roman
Nov 8 2005, 09:04 PM
Poate ca o parte din voi nu vor accepta niciodata acest lucru dar trebuie sa fim cateodata uniti mai ales impotriva unor suporteri din afara care se cred mai presus de orcine.Sunt unstelist 100% si sunt alaturi de suporterii dinamovisti.Poate si ei ar fi facut acelasi lucru daca se intampla si invers. STATUL ROMAN SA SE IMPLICE (acum si nu cand va fi prea tarziu)
CU STEAUA PANA LA MOARTE
Cai Lun
Nov 8 2005, 09:38 PM
Solidaritate este unul din atributele unei natii. Ma bucur sa vad si alti suporteri romani solidari cu noi! Uniti vom fi o forta si o voce puternica! [din pacate exista si uscaturi prin padurea noastra!]
Aprecierile mele, romane! Meriti sa nuiti pun smile-ul cu oaia pt. asta!
PS> Sa vedem cati altii vor mai scrie - asa, ca statistica...
caine_berceni
Nov 8 2005, 09:46 PM
ROMAN SI CUM SUNTETI VOI ALATURI DE NOI ?????????????????
Rancid
Nov 8 2005, 10:27 PM
Cred ca gestul tau este de apreciat. Mai cred ca cine nu ar aprecia acest gest de solidaritate ar fi un mare dobitoc.De asemenea, sunt de acord cu tine ca atunci cand e vb de suporterii altori tari, normal inseamna ca suporterii romani sa fie impreuna iar cand autoritatile romane sunt pasive, incompetentesi fara de bun simt, suporterii trebuie sa fie impreuna.
Mi-aduc aminte ca atunci cand a fost vb de ziaristii rapiti in Irak, galeriile au facut mesaje pentru eliberarea lor.Ce fac ziaristii acum?E timpul sa faceti ceva sau poate ar trebui sa va cantam Leka noc deca?????
Felicitari si consideratie suporterului stelist.
caine-berceni, te-ai gandit ca s-ar putea sa fii f prost????
rednorth
Nov 8 2005, 11:13 PM
Aici nu este vorba de stelisti , dinamovisti , rapidisti , sau altcineva.
Unor cetateni romani li s-au ingradit cele mai elementare drepturi , la viata , siguranta si justitie...
statul bulgar ar trebui dat in judecata pt relele tratamente aplicate unor CETATENI ROMANI
caine_berceni
Nov 8 2005, 11:26 PM
ba rancid inainte sa ma judeci mai bine citeste mesaju de 2 ori handicapa tu le
Eu l-am intrebat ruptule cum sunt ei alaturi de noi (adica) o sa participe cu noi la miting ,o sa afiseze un baner la urmatorul meci al stelei in care cer si ei elibirarea suporterilor dinamovistii , o sa incerce sa-i ajute trimitand banii
etc
Si vezi ca ti-am vb frumos tarane
paddy
Nov 8 2005, 11:49 PM
Asta incercam se le explic la uni, trebuie sa fim uniti, in momentele grele indiferent din ce galerie facem parte
Ciine Berceni
Eu zic ca e de ajuns sa scrie un mesaj de solidaritate, atit si nimic mai mult.
P.S Gigi Becali a declarat ca se va inplica in eliberarea celor 5 suporteri.
Cai Lun
Nov 8 2005, 11:54 PM
AHHH!! Si aici va certati mah?! Sunteti culmea! Masutrati-va si voi cuvintele uneori!
Importan e sa fim solidari! Incercati si voi sa faceti abstractie de unele lucruri in unele momente!
Bravo celor care sunt din afara RASEI si ne sustin! RESPECT!
Rancid
Nov 9 2005, 12:01 AM
Corect.Eu imi cer scuze.Despre asta e vorba.Despre respect pentru cine merita si omul ala chiar merita (romanul).
caine_berceni
Nov 9 2005, 12:04 AM
Eu zic cai grav daca a ajuns Jiji sa se implice in elibirarea celor 5 suporteri chiar nu stiam de treaba asta
Paddy si daca Jiji ai aduce pe cei 5 in tara noi ce trebuie sa facem
Sa-i multumim oare ???
rednorth
Nov 9 2005, 12:07 AM
O ura prosteasca si fara limite, a nascut niste suporteri limitati...
Multumim celor care ne sustin, rivalitatea trebuie sa continue,dar in nici un caz, ura, prostia si ciuda pe celalalt suporter cu vederi diferite fata de noi.
Ce ne-ar putea determina sa fim mai uniti in momentele cele mai dificile?probabil ca, nici moartea, pt ca ura este prea adanc rasadita in sufletul nostru!!!
Rancid
Nov 9 2005, 12:11 AM
caine berceni: pana la urma e important orice om care se implica in povestea asta.Important e ca oamenii aia sa vina acasa si sa nu mai ramana la jegosii aia de bulgari.
nu stiu daca tre sa-i multumim sau nu lui jiji dar macar face ceva, spre deosebire de autoritatile noastre de rahat sau si mai rau, spre deosebire de jidanul de Ioanitoaia care habar n-are ce vorbeste dar isi da cu parerea.
rednorth: cat esti tu aici io pot sa merg la culcare fiindca spui fix ce trebuie
tot respectul:-)
ce misto ar fi o lume cu oameni care gandesc limpede si cu bun simt.foarte misto ar fi!!!!!
paddy
Nov 9 2005, 12:13 AM
Ciine Berceni
Normal ca o s-ai multumim, la fel si celorlanti care au fost aproae de suporteri nostri.
Nu mai ca tu o sa trebuiasca s-ai duci un miel de fiecare pasti, in semn de recunostinta.
caine_berceni
Nov 9 2005, 12:14 AM
Rancid si eu al respect pe (romanul) da eram curios cum sunt ei alaturi de noi ???
Acuma m-am lamurit
Da Totusi nu prea ami placea chestia asta cu implicare lui Jiji ,chiar daca el face un lucru deosebit de bun
Rancid
Nov 9 2005, 12:21 AM
caine_berceni:stii cum cred io ca e?in primul rand cred ca daca tu ai fi fost in locul unuia dintre cei 5 si ai fi vazut ca autoritatile rom nu fac nimic, nu ar mai fi contat cine face.Mai ca in mom de astea important e sa fim solidari, sa facem ceva real pt oamenii aia de acolo.Cred ca nu iti place chestia asta cu jiji.E de inteles dar acum e vb de altceva decat de rivalitatea Dinamo-Steaua.Mult mai mult.Unul dintre baieti, Tiucu, Robert, imi e prieten si gandul ca trece prin asta ma face cu nervii.Trebuie sa se intoarca acasa. Cu orice pret.
Faptul ca niste oameni, chiar sup Steaua, si-au aratat interesu si au aratat ca le pasa e mare lucru.
De razboit, dupa aia.asa cred io
paddy, asta cu mielu a fost foarte tare:-))))))))))))felicitari!misto rau
caine_berceni
Nov 9 2005, 12:27 AM
Ai ziso padyy eu nu prea cred ca are nevoie de miel pt ca el are deja o hierghelie intreaga
Rancid ati dau dreptate ai perfecta dreptate
Da oare cei din conducerea noastra dc? nu se implica
Rancid
Nov 9 2005, 12:32 AM
nu stiu sa-ti raspuns desi, normal asa ar fi.vezi tu, sunt multi care ar trebui sa se implice si n-o fac. sunt multi al caror job ar fi sa se implice si n-o fac. tocmai de aia e de apreciat ca jiji o face.Nu cred ca e cazul sa avem orgolii de servitoare.
Avem un scop, sa iasa bine.Sa facem tot ce putem sa iasa bine.
Cine nu ne ajuta la asta...mm:-)
Cai Lun
Nov 9 2005, 12:34 AM
Haideti sa vaspun eu o vorba, sa va fac sa va injunghiati de ciuda, cum imi vine mie acuma'...
jij sa fie sa natos daca vrea sa ne ajute, ca pana una alta inca mai e om, dar ideea e ca iata ca jiji face si ai nostrii nu fac! M-as simti de 2 ori umilit sa ii aduca jiji pe baieti in tara in timp ce conducatorii Dinamovisti...
Da, daca jiji va face asta in timp ce Badea & CO vor sta cu mainile in san, voi merge si ii voi strange mana ciobanului daca voi avea ocazia!!
DAR BUEI!!! NU LE ESTE RUSINE?! Dom' Badea! Dom' Netoiu! Dom' Borcea! Dom' Turcu!! ALOOOOOOOO!!! Avm pretentii de la voi!!! [inca!]
CyberDog
Nov 9 2005, 02:41 AM
Cai Lun,
In momente ca cele pe care le traiesc suporterii dinamovisti acum, se vede solidaritatea galeriilor romanesti. Faptul ca toata lumea, stelisti sau rapidisti, se strange neconditionat in jurul dinamovistilor in clipele astea de amaraciune, nu poate decat sa ne bucure.
Insa, sa nu crezi nici o clipa in vorbele lui Gigi Becali, un nemernic care nu-si respecta proprii suporteri, daramite pe cei ai adversarei din campionat.
Toate declaratiile de rahat pe care le face omul asta suferind, arata doar dorinta de publicitate de cea mai joasa speta. Prefacatoria si viclenia javrei asteia de om nu mai are limite.
Nici macar o secunda nu mi-a trecut prin cap ca rapandula aia de om ar dori sa ajute cu adevarat vreun dinamovist. Vrea doar sa dea palme in stanga si in dreapta. Tuturor "dusmanilor" sai.
A primi vreun leu de la Becali ar insemna rusinarea pe veci a culorilor alb si rosu.
Iar jigodia stie asta si vrea sa profite de nenorocirea unor oameni pentru a umilii toata suflarea dinamovista.
Ratacitu
Nov 9 2005, 04:27 AM
CyberDog
plus altii
Am mai spus asta trebuie salutata pozitia lui Gigi, deobicei ii zic jiji.
Si ce daca o face pentru capital politic, bravo lui, treaba e ca o face, iar in momentele astea orice ajutor e binevenit.
De ce nu au facut acelasi gest marii nostrii conducatori de la Dinamo? Badea s-a dezis repede de ei.
Poti spune ca e vre-unul din conducerea lui Dinamo care nu e acolo pentru interese, FINANCIARE sau POLITICE?
SIngurii care nu au sunt interese sunt SUPORTERII.
Ei, uneori,prin uriase eforturi fizice, mentale si materiale, in masura posibilitatilor fiecaruia alaturi de DINAMO.
De cite ori Conducatorii nu au manipu.lat t suporterii pentru a cistiga politic sau as-i rezolva afacerile interne?
Acum cind SUPORTERII au nevoie de club, reprezentantii clubului le dau cu piciorul.
CyberDog
Nov 9 2005, 04:54 AM
Ratacitu,
Chiar crezi ca banii murdari ai lui Becali pot ajuta cauza suporterilor dinamovisti?
Chiar crezi ca un om care arunca la gunoi tot ce au mai scump suporterii echipei Steaua merita bagat in seama de vreun iubitor de fotbal ?
Chiar ai impresia ca in ecuatia asta numai banii conteaza ?
Tot respectul pentru suporterii stelisti ce ni se alatura in actiunea de sensibilizare a autoritatilor, cat si pentru orice alti iubitori de fotbal sau nu, ce si-au exprimat adeziunea fata de fanii dinamovisti.
Dar sa salut initiativele nesincere ale un ipochimen ca Gigi Becali ???!!! Niciodata !!!!
Eu nu doresc sa aduc in discutie atitudinea conducatorilor din Stefan cel Mare. Inca.Toate la timpul lor...
QUOTE(rednorth @ 8 Nov 2005, 16:13)

Aici nu este vorba de stelisti , dinamovisti , rapidisti , sau altcineva.
Unor cetateni romani li s-au ingradit cele mai elementare drepturi , la viata , siguranta si justitie...
statul bulgar ar trebui dat in judecata pt relele tratamente aplicate unor CETATENI ROMANI
Asa este prietene. Ai perfecta dreptate. Evenimentele din Bulgaria au iesit cu mult din sfera fotbalului...
Cai Lun
Nov 10 2005, 12:37 AM
Da... dupa atatea zile in care am vazut atatea ipostae ale impocriziei si indolentei... nici eu nu mai stiu ce sa mai cred...
Daca imi permiteti am sa va aduc aminte de acea parabola, cu tatal care isi trimite cei 2 fii sa ii lucreze via. Primul ii spune ca se duce dar nu se duce, iar al 2-lea ii spune ca nu se duce dar pana la urma se duce...
Din acest punct de vedere, mai acord si eu clementa conducatorilor dinamovisti. Binele nu are nevoie de publicitate. In nici un caz jiji nu va castiga nimic daca va ramane doar la vorbe... Pe cata vreme, daca exista persoane care din penumbra au tras discret sforile astfel incat limitele civilizatiei sa nu fie depasite, altfel spus - daca exista si oameni care chiar au facut ceva pe caile oficiale pe care le-au avut la dispozitie - nu merita decat stima noastra. Cu siguranta de acum incolo nu vor mai gasi decat urme de apreciere si respect pe masinile lor...
caine_berceni
Nov 10 2005, 12:56 AM
CU siguranta JiJi a aruncat vb asta lamisto ,lui nu-i pasa de suporteri stelisti dar de-ai nostri
Poate o fi Caine ????
Cai Lun
Nov 10 2005, 01:31 AM
Mitzi
Nov 10 2005, 10:13 AM
@Cyber:pe undeva sunt de acord cu tine...nici eu nu as sta sa astept bani de la jiji...ideea este ca el a luat o pozitie oficiala in timp ce conducatorii nostrii prefera alte cai de actiune pt. a nu-si murdari imaginea prin asocierea cu niste presupusi ,,huligani"...e jenant...
caine_berceni
Nov 10 2005, 12:51 PM
Cai nare rost sa te apuci de bady jumping
Pt ca JiJi nu e microbist el vrea decat sa-si faca publicitate
Cai Lun
Nov 10 2005, 01:20 PM
QUOTE(caine_berceni @ 10 Nov 2005, 12:51)

Cai nare rost sa te apuci de bady jumping
Pt ca JiJi nu e microbist el vrea decat sa-si faca publicitate

...stim cu totii ce e jiji [

], dar acesta fiind un topic deschis de un stelist pentru o cauza nobila ma abtin de la astfel de comentarii!...
CyberDog
Nov 10 2005, 02:40 PM
QUOTE(Mitzi @ 10 Nov 2005, 3:13)

@Cyber:pe undeva sunt de acord cu tine...nici eu nu as sta sa astept bani de la jiji...ideea este ca el a luat o pozitie oficiala in timp ce conducatorii nostrii prefera alte cai de actiune pt. a nu-si murdari imaginea prin asocierea cu niste presupusi ,,huligani"...e jenant...
Mitzi,
Jenante sunt atat actiunile lui Becali Gigel cat si atitudinea conducerii din Stefan cel Mare. Ambele erau de asteptat, avand in vedere circumstantele evenimentelor cat si educatia celor ce conduc Dinamo si Steaua.
Toate astea vor constitui in curand un topic separat. Nu astazi.
FarfelkugeL
Nov 10 2005, 02:55 PM
Conducerea a zis ca e alatuir de fani...
Insa a facut ceva concret ?
NU !
Cai Lun
Nov 10 2005, 03:00 PM
QUOTE(CyberDog @ 10 Nov 2005, 14:40)

Mitzi,
Jenante sunt atat actiunile lui Becali Gigel cat si atitudinea conducerii din Stefan cel Mare. Ambele erau de asteptat, avand in vedere circumstantele evenimentelor cat si educatia celor ce conduc Dinamo si Steaua.
Toate astea vor constitui in curand un topic separat. Nu astazi.
De acor pana la un punct, pentru ca eu de la Domnul Badea chiar aveam pretentii! Chiar aveam! aici nu era vorba de relatiile tensionate si de respingere reciproca dintre Peluza Sud si conducere, ci era vorba de omenie... Uneori se pare ca ambitia prosteasca poate sa orbeasca si oamenii cu capul pe umeri.. Pacat, aveam asteptari mult.. MULT mai mari!
Mitzi
Nov 10 2005, 03:32 PM
o.k. ...astept topicul respectiv...sau vrei sa-l deschid eu?:D
paddy
Nov 10 2005, 04:59 PM
Eu zic s-al deschida CyberDog, ca sa intelegem si noi despre ce e vorba.
Rime
Nov 10 2005, 05:16 PM
Unitate, Solidaritate,Demnitate, Mentalitate! Respect Sud Steaua pentru ce au facut Vineri!
CyberDog
Nov 10 2005, 07:25 PM
@Mitzi,
Am sa-l deschid eu, insa nu acum. Mai asteptam inca un pic.
Sa avem un pic de rabdare...
alexyutza
Nov 10 2005, 08:00 PM
Daca vor mai avea loc asemenea incidente ( sper sa nu mai fie cazul ) in care vor fi implicati suporterii altei echipe din Romania , vor fi si ei sustinuti de suporterii dinamovisti , indiferent de echipa cu care tin !

SOLIDERITATE
undyng
Nov 12 2005, 12:24 AM
sper ca daca se califica .... bulgari aia imputitzi sa pice meci cu steaua sa ne luam revansa .... sa`i prindem noi acum la benzinarie ... :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.