astept episodul viitor care apare azi :D sau maine depinde de aia de pe odc oricum rupe filmul....
Ghost Rider a vazut cineva :P sau Prestige :D ambele filme rup tot scenografie efecte orice :P merita vazute :D
gavros
Feb 13 2007, 11:18 AM
ce parere aveti despre The Grudge
juve28
Feb 13 2007, 11:24 AM
the pursuit of happyness.super film.will smit in sfarsit un rol mai serios(cred ca e nominalizat).super tare prison break
Clau_Goool
Feb 13 2007, 11:37 AM
Incercati comedia Van Wilder 2, The Rising of Taj, nu e la fel de bestiala ca si partea I dar merge si aceasta !!!
gavros
Feb 13 2007, 11:56 AM
am vazut Van Wilder 1 si nu mai puteam de ras, 2 inca nu l-am vazut
bigbobo
Feb 16 2007, 11:53 PM
Va recomand Silence Of The Lambs cu Sir Anthony Hopkins si Jodie Foster...Fara nicio legatura cu meciul de aseara al Stelei
red_butterfly
Feb 17 2007, 12:21 AM
QUOTE(gavros @ 13 Feb 2007, 11:18)

ce parere aveti despre The Grudge
Pai, partea a 2-a a fost in mod cert mai buna ca prima....dar per total filmu a fost VARZA. Sorry, asta e parerea mea. Adevarul e ca eu inainte am vazut cele 4 parti japoneze (dupa care au fost copiate astea in totalitate) si sunt muuuult mai bine realizate...
Bascanu
Feb 17 2007, 01:01 AM
mie The Grudge mi-i so parut o postie...
gavros
Feb 17 2007, 01:06 AM
QUOTE(red_butterfly @ 17 Feb 2007, 0:21)

Pai, partea a 2-a a fost in mod cert mai buna ca prima....dar per total filmu a fost VARZA. Sorry, asta e parerea mea. Adevarul e ca eu inainte am vazut cele 4 parti japoneze (dupa care au fost copiate astea in totalitate) si sunt muuuult mai bine realizate...
pai care sunt alea 4 parti
super_dog
Feb 17 2007, 01:26 PM
Care stie ceva filme asematoare cu Transporter, Crank, Taxi, Cellular etc ?? sa fie ceva cu multa actiune, curse cu masini, lupte chestii deastea.
Capirossi
Feb 17 2007, 01:44 PM
Transporter 2. Tokyo Drift.
Ashtray
Feb 17 2007, 01:53 PM
Va recomand A scanner darkly daca vreti un film original si inedit...nu va zic mai multe
super_dog
Feb 17 2007, 05:05 PM
QUOTE(Capirossi @ 17 Feb 2007, 13:44)

Transporter 2. Tokyo Drift.
Le-am vazut pe astea....
Stie cineva, a aparut filmu "War" cu Jet Li si Jason Statham?
red_butterfly
Feb 20 2007, 05:27 PM
QUOTE(gavros @ 17 Feb 2007, 1:06)

pai care sunt alea 4 parti
Ju On: the curse 1, Ju On: the curse 2, Ju On: the grudge 1 (varianta americana a fost copiata 100% dupa asta) si Ju On: the grudge 2....si tre' sa apara si partea a 5-a, dar nu stiu cand...
matador
Feb 22 2007, 08:26 AM
Titus Andronicus cu Antony Hopkins, mai este si Noaptea generalilor, cu Peter O' Toole
mihaela_n2
Feb 22 2007, 10:58 AM
Stiti ceva de Goal 2?cand apare?prima parte a fost super...
nicolle_reddog4ever
Feb 22 2007, 12:00 PM
@mihaela...nu stiu exact data dar trebuie sa apara in curand pentru ca deja se filmeaza Gool 3!
mihaela_n2
Feb 26 2007, 08:12 PM
de vreo 2 zile downloadez la goal 2...sper ca pana maine sau cel tarziu miercuri sa-l am...oricum ms nicolle
si mi-a placut mult you,me and dupree...merita vazut
Ankutza
Feb 26 2007, 08:36 PM
ziceti`mi si mie niste comedii care merita vazute ...ca m`am saturat de filme horror ...vreau sa mai dorm si eu noaptea linistita ...
super_dog
Feb 26 2007, 11:37 PM
R.V, Rebound, The Benchwarmers, Night at the museum, Code Name: The Cleaner
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Care a vazut << Hustle & Flow >> ??
bianco_rossa
Feb 27 2007, 01:51 PM
Ghost Rider

prea beton
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.