Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum ne luptăm?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cai Lun
Chaaaaaaaaarge!!! paladin.gif

jester.gif

PS> Nu am gasit unde pot afla info suplimentar despre arme, munitii si tehnici de lupta... ca ma cam roade o mica nelamurire...
Sezran
adica?
Cai Lun
Adica e minunea aia de pana "Pheonix" pe care o poti cumpara de la magazin - zice in dreptul ei Revive.. ma gandeam ca te reinvie in caz ca te omoara unu'... am observat ca daca esti "pe dreapta" nu o poti folosi, si daca incerc sa o folosesc cand sunt in viata dar stau prost cu resursele imi zice eroare... icon_rolleyes.gif
Sezran
sistemul acela nu pare să aibă şi un "help", aşa că se recurge şa experienţele personale. nu ar fi frumos să mă joc aici, aşa că experimentez în altă parte. pentru orice nelămuriri voi încerca să răspund în acest topic.

efectele unui atac durează 3 ore. dacă eşti "ucis" durează 3 ore pînă "învii". dacă ai bani să cumperi o pană (Phoenix Dawn - PD) şi un prieten care e activ, poţi să îi dai (transferi) pana şi să o folosească pe tine ca să te învie oricînd în acest interval (nu mai aştepţi cele 3 ore). dacă nu ai bani şi e un amic bun, poate are el bani să cumpere pana necesară pentru operaţie de "înviere".
pana poate fi folosită numai pentru a învia un alt membru care a fost "ucis" în luptă.

iniţial aveţi 4 atacuri la dispoziţie. la fiecare 10 niveluri mai primiţi unul.
paddy
Imi cer scuze ca ma bag si eu, dar eu nu gasesc pana 010.gif daca binevoieste cineva sa-mi spuna si mie unde este acea pana fermacata, nu de altceva dar vad ca stau numai pe dreapta, am asa multi ( prieteni ).

P.S Ceva nu e in regula, eu il atac pe Matrix cu sabia, si el ma omoara cu o pana de cioara 010.gif 010.gif
Sezran
hm... esti vulnerabil la pana de cioara? mai sa fie :))

acum serios ... te-ai uitat putin la hp/strength/level la mine inainte sa ma ataci? sint "aranjate" (adica umflate) sa nu ma puteti ataca. de aia am spus ca nu ar fi corect sa ma joc aici. dar nici sa stau tot timpul cu bolovanul sub nume, precis s-ar gasi cine sa se ocupe de asta.

in mod normal ar trebui sa atacati pe cineva care este cu maxim 10 niveluri mai sus/jos decit voi. daca atacati pe cineva foarte sus, nu reusiti decit o sinucidere.

in curind o sa introduc regula ca atacurile asupra celor mai mici cu mai mult de 10 niveluri se interzic. mai e pina atunci. o sa inventam si pedepsele. de fapt puteti sa le propuneti chiar voi, aici.

am uitat: PD se gaseste la magazin si costa 150 de lei (AtkShop, in meniul din partea de sus a forumului).
Cai Lun
Merci mult si misto! Chiar nu aveam cum sa ne dam seama de treaba cu pana daca nu ne spuneai!
Daca o sa mai am alte nelamuriri voi sti unde sa postez...

PS> Paddy, am io o pana... te bagi? Invie-ma si cu prima ocazie iti intorc serviciul! [poate ne mai si impacam cu ocazia asta.. - nu de alta da' nu ii fac fata singur lu' LEX 010.gif 010.gif ]
paddy
Nici o problema, voi fi pana ta dreapta 010.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 8 Nov 2005, 22:45) *
P.S Ceva nu e in regula, eu il atac pe Matrix cu sabia, si el ma omoara cu o pana de cioara 010.gif 010.gif

PAI CUM ITI PERMITI SA ATACI UN crapidist ????

=))

Da cu pene in tine !

PS : zi mersi ca nu e pana de masina :D
Sezran
adica eu sint crapidist? na si tie o pana.
paddy
verystrange.gif stai c-ai dau si eu una 010.gif
alexyutza
010.gif loviti cu mila ...sa nu sara sange!!! axe.gif
Cai Lun
Buei, vedeti ce faceti, ca nu vreau sa va vad naparliti pe aici... vine iarna... 010.gif
Cai Lun
Dar un atac sinucigas [asupra unuia cu Level mai mare] nu iti aduce deloc punte la experienta? [as putea sa incerc, da' nu ma risc! tongue.gif ]

Si mai e o chestie. Cand ataci zice "0 frags stolen".. sa inteleg ca se pot fura fragurile??? CUM? football.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 9 Nov 2005, 19:10) *
adica eu sint crapidist? na si tie o pana.

=))

Ma nebunilor incetati ca snt mai tot timpul cu pancarta cu RIP :D

Nu stiam eu d c mor asa rpd.. :D

Uite si dovada =))

Sa ma ierte nenea Adminu` Sezran !
PLECACIUNI ^:)^
Sezran
un atac sinucigas probabil ca iti aduce maxim un punct de experienta. total neinteresant.

frag-urile se fura in felul urmator: daca il omori pe unul care are mai multe frag-uri decit tine, automat ii furi 10% din ele. se vor aduna la tine si se vor scade de la el. se pare ca in viitor vor fi folosite si astea la ceva. deocamdata sint doar pentru lauda.

daca vreti sa stiti cine va pune bolovanul si floarea, uitati-va in profilul personal. in partea de jos veti vedea lista atacurilor si cit dureaza pina expira. atacurile se sterg din lista dupa ce expira, la prima vizualizare. atacurile nevizualizate in 24 de ore se sterg automat.
paddy
Multam frumos Matrix, acum m-ai luminat....te-am prins CAI LUN ,razbunarea mea va fi crunta diablo.gif , si ziceai sa te inviu cu pana ...bravo ma , eu te inviam si tu imi dadeai la capatina...RAZBUNARE.. diablo.gif diablo.gif diablo.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 10 Nov 2005, 19:32) *
Multam frumos Matrix, acum m-ai luminat....te-am prins CAI LUN ,razbunarea mea va fi crunta diablo.gif , si ziceai sa te inviu cu pana ...bravo ma , eu te inviam si tu imi dadeai la capatina...RAZBUNARE.. diablo.gif diablo.gif diablo.gif

Dom'le.. lupta pentru supravietuire... ce vrei? Da' ti-am zis, nu cu rea intentie... ca daca atac d-alde d'aia care au un hp de 30 nu mai fac io fraguri multe si repede ca sa tin pasul cu LEX... uite, iti promit ca daca ma ajung si pot initia un Guild, pe tine te invit primu'.. ca tot fac fraguri pe spatele tau! 010.gif
Numa ca LEX e mai carnat decat mine, io mai atac si alti, el ma capaceste numai pe mine! Abia ma ridic si iar mi-o fur.. daca nu actionez in 5 minute dupa ce invii ma tine asta numa' la reanimare... complaining.gif
Mi-am furat-o de cateva ori cand abia imi cumparasem si io un full tonic ca omu'... Am dat banii degeaba! Mi-am stors creierii toata ziua sa fac bani si el ma nimereste exact cand... 149.gif

Paddy, tu macar ai bani... in locul tau as prinde un week-end cand nu am treaba si as baga 12 atacuri pe zi... sa vezi cum il ajungi pe LEX la fraguri in 2 zile!! [uite, vezi, iti si vand ponturi'... si tu mai zici ca sunt baiat rau...] pizza.gif

Eu suporter Dinamo, care iubesc pace, eu nu vrea razboi... gunshot.gif (recunoasteti personajul! tongue.gif )
Cai Lun
LEX!!!!! diablo.gif Nu pot sa cred!!! diablo.gif M-a omorat inainte sa invii!!! diablo.gif Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!! diablo.gif Nu te iert!! diablo.gif Imi pun ceasu' sa sune la 6 si in 24 de ore fac fraguri sa te ajung!! diablo.gif

Acum poate sunt eu subiectiv, dar de ce nu exista o perioada de invulnerabilitate [care poate sa zica repede??]
Adica dupa ce a expirat ultimul atac asupra mea sa am si io macar 5 minute sa imi schimb pijamalele!! Mie imi arata ca inca nu imi expirase pirioada de coma si Lex deja m-a altoit inca odata! Nu e corect!! 256.gif
LeX
salut :)
Cai Lun
QUOTE(LeX @ 11 Nov 2005, 3:05) *
salut :)

dwarf.gif
caine_berceni
diablo.gif
Sezran
Acum poate sunt eu subiectiv, dar de ce nu exista o perioada de invulnerabilitate [care poate sa zica repede??]
Adica dupa ce a expirat ultimul atac asupra mea sa am si io macar 5 minute sa imi schimb pijamalele!! Mie imi arata ca inca nu imi expirase pirioada de coma si Lex deja m-a altoit inca odata! Nu e corect!!

ba e corect. pentru ca poti sa invii mai repede decit cele 3 ore, folosind un prieten si o PD. nu are cum sa ghiceasca exact momentul.
LeX
pana la urma vad ca n-ai pus ceasul sa sune la 6 :)

oricum ma gandeam ca o sa ti se para dragutz sa asteptzi pana la 3 dimineatza ca sa mai faci niste xp si sa te trezesti atunci mort :)))

am i mean or what?:P
Cai Lun
QUOTE(LeX @ 11 Nov 2005, 9:44) *
pana la urma vad ca n-ai pus ceasul sa sune la 6 :)

oricum ma gandeam ca o sa ti se para dragutz sa asteptzi pana la 3 dimineatza ca sa mai faci niste xp si sa te trezesti atunci mort :)))

am i mean or what?:P

Las' ca te prind io la cotitura!! diablo.gif

PS> paddy - 19 - 32 LeX - 2 - 27 02:51 PM

PADDY!! My HERO!! Pt. asta te invii cu prima ocazie, pe cuvant!!! icon_lol.gif
Cai Lun
Apropo, alta varianta decat sa cotrobaim tot site-ul dupa cei cu leveluri mai mari nu avem? Adica ma gandeam ca asa cum poti vedea la magazin cine sunt cei mai avuti sa vedem undeva si erarhia celor mai avansati... Nu ca sunt u puturos, dar macar sa stim cui sa rupem capul, daca tot se planuieste interzicerea atacurilor asupra celor mult mai slabi ca noi...
Sezran
ar fi interesanta o astfel de lista, dar nu am vazut sa existe.

odate cu aparitia ghildelor veti putea vedea listele de membri si sa alegeti de acolo. evident, cei care nu intra in ghilda nu vor fi pe nici o lista si nu vor putea fi gasiti. dar nici nu vor putea beneficia de ajutorul celor din ghilde.
Cai Lun
..pai cred ca intr-o saptamana - doua.. iti dam de treaba... icon_lol.gif

Daca reusesti sa invingi unul cu un level mai mare ii furi si din frguri. Dar daca el nu are fraguri multe pe acel level, il poti retrograda?

EX> Level 10, frag2 Invins => level 9 frag "n"?

Sau ii poti lua numai din frafurile pe care le are pe acel level, fara sa poata fi retrogradat?
Sezran
nu exista retrogradare.

cel putin nu una pe care sa o puteti face voi. mi-ai dat o idee pentru cei are vor incalca regula de -10 niveluri: retrogradare cu 10 niveluri.
Cai Lun
QUOTE(Sezran @ 11 Nov 2005, 16:32) *
nu exista retrogradare.

cel putin nu una pe care sa o puteti face voi. mi-ai dat o idee pentru cei are vor incalca regula de -10 niveluri: retrogradare cu 10 niveluri.

UUUUUhhh!!!!..... That's gonna' hurt!! help.gif
paddy
CAI LUN
Daca mai ai de gind s-ai dai astfel de idei, avem o problema mare GOGULE 010.gif
Cai Lun
Pai imi cam venea sa ma impusca cand am vazut... gunshot.gif
Da' las ca poate scapam teferi si nevatamati... 010.gif

Apropo, vezi ca [asa cum era si cazul] moderatorii care participa la paruiala generala s-au bagat in gasca cu "Al' de Sus"... deci nu te bucura ca CyberDog are level 2 sa sari la beregata lui, ca isi cheama toata gashca si... diablo.gif
CyberDog
QUOTE(Cai Lun @ 11 Nov 2005, 12:30) *
Pai imi cam venea sa ma impusca cand am vazut... gunshot.gif
Da' las ca poate scapam teferi si nevatamati... 010.gif

Apropo, vezi ca [asa cum era si cazul] moderatorii care participa la paruiala generala s-au bagat in gasca cu "Al' de Sus"... deci nu te bucura ca CyberDog are level 2 sa sari la beregata lui, ca isi cheama toata gashca si... diablo.gif

Lasa-ma coane, ca m-am "sinucis" de vreo doua ori...tragand cu pistolu-n altii !
Apropos, las' ca te-am vazut eu cum stai noaptea pe la colturi, sa-i prinzi p-aia amarati si sa le iei din liniute. N-ai somn dom-le, n-ai somn ...Sau ai, dar dormi in alta localitate...stii tu...
paddy
CyberDog
Parca ai fi de la securitate, s-au ai niste chesti, tresti din alea si ne ....... 010.gif prieteni stiu de ce 010.gif
CyberDog
QUOTE(paddy @ 11 Nov 2005, 13:37) *
CyberDog
Parca ai fi de la securitate, s-au ai niste chesti, tresti din alea si ne ....... 010.gif prieteni stiu de ce 010.gif

Pai tu ce crezi ? Un moderator e pe undeva si un fel de busted_blue.gif al forumului...
Deci, nu chiar toti busted_blue.gif sunt "bastards" ! Sau, mai stii....?
Ia sa-ti trag eu un atac!
Cai Lun
QUOTE(CyberDog @ 11 Nov 2005, 19:38) *
Lasa-ma coane, ca m-am "sinucis" de vreo doua ori...tragand cu pistolu-n altii !
Apropos, las' ca te-am vazut eu cum stai noaptea pe la colturi, sa-i prinzi p-aia amarati si sa le iei din liniute. N-ai somn dom-le, n-ai somn ...Sau ai, dar dormi in alta localitate...stii tu...

Pai eu il am pe LEX pe lista, as'noapte mi-a facut-o... m-a tinut pan' la 3, cand eram bucuros ca invii si imi fac de cap singur pe aici si iar m-a parlit! Daca stiam ma culcam naibii de la 10... Da' las ca acum sunt in cardashie cu Paddy... icon_twisted.gif icon_twisted.gif
paddy
Nu e adevarat, totul e o diversiune 010.gif LEX sa nu pui botul la vrajala lui... 010.gif

P.S Ce faci ma, acuma stiu toti 010.gif iar Lex nu va mai dormi de loc, el joaca noaptea si fratisu ziua 010.gif
dumi
Am si eu o nelamurire....unde gasesc si eu AtkShop-ul ala...ca nu reusesc sa dau de el ? 256.gif
Ajutati-ma careva si pe mine help.gif
In partea de sus a forumului?!?....nu gasesc nimik...careva sa ma lamureasca si pe mine beerchug.gif
CyberDog
QUOTE(dumi @ 12 Nov 2005, 0:17) *
Am si eu o nelamurire....unde gasesc si eu AtkShop-ul ala...ca nu reusesc sa dau de el ? 256.gif
Ajutati-ma careva si pe mine help.gif
In partea de sus a forumului?!?....nu gasesc nimik...careva sa ma lamureasca si pe mine beerchug.gif

Dumi, schimba skin-ul in IPB Default sau Red Alert. Dupa schimbare, ai sa vezi in partea din dreapta sus a paginii un toolbar, care arata cam asa:

Jocuri AtkShop Găşti Help Search Members Calendar Multimedia

De aici, sper sa te poti ajuta singur. Daca inca mai intampini greutati, mai da o strigare! Dar te rog sa strigi, fiindca tocmai plec la culcare....
LeX
sper ca sunteti fericiti la cat xp ati facut ieri pe carca mea :)

oricum pana se termina week-endul feel free ca nu prea am timp de stat p net, dar de luni BEWARE :D
paddy
Tu chiar crezi ce spui 010.gif
Cai Lun
QUOTE(LeX @ 12 Nov 2005, 10:42) *
sper ca sunteti fericiti la cat xp ati facut ieri pe carca mea :)

oricum pana se termina week-endul feel free ca nu prea am timp de stat p net, dar de luni BEWARE :D

Iti garantam noi ca saptamana viitoare te tinem numa' la reanimare!! diablo.gif

PS> Mi-a placut cum te-ai sinucis acum 10 minute... Intareshtete moshule inainte sa ma ataci, ca acuma' am facut si io muschii mari! ...plus ca am aici un sprijin de nadejde si la vremuri de bejenie nu stii de unde mai scot un baltag si fac jihadu' cu tine tocmai cand credeai ca te apuci sa iti faci ghilda.... icon_twisted.gif icon_twisted.gif
LeX
paddy, da, cred.
LeX
sezran nu se poate sa premiezi cu bani daca devii campion la vreunul dintre jocurile de pe forum? gasesc ca e o metoda mai desteapta de a face bani fara sa postezi mai mult decat este cazul (plus ca daca s-ar da mai multi bani e unul dintre putinele moduri de a strange 10000 pt ghilda in afara de o cooperativa)
Sezran
posibil... dar nu pentru "campioni". poate doar pentru turneele in 4 sau 8.
daca va plac jocurile, stringeti-va 4/8, alegeti jocul si cereti formarea turneului.
oricum, pina la nivelul 50 mai este.
Cai Lun
Ha! 010.gif Lex... sa inteleg ca... 010.gif tu incerci sa... 010.gif Nice try! 010.gif Pai ce legatura are tanda cu manda? 010.gif Poate mie imi place doar sa joc tetris dar nu sa ma si lupt, sau doar sa ma lupt, fara tetris... nu poti conditiona una de alta...

Anyway, am si io o propunere, daca se poate.. Sunt convins ca e si in asentimentu lui Lex. Ma gandeam sa gasim la Atk Shop o licoare de riveve mai puternica, care sa dea nu doar +100, ci 100 %... Evident, pretul pe masura ofertei, dar deja licoare devine putin ineficienta... Imaginandu-ne ca "unii" ar pierde cele 10000 de liniute de la Hp si Str, ar trebui sa cumpere 100 de sticlutze... pai ce e acolo?? En-gros? Sa ai o licoare pt trepte, daca esti intre 1 - 10 e buna cea de acum, intre 10 - 20 una mai puternica si mai scumpa.. intre 20 - 30 una si mai dracoasa.. si tot asa...
Cred ca e o propunere decenta... icon_mrgreen.gif
caine_berceni
Cu sudoare daruire si lacrimii
Sezran
revive ramine asa. te invie, nu te face si sanatos. pentru insanatosire o sa fie si alte potiuni, deocamdata nu am imagini pentru ele. daca aveti voi puneti-le aici, sa vedem.
Cai Lun
Ah, nu... SORRY! Am gresit terminologia! Da, deci aia cu revive e buna! Ma refeream la cealalta treaba, aia cu "Restore"... deci aia sa fie mia puternica...
LeX
ceva gen full rejuvenation la diablo II daca a jucat cineva in tinerete:)

Cai Lun daca te intereseaza nu m-am jucat nici un alt joc pe forum pana azi, cand mi-a venit ideea. Nu inteleg de ce nu iti convine sa fie si surse alternative de bani, as putea sa pun si eu 40 mesaje/zi dar nu sunt genul :)

E ok si pt. turnee, sau propuneti alte surse de venit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.