Am hotarat sa deschid acest thread pentru ca mi s-a parut ca e cam pustiu aici, la off-topic!!
Ideea e ca fiecare sa scrie ce melodie a ascultat, in mod obsesiv

, in ziua respectiva!!Si pentru ca topicul sa fie mai interesant puteti sa spuneti si ce gen de muzica preferati, trupele care va plac, ce muzica n-ati asculta in veci, ce recomandati celorlalti sa asculte, etc!!
Eu, de exemplu, azi am ascultat pana i-am innebunit pe toti din casa,
The Arcade Fire - Rebellion, super tare trupa, mi-a recomandat-o un prieten de incredere
In general ascult cam orice fel de muzica, numai sa fie buna si nu-mi plac manelele deloc (in privinta asta sunt foarte categorica

). In tineretile mele

eram super mega fana Britney, recunosc ca si acuma sunt, dar mai moderat...m-am indreptat spre muzica cu mesaje interesante, mesaje mai profunde si de obicei, muzica ce merita ascultata, gen Radiohead, U2, Travis, Oasis, The White Stripes, Coldplay, The Cure, The Cardigans, Garbage si mai sunt atatea ca n-as avea loc...stiu, e super contrast, dar ce sa zic, ciudate sunt caile muzicii

!!Ascult si muzica mai comerciala, dar ma plictisesc repede!
Na cam atata despre preferintele mele muzicale, astept sa va spuneti si voi parerea, sa fie mai animat off-topic-ul

Si chiar daca n-aveti chef, macar din solidaritate scrieti ceva...e primul topic pe care l-am deschis, in toata istoria mea de forumista inraita