Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Melodia zilei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67
Clau_Goool
Gary Jules - Mad World
maniaca
Snow hey oh- RED HOT CHILI PEPPERS
nicolle_reddog4ever
Linda Ronstadt ft. Aaron Nevill - Don't know much
cane loco
Parazitii - Daca-s fi presedinte.
cpc
Outlandish - Calling U
super_dog
Don Baxter - Facturi
ALEXANDRA
Deja vu -I can't stop
Clau_Goool
Eagles - Tequila Sunrise
nicolle_reddog4ever
James Blunt - High
stef 22
Oasis-Don't look back in Anger
Capirossi
*** To the Moon & Back / Savage Garden ***
cane loco
Cheloo - Target practice (dedicatie pentru crapizi).
Clau_Goool
Eminem - Shit on you(daca tot sunt la moda dedicatiile de ce sa nu fac si eu una pentru ciori)
nicolle_reddog4ever
Bon Jovi - It's my life
POOL
Gwen Stefani feat Akon - The Sweet escape
nubi1
Djuma Soundsystems - Les Djins
nicolle_reddog4ever
Saliva - Ladies and gentelman
Clau_Goool
Nini D`Angelo - Napoli Napoli
bigbobo
Directia 5 - Superstar
red4ever
Run DMC & Aerosmith-Walk this way
super_dog
Sisu & Puya - Nu ati inteles nimic
anna
Reo speedwagon- "keep on loving you"
dinamo_angel
QUOTE(super_dog @ 21 Apr 2007, 13:47) *
Sisu & Puya - Nu ati inteles nimic

Si mie imi place mult melodia.. de fapt.. tot ce tine de LA FAMILIA e chiar mijto... puya e un super producator ;)
ZOCCOLO DURO
Rammstein - Du Hast
radu
Claude Vonstroke - Who's Afraid of Detroit...
super_dog
Sunt de aceeasi parere cu tine @dinamo_angel thumb.gif

On Topic: Sisu & Puya - O mare familie (de dinamov1sti)

Clau_Goool
The Lord of The Dance - Celtic Dream
nicolle_reddog4ever
David draiman of disturbed - Forsken
tiby_reddog
maria_radu___campionii_tuturor
red_butterfly
QUOTE(Clau_Goool @ 21 Apr 2007, 11:28) *
Nini D`Angelo - Napoli Napoli

super melodie thumb.gif

Adriano Celentano - Azzurro
mihaela_n2
Voltaj-Msd2... thumb.gif
nicolle_reddog4ever
Celia - Printre stele
Clau_Goool
Pips,Chips & Videoclips - Dinamo Ja Volim (imnul echipei Dinamo Zagreb)

@red_butterfly: stiu si mie imi place foarte mult piesa!
gilutza_d
jean de la craiova-vine borcea cu spartanii
Ankutza
QUOTE(gilutza_d @ 23 Apr 2007, 14:29) *

thumb.gif mi-am disperat si eu vecinii aseara si azi cu ea doglaugh.gif
doggyy86
Parazitii-- shoot yourself!! =>> pentru copos!!
Clau_Goool
QUOTE(gilutza_d @ 23 Apr 2007, 14:29) *

Aceasta piesa este o tampenie si nici nu trebuie sa o ascult ca sa imi dau seama. Sa mearga la Polul Sud manelistii cu piesele lor ca nu avem nevoie de nonvalorile lor la Dinamo! complaining.gif complaining.gif
super_dog
QUOTE(Clau_Goool @ 23 Apr 2007, 18:54) *
Aceasta piesa este o tampenie si nici nu trebuie sa o ascult ca sa imi dau seama. Sa mearga la Polul Sud manelistii cu piesele lor ca nu avem nevoie de nonvalorile lor la Dinamo! complaining.gif complaining.gif

Mai baiete vezi-ti de treaba, daca nu iti place nu asculta. Dar nu ne jigni pe noi, daca ne place !!!
mihaiul90
offtopic.gif Ti se pare ca te-a jignit super_dog sau te simti ofensat? In primul rand la melodia asta , maneaua asta mai bine zis ca eu nu as numi manelele melodii, se vede clar cum Jenel ala vrea sa isi lege incultura de Dinamo cu orice pret. Sa iti dau un exemplu, am ascultat din curiozitate si nu mi-a placut deloc,ce spune el pe refren : "Vine Borcea cu spartanii fuge toti miliardarii" .Ar putea sa spuna la fel de bine Si fug toti miliardarii si ar rima la fel. Numai ca el vrea sa isi etaleze incultura si sa ne bage si pe noi in aceeasi oala cu el.

Daca pana acum muream de ras cand vedeam maneaua aia cantata de acel avorton la tv cu forza banel nicolita rofl.gif acum nu mai pot sa rad la fel de bine. De ce ? Pentru ca alt mamut homo-manelist a inceput sa cante despre Dinamo. Si a bagat si dezacorduri specifice rasei lui in cantec pentru a ne face noua rau si pentru a permite dusmanilor sa rada de noi. Si nu mi se pare normal sa se manjeasca in asa hal un nume sacru precum Dinamo ! Si asta pentru ce ? Pentru a-i lua el banii lui Borcea.
Clau_Goool
QUOTE(super_dog @ 23 Apr 2007, 20:14) *
Mai baiete vezi-ti de treaba, daca nu iti place nu asculta. Dar nu ne jigni pe noi, daca ne place !!!

offtopic.gif Baiete cucuiete nu te jignesc deloc, tu singur te jignesti pe tine ascultand asemenea porcarii si non-valori!
I rest my case!
super_dog
Nu ma simt deloc ofensat.

@Clau-Gol: Mai bine nu te agitai sa faci offtopic degeba, ca nu are rost. Oricum nu e treaba ta ce ascult
red_butterfly
Laura Pausini - Spaccacuore
super_dog
<< Voltaj - Crede in tine >>
red4ever
DJ Tiesto -Lethal Industry
Clau_Goool
Robbie Williams - Feel
Mihai11
cleopatra stratan - ghita (eng. vers.)
nicolle_reddog4ever
Akon - Don't matter
stef 22
Scatman John-Scatman
COSMIN C
Daca mai vad aici porcaria aia de manea, nu o sa mai sterg pur si simplu, o sa va pricopsiti si cu o vacanta fortata! diablo.gif
rednorth
Mai oameni buni,

nu mai postati manele ,...ce ...mea promovati muzica tiganeasca!!!
Dinamo nu trebuie asociata cu toti pigmeii si babuinii interpreti de tiganeli ieftine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.