Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nou upgrade
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Anonymous
Salutare,

Am facut un nou upgrade la forum. Daca apar probleme, va rog sa ma anuntati la radu@cucuriguboys.net
skilly
Felicitari pentru noua fata.E mult mai usor de navigat si mai ales postat pe forum.
O sugestie: in zona de raspuns rapid nu se pot pune si "zambaretii"? si in loc de "rapid" nu putem sa-i spunem "quick" sau "instantaneu"?Nu de alta dar nu suna bine:"rapid"
Cainele
icon_lol.gif Skilly...pentru marea parte dintre noi...clubul de la groapa de gunoi se intituleaza rrapid
skilly
Se intituleaza el rrapid dar tor rapid se scrie in presa.Tot cu gandul la ei te duce.
Sezran
sa-i zica "raspuns iute" :)
skilly
si "raspuns iute" merge
Cu "zambaretii" cum ramane?Se poate sau nu?
Anonymous
Daca ar fi dupa unii din noi ar trebui sa scoatem din DEX cuvenitele "rapid" si "stea", nu? Cum o sa spunem atunci? "star" si "quick"?
Nu sunt eu un Pruteanu, dar nici chiar asa... limba romana e frumoasa, zic eu...
skilly
partea cu "rapid" am crezut ca s-a inteles ca era o gluma.Nu sunt un obsedat.Dar am putea sa spunem totusi "astru" si "repejor" icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Toate cele bune.
Anonymous
Va ramane formularea actuala, iar in privinta zambaretilor sa vad ce pot face.
skilly
am si eu o intrebare de 100 de puncte.Explicati-mi si mie cum lansezi un sondaj.Pls.
Anonymous
QUOTE(skilly)
am si eu o intrebare de 100 de puncte.Explicati-mi si mie cum lansezi un sondaj.Pls.
Te duci in forumul SONDAJE si lansezi normal un topic de discutii....
La sfaristul paginii ai optiunea de ADAUGA UN CHESTIONAR
Pui intreabarea dupa care adaugi cate o intreabare folosin ADAUGA OPTIUNE!
skilly
10x
skilly
pentru operatori:
Ceasul de pe forum e cu o ora in urma fata de ora romaniei.Puteti sa rezolvati problema asta?
Anonymous
Done !
Anonymous
skilly, te rog eu, nu ne mai spune "operatori"... suntem administratori sau realizatori de site. Oricum, numai operatori nu. Multumesc pentru intelegere :P
skilly
K.Am inteles.Renunt la "chirurgi".Nu stiam exact denumirea.Sper ca nu va deranjeaza observatiile si sugestiile in ceea ce priveste forum-ul si site-ul
Anonymous
Deloc nu ne deranjeaza. Asteptam mai multe critici, ca ne-am saturat de lucruri bune :) Asa e, echipa???
ADn
Mai, am si eu nevoie de o poza cu stema asta noua a lui Dinamo, ca cea de pe situl oficial,e facuta cu efect. Daca aveti unua mai mare, as fi recunoscator sa mi-o trimite-ti pe dj2000@k.ro.
Anonymous
Pentru ce iti trebuie?
skilly
tot e ceasul in urma cu o ora fata de ora romaniei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.