Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Melodia zilei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67
pinky
Am hotarat sa deschid acest thread pentru ca mi s-a parut ca e cam pustiu aici, la off-topic!!
Ideea e ca fiecare sa scrie ce melodie a ascultat, in mod obsesiv icon_mrgreen.gif , in ziua respectiva!!Si pentru ca topicul sa fie mai interesant puteti sa spuneti si ce gen de muzica preferati, trupele care va plac, ce muzica n-ati asculta in veci, ce recomandati celorlalti sa asculte, etc!!

Eu, de exemplu, azi am ascultat pana i-am innebunit pe toti din casa, The Arcade Fire - Rebellion, super tare trupa, mi-a recomandat-o un prieten de incredere icon_cool.gif
In general ascult cam orice fel de muzica, numai sa fie buna si nu-mi plac manelele deloc (in privinta asta sunt foarte categorica nono.gif ). In tineretile mele icon_lol.gif eram super mega fana Britney, recunosc ca si acuma sunt, dar mai moderat...m-am indreptat spre muzica cu mesaje interesante, mesaje mai profunde si de obicei, muzica ce merita ascultata, gen Radiohead, U2, Travis, Oasis, The White Stripes, Coldplay, The Cure, The Cardigans, Garbage si mai sunt atatea ca n-as avea loc...stiu, e super contrast, dar ce sa zic, ciudate sunt caile muzicii jester.gif !!Ascult si muzica mai comerciala, dar ma plictisesc repede!
Na cam atata despre preferintele mele muzicale, astept sa va spuneti si voi parerea, sa fie mai animat off-topic-ul thumb.gif Si chiar daca n-aveti chef, macar din solidaritate scrieti ceva...e primul topic pe care l-am deschis, in toata istoria mea de forumista inraita 010.gif 010.gif
Cai Lun
Da, da... cred ca imi plac mai mult bancurile tale decat muzica pe care o asculti... 010.gif
Adica sa nu intelegi ca io mi-s manelist si nici ca sunt spre comercial... da' prefer Techno... ALL ABOUT IT! Hose, trance, rave... [atb*, Scooter si in gneral Clubb & Stuff]. Ceea ce nu inseamna ca nu ascult si multi altii, de la Luis Armstrong si Franc Sinatra pana la Dr. DRE si Dj, Project. [pe bune! 010.gif ]

Doua melodii pe care le ascult in ultimele zile la casti cu volumul la maxim sunt:
- Hanna Hais - Rosa nova
- Chanel - My life [Seamus Haji vocal rmx]
Sunt Clubb stil Hed Kandi. Super! thumb.gif
CyberDog
Sa nu radeti!
Astazi, am ascultat Aurelian Andreescu si Charles Aznavour......
Iar acum vreo doua ore, Farimita Lambru, fiindca am halit o sticloantza de vin rosu de buturuga, stors din strugure adevarat.
Rar p-acilea....
Uite aici melodii adevarate:
Hora lui Farimita
La Calu Balan
Mythok
Eu ca fost (oarecum si actual) rocker ...din solidaritatea ceruta o sa-mi expun cateva pareri muzicale:
prefer rockul (sfarsitul anilor '80 inceputul lui '90) Deff Leppard, Alice Cooper,Ozzy,Skid Row,Megadeath,Helloween,Judas Priest,Morbid Angel, Samael,Sepultura....si lista ar putea continua cu inca cateva zeci de trupe

Actualmente ascult foarte mult RACLA (am un fix cu vechile albume),Vama Veche(in disperare) Parazitii,Nightwish,DJ Alligator,Gigi D'Agostino...

si ca meniul sa fie complet i-mi place mai nou de ceva timp populara,in special melodii instrumentale la taragot...Doamne ce bine mai suna!!!

Pace voua, ascultati ceea ce va place chiar si manele chiar daca....
alexyutza
Vama Veche ......super formatie !!!!!
LeX
mythok: cum poti suporta dj aligator frate? :)

pe ziua de azi prodigy - spitfire
paddy
Taraful de la Clejeni, nu il asculta nimeni 010.gif toate emisiunile sint pline de manelisti, nu sint in stare sa lege doua vorbe, analfabeti...Teo si M Tatu se bat pe manelisti, nu e o emisiune fara ei....am devenit o tara de manelisti, in loc ca tigani s-a se romanizeze....Romani se tiganizeaza....ati vazut ce a spus Guta, cererea mare e din partea Romanilor, daca nu ar fi ei am muri de foame... 010.gif
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 13 Nov 2005, 1:59) *
Da, da... cred ca imi plac mai mult bancurile tale decat muzica pe care o asculti... 010.gif
Adica sa nu intelegi ca io mi-s manelist si nici ca sunt spre comercial... da' prefer Techno... ALL ABOUT IT! Hose, trance, rave... [atb*, Scooter si in gneral Clubb & Stuff]. Ceea ce nu inseamna ca nu ascult si multi altii, de la Luis Armstrong si Franc Sinatra pana la Dr. DRE si Dj, Project. [pe bune! 010.gif ]

Doua melodii pe care le ascult in ultimele zile la casti cu volumul la maxim sunt:
- Hanna Hais - Rosa nova
- Chanel - My life [Seamus Haji vocal rmx]
Sunt Clubb stil Hed Kandi. Super! thumb.gif

Eu nu suport manelele, nici o treaba cu manelistii, fiecare e liber sa asculte ce vrea, pana la urma e vorba de preferinte!!
Vama Veche imi place si mie si Prodigy si pentru CyberDog, recunosc cu rusine ca nu stiu cine sunt acei cantareti, deci acuma tu sa nu razi de mine icon_redface.gif

Astazi ascult numai Katie Melua -Nine Million Bicycles si Tracy Chapman - Crossroads, super voci thumb.gif
LeX
eu ma refeream pur si simplu la dj aligator nu la curentul muzical din care face parte. iar dj aligator E PENAL.
CyberDog
QUOTE(pinky @ 13 Nov 2005, 5:06) *
Eu nu suport manelele, nici o treaba cu manelistii, fiecare e liber sa asculte ce vrea, pana la urma e vorba de preferinte!!
Vama Veche imi place si mie si Prodigy si pentru CyberDog, recunosc cu rusine ca nu stiu cine sunt acei cantareti, deci acuma tu sa nu razi de mine icon_redface.gif

Astazi ascult numai Katie Melua -Nine Million Bicycles si Tracy Chapman - Crossroads, super voci thumb.gif

Aurelian Andreescu a murit acum vreo 20 de ani, saracu' . Canta un gen de twist prin anii 60-70, dupa care s-a dat pe unele mai "serioase". Uite un exemplu : "OAMENI"sau "COPACUL". Extraordinara voce.
Charles Aznavour inca mai traieste in Franta natala. Promotor al chansonetei franceze, a creat si cantat un gen de muzica extrem de particular. A cantat cu Edith Piaf si Yves Montand.
Farimita Lambru, a fost unul dintre ultimii lautari adevarati si a murit acum vreo 25 de ani.
pinky
QUOTE(CyberDog @ 13 Nov 2005, 16:07) *
Aurelian Andreescu a murit acum vreo 20 de ani, saracu' . Canta un gen de twist prin anii 60-70, dupa care s-a dat pe unele mai "serioase". Uite un exemplu : "OAMENI"sau "COPACUL". Extraordinara voce.
Charles Aznavour inca mai traieste in Franta natala. Promotor al chansonetei franceze, a creat si cantat un gen de muzica extrem de particular. A cantat cu Edith Piaf si Yves Montand.
Farimita Lambru, a fost unul dintre ultimii lautari adevarati si a murit acum vreo 25 de ani.

Da pai se explica de ce n-am auzit de ei, eu nici nu eram nascuta cand ei au murit!!Cum s-ar spune, fac parte din generatia pro...si nu stiu daca e un motiv de madrie asta, sau din contra!! icon_rolleyes.gif
Oricum, acuma imi scot Aurelian Andreescu sa am o idee macar de cum suna!!Mersi pentru informatii, in fiecare zi invat cate ceva icon_mrgreen.gif
Cai Lun
Man Aurelian Andreescu RULZZ!! icon_mrgreen.gif Feat-ul care l-au scos cei de la NSK si apare si in reclama de la Connex e super piesa. Cui ii place sa se plimbe prin gradina din Bucuresti ar trebui sa ii placa si Aurelian [nu mai ofta CyberDog!! 010.gif ]
Prodigy iar e super formatie, cica o sa para cat de curand un nou album pe masura celui care acum deja e un clasic... Pana una alta eu ascul aproape zilnic BREATH!! thumb.gif
Asadar Lex, m-ai nimerit cu Prodigy, dar.. nu te lua de ALIGATO ca nu-s de acord! nono.gif Ai ascultat DAVAI DAVAI? Omul asta lanseaza curente in House, asa cum a facut si cu Wistle Song... incaearca sa vezi ce muzica are pe penultimul album... super trance influence! Un scandinav care foloseste influente arabe... MAI RAR. Anyway.. aprerea ta...

Cat despre Vama Veche... DUDE, cine are intre 20 si 25 de ani si nu ii place Voltaj si Vama Veche... nono.gif
Cele mai tari trupe din Romania sunt sustinatoare ale lui Dinamo, cel putin Chirila si cu Calin, daca nu se apucau de muzica acum sigur erau ultrasi! 010.gif

PS> Paddy, aia din Clejani chiar canta frate! Sun cele mai tari orchestratii pe care le-am auzit in Romania dupa Pheonix! football.gif Bizara alaturarea, stiu, da' e pe bune! [desi daca mergem pe filiera Pheonix > Tandarica > Clejani... o sa dam nas in nas cu Goran Bregovic, da' asta e alta mancare de peste... busted_blue.gif ]
paddy
Intradevar, cinta misto dar pentru cine ii place, si are multa priza la straini. bananasmile.gif
alexyutza
Da de Directia 5 , Aerosmith , H.I.M., the Calling , Nickelback , ...ce ziceti ? Astea -s formatii adevarate...
starea pe care ti-o transmit nu se poate compara cu nimic !!!
Cai Lun
Hm.. era o melodie de la HIM pe care o cautam io... da' am uitat cum ii zice.. 256.gif

Melodia zilei: Luigi Ionescu - Macarale [v-am spart! 010.gif ] - e super melodie! Nici un bairam fara ea! Zi tu, CyberDog! football.gif
paddy
" MACARALE " da citi ani ai frate, de ascultai MACARALE la baeram 010.gif sa inteleg ca CyberDog e de aceasi virsta cu cintecul 010.gif sper ca nu ati infiintat vreun fan club DINAMO in azilul de batrini 010.gif 010.gif
CyberDog
Paddy,

Ne trimiti la azilul de batrani? Afla ca daca iti ajuta Dumnezeu, poate ai sa ajungi si tu la varsta noastra.
Tu ai parinti? Ce varsta au ?

QUOTE(Cai Lun @ 13 Nov 2005, 13:52) *
Hm.. era o melodie de la HIM pe care o cautam io... da' am uitat cum ii zice.. 256.gif

Melodia zilei: Luigi Ionescu - Macarale [v-am spart! 010.gif ] - e super melodie! Nici un bairam fara ea! Zi tu, CyberDog! football.gif

Da domnule, corect ! O am !
Cu o singura specificatie. "Macarale" o cantau fratii Grigoriu, sub numele Trio Grigoriu.
Cai Lun
QUOTE(CyberDog @ 13 Nov 2005, 22:25) *
Paddy,

Ne trimiti la azilul de batrani? Afla ca daca iti ajuta Dumnezeu, poate ai sa ajungi si tu la varsta noastra.
Tu ai parinti? Ce varsta au ?
Da domnule, corect ! O am !
Cu o singura specificatie. "Macarale" o cantau fratii Grigoriu, sub numele Trio Grigoriu.

Da, da.. aia e varianta originala! Dar eu o am cu Luigi ionescu.. sau, ma rog.. stiu ca am ascultat ambele variante si e o diferenta a vocalului...

PS> Paddy, melodia e din 1960 [+/- 2, 3 ani..- mi-a spus tata, stai calm!] Acum pe bune, ai ascultat-o? Deci chiar MERGE, iti vine sa crezi ca orchestratia aia are 40 de ani si inca te face sa dansezi?

Uite si altele: Gica Petrescu: Maruntica, sau straine din aproximativ aceiasi perioada: France Gall - Poupee de cire, popee de son [a castigat eurovision prin '70...] OLDIES ...BUT GOLDIES, man!! thumb.gif
Antispring
Da' Nazdravanii din Galati, Dan Ciotoi si Azur, Naste din Berceni, Dan Armeanca...... astia..... p'astia nu-i mai asculta nimeni?!?!?! 256.gif
Cai Lun
QUOTE(Antispring @ 13 Nov 2005, 23:41) *
Da' Nazdravanii din Galati, Dan Ciotoi si Azur, Naste din Berceni, Dan Armeanca...... astia..... p'astia nu-i mai asculta nimeni?!?!?! 256.gif

...d-alea din genul Tomis din Galati, Tomis 2, siTomis Jr.? 010.gif Fara suparare, da' io cred ca acelea au fost primele manele... [nu ma luati cu istoria terminologiei, ca o stiu si io, ma refer la ceea ce e azi...]
FarfelkugeL
Delerium - Silence (Airscape remix)
Delerium - Silence (Sanctuary mix)
Dj Optick - Surrender (Liberty Parade)
Nelly - E.I.
System of the Down- When Angels Deserve To Die
ATB - Black Nights
...
Dar cum trebuie sa fie melodia zilei..

David Guetta Tim Deluxe Bob Sinclar Joachim Garraud - Summer moon (fmif_remix)
Rosso
bai frate,dj alligator nici in scoala generala nu se asculta pt ca e chiar VARZA.cum poti spune ca ce face el este un curent in muzica pt ca nu aduce nimic nou si mai ales strica genul tehno.e un fel de manelist al house-ului cred ca doar la caminele culturale se mai asculta.ATB e chiar digerabil si placut la ureche da' aligatoru nu-i cu nimic diferit de melodia aia imputita a lu' Scooter cu "Maria".vrei house comercial bun?steve may-blend forty (luke chable mix) sau eric prydz and steve angello-woz not woz (club mix)
Cai Lun
QUOTE(Rosso @ 14 Nov 2005, 11:15) *
bai frate,dj alligator nici in scoala generala nu se asculta pt ca e chiar VARZA.cum poti spune ca ce face el este un curent in muzica pt ca nu aduce nimic nou si mai ales strica genul tehno.e un fel de manelist al house-ului cred ca doar la caminele culturale se mai asculta.ATB e chiar digerabil si placut la ureche da' aligatoru nu-i cu nimic diferit de melodia aia imputita a lu' Scooter cu "Maria".vrei house comercial bun?steve may-blend forty (luke chable mix) sau eric prydz and steve angello-woz not woz (club mix)

Dom'le, daca tie iti place Club nu e vina mea! Asculta Sound Of Scandinavia [albumul] de la Aligator si ai sa ma intelegi... ceea ce asculti tu remixat in cluburi e produs de altii... de cele mai multe ori acei altii sunt tocmai astia pe care nu ii placi tu. sunt curente diferite in Techno.. Club-ul e departe Rave... asa ca se prea poate sa nu it iplaca, dar de aici si pana la a spune ca dauneaza Techno-uloi.. DUDE... parerea mea, mie imi place Techno, TOT ce tine de techno... daca tu preferi doar club, SPECIFICA!
LeX
pentru azi marascia&ray - the rain (pt cine stie :))
FarfelkugeL
QUOTE(Rosso @ 14 Nov 2005, 11:15) *
bai frate,dj alligator nici in scoala generala nu se asculta pt ca e chiar VARZA.cum poti spune ca ce face el este un curent in muzica pt ca nu aduce nimic nou si mai ales strica genul tehno.e un fel de manelist al house-ului cred ca doar la caminele culturale se mai asculta.

DJ Aligator - Lollipop (Extended Version)

Dj Aligator Project - Calling Out Your Name

Dj Aligator Project - Turn up the music

Cu dedicatie ;)
LeX
fooooarte tare. dedicatzie pt cine???
FarfelkugeL
QUOTE(LeX @ 14 Nov 2005, 13:58) *
fooooarte tare. dedicatzie pt cine???

@Rosso klar ;)

...tie nu iti plac melodiile astea care btw sunt BeeToN !!
LeX
erm..... prefer marascia si ray :P
pinky
Melodia de azi, Gorillaz - Rock The House, mai veche, dar la fel de tare ca la inceput nana2.gif

Si mai este melodia noua a lor, Dirty Harry, super faina, Garbage - Androginy si Santana cu Everlast - Put Your Lights On thumb.gif
alexyutza
149.gif "Dj Project - Vorbe reci " , se inacadreaza cel mai bine cu atmosfera actuala de la club...
pt cei mai optimisti si cu mare chef de viata , cred ca noua melodie a Maddonei - " hung up " , merge numai bine... beerchug.gif
LeX
frate da mai deschideti si voi alte topicuri la off-topic, stam numai in muzica si tv? bagati si voi despre movies, carti, bla bla, ce va intereseaza pe voi. in mod normal ar trebui sa fie o sectiune destul de mare asta off-topic.
Cai Lun
Bine Red|Dawg48!! 010.gif

Propunerea mea: Smash Mouth - Belibver [e cea mai reusita versiune a melodiei!] thumb.gif
LeX
la noapte: Mobb Deep f. Nas - It's Mine. Luati si videoclipul o.O
caine_berceni
Dj Aligator - Hey dj

Morandi - Blue

Dj aligator & Mc Puskin - Davai
LeX
caine_berceni: ma doare capul.
caine_berceni
010.gif dc??
Cai Lun
In loc sa sari cu antinevralgicu' tu il intrebi "de ce?"... complaining.gif

Va recoman eu ceva de adormit frumos: Louis Armstrong - What a wonderful world

E, ce ziceti? warning.gif
bibishte
sper sa ramanetzi in Nord cu muzica asta penibila :>

de dijeii urmatori atzi auzit? DJ Obituary, DJ Bolt & Thrower, Pungent feat. Stench, DJ Cryptopsy, MC Morbid Angel, Hypocrisy, Exodus, etc?

apropo, atzi observat ca sunt membrul nr. 19 pe acest topic? bananasmile.gif
pinky
Bibishte>>Si daca-s din Sud? tongue.gif

Cai Lun, super melodie Louis Armstrong, peaceful thumb.gif Una la fel de faina, INXS - By My Side, nu ma satur de ea!!

PS>>Super melodia Madonnei, imi place mult de tot...cum danseaza tipa si cum arata shocked.gif , tot respectul pentru ea nana2.gif
Si inca o melodie, Phoenix - Mugur de fluier!!
CyberDog
Melodia zilei pe meleagurile mele...

Casuta noastra - Gica Petrescu
caine_berceni
LoL Cyb

thumb.gif fiecare cu ce-i place
Cai Lun
Hm.. am si io cate o sugestie pentru fiecare:

Pinky >> Pheonix - Nunta [daca tot ai adus vorba de Pheonix!] Parerea mea ca asta e cea mai tare melodie
romaneasca EVER!!

Lex >> Prodigy - No good

CyberDog >> Gica Petrescu - Maruntica [RULZ!! - Din ciclul nici un show fara ea!! 010.gif ]

CB >> Dallas Superstars - Helium (Original Mix)

bibishte >> Puretone - Addicted to bass [desi nu arati ca si cum ai fi unul din caporalii site-ului... 010.gif ]

Ia zice-ti v-am nimerit?? football.gif Daca nu.. sorry, NO OFFENCE! beerchug.gif
CyberDog
@ Cai Lun

O propunere pentru tine:

Ion Agiu - Caciula ( aia, stii tu, cu caciulilii pa frunte... )
LeX
@cai lun: m-ai nimerit imi place dar in principiu ascult orice in afara de manele si heavy metal. Totusi in principiu cel mai mult ascult Hip Hop si Jazz.

ascultati daca puteti Nina Simone - Four Women

si pe urma un remake hip-hop : Reflection Eternal - For Women
caine_berceni
copilu de aur & laura vass & susanu - Nu vreau bani tai

Copilu de aur - 1000 de stele

Adi de vito - Daca sar vinde lacrimile mele
LeX
ok, now this is embarassing
Sezran
Zeliko Joksimovic - Lane Moje (instrumental + original)
FarfelkugeL
Pentru mirabolantul titlu de melodia zilei:

Conjure One & Sinead O'Connor - Tears from the moon (Dj Tiesto rmx)
reddogforever84
Laura Pausini - In assenza di te
Laura Pausini - One more time
Marc Anthony & Tina Arena - I want to spend my lifetime loving you

Si bineinteles... la victoriile lui Dinamo Red Dog Music beerchug.gif
FarfelkugeL
QUOTE(caine_berceni @ 15 Nov 2005, 4:52) *
copilu de aur & laura vass & susanu - Nu vreau bani tai

Copilu de aur - 1000 de stele

Adi de vito - Daca sar vinde lacrimile mele

1) nu vreau BANI tai se scrie cu doi de i (exemplu: banii)
2)daca SAR se scrie cu cratima (exemplu s-ar)
hai sa iti recomand o melodie cu tenta de manea (n-are nici o legatura cu romanii, e facuta pentru soundtrack-ul Ocean's 12) --> Nikkfurie - The A La Menthe Extended (singura diferenta intre ce ai scris tu si melodia asta e ca e absolut bestiala melodia !)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.