Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre poza de azi 8 noiembrie din gsp si jurnalul national cu primirea lui hagi la timisoara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
stefan2005
Astazi a aparut o poza in gașca slugilor proaste si jurnalul national cu hagi tinand o esarfa la sosirea in timisoara. Stie cineva ce insemn este cel din mijlocul esarfei ? Sunt foarte interesat ca nu am decat un singur raspuns in cap. Astept si parerile altora
Octavian
Eu cred ca e semnul Peace and Love, varianta germana drunk.gif
CMIDP

Si din cate stiu eu este crucea de fier care era pe vremea celui de al doilea razboi mondial o decoratiune ...ma rog ...asa pare cel putin din poza asta
stefan2005
seamana izbitor de tare cu steagurile astea http://www.crwflags.com/fotw/flags/ru%7Dnaz.html altceva nu cred ca inseamna....
paddy
Nenea Iancu are ochii albastri ??? drunk.gif
Cartman
Este o zvastica stilizata, simbolul Partidului Unitatii Nationale din Rusia.
stefan2005
corect !!! inseamna ca astia 3 nu prea au cunostinte cred ca habar nu au.. cel putin hagi s-a trezit cu esarfa in brate dar stimatul cojack ionescu asta care de-abia asteapta sa faca valuri si sa incite la meciurile lui dinamo cu poli...ar fi trebuit sa stie... sper sa le dam o papara un 3-4 0 in ultma etapa la bucuresti si sper sa avem nu 5 ci 7 puncte in fata spurkakatilor
FarfelkugeL
QUOTE(Cartman @ 8 Nov 2005, 12:33) *
Este o zvastica stilizata, simbolul Partidului Unitatii Nationale din Rusia.

Sincer acum...
CHIAR TE ASTEPTAI LA ALTCEVA DIN PARTEA UNOR RETARDATI ?
Aici sa vorbim de Dinamo frate, nu despre unii din provincie pe care i-a umflat presa cu numele de "EURO"...
In loc de EURO poli mai bine le zicea EURO DEGEABA !
UNGUREANU ROBERT
eu gandesc, ca este mai bine asa decat secera si ciocanul. ...se putea si mai rau...domnule hagi " munca te elibereaza " crazysanta.gif
caine_berceni
lol ce saraci ce mandru era Hagi ???
Cai Lun
Io cred ca reprezinta o Floare de Colt stilizata! mamba.gif

Astia mai fac si misto la TV! Cica e logoul galeriei... Se vede de la o posta ca e svastica! Si lasand gluma la o parte, pe altii au sarit domnii cu antirasismul ca au afisat bannere cu Antonescu! In schimb astia n-au nici o treaba, o dau in diverse... "nu dom'le... de fapt nu are nici o legatura..." Pai normal ca nu are legatura, cand e tocmai insemul insusi!
stefan2005
http://www.crwflags.com/fotw/flags/ru%7Dnaz.html lucrurile sunt clare ce inseamna...
zicu7
nu va mai luati ma de fulgerul..ahh...rocar..ahhh ...poli aek timisoara...fac si ei sa fie in centrul atentiei daca nu castiga meciuri macar in felul asta...apropo ati auzit ca 4 oameni de afaceri din craiova au cumparat palmaresul lui poli(aia adevarata) de la zambon si nu vor sa il vanda bananasmile.gif ....? ce tziganie o sa iasa....poli va ramane mereu asta de acum 0 campionate 0 cupe beerchug.gif jester.gif
alexyutza
Si la tv l-a aratat pe Hagi ,in postura de proaspat antrenor la poli tinand acelasi fular in mana si cu toate astea nu a facut nimeni nimik ! Daca se intampla asta la noi...nici nu vreau sa ma gandesc ce aparea in presa urmatoarele zile . Un oficial incurajeaza comportamente discriminatorii, blabla...
Am mai zis eu ca ziaristii ne penalizeaza numai pe noi ! Se pare ca euro poli are ceva pile...
Cai Lun
QUOTE(stefan2005 @ 9 Nov 2005, 11:28) *
http://www.crwflags.com/fotw/flags/ru%7Dnaz.html lucrurile sunt clare ce inseamna...

Deci chiar e svastica... adica insemnul ala interzis prin lege la noi! Daca aparea la Dinamo se ducea ioanitzescu personal cu jalba in protzap la Losane si Bruxelles... Dar asa... cred ca o sa il tatueze pe tolontescu cu ea in frunte! 010.gif
Mythok
Asta este EURO ZVASTICA pentru ca ei sunt EURO POLI
Daca era zvastica germana sigur erau penalizati asa cu EURO in fata nu se pune 010.gif

EURO IN MY ASS.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.