Help - Search - Members - Calendar
Full Version: andrei vochin e spurkat!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
alin70
Am vazut cu stupoare la Scursura Etapei a lui Ghionoaia cum andrei vochin,un rahat de ziarist,a recunoscut ca e stelist!Deci cu alte cuvinte,a recunoscut ca toate mizeriile lui de articole,toate pline de venin la adresa lui DINAMO,au fost mazgaliturile subiective ale unui spurkat!Prost o mai fi vreun dinamovist care are net sa mai cumpere gazeta sporturilor,e ca si cum ai cumpara revista shtoia!
pinky
Nu inteleg ce te mira!!Era clar dupa toate articolele lor de toata jena ca sunt anti-Dinamo, e normal, daca fiecare tine cu o anumita echipa, sa fie unii care sa tina si cu shtoia!!De fapt logic ar fi ca toti de acolo sa tina cu echipa razboinicului, ca stii si tu cum sunt stelistii...multi da ****** icon_rolleyes.gif
Inca ma mira ca ei au fost singurii care au mers in bulgaria sa se intereseze de soarta celor 5 dinamovisti shocked.gif O data in viata lor si-au chinuit neuronul ala, care de profesie e somer, si au facut ceva bun!!!
rew
Pinky, poate n-ai vazut emisiunea lu vomitoaia si cu cit cinism si nerusinare si-a batut joc de situatia celor 5. Vezi ca e un link pe prima pagina la inregistrarea emisiunii. N-au facut nimic bun cu emisiunea aia si cu trimisu lor acolo, care, intre noi fie vorba, se informeaza tot de pe DinamoMania si ne suna din bulgaria ca sa mai afle stiri noi. Fii sigur ca n-au avut nici o urma de bune intentii cind l-au trimis pe reporter acolo, ci doar au vrut sa puncteze un simulacru de exclusivitate in fata alora de la Prosport. Profesionalismu lor e ZERO si in loc sa ajute fac mai mult rau. Probabil maimutoaia s-a gindit ca poate afla ala ca dinamovistii sint de vina si mai rasuceste si el cutitu in rana. Si chiar daca n-a fost asa cum a sperat, pentru el nu a contat deloc, s-a vazut ca nici nu l-a ascultat pe Apostol si a tras concluzia ca cei 5 sint vinovati.
stefan2005
Nici nu inteleg ce ne mai miram atata - sa va zic una si buna toata presa e plina de redactori stelisti la gașca slugilor proaste prosport si spt - In plus nu o sa recunoasca niciodata ca dinamo ar fi cea mai buna - o tin cu steaua si cand ne-am distantat la 5 puncte - in plus cititi cronicile meciurilor in care se pomeneste ca vaslui a avut vreo 5-6 ocazii enorme si dinamo una plus golurile...- cine a vazut meciul a vazut ca si dinamo a avut peste 5-6 ocazii uriase de care nu s-a pomenit nimic. si vasluiul nea dominat 15 minute si atat in repriza a doua.....asta e sunt impartiali cica - probabil ca or ajunge in redactii numai cu reomandare de la fc zdiaua....
FarfelkugeL
Jigodia Sporturilor si Libertatea (cui???) = stelisti...
acum v-ati dat seama ?

Ati vazut vreodata in acele 2 scursuri de ziare ceva de bine despre Dinamo ?
NU !
Cai Lun
Uite ca mai sunt si altii care observa ce a mobservat si eu! UNE ESTI PADDY?? Vezi ce zic oamenii astia?

Eu va spun, reportajul antenei 1 de a 2-a zi dupamasa nu o sa il uit niciodata! Ma roade un sentiment de ura cand mi-l aduc aminte! Jigodiile! VA ROG incercati sa aflati si voi titlul acelui reportaj si postati-l aici, sa vada toata lumea...

Vochin e totusi mic copil pe langa tontolan si ioanitescu... astora cred ca li s-au spalat creierul cu solutie anti-Dinamo... 149.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.